Mer energi.

Det är konstigt hur man kan känna från dag till dag. Idag har jag haft mycket mer energi, har varit glad på jobbet, kände ingen stress alls. Åkte och hämtade Milton, och han blev ledsen för att det inte var pappa som kom, haha :) Men sen blev han glad när han fick köra vagnen till bilen. Hem och käkade middag och sen for jag iväg å tränade.
Körde ett Bodybalance pass idag. Det är faktiskt riktigt härligt att köra det ibland, det är jobbigt med samtidigt så får man ett lugn i hela kroppen. Speciellt för att det är 10 minuters avslappning på slutet ;)

Idag har varit en bra dag helt enkelt.
Tack ni som kommenterade det förra inlägget, det är skönt att veta att man inte är ensam!

Stressad.

Jag har ett stort problem. Det är att jag går runt och är stressad, JÄMT!
På morgonen är jag stressad för att hinna klart med allt innan jag ska till jobbet. Speciellt stressad blir jag när det är dax att klä på lilla M, oftast blir det bråk, och oftast är det för att jag är stressad. När jag sen är på jobbet är jag stressad över allt man ska hinna där, och samtidigt tänker jag på allting jag måste göra när jag kommer hem, och då blir jag stressad över det.

När jag slutat jobbat så måste jag stressa och hämta Milton (dom veckorna Bische jobbar kväll). Sen blir det stressigt när vi kommer hem för då ska det ätas middag, oftast badas och sen vill man ju så klart hinna MYSA innan det är dax för läggdax. Alltså är jag stressad för att ha lite quality time med min egen son. Sen är ju frågan om jag ska åka å träna, minst 3 gånger i veckan vill jag åka iväg och dom veckorna Bische jobbar kväll måste jag hitta barnvakt.
Självklart vill jag också hinna städa hemma. Jag är väldigt pendatisk av mig, och jag får panik när det är skitigt och stökigt. Damm är det värsta jag vet! Missförstå mig inte nu, Bische är jätte duktig att hjälpa till här hemma. Men eftersom jag har sånt kontrollbehov så vill jag oftast göra allt själv. Gaahh jag blir galen på mig själv!

Nånting som är det värsta för mig är det här med vikten. Jag vill så gärna gå ner mer i vikt, iaf 7 kg innan sommaren. Det är så klart därför jag vill träna också. Det är ju också därför jag har kört Cambridge, som i sin tur har gjort att jag har väldigt kort stubin och blir på dåligt humör för att jag är hungrig typ jämt. Nu kan cambridge slänga sig i väggen, fuck that! Nu orkar jag inte mer. MEN, då är det ju det att jag måste äta rätt till både frukost, lunch och middag. Och då blir jag stressad över det. Vad ska jag äta?! Och vill Milton också äta det jag ska äta?
Herregud vilka problem va?

Är man så här som mamma? Eller är det bara jag?

Klockan.

Jag är sämst på att uppdatera, jag vet. Skärpning!

Milton har precis somnat. Han är ju van vid att somna vid 7-halv 8. Men jag antar att det beror på att vi har ställt fram klockan. Så skönt att det äntligen börjar bli ljusare ute!

Har precis betalat räkningarna. Det är alltid lika roligt. Jag som hade tänkt åka på ikea den här månaden och köpa en hylla till vardagsrummet, men nej, jag tror jag får skippa det.

Kollar på big brother nu. Alltså helt seriöst, Roza är ju helt störd. Jag hoppas hon åker ut!

bla bla bla.. nu har jag snackat lite skit.

Förnyelse.

På Tisdag ska jag klippa mig och färga håret. Ska ha en ny färg och en ny frisyr. Är så fruktansvärt less på mitt hår nu!

På tal om less så är jag less på allt.. Jag är less på cambridge, har inge energi till att träna, är less på hur det ser ut här hemma, vill ha nya möbler osv..

Idag har inte jag någon bra dag. Ge mig energi! Varför kan inte jag få vara smal och snygg redan från början?! Fan att man ska behöva hålla på så här. Idag vill jag bara ha en stor godispåse att vräka i mig! Känns bara som att jag vill ge upp just nu..

Nada.

Har absolut ingenting att skriva om. Har noll fantasi.

Återkommer när jag har mer energi!

Ledig helg!

Så härligt att vara ledig. Strålande sol idag, dock så blåser det.
Imorse tog vi en morgonpromenad. Milton skulle promt gå hela tiden. Det var bara dom sista 10 minuterna som han ville sitta på snowracern, så det blev ju ingen rask promenad om man säger så :)

Nu sitter jag och väntar på att pappa och lillebror ska komma. Dom ska vara här tills imorgon. Som jag har skrivit förut så tycker jag att det är så tråkigt att dom bor så långt här ifrån..

Nu ska jag ta mig en shake till lunch sen måste jag städa ihop lite här hemma innan dom kommer.

Ha en häääääääärlig lördag!

En härlig torsdag!

Idag har det varit en bra dag. Vaknade tillochmed före Milton imorse, och pigg var jag! Upp och fixade frulle åt gullet, sen dax att svida om för att jobba. Dock så är det så otroligt lugnt på jobbet nu, men ibland så är det bra så att man får tid att fixa sånt som man inte har tid med annars.

Mamma och co kom och käkade middag idag. Blev en riktig lyxmiddag så bestod av fiskpinnar och mos, haha! Men det gick ner iaf. Går jätte bra att köra kombinerad kur iaf. Har gått ner 2,5 kg på 1½ vecka, det är bra tycker jag.
Sen kom snälla svärmor och passade Milton så att jag fick åka och träna. Har ju inte tränat en enda gång den här veckan. Men det är inte alltid så lätt att få barnvakt den veckan när Bische jobbar kväll. Men jag kör mina övningar hemma också :)

Milton är så go nu. Och vad han pratar! Han härmar precis allt man säger. Igår när jag skulle ta ur han ur bilen så råkade jag bryta av nageln, fuck säger jag. Fuck säger Milton. haha! Man måste verkligen passa sig för vad man säger. Det som han går runt och säger mest just nu är -ninna och så pekar han på mig och säger -mamma, -bitte och så pekar han på bische och säger pappa. Alltså Linda och Bische :) Han är så gullig! Ibland får man skryta lite :) Jag satt och kollade igenom min blogg igår, och oftast när jag skriver nånting om Milton är när han är gnällig och allmänt jobbig. Nej nu blir det skärpning med det.

Jag har varit så dålig på att lägga in bilder på sista tiden så jag bjuder på en par gamla istället.




Det här var innan jag och Bische blev tillsammans. Jag ser ut som en neger bredvid han, haha!

Party hemma hos mig. Också innan jag å bische blev tillsammans :) Tog med detta kort för att jag saknar både Tommy och Frida! Kom hem!

Inte helt hundra..

Vad är det med min kropp alltså? Idag fick jag sånt fruktansvärt magknip som höll i sig i säkert en timme. Och sen gick det bara över.. sen fick jag det igen för ett tag sen, men nu är det bra igen. Och nej det är inga gaser som vill ut! ;) Jag känner mig seg i kroppen, känner inte alls igen mig själv. Vet inte om det beror på cambridge. Men sist jag gjorde det så var det inte alls så här. Äh det är bara att köra på..

Till något roligare.. Ikväll börjar DH! Som jag har längtat! Så jag ska som många andra sitta bänkad framför 5:an från kl 21. Jennie skulle komma och hålla mig sällskap också.

Skönt med en ledig dag idag. Jag och Milton följde med grannen och hennes ungar på kyrkis. Milton älskade verkligen att vara där, full rulle hela tiden. Och så härligt väder det har varit! Sånt gillas!

Imorgon är det dax för jobb igen..

Jobbig period.

Milton är inne i en jävligt jobbig period just nu.
Så fort jag inte förstår vad han menar eller när han inte får som han vill blir han skit arg och gallskriker. Jag får inte göra nånting. Det är bara pappa som duger! Jag får inte byta blöja, inte klä på han inte lägga han osv.. Fast det kan ju vara rätt skönt ibland också ;) När inte Bische är hemma då går det självklart bra. Men annars så är det knappt att jag får ta i han.

Pratade med dom på dagis idag när jag lämnade han. Frågade hur han betedde sig där. Men där var det aldrig något skrik och han lyssnade bra på dom. Dom tyckte han var jätte duktig. Det känns ändå skönt att han är snäll när han är där. Det skulle vara värre om det vore tvärtom.

Sen så sa en av hans fröknar att hon tyckte Milton var så himla smart, han lär sig så fort. Så hon trodde också att det var mycket därför, att han blir så frustrerad när vi inte fattar vad han menar. Smarta barn brukar tydligen vara mer krävande än andra, och det är väl antagligen för att dom vill mer än vad dom kan.

Jag har aldrig tänkt på det viset.. Men det är väl bara att stå ut, det går över. Men jag tar tacksamt emot råd :) För mitt tålamod håller på att ta slut..


Torsdag.

Har varit och köpt en kartong till med cambridge ikväll. Pratade lite grann med han jag köper av om det som hände igår. Han trodde helt klart att det berodde på träningen. Ska man köra ren kur så är det bara lätt vardagsmotion som dom rekomenderar.

Så därför har jag bestämt att jag ska köra kombinerad kur istället. 2 påsar cambridge och ett vanligt mål mat om dagen. Jag vägde mig imorse och jag hade redan gått ner 2 kg på dom här dagarna, det läre ju mest vara vatten men ändå.

Sist jag gjorde kombinerad så gick jag ner 1-1,5 kg i veckan, det är helt okej för mig.
Det är psykiskt påfrestande att köra ren kur när man har en familj att ta hand om och plus att man ska jobba. Man har ju verkligen noll energi!

Äh, jag tror det här blir bra. Jag gör det som känns bäst för mig. Men 10 kg ska jag ner iaf, innan sommaren! Beach 2011, here i come ;)

Ingen bra dag..

Imorse när jag klev upp så blev jag alldeles yr i huvudet. Men jag trodde att det var pga att jag ställde mig upp för fort. Gick upp och gjorde kaffe och drack en halv liter vatten. Då blev det lite bättre.

Lämnade Milton på dagis vid 10 och sen gick jag hem och tog min första shake. Åkte sen på jobbet.. jag kände i bilen att jag inte var helt hundra. Fick hjärtklappning och kallsvettades. Var helt slut i kroppen, orkade knappt gå upp för trappan. Men sen gick det över igen..

Gick ner å började jobba. Allt var frid och fröjd ett tag till. Men helt plötsligt så blev jag alldeles yr igen, kändes precis som att jag skulle svimma. Gick upp och satte mig och drack lite vatten. Blev inget bättre.. Fuck this tänkte jag. Inte fan tänker jag må så här dåligt. Tog en banan och efter en liten stund så blev det bättre. Sen dess har jag inte känt något.

Vet inte om det beror på att jag tränade igår. Ska ringa till han jag köper Cambridge av imorgon och höra vad han tror.

Med andra ord så har det inte varit någon bra dag..

Inte okej.

Kändes inte okej att träna idag. Kändes verkligen att jag hade noll energi. Orkade inte ens göra klart.
Får bli promenader på löpbandet tills detta är klart..

jag är så jävla hungrig nu. fuck.

Första dagen.

Med cambridge är nu snart avklarad.
Dagen började ju inte direkt bra.. Milton vaknade 04.20 och vägrade somna om! Han sov ju hos mamma natten till söndag och då hade han spytt på natten. Sen hade han varit jätte lös i magen hela dagen igår så jag trodde det var magsjuka. Men nu funderar jag på om det är tänderna som spökar istället. Det är ju 4 st på G upp och dom andra gångerna han har fått tänder så har han varit dålig i magen. Vilket fall som helst så var jag tvungen att vabba idag eftersom det måste gå 48 timmar efter dom har spytt innan dom får gå på dagis.

Vilket fall så låg vi i sängen till klockan var 6, sen gick det inte längre. Och eftersom jag kör cambridge nu så kan jag inte äta första shaken klockan 6 på morgon. Sist jag gjorde det så drog jag ut på det till 10-11 tiden. Det var jävligt jobbigt att vänta så länge med att "äta", jag var så hungrig att jag ville dö.

Men annars har det faktiskt gått bra. Dock så fryser jag som en tok, men det gjorde jag sist också.
Jag hoppas verkligen att han sover längre imorgon. Gud vad mycket lättare det skulle vara att köra ren kur om jag vore själv. Men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på! Minst 2 veckor som sagt..

Schlager!

Igår var det schlager för hela slanten.
Vi lämnade stan runt 2 tiden. När vi hade kommit till brunflo tog vi oss vårat första glas vin :) När man ska på mello så får man börja dricka tidigt! ;)

17.30 var vi bjuden till Scandic på lite mingel. Där blev det några glas vin till innan vi gick ner till festivalen. Det var verkligen super roligt! Dock så tycker jag att fel personer gick vidare. Sara vargas låt är sämst..
Jag håller på Danny elle Saade i finalen. Tror att dom skulle gå långt i eurovison faktiskt.
Ni som tittar på mello, vilken tycker ni ska vinna?

Tyvärr så hade inte jag något batteri i kameran igår så inga bilder blev det. Malin tog massor av bilder så jag får sno några av henne sen.




Nog är han rätt snygg ;)

Ingen återvändo!

Har varit och inhandlat cambridge nu. På måndag kör vi! Minst 2 veckor ren kur och sen ska jag träna och köra kombinerad tills jag har gått ner minst 10.

Jag gruvar mig lite samtidigt som jag känner mig peppad. Fast nu vet jag vad som väntar iaf. Nu vet jag att jag kommer vara sjukt hungrig dom första dagarna, men det går över. Och sen vet man också att det ger resultat!

Jag längtar så mycket tills vågen står på 63. Det har inte jag vägt på mååånga år!

På tal om något helt annat så har jag panik inför lördag! Jag har ingenting att ha på mig. Var på stan i fredags och kikade, men hittade ingenting. Har suttit och kollat på internet men hittar ingenting där heller. Tror jag måste åka hem till någon vänlig själ och rota i garderoben ;)

Rutiner.

Jag följer en tråd på familjeliv som handlar om rutiner. Vissa tycker att rutiner är det bästa som finns, mendans vissa tycker att det är skönt att inte ha rutiner.

Jag hör till dom som tycker att rutiner är det bästa som finns.
När Milton var runt 4-5 månader så började vi lägga han runt 7 på kvällen. Eller det var väl egentligen inte vi som ville det utan han blev jämt trött runt den tiden. Och sen dess så har det fortsatt så. Från början så vaknade han några gånger på nätterna. Men när han var runt 8 månader så började han sova från 7-7. Det är så otroligt skönt! Dels så behöver vi också lite egentid. Det är ju skillnad när dom är bebisar, då la jag mig alltid samtidigt som Milton så att jag skulle få så mycket sömn som möjligt. Men nu har jag några timmar för mig själv varje kväll innan det är dax för att sova.

Milton var jätte strulig med sömnen när han var liten. Han vaknade typ alltid 5 ggr per natt, och sen hade han en period då han vaknade mitt i natten och vägrade somna om. Då var han vaken i typ 2 timmar innan han somnade om igen. Det var nog det värsta jag har varit med om. Sova är underskattat! :)

Men nu sover han som en stock! Så till er som har småbarn som vägrar sova på nätterna -håll ut, det blir bättre!

RSS 2.0