Bilder.

Gaahh jag blir galen. Försöker föra över bilderna till datorn sen i lördags men det är något fel på min minneskortsläsare verkar det som, och jag vet inte vart jag har kabeln heller..
Allting har blivit konstigt sen jag omformaterade datorn. Bische får fixa det där när han kommer hem :)
Har ju inte lagt in någon bild på sänggaveln än heller, men dom bilderna är också i kameran.

Är fortfarande lite seg idag faktiskt, så jag ska bara vara hemma. Det enda jag ska göra är att gå ner på ÖB och kolla om dom har vaser där, ska ha till dukningen på dopet. Fan nu är det inte länge kvar, jag är lite nervös faktiskt :) fast varför vet jag inte :)

Mamma kom med Milton vid halv 4 tiden igår, åh vad jag blev glad över att få han hemma igen. Då mådde jag inte dåligt längre :) Jag älskar den där pojken så mycket att det inte går att beskriva alltså! Ja jag är väldigt lyckligt lottad som har dom två finaste pojkarna som finns.

Puss på er!

varför lär man sig aldrig?

Det kommer dröja vääääldigt länge tills vi går ut nästa gång kan jag ju säga. Det är inte värt det alltså!
Vaknade upp idag alldeles för tidigt med världens huvudvärk. Och bättre blev det ju inte när man klev upp ur sängen och såg röran här hemma.. Nä fy, hellre dricka lite vin och spela spel eller liknande. Mycket trevligare, och oftast så blir man inte lika bakis som när man går ut.

Vi gick på Willys när vi vaknade och köpte pizza och chips å dipp till ikväll :) Idag får man äta onyttigt, hehe.

Jag vill att Milton ska komma hem också, då kanske ångesten släpper lite :) Men Micke var borta på övning med hunden så mamma hade ingen bil förtillfälligt.

Nu ska vi se Män som hatar kvinnor och bara VARA!

snabb update..

Jag å Milton klev upp vid halv 10 idag, skönt att sova så länge. Men då har han ju inte sovit nå bra alls inatt. Undra om det beror på att han känner att han inte är hemma? Hoppas han sover bättre inatt.
Bische åkte till Sollefteå halv 8 imorse.
Milton tar sig en powernap nu så jag ska ta å hoppa in i duschen. Ska följa med mamma ner till stallet, Tommy och Stefan skulle också komma dit. Får se om vi får dom att rida :) För jag vågar då inte iaf, haha.

Blir 3 rätters idag :) Skagentoast till förrätt, fläskfile och potatisgratäng till varmrätt och efterrätten vet jag inte riktigt än. Men gött ska det bli!

Kommer antagligen inte hinna uppdatera något mer idag.
Börja sakta mer säkert känna mig taggad för ikväll :) vi kommer säkert få det huuur kul som helst, förhoppningsvis ;)

Ciao.


Premiärturen :)

Imorgon ska vi ut och slå klackarna i taket för första gången på snart ett år! Eller vi var faktiskt ut en gång när jag var gravid, när Linda Bengtzing spelade på Huset. Men annars så har varken jag eller bische varit ut. Och det har inte varit för att jag har sagt till bische att han inte får gå ut som säkert många tror nu, haha.. Nä han ville helt enkelt inte, han vill nog inte nu heller, men jag tänker tvinga han ;)
Milton ska vara hos mamma imorgon då, kommer gå jätte bra. Jag har slutat oroa mig nu när han är där för jag vet att han har det minst lika bra där som han har hemma.

Nu sitter jag å väntar på att mamma ska komma å hämta mig, vi ska åka å handla lite grejer till dopet. Maten och de ska vi köpa nästa vecka, men dukar och sånt ska vi köpa idag.
Bische åker till Sollefteå imorgon bitti och hämtar grejerna som vi fick av hans morfar, bla en cykel så han måste ha mammas bil eftersom vi inte har någon dragkrok. Så vi tänker sova hos mamma ikväll, jag vill ju inte heller vara ensam hemma hela dagen imorrn. Tommy & Stefan kommer också till mamma imorgon, vi tänkte äta middag där innan vi ska ut.

Blir förpartaj här imorgon med singstar, hör av er om ni vill komma! :)




Graviditetskilon.

Börjar känna mig riktigt taggad till att börja träna. I Oktober ska jag sätta igång tänkte jag, hade inte råd att skriva in mig den här månaden eftersom vi ska ha dop nu.
Efter förlossningen så gick jag ner nästan allt, hade bara 4 kg kvar. Men sen efter jag slutade amma så gick jag upp 3 kg bara så där. Dåligt less jag blev då. Men allt det ska bort och lite till också, vänta bara :)

Hade en mycket trevlig kväll igår, vi spelade Med andra ord och Buzz. Sandra och Bella stannade kvar och sov över, det var mysigt :)

Ikväll ska vi på kalas Björn och Kimberly.

Känns nästan som att inte tiden räcker till ibland.. Har fullt upp hela dagarna, men nästa vecka har jag besämt mig för att ta det lugnt. Har inte varit hos mamma på flera dagar nu heller! Så nästa vecka kanske det blir mys hemma hos mamma då :)


Tack Erika!

Nu så är både jag å bische nyfrissad. Blev super nöjd! Som vanligt :)
Ska lägga ut bild så fort jag får tid.. Måste ju göra det på sänggaveln också kom jag på :)

Sandra & Bella kom hit idag så vi åkte å köpte pizza, orkade inte ställa mig framför spisen.
Sen kommer Tommy, Stefan å Sara hit och spelar spel. Sara skulle också göra en ananaspaj och ta med sig också, det är min nya favorit :)

Ska vara lite social nu. Hörs imorrn!

gnäll, gnäll & så gnäller vi lite till..

Milton har varit på sitt gnäll humör idag. Hela tiden när vi lunchade med Frida skrek han, sen skrek han lite till när vi gick på stan, och sen skrek han ännu lite mer på bussen hem. Men sen när vi kom hem så lade jag han på sitt täcke framför tv:n, då blev allt bra igen. Han kanske bara ville hem helt enkelt :)

Imorgon är det äntligen dax för klippning och färgning av mitt hår. Vet fortfarande inte hur jag vill ha det, men Erika kommer nog på något bra som vanligt :)
Bische ska också klippa sig, så att hela familjen är fina till dopet :)

Har nyss lagt Milton så nu tänkte jag dricka en kopp kaffe och se om det finns något bra att se på tv:n.
Är så glad för att han är så lätt att lägga (oftast iaf), sen brukar han vakna runt 4, och sen igen vid 7. Om jag är jätte trött då så brukar vi somna om till 9. Det är så skönt att han har börjat sova bättre nu, när han var nyfödd så vaknade han typ varannan timme..

Ska fråga min sambo om han vill göra mig sällskap i soffan nu :)

nelly.com

Beställde denna klänning från nelly.com. Tänkte att jag skulle ha den på dopet, och så när jag får hem den så är det en sån där muppig dragkedja som man knappt får upp. Den var också lite liten, så jag tänkte att jag skulle gå till en sömmerska och höra vad hon kan göra. För jag vill så gärna ha den!






Härliga söndag!

Jag har numera börjat lära mig att tycka om söndagar, förr så var söndagar det värsta jag visste. Antingen låg man bakis, eller så hade man aldrig något att göra.

Idag så vaknade vi upp till sol, härligt! Bische håller på å gör frukost till oss, blir toast idag, söndagsfrukost :) Sen ska vi göra oss iordning och åka å byta bil med mamma för några timmar eftersom hennes är mkt större än våran, sen ska vi åka och hämta sänggaveln på bisches jobb som han har gjort alldeles SJÄLV, är väldigt stolt över min älskling :) min kära kollega Hans verkar ha fixat min dator utan att dom behövde skicka iväg den till verkstaden, så vi ska förbi elgiganten å hämta min dator också.

Kom hem sent igår från Sollefteå, Milton var så trött stackarn. Han somnade ju i bilen men sen var jag ju tvungen att väcka han när vi kom hem för att byta blöja och mata, han var så trött att han knappt orkade äta något.
Hade en trevlig dag iaf, tycker mycket om dom som jag har träffat hitills i bisches släkt. Och det är ju tur :)

Kanske ska till Sandra och spela spel ikväll, men det beror lite på.. Milton har ju börjat gå å lägga sig vid 8 tiden, och får inte han lägga sig då så blir han så himla gnällig. Iof så kan han ju sova i vagnen, men då måste jag ju ändå väcka han när vi ska åka där ifrån för att sätta han i bilstolen och sen igen när vi kommer hem för att lägga han i sängen. Ja vi får se helt enkelt.

Nu är frullen klar, sen ska jag njuuuta av våran familjedag :)

Mot Solletfteå!

Håller på å packar för fullt, men tog en liten paus med kaffe framför datorn.
Vi ska dit och hjälpa bisches morfar att flytta, ska bli kul att träffa alla dom igen, bisches moster med fam ska nämligen också dit :)

Har bara varit hemma hela dagen idag, jag å Milton har badat och donat på.

Jag måste bara få avreagera mig lite grann.. Igår så var vi och fikade på det nya fiket på Domus, Törners numera. Jag tänker då ALDRIG mer gå dit. Det var trångt som fan, man kommer ju knappt in med varken barnvagn eller rullstol, dåligt fika och otrevlig personal. Nä fy, inget jag rekomenderar!
Igår när vi satt där å fikade så fick jag världens idé! :) Jag ska öppna ett "mammafik", där det finns gott om plats för barnvagn, bra och billigt fika och en liten hörna där barnen kan leka. Jag tror faktiskt på det :) för tänk alla mammor som är mammalediga som åker på stan och fikar ganska ofta (jag gör iaf det, haha), tror man kunde tjäna bra med pengar där :)

Var också och lämnade in min dator för lagning igår så nu måste jag å bische samsas om hans dator, undra hur det kommer gå då, haha. Hoppas det går fort iaf.

Nu måste jag packa det sista innan bische kommer hem, sen drar vi!
Tack ni som kommenterade det förra inlägget också! :)

no comments?

Jag fattar inte varför aldrig någon kommenterar? Vill ni inte att jag ska veta att ni läser min blogg eller?
När man har så pass många läsare så kan väl någon kommentera iaf! :) Jag kommenterar nästan alltid andras bloggar, men jag kanske ska sluta göra det..

Aja.
Idag ska vi följa med mamma och co ner på stan, i brist på annat så är det tur att stan finns :) Dock så går det ju alltid massa pengar när man är där. Sen sa vi upp på lillänge, jag måste bla lämna in min dator på elgiganten. Fläkten blir så varm ibland att den stänger av sig själv.

Har inte tid att skriva mer nu, måste duscha och få i mig någon frukost innan mamma kommer å hämtar mig.

bye.

Känner mig otroligt pigg.

Idag för en gångs skull! Milton vaknade inte förän 6 imorse å sen somnade han om och sov till halv 9, så skönt!
Så snart kommer Katja hit, vi ska ta en promenad ner på stan. Jag ska köpa dom där skona (var ett jävla tjat på dom jag vet, haha) och så ska jag kolla på en slips till Bische som han ska ha på dopet. Jag beställde en rosa klänning från nelly igår så jag tror jag ska försöka hitta en rosa slips till han så att vi matchar lite :)

Längtar så mycket tills vi ska till Sundsvall nu. Jag, Mikaela & Sara ska åka dit sista helgen i September och bo på hotell en natt. Jag ska köpa en sånt där skoskåp i ek som jag ska ha i hallen, och ett vitirinskåp till vardagsrummet på IKEA.

Måste bege mig till pappa någon dag här framöver också, han ska ta foton på Milton som jag kan rama in och sätta upp på väggarna i vardagsrummet, är så tomt för tillfälligt! Tänkte fråga om Sara ville göra mig sällskap.

Ska gå å borsta tänderna och göra kaffe nu å vänta tills Katja kommer..

Filmer.

Måste bara rekomendera några filmer som jag tycker är hur bra som helst!

Marley & Me -Jätte rolig men samtidigt lite sorglig.
The Notebook -Världens bästa kärlekshistoria! Ni som tycker om romantik måste se denna :)
Twilight -En av dom bästa filmera jag har sett! Och han är ju sååå snygg, kommer inte ihåg vad han heter men ni vet vem jag menar ni som har sett den :)
X-men Wolverine -För er som tycker on science ficton kan jag verkligen rekomendera den.


å vilket tråkigt väder det var idag! Jag som egentligen tänkte ta mig en tripp in till stan och köpa dom där skona, men det får vänta tills imorrn. Då skulle Katja komma å göra oss sällskap, och ta en fika på stan och surra lite :) Det blir trevligt!
Nu ligger Milton och roar sig själv på ett täcka på golvet, han älskar att ligga där och bara vara. Det trodde jag aldrig för en månad sen när man knappt kunde lägga han sig ifrån mig utan att han skrek. Allt blir bara bättre å bätte för var dag som går..

Nu blir det kaffe, sen kommer Tommy å gör mig sällskap. Han skulle även bjuda på middag idag :)

Hårfärg!

Den 26:e ska jag iväg och klippa mig och färga håret på Idun, hos Erika :)
Frågan är bara hur jag ska klippa mig och vilken färg jag ska ha? Först så ville jag ha en lång page med en lång snedlugg, men nu tror jag att jag ångrar mig och vill behålla längden med en snedlugg. Hittade en hårfärg när jag sökte på google som jag tyckte var rätt snygg..



Den till höger alltså :) Vad tycker ni?


Idag gick vi in till stan en sväng. Köpte två par nya byxor till Milton och nya strumpor. Han växer ju ur allt så snabbt! Nu har mammas lille kille storlek 62. Och han hade storlek 40 när han föddes :)
Gick in på Din Sko en sväng, hittade ett par stövlar som jag blev kär i :) Fick beslutsångest så jag köpte dom aldrig, men nu ångrar jag mig så nu måste jag in i imorgon och köpa dom. Som tur är så lade jag undan dom.

Tommy och kanske Sara skulle komma hit ikväll på lite spelkväll. Super Mario och kanske Med andra ord :)
Ska ta och börja med maten snart. Kasslergratäng blir det!

bye.

Söndag.

Så var denna söndag snart över. Men innan det är dax för att sova ska jag och min kära sambo kolla på en film! Tänkte se den här nya X-men. Jag sa alltid förut att jag hatade dom filmerna, innan jag hade sett någon, haha. Nu tycker jag att dom är jätte bra :)

Blev som sagt pannkaka hemma hos mamma idag, hon hade gjort med fläsk i, ännu godare!
Milton spydde över hela sig när vi var där så han fick ta sig ett bad :)

Vi har funderat mkt på det här med hus å allt.. å nu har vi kommit fram till att vi ska bygga ett istället. Vi ska inte bygga, Älvsbyhus ska göra det åt oss :) Vi har kollat på ett där som kostar strax över 1 miljon, och då är det nyckelfärdigt, bara att flytta in. Men då är det ju en tomt man måste ha, och det är ju inte världens lättaste att hitta en bra tomt till ett bra pris hyfsat nära stan. Och sen måste vi ju prata med banken också självklart. Men detta blir nog inte akutellt förän till nästa sommar kanske.. Och sen så har jag hört att Älvsbyhus har typ 1 års väntetid också. Så vi får se när det blir! Vi tänkte iaf prata med banken så snart som möjligt.

Jaha nu somnade Milton i soffan.. Måste väcka han igen snart för annars kommer han ju inte somna sen.

Snart blir det alltså söndagsmys!


what to do?

Regn.. suck.
Skulle egentligen åka till Sandra idag, men bella vart fortfarande inte helt frisk än och det är ju dumt att chansa. Skulle egentligen äta lunch med Sara och Tommy idag, men dom sov så länge så det blev inget heller. Skulle egentligen åka och grilla idag när Bische slutat jobba, men det regnar så det blir inget heller.
Så vad ska man göra?

Milton skulle behöva sova en stund, så vi kanske ska ut å gå en sväng i regnet iaf. Skulle behöva gå på Willys och handla några delar.

Det blir pannkaka till middag idag. å ikväll ska jag å Bische ha lite myskväll, länge sen vi gjorde något bara han och jag. Så jag håller tummarna för att Milton är snäll och vill sova :) Jag vill se Ice Age 3!
Twilight var iaf en av dom bästa filmerna jag sett! Längtar tills den andra kommer ut, den ska jag se på bio!

Nu -kaffe!

Började dåligt..

Men dagen verkar sluta bra!
Efter att min huvudvärk hade blivit bättre så åkte vi till mamma och käkade middag. Åkte sen på Willys och köpte lite godis, så ikväll blir det massa mys med gotta och film!

Bische jobbar imorgon så jag och Milton tänkte åka ut till Sandra och Bella en sväng om Bella har blivit bättre. Vill ju inte att Milton ska bli sjuk.
Sen tänkte vi åka ut på Andersön och grilla lite korv. Mamma och co skulle också med tror jag..

Ja nu har jag inget mer vettigt att skriva. Sitter bara å väntar på Sara och Tommy..

Ont i huvudet.

Den här dagen började rent ut sagt skit. Milton har sovit jätte dåligt inatt så jag vaknade upp med världens huvudvärk. Strax efter det så började jag å bische tjafsa om en skit grej egentligen, men det gör ju inte saken bättre när man redan är på dåligt humör!

Känns dock mycket bättre nu. Ska ta mig två alvedon och en kopp kaffe så blir det säkert ännu bättre! :)
Vi ska bege oss till mamma snart.. Ikväll ska jag fan se Twilight, har sagt att jag ska se den flera gånger nu men ikväll då blir det.

Orkar inte skriva så mycket mer nu. Ha en härlig lördag!

Fredagsmys.

Ikväll blir det fredagsmys så det bara sjunger om det! :) Mikaela & Dalle kommer hit på middag, tänkte göra lasagne. Sen ska vi spela lite spel och mysa på.. Skulle faktiskt vara gott med ett glas vin, men tror ändå att jag skipper det. Ett glas kan så lätt leda till fler glas och det är jag inge sugen på.

Madde har varit här snart i 2 dagar :) Tycker det är mysigt när hon är här, plus att hon är så duktig och hjälper till med så mycket :) Tack gumman!
Idag ska vi nog ta en promenad upp till Bisches jobb och säga hej, tänkte även ta med mig bilen där ifrån. Så kan vi åka ut till mamma eller något.

Känner mig väldigt pigg idag med massa energi! Milton sov från 9-5 sen somnade han om och sov till halv 10, kan ju bero på det :)

Nu ska vi först se klarten film som vi började kolla på igår, The Notebook hette den, för er som tycker om kärlekshistorier kan jag verkligen rekomendera den! En väldigt bra film!

Husdrömmar.

Vi har pratat väldigt mycket om hus nu på sista tiden. Vart man ska bo, hur mycket man ska lägga på ett hus osv..
Max 2-3 mil från stan. Skulle vara bäst om vi fick tag på ett lite billigare hus och sen renoverar man som man själv vill ha. Ska iaf renovera köket och toaletten i vilket hus vi än flyttrar in i :) sen resten får man ta lite eftersom..
Det Bische är mest intresserad av är ju garage så klart. Det som jag tycker är så mysigt är att dona på ute och i trädgården och så :) Vill ha stor tomt så Milton kan vara ute å leka mycket när han blir större.

Vi tänkte dock vänta tills jag har börjat jobba igen, men då kom ju jag på en idé att jag kan ju börja jobba varannan helg typ när Milton är ett halv år eller något. För då har ju jag typ samma inkomst som jag har när jag jobbar.
Så vi tänkte faktiskt boka en tid på banken och höra hur mycket vi får lån på, och sen ska vi börja titta runt lite.. Så kanske att vi blir husägare till våran/sommaren då! :)

Är så trött idag. Milton har sovit så dåligt inatt. Jag kom inte i säng förän halv 12, jag å Madde kollade på Marley & Me, en roligt film iaf :) sen vaknade Milton första gången halv 3, sen vaknade han varannan timme ända tills klockan 8. Vet inte alls vad det var med han inatt, kanske hade lite ont i magen. Nu är han en glad bebis iaf :)

Tvätta är det jag ska sysselsätta mig med idag.. Vi hörs!

?

Hade ingen bra rubrik till detta inlägg. Har egentligen inte så mycket att skriva heller, men i brist på annat så satte jag mig framför datan :)

Vid 11 imorse så kom Cimona hit efter att hon hade varit och besiktat bilen, sen åkte vi ner på stan. Gick och bytte en mössa som jag hade köpt till Milton på Kappahl, mötte sen upp Sara, Anette och Mikaela. Tog en fika på Tehuset.
Efter det så gick jag å lämnade in barnvagnen, jävlar om den inte är bra den här gången när jag får tillbaka den. Då ska jag ha en ny! Så är det bara.

Cimona skjutsade mig till mamma sen direkt, ville inte åka hem själv och glo. Blev bjudna på stuvakade makaroner och köttfärsbiff idag :)

Cimona har blivit så rund om magen nu, hon ska ju ha tvillingar! Längtar faktiskt tillbaka lite sen jag var gravid, men ändå inte :) Jag tycker att det är hemskt vackert att vara gravid, men ibland kan det vara en pina också. Speciellt med alla dessa hormoner som är upp och ner.

Nu ska mamman och Milton gå och bada, mys!

En helt annan bebis.

När Milton blev 2 månader så var det nästan som att trycka på en knapp. Samma dag som han blev 2 månader så sov han hela natten, efter det så har han vaknat max en gång per natt, runt 4-5 tiden men sen somnat om igen å sovit till 8-9 ungefär. Han är inte alls lika gnällig längre, nu kan jag faktisk lägga han på en filt på golvet och han ligger och filosiferar för sig själv :) Det är så skönt! Och det är verkligen värt 2 månader av skrik och gnäll :)

Dom stunderna som har varit som jobbigast så har jag tänkt att det finns ju faktiskt dom som har det värre. Tänk dom barnen som har kolik eller ännu värre att dom är sjuka..
Bische har också varit så duktig, han hjälper till med allt. En dag då jag inte hade sovit på hela natten och han hade bara skrikit å skrikit sen han vaknade så ringde jag till Bische och grinade, då kom han hem från jobbet och tog Milton så att jag fick sova.
Sen får jag ju inte glömma bort hur mycket hjälp jag har fått från familjen och mina vänner. Det är verkligen guld värt!

Jaha idag är det skit väder. Jag som tänkte ta en promenad, men det får väl bli imorgon då kanske.
Nu sitter jag och väntar på Sara, vi ska skicka in en massa kort som vi ska framkalla. Funderar även på att göra en fotobok, det är roligt att ha :)

Ikväll kommer Tommy hit och äter middag, sen ska vi nog se en film. Är sugen på män som hatar kvinnor, har inte sett den än! Men alla säger att den är jätte bra, så det blir nog den :)

Svull!

Tre olika sorters chips, tre dipper och så lite godis på det, haha




Så såg våran kväll ut igår :) å gott var det!



Spelkväll.

Jag & Mikaela köpte ett spel idag, Med andra ord. Någon som har spelat? Det är super roligt iaf! Så ikväll ska vi äta middag hos dom och sen spela spel :)

Hade så mysigt hos Sara igår, Milton verkade också ha det skönt så det blir nog fler sleepovers där :)

Har egentligen inte så mycket vettigt att skriva, kände bara att jag var tvungen att uppdatera lite.

Hörs å ses folks!

Storsjöbadet.

Har haft en heldag på badet idag med Bische, Sara, Tommy, Sandra, Bella och Milton så klart :) Milton tyckte att det var super härligt att bada. Och det tyckte vi med! :) Funderar på att börja gå på babysim, någon som har gjort det? Kommentera gärna å säg vad ni tyckte.

Har haft fullt upp i helgen. Först så var vi i Marieby och grillade igår eftermiddag, vid 8 tiden så åkte vi ut till Dalles stuga på födelsedagskalas, drack lite vin med trevligt sällskap. Milton var hos mormor under tiden.
Sen idag då så var vi på badet. Inatt så ska vi sova hos Sara, vi orkade inte gå hem efter middagen så nu lägger Bische Milton. Sen blir det mys med chips och film.

Tack för en härlig helg!


Har sommaren kommit igen?

Det verkar som så! :) Dock så skulle det väl bara bli fint väder tills imorgon så man måste ju passa på!
Måste ner på stan en sväng idag, känns inte så lockande. Men måste ju dit med barnvagnen igen eftersom hjulen fortfarande vobblar!

Sen ska vi till Marieby och grilla.

Kommer nog inte ha så mycket tid till att skriva idag så vi hörs imorgon!

Vilken natt!

Jag är fortfarande i chocktillstånd! :) Imorse när Bisches klocka ringde kl 6 så vaknade jag till lite, kollade på bische och frågade om klockan verkligen var 6. Ja svarade han och jag sken upp som en sol. Milton hade sovit hela natten! och han fortsatte sova till halv 8. Snacka om att jag är en glad mamma idag! :) Men även fast jag har fått sova en hel natt så känner jag mig ändå lika trött som vanligt, knepigt..

Solen skiner på oss idag också!
Ska försöka få Milton att sova en stund nu så att jag kan äta frukost och städa undan lite här hemma.. Sen blir det ut i solen! Jag vill nästan inte gå ut med den där fula vagnen, igår när vi var uppe i lillänge och kikade så tog jag bärselen istället, haha.

I eftermiddag kommer Bisches moster hit och hälsar på. Ännu är inte besöken över :) Men jag tycker bara att det är trevligt! Har dock slut på bullar i frysen så jag måste gå på affärn och handla något fikabröd, känner inte för att baka idag.

Ha en riktigt härlig dag!

soool!

Varför kan det inte alltid vara sånt här väder? Tror seriöst att jag måste flytta mig till varmare breddgrader.
Imorse när jag var upp vid 7 tiden och gav Milton mat så var det alldeles dimmigt ute, trodde att det skulle bli dåligt väder som vanligt, men icke! :)

Mamma kom och hämtade oss vid ett, åkte då upp på elgiganten. Mamma skulle köpa en ny hemtelefon men det fanns ingen som föll henne i smaken, så vi gick över på Lindex och shoppade lite till Milton. Köpte tre nya mössor, jätte söta! En body, ett par byxor och nå sorts "mys tofflor" eller vad man nu ska kalla det :) Köper numera alla kläder i stl 62 för det är inte länge kvar innan han kan ha det nu :)

Håller på och väntar på maten som är i ugnen. Fiskgratäng blir det idag.
Sara skulle komma hit sen, vi tänkte göra kaffe och gå ut å fika nånstans, mys! :)

Barnvagn.

Bische var och lämnade in våran barnvagn på lagning idag, lite less man blir när man köper en splitter ny vagn å den går sönder efter så här kort tid! Två av hjulen gick knappt att få på om man tar av dom, och alla hjulen "vobblar" liksom, plus att den gnisslar. Usch vad irritersamt.. Och sen så fick ju världens fulaste lånevagn! Trehjuling som jag hatar, ursäkta ni som har en, dom är säkert jätte bra. Men jag tycker inte om dom.
Jag hoppas verkligen att det går fort tills vi får tillbaka den.

Var ju på BVC idag. Nu har Milton passerat 5 kg, jippie! och han har nästan växt 10 cm sen han föddes. Vi träffade ju en läkare idag eftersom dom gör en koll när bebisarna är 2 månader, han tyckte att Milton skelade lite så han skickade en remiss till ögon. Han sa att det brukar oftast gå över av sig själv men han ville ändå att en expert skulle kolla på det. Jag ser det inte, men han sa att det var så lite att det knappt syns.

Blev bjudna på lax idag hos Sara. Det var huur gott som helst! Har inte ätit lax sen innan jag blev gravid så det var ett bra tag sen. Tack så mycket gumman!

Sitter å funderar på om man kanske skulle ha krypit ner i sängen, finns ju ändå inget att göra, haha.
Godnatt!

En lista.

Den här listan har jag snott av Jane :)


GRAVIDITET:

När fick ni reda på att du var gravid? Det var den 20:e Oktober 2008, var då i vecka 6.

Var det planerat? Nja det kan jag inte direkt påstå. Men jag åt ju inga p-piller så vi visste ju att det kunde hända.

Mådde du illa under graviditeten? Ja fram tills vecka 12 ungefär.

Hade du mycket foglossningar? Lite grann bara.

Hade du någon hormonrand? Nope.

Fick du bristningar på magen? Japp.

Vad trodde du att det skulle bli för kön? Pojke.

Vad ville du att det skulle bli för kön? Det spelade givetvis ingen roll. 

Hade du några speciella cravings? Bara i från början och då var det apelsiner som gällde!

Vad gillade du för mat? Från början ville jag nästan bara ha skräpmat pga illamåendet, men sen var det samma mat som jag äter idag.

Någon maträtt du avskydde? Nej, men däremot så hatade jag majs. Som jag annars älskar så mycket.

Hade du halsbränna? Nej.

Behövde du kissa ofta? Ja på slutat var jag upp typ 5 ggr per natt tror jag.

Hur mycket gick du upp? 12 kg.

Är du nöjd över din graviditet? När jag var gravid så var det så upp och ner, ibland hatade jag det och ibland älskade jag det. Men nu efteråt så kan jag säga att jag är väldigt nöjd med min graviditet.

Var du rädd för förlossningen? Lite grann, men det kan man mer kalla nervös än rädd.

FÖRLOSSNINGEN:

När startade din förlossning? 5:e Juni 2009.

Vilken vecka var du i? 38.

Gick du över tiden? Nej han kom 2 veckor för tidigt.

Hur startade din förlossning? Natten mot den 5:e så började det sippra lite vatten, då åkte vi in senare på dagen men allt såg bra ut så vi kunde åka hem igen. Kunde säkert ta en par veckor till innan det satte igång sa dom. Runt 10 tiden på kvällen så började det sippra vatten igen, och den här gången kom det hela tiden det slutade lixom inte. Sen en halvtimme senare satte värkarna igång, då åkte vi in efter en stund.

När åkte ni in? Vi var inte runt kl 23 på kvällen den 5:e.

Hade du någon bedövning/smärtlindring? Nej, jag hann aldrig få det.

Hur länge hade du värkar? Ca 2 timmar.

Tyckte du att värkarna gjorde ont? Ja det är klart.

Grät du? Nej jag tror inte att jag gjorde det, jag minns faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Men nej jag tror inte det.

Skrek du? Nej inte direkt gallskrek. Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag lät, haha.

Hur länge hade du mellan värkarna i öppningsskedet? Typ en minut ungefär.

Hur lång tid tog krystvärkarna? 20 minuter.

Vem var med på din förlossning? Bische, 2 barnmorskor och på slutet så kom det in några läkare eftersom hjärtljudet började sjunka.

Hade du ont efteråt? Ja, jag hade ont ungefär 1 månad efteråt. Men nu känns det nästan som vanligt.

Är du nöjd över din förlossning? Oh ja, jag tror inte att jag kunde ha fått det bättre.


BEBISEN:

Mådde bebisen bra när den kom ut? Ja.

Vad blev det för kön? Pojke.

Vad vägde han/hon? 2720 g.

Hur lång var han/hon? 48 cm.

Huvudomfång? 38 cm.

Ville bebisen amma på en gång? Ja .

Hade bebisen gulsot? Nej.

Mådde bebisen bra under bb-tiden? Japp.

Vad fick han/hon för namn? Milton.

Var ni överens om namnet och varför blev det just det namnet? Milton var det första namnet som vi kom på. Vi hade funderat på Milton Isak eller Neo. Men när han kom ut så såg vi båda två att det var en Milton!

Gallskrik.

Alldeles nyss när jag kom upp från tvättstugan så hörde jag i trapphuset hur Milton skrek. Han och Bische hade legat och vilat och helt plötsligt hade han bara börjat gallskrika, han måste ju ha fått magknip eller något.
Men sen när mamma kom så blev allt bra :) Bytta blöja och till pyjamas, nu får han mat av pappa och förhoppningsvis så sover han väl snart..

Allt gick bra idag hos BM iaf. Gjorde dock ingen gyn, brukar man inte göra det? Aja, fick iaf förlossningsjournalen och recept på p-piller. För vi hade inte tänkt att få någon mer bebis på ett tag iaf :)

Nu kom Bische tillbaka, Milton hade somnat på 1 minut. Stackarn var väl så trött..
Madde kom förbi nu också så jag ska väl vara lite social med henne innan hon ska på jobbet.

hejhej!


BM.

Håller på och gör oss iordning för jag ska till BM på efterkontrollen idag. Då får jag också förlossningsjournalen, den ska bli spännande och läsa med tanke på att jag inte minns allt :)
Mamma och Sara ska följa med och passa Milton under tiden. Vad skulle jag göra utan familjen och vännerna? Jag är så tacksam för att ni ställer upp så mycket för oss!

Har inte så mycket mer att skriva för tillfälligt.
Puss på er!

Lite bilder.

Milton och pappan är hos farmor och hälsar på. Skönt med lite egen tid.
Idag så har Milton varit så himla snäll, han ler nästan hela tiden nu och då smälter ju jag :) min lilla sötnos.

Jag är så sjukt godis sugen! Tror nästan att jag har blivit sockerberoende sen vi var i Götborg haha.

På tal om göteborg så tänkte jag bjuda på några bilder därifrån.. Har lagt upp många fler på Facebook.

1. Jag och älskling på väg ner.
2. Väl framme fick vi fika av Stefan & Tommy :)
3. Lillasyster Michaela.
4. Gudfar och Milton.
5. Lilla sötnosen.
6. Mamman och Milton.
7. Bische är mallig för att han vann en Toblerone :)
8. Ett stort leende!



























Myyys.

Har varit en härlig natt. Och en ännu härligare morgon! Imorse när pappan åkte på jobbet så fick Milton komma till våran säng å mysa lite, han låg och flinade och pratade omvartannat :) Så gullig så!
Igår somnade han vid halv 11, sen sov han till halv 5 imorse, somnade om å sov till kvart över 8! Det blir bättre å bättre..
Tack Jane för alla tips jag har fått av dig! Både massagen och det att jag inte ska mata han hela tiden verkar funka :)

Ska åka upp på Elgiganten med mamma och Madde sen, ska höra när dom får in den där mobilen.

Vi hörs sen. Puss!

Matvrak.

Min lilla (inte så lilla längre egentligen) bebis är ett litet matvrak. Först gav jag han mat vid 6 tiden hemma hos sara, han åt då 90ml, sen vid halv 8 tiden ville han ha mat igen när vi var hos Cimona. Och sen när vi kom hem så åt han 150ml! Han har aldrig ätit så mkt, han brukar oftast äta 90, och nån gång ibland 120. Han börjar bli stor nu mammas lilla bebis!

Sitter å försöker ladda upp bilderna från Gbg på facebook men det går ju fan inte.
Orkar inte lägga upp någon här nu heller. Får bli imorgon.

Jag har hittat min mobil nu som jag ska köpa så fort den kommer ut. HATAR min Samsung, inte för att det är samsung, men jag ska aldrig mer ha touch, det är en sak som är säker!

Börjar känna mig lite seg nu så man kanske ska inta sängen. Nu är Bisches semester slut också så nu får jag inte lyxa med att ha han hemma längre :( Tur att jag har Sara som bor så nära iaf :)




Super snygg tycker jag!



Yrat.

Idag var vi ner på yran en sväng, jag åkte en karusell, bische spelade upp lite pengar på chokladhjulena och sen var vi och åt på stråket. Det var ju väldigt billigt idag eftersom det var sista dagen, men det spelar nästan ingen roll hur billigt det där var för det var då inte gott iaf! Och det där har ju säkert kostat typ 200 under själva stråket, ångest om man skulle ha varit där och betalat så mycket för att äta det där..

Vi promenerade både dit och hem, har varit riktigt härligt väder faktiskt. Nu är vi hos Sara, ska göra baguetter och kaffe å ta med oss och åka ut till Cimona och fika lite. Länge sen man var där så det ska bli trevligt!

Måste gå och ta bort äggen från plattan nu, ska göra äggochräk mackor :)

Lady Gaga..

.. Is in town

Men vi tänker inte gå. Känns inte som att det är värt att betala in sig för över 500 spänn. Så vi är hos mamma nu och ska äta middag å mysa på lite.

Vi kom hem runt 2 tiden inatt. Borta bra men hemma bäst! Det är ett ordspråk som stämmer väldigt bra.
Tack så mycket Tommy & Stefan för en härlig semester! Vi har haft det väldigt bra förutom allt köande då ;) Nästa gång vi ska till Göteborg och Liseberg ska vi inte åka runt den här tiden iaf.
Är också så himla glad för att Tommy har träffat Stefan, han kan nog inte träffa någon bättre tror jag :)

Kasslergratäng blir det till middag, ska gå och hjälpa mamma nu.
Ska lägga in lite bilder från semestern sen också!

RSS 2.0