Jag har bestämt mig.

Vi åker ju utomlands om 2 månader, och efter det när vi har kommit hem så ska jag göra mig själv lite snyggare tänkte jag! ;) Jag ska först göra en hårförlängning som jag har velat gjort länge, sen ska jag fixa mina naglar igen, hatar när dom är så här fula och nariga. Man känner sig så mycket snyggare med snygga naglar ;) Sist men absolut inte minst så har jag bestämt mig för att börja med Cambridge. Jag behöver en kickstart, börjar bli något less på detta nu. Går ner ett kilo hit och dit, jag lessnar så fort och då ger jag upp istället. Jag vill gå ner 15 kg till att börja med, och om jag ska hålla på så här så kanske jag har gjort det när jag fyller 35. Nej nu jävlar ska jag bli en riktigt pudding! ;)
Vet dock inte om jag ska börja med det direkt när vi kommer hem eller om jag ska vänta tills i slutet av sommaren och köra en beach 2011 istället. Jag vet ju hur det kommer bli i sommar, mycket grillande och kanske även några vinglas ;) Så jag vet inte, vad tycker ni är bäst?

Idag så har Frida, Hanna och hennes lilla Tåve varit här och hälsat på. Milton och Tåve har tillochmed pussats! :) Försökte få en bild på det, men det var inte det lättaste. Bjuder på några bilder från dagen iaf.




Som ni ser så är det inte världens lättaste att få en bra bild, haha :)
Klicka på bilderna för att få dom större.

Jag kan själv!

Jahapp nu för tiden så kan Milton stå helt själv. Den senaste veckan så står han själv nästan hela tiden. Han reser sig upp mot mig och sen släpper han. Han står där och skrattar och är så glad bara för att han kan själv! :) gofisen!
Har tyvärr inte fått någon bild på det än.

Igår hade vi en mysig dag på badet. Vi måste ta oss iväg oftare. Men tyvärr är det ju så dyrt, det kostar ju först 100 spänn var för mig och bische i inträde, sen äter man ju oftast något där också. Men en gång i månaden skulle man ju kunna unna sig iaf.

Milton sover ute i vagnen just nu och jag sitter och väntar på att Kim och Agneta ska komma. Tänkte bjuda dom på bullar och kaffe! :)
Ikväll måste jag åka och sola så är det bara, måste ju få lite färg tills vi ska åka så att man inte ser ut som värsta blekfisen när man kommer dit, haha.




?

Vet inte vad jag ska skriva som rubrik så då fick det bli så där helt enkelt :)

Hann inte skriva någon blogg igår men jag tänkte uppdatera er lite om lördagen ändå.
Runt 12 tiden drog vi ner på stan med Jane och co. Åt lunch på Samuraj, inte alls lika gott som det brukar vara när det är lunchbuffé på veckorna. Sen gick vi bara och strosade lite på stan, jag köpte en tröja på BikBok, thats it.
Vi blev bjuden på middag hos Björn och Kimberly också, det uppskattas mycket! :) Efter det åkte vi ner på Videoteket och hyrde den nyaste Beck, tycker den var bra. Men alla Beck är ju bra, det är ju Gunvald som gör filmerna, haha!

Just nu sitter vi och väntar på att Milton ska vakna, sen blir det badhuset! Vi har inte varit och badat med Milton sen han var typ 3 månader tror jag, så det var dax nu kände vi :) Så det blir en mysig familjedag på badet idag!

Hoppas ni alla andra får en härlig söndag.

Btw, ikväll ska vi spela bingolotto! haha. Vi bler mer och mer som pensionärer ;)

Barnfridag.

Fasiken vad härligt det har varit idag med lite egentid!

Madde kom hit efter hon hade slutat skolan och ville umgås lite med Milton, då passade jag på att åka och shoppa lite IGEN ;) Först blev det Barnens Hus, fast där köpte jag faktiskt inget, skulle dit och höra vad dom rekomenderade för vagn och dom rekomenderade samma som på Babyproffsen så jag har bestämt mig att det blir den! Sen en sväng in på IXO, men där hittade jag heller ingenting.
Vidare mot lillänge, blev två par skor på Skopunkten, lite kläder plus en mössa till Milton på Lindex. Skulle sen på Coop för att handla lite mat, och där såg jag en ROSA resväska som jag bara var tvungen att ha! ;) Vi skulle ju ändå köpa en resväska så då var det lika bra att passa på. Blev en sväng på Elgiganten också, köpte nya lurar till min telefon, tänkte också köpa nya Buzz men det glömde jag. Får ta det en annan gång.

Ikväll så tvättar vi, faaan vad tråkigt det är! Speciellt på en fredag. Men vi hinner nog med lite fredagsmys ändå ;)

Shopping!

Vilken tjej älskar inte att shoppa?!

Jag och Milton tog bussen in till stan runt 12 tiden, mötte upp Malin och tog en lunch med henne på Tehuset. Sen så var vi ju så klart tvungen att gå och kolla massa affärer. Köpte lite smått och gott till både mig och Milton.
Har nästan helt bestämt mig för att köpa en ny vagn tills vi ska åka utomlands, var och pratade med dom på Babyproffsen idag vad dom rekomenderade. Jag vill ha en som är liten, enkel att vika ihop, och som det går att ha helt liggläge på. Jag var där häromdagen och kollade på en vagn som kostade 1500, och det var precis den hon rekomenderade så den blir det nog. Ska först prata med mamma och pappa ;)

Efter stan så åkte jag iväg och simmade. Så jäkla härligt alltså! Varför gör jag inte det oftare? Ska försöka komma iväg en par gånger i veckan iaf. Dock så var det några tävlingssimmare som var där idag så dom skvätte så jävligt plus att det blev så stora "vågor", men det är alltid bra med lite motstånd ;)

Nu ska jag göra som många andra bloggare, inte visa dagens outfit utan visa mina inköp till lillen :)


Från vänster: Pyjamas med Snobben på, HM. Strumpor med halkskydd också HM. En tunn sommardress med byxa och t-shirt Kappahl. T-shirt AC/DC HM. Pikétröja HM.

Kaffe och promenad.

Det är det vi har roat oss med idag.
Gick upp till Jennie en sväng efter lunchen och drack en kopp kaffe och surrade lite. Vette fan vad det var med Milton idag, men han var jätte rädd för Jennies man Håkan och typ grinade hela tiden vi var där. Plus att han är VÄLDIGT mammasjuk nu för tiden. Han bara satt i mitt knä i princip hela tiden, samtidigt så är det ju väldigt mysigt också :) Enda gången han sitter still typ..

Efter det så tog jag mig i kragen och gick en 45 minuters promenad. Har inte tränat nånting i veckan så jag idag fick jag ångest.
Ska sluta med dom där bantingspillren också tills magen är okej igen, det kan ju vara dom det beror på också det vet jag inte.

Är redan hungrig och klockan är bara kvart över 3. Blir nog tidig middag idag, ska testa mig på att göra kycklingfajitas, har aldrig gjort det förut men det blir nog gött!


Magkatarr?

Jag började få sånna magsmärtor i söndagskväll, men dom gick över så jag tänkte inte mer på det. Natten mot igår så tror jag att jag vaknade 10 ggr för att jag hade så ont i magen! Det fortsatte hela dagen igår också så igår eftermiddag ringde jag sjukvårdsupplysningen, dom trodde att det var magkatarr. Dom rekomderade att jag bara skulle äta kokt mat, inte starka kryddor, inte juice eller kaffe eller sånna saker. Det är ju lättare sagt än gjort kan jag tala om. Det är inte ofta vi brukar äta kokt mat (tyvärr), krydda det gör jag gärna :) och juice och kaffe dricker jag varje dag, åtminstone KAFFE!
Idag känner jag mig iaf bra igen. Har inget ont i magen eller nånting så det kanske bara var något tillfälligt, får vi hoppas iaf.

Sitter just nu och väntar på att Milton ska vakna. Vi ska fara ner på stan en sväng med Jane och Kendra. Han måste ju ha haft världens tråkigaste dag igår. Jag låg bara i soffan hela dagen, för så fort jag reste mig så brände det till i magen. Var bara upp när det skulle bytas blöja, eller när han var hungrig, och det tog emot då också kan jag lova. Som tur var så kunde bische komma hem tidigare från jobbet.

Vi hörs!

Piroger.

Håller just på att göra hemmagjorde piroger till middag. Har även bjudit över Dalle och Mikaela så jag får hoppas att dom blir bra :)

Härligt väder idag alltså! Men eftersom detta är bisches enda lediga dag den här veckan så har vi gjort massa tråkiga med nödvändiga saker. Först åkte vi och handlade på Maxi, fick avstämningen den här gången också! Jag fattar inte, det måste ju vara något fel på vårat kort. Efter det åkte vi hem och städa ur klädkammaren, och jag städade även ur alla garderober, skönt! Eller inte Miltons garderob, men den ska jag ta tag i någon dag i veckan. Finns ju lite kläder där som han inte kan ha om man säger så.

Ja det var väl typ det jag hade idag. Nu ska jag fortsätta med det här.
Btw, jag förlorade på pokern igår, fan!

Det har inte varit våran dag idag!

Alltså shit vilken jävla dag. Dagen började bra, vaknade upp hos mamma och fick god frukost. Vid 11 tiden åkte vi in mot stan, släppte av lillasyster på travet sen åkte vi vidare mot djungelhuset. Käkade lunch där och Milton lekte lite, han tyckte det var lika kul som vanligt. Men efter det började det..
Mamma kom på att hon hade glömt bort att köpa foder till hästen så det var typ gasen i botten bort till Dille innan dom stängde. Påsen var ju inte direkt liten och det var nästan full proppat i bilen, Amii var med, vagnen, våran packning ett HM paket m.m. Så mamma la plånboken på taket på bilen medans hon skulle proppa in fodret i bilen. Ja och sen åkte vi upp mot Coop.
När vi hade parkerat och jag hade precis plockat ur en väldigt trött Milton ur bilen så hittar inte mamma plånboken, ja men SÅ KLART hade hon glömt den på taket. Packade in oss i bilen igen, ringde nummerupplysnigen för att få reda på numret till Dille, dom skulle gå ut och kolla direkt om den var där. När vi kom dit igen så fanns det ingen plånbok. Alltså helt sjuk, vi hade varit där för 10 minuter sen och dom som jobbade sa att det bara hade varit 2 personer i butiken sen vi var där, så då måste ju nån av dom ha tagit den då. Vuxna människor! Jag skulle med handen på hjärtat gått in i butiken och lämnat plånboken för jag vet själv hur jävla förbannad jag skulle bli. Aja, det var ju ingen att göra åt det så mamma ringde till banken och spärrade kortet och förde över pengar till mitt kort så att hon kunde handla. Upp mot coop igen, ja då glömde vi bort att vi skulle hämta Mickan på travet klockan 14. Det var ju bara att vända. När vi var på väg mot travet så somnade Milton, som tur var hade vi ju vagnen med oss tänkte jag så då kan ju Milton sova när vi handlar. När vi står och väntar på Mickan så får Amii syn på en hund en bit bort och får värsta skällattacken i bilen. Ja och så klart så vaknade ju han och somnade inte om på hela dagen! Så en kvarts sömn fick han på hela dagen stackarn..

Så ni kan ju tänka er hur våran eftermiddag har varit med lillen..
Skulle göra egna nuggets till middag idag, ja och det gick ju bra ska du se. Blev olja över hela spisen, cornflakes överallt så det såg ut som ett bombnedslag i köket. Tog typ en timme att städa efter vi hade ätit.

Ja fy fan, ibland så önskar man att man inte ens hade stigit upp.

Ikväll så blir det poker och jag hoppas att eftersom jag har haft en sån sjukt dålig dag att jag får vinna! ;)

Bullbak och kinamat.

Mat mat mat, massor av mat! haha ;)
Först blev det bullbak hemma i några timmar. När bische slutade jobba så åkte vi och köpte kinamat och åkte ut till mami. Vi ska även spendera natten här.

Bische jobbar imorgon så jag och mamma tänkte åka på djungelhuset en sväng.
Ja typ så ser våran kväll och halva morgondag ut :)'

Nu sitter vi och väntar på Solsidan.

Kock?

Idag gjorde vi ugnspannkaka till middag, har aldrig gjort det förut. Men det blev lyckat! Jag citerar Bischelicous -Det här var den godaste ugnspannkaka jag har smakat iaf. Då blir man nöjd :)
Jag har faktiskt börjat tycka att det är roligt att göra mat, förut hatade jag det. Men jag tror att det beror mycket på att vi har börjat göra matlista nu, så skönt att ha alla grejer hemma, jag älskar att planera :)
Så kanske jag ska byta karriär och bli kock istället? Njaa, så roligt tycker jag nog inte att det är, hehe.

Idag åkte jag och Milton ner på stan och mötte upp Kim och Agneta. Åt lunch på Samuraj, var jätte god lunchbuffé där så där äter vi nog igen. Sen gick vi och strosade lite på stan, köpte en tröja på Gina det var allt. Gick och drack kaffe och surrade massa minnen. Så roligt att träffa gamla vänner och få minnas allt igen.

Imorgon blir det bullbak här hemma! Så nästa vecka får alla som vill komma å äta bullar för jag tänker inte äta dom själv, gör det bara för att det är kul :) Okej jag kanske kommer smaka en eller två ;) Men thats it!
Sen åker vi till mamma och sover där, MYS!

Puss på er mina vänner.

BVC.

Idag så var vi på bvc på 9 månaders kontroll. Numera är han 71 cm lång och väger 9200 gram, han börjar bli stor nu! Men ska jag vara ärlig så trodde jag faktiskt att han vägde mera, han är ju så tung att gå runt och bära på :)
Hon sa att han utvecklades jätte bra och allting såg bra ut. Det kändes skönt att höra. Inte för att jag har trott nånting annat, men ändå.

Efter bvc så åkte vi ner en sväng på stan med Jane. Strosade runt lite och kikade bara, inget märkvärdigt.

Hem, gjorde middag, dammsög och torkade golven och just nu håller vi på att tvätta. Fan vad jag skulle vilja ha en tvättmaskin! Vi ska köpa, frågan är bara när!

Nu ska jag krypa ner i soffan och se min favorit komediserie The bing bang theory :)

Tommy.

Ibland saknar jag han sjukt mycket. Idag har varit en sån dag.

Det som är det bästa med oss är att vi kan bara "vara", vi kan sitta en hel dag och bara glo på tv om det är så. Man slipper känna press på sig att man måste prata och vara social. Haha nu lät det som att jag inte tycker om att vara social men så är det inte :)
Men ni vet dom dagarna man är bakis tex, då vill man ju helst bara ligga i soffan och glo hela dagen. En sån gång älskar jag att umgås med Tommy! haha

Jag tror att man bara kan hitta en sån vän i livet, och det är precis vad jag har gjort. Han är den enda som vet precis allt om mig, det finns ingenting som jag inte kan berätta för honom.

Tänk allt som vi har varit med om tillsammans. Allt började när vi tjuvrökte bakom skolan i 6:an, sen har det bara fortsatt :) Vi har varit så fulla tillsammans att vi inte har kommit ihåg nånting dagen efter, vi har bråkat, disukterat (mycket!), åkt till stockholm några gånger utan att ens veta vart vi ska bo, varit utomlands och varit full i 14 dagar i streck. You name it! Det mesta inkulderade alkohol nu när jag tänker efter :) Men sen så träffade jag mitt livs kärlek, han träffade sitt livs kärlek och jag fick barn som han fick den stora äran av att vara gudfar till.

Jag hoppas när Milton växer upp att han tycker om Tommy lika mycket som jag gör.
Men det tror jag inte är något problem :)

Vi är så lika han och jag, men samtidigt så olika ändå. Han är min bäst vän helt enkelt.


Varför går jag inte ner?

Nu är jag less! Sen i början av januari har jag lagt om min kost plus att jag har börjat att röra på mig mycket mer.
Till frukost äter jag havregrynsgröt varje dag. Till lunch en smoothie bestående av naturell yogurt, bär av olika slag (hallon, jordgubbar, blåbär) och en halv banan + 2 hårdbröd mackor med keso och skinka. Till middag blir det olika, men vanlig husmanskost. Jag skulle kunna dra ner på kolhydraterna mer där det vet jag, att skippa tex pasta ris och potatis helt, men det är ju så bekvämt att bara göra det, haha.
Inge godis eller några andra godsaker på veckorna, jag har en unnardag och då väljer jag fredag lördag eller söndag. Det är ju inte direkt så att jag vräker i mig då, utan då får jag välja antingen godis, chips eller vin eller vad jag nu vill ha. Och en sån dag i veckan vill man ju ha, hur kul är det att aldrig kunna unna sig nånting då?

Varje morgon och kväll gör jag situps. Jag försöker att varje dag antingen gå ut och gå på morgonen eller köra aerobics som jag har här hemma. Några kvällar i veckan går jag ut och går på kvällen eller ibland simmar.
Men ändå så står vågen still!

Ska jag behöva köra med cambridge för att jag ska gå ner i vikt eller? Det är ju egentligen inte min grej det där, att äta pulvergrejer. Och plus att det är så satans dyrt. Men vad fan ska man göra då? Man tappar ju motivationen när det inte händer något!


Sömn.

Det tar sig! Milton har faktiskt sovit riktigt bra i veckan, bara vaknat någon gång och sen sovit till typ 7 på morgonen. Och inatt då sov han hela natten! sååå jävla skönt! Man är nöjd med det lilla man får alltså. Vi får se om detta håller i sig, men man ska inte hoppas för mycket.
Vi har ju börjat med mjölkfritt nu igen, så jag vet inte om det har blivit bättre pga det eller om det är tänderna som spökar. Jag hoppas att det är tänderna, men vi tänker iaf fortsätta med mjölkfritt ett tag till.

Idag har vi varit på djungelhuset med Jane, André och Kendra. Kanske blir en tripp snart igen :) Milton tycker att det är kul, och jag med faktiskt.
Vi blev även bjuden på middag hos svärmor idag, det tackar vi för! Jag tycker det är så lyxigt att bli bjuden på middag ;)

Till veckan vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på med, det enda jag vet är BVC på onsdag. Så jag är öppen för förslag :)

Funderar faktiskt på att lägga mig snart, har haft ont i huve i princip hela dagen.
Bjuder på några bilder från djungelhuset..




Öppna förskolan & Djungelhuset.

Igår morse drog jag och Jennie med oss barnen och gick upp till öppna förskolan. Tyckte att det var jätte bra där, perfekt att gå dit och vara där några timmar istället för att åka ner på stan och spendera massa pengar ;) Dessutom är det ju mer givande för Milton att vara där än att typ vara på stan. Så dit går vi fler gånger!
Efter det så åkte jag och Milton och hämtade upp Sandra och Bella, sen mot djungelhuset. Det verkligen älskade Milton, han for runt där och tittade och lekte med allt. Så en tripp dit blir det redan imorgon igen!

Glömde tyvärr kameran hemma så klart! Men imorgon ska jag banne mig ha den med.
Bjuder på några bilder på Miltons rum istället som jag har sagt så länge att jag ska lägga ut :)

Ikväll blir det så klart schlager! Har ingen direkt favorit så vi får se vad som händer.







Det som är kvar att göra i Miltons rum är en omtapetsering och lite mer på väggarna, men sen är det så gott som klart :)

Slappar dagar.

Det har varit så skönt att vara ute hos mamma, har bara slappat hela dagen igår och idag. Men jag kan säga att det är väldigt lätt att gå upp i vikt när man är här om man säger så, haha. Så nu blir det ingen "unnardag" i helgen iaf.

Igår kväll såg vi New Moon. Och helt ärligt så är jag faktiskt besviken. Jag trodde att den skulle vara mycket bättre. Jag tyckte inte att det hände nånting förän på slutet. Bra var den, men långt ifrån lika bra som Twilight. Så du hade lite rätt Sophie ;)

Nu ska jag och systrarna köra lite aerobics, det är behövligt, haha!

Mys hos mamma!

När bische har slutat jobba så ska vi åka ut till mamma. Där blir det tacosmiddag och senare ikväll ska vi se på New Moon, skulle egentligen göra det häromdagen men då blev det inget. Vi ska sova över där för mamma är ledig i 2 dagar så då ska vi vara där och mysa på :)

Igår kväll så hade jag och Madde tvkväll. Jag måste faktiskt säga att jag är besviken på DH. Inte alls lika spännande som det var förra säsongen, ingenting som händer liksom. Hoppas att det händer lite mer dom här kommande avsnitten.

Lillen vaknade nyss av några barn som var här ute och lekte. Jag hörde dom i babyvakten :) Våran babyvakt är så himla känslig, jag hör tillochmed om någon står en bit här ifrån och pratar. Måste kolla om man kan ändra känslighet eller nånting på den.

Nä nu har jag inte tid att sitta här längre.

Tisdagsmys!

Är det idag! Jag och Milton har varit alldeles själva idag och bara myst, han är så go min lilla goknul. I eftermiddag kommer moster/syster Madde och myser med oss. Det kommer nog Milton tycka är kul :)
Skönt med lite sällskap nu när Bische jobbar över så mycket.

Jag hoppas verkligen att det blir en ändring på hans jobb snart. Vissa gånger hinner hann inte ens hem förän Milton har lagt sig, och om vi har tur så kommer han hem typ en timme innan han lägger sig. Hur kul är det då? Plus att han jobbar varje helg, antingen lördag eller söndag. Han gör ju det inte direkt frivilligt, han måste, annars kommer dom lägga ner och han kommer bli arbetslös. Nej tack! Då får han hellre jobba över alltså.

Dating in the dark tyckte jag var rätt kul faktiskt så det blir det ikväll. DH offcourse! Och sen är det Cougar Town också, tycker dock inte att det var så kul som det verkade, men det går ju att titta på.

Ha en härlig tisdag för det ska vi ha! Puss!


Här gosar Madde för första gången :)

Hej på er!

Har fortfarande noll energi, men tänkte åtminstone skriva några rader.

Har nyss pratat med min avdelningschef på jobbet och vi kom fram till att jag ska sluta jobba för ett tag. Jag känner att jag måste ge all min energi åt Milton. Och den lilla energin jag har kvar till mig själv. Han är ändå det som är viktigast och jobbet finns alltid kvar. Men så snart han har börjat sova normalt så ska jag dit igen, jag tycker ju om att jobba! :) Jag längtar faktiskt nuförtiden tills han ska börja på dagis och jag får komma in i vardagen igen. Visst att man känner lite seperationsångest, men den kommer gå över.

Till hösten ska jag också plugga 50%, har bestämt mig för att gå en butiksledarutbildning på distans. Jag älskar ju att jobba inom handels, så en cheftjänst om några år skulle ju inte sitta helt fel ;) Tror dock inte att jag vill jobba med teknik, men typ i en klädbutik eller skobutik skulle vara roligt! Ja vi får se, men det känns ju ändå skönt att man har någon utbildning eftersom att jag inte gick klart gymnasiet.

I veckan ska bische jobba över typ varje dag, inte så roligt. Annars så har vi inget planerat, förutom att jag ska till läkaren med Milton på onsdag. Nu får dom fan ge oss någon medicin så att hostan går över, han har ju hostat så här i över 2 månader nu.

Nu ska jag ta tag i min garderob.

Ge mig sömn!

Undra när man ska få sova egentligen. Idag har jag känt mig som en värdelös mamma. Jag hatar när det är sånna här dagar.

Inatt var han vaken 2 timmar, sen somnade han om sov en timme och ville kliva upp klockan 5. Vad är det för fel??? Är det tänderna eller vad fan är det för nånting?
Han har också varit dålig i magen 2 dagar.

Milton är världens gladaste barn på dagarna, han leker så bra själv nu och det är så skönt. Tänk om han bara kunde börja sova på nätterna, då kommer han bli ett A-barn med STORT A ;)

Jag har egentligen ingen energi till att sitta här, vi hörs efter helgen!
Då ska jag komma tillbaka med ny energi.


Milton & Kendra.

Idag efter att ha suttit inne i 3 dagar (!) så skickade Jane ett sms och frågade om vi ville komma dit. Sagt och gjort så drog vi på oss kläderna och gick det. Så härligt väder! Var så varmt i solen att jag blev svettig bara av att gå dit upp. Barnen lekte och vi gjorde inget speciellt, men det var skönt bara att komma ut och göra nånting. Tror Milton tyckte det också :)

Skulle egentligen på Idun ikväll på en makeupkväll eller vad man nu ska säga :) Men har sovit så dåligt inatt att jag kände inte för det. Så ikväll ska jag inta soffläge!

Bjuder på några bilder på barnen :)




Vilka sötungar! :) (klicka på bilderna för att få dom större)



Det finaste vi gjort.




Tonight is the night!

Alla tjejer (och Tommy) vet vad jag menar, ellerhur? ;) Ikväll är det ju så klart DESPERATE HOUSEWIVES!
Som jag har längtat! Kvällen börjar klockan 20 med det här nya programmet Dating in the dark, verkar rätt kul. Kl 21 Desperate och sen Cougar Town som också är ett nytt program med Monica i vänner (kommer inte ihåg vad hon heter på riktigt), och det är det dubbel avsnitt av dessutom! :)
JA JAG ÄR EN TV NÖRD. haha

Nu har man ju det man gör på tisdagar iaf ;)

Idag gör vi ingenting. Milton sover just nu och jag sitter här och glor. Skönt med sånna dagar ibland, men nu är det andra dagen vi bara sitter inne.

Tror inte att jag har skrivit om det tidigare, men jag beställde några piller som ska göra att man går ner i vikt som heter Bantaxin, verkar skit bra faktiskt och det är inga farliga ämnen eller så som det ibland kan vara i sånt. Fick dom igår så idag har jag börjat med dom. Man fick 30 dagar gratis så det var väl mycket därför jag beställde, så märker jag ingen skillnad så är det bara att jag säger att jag inte vill ha några fler för det var inget köptvång eller så, det är bra..

Sen måste jag ju säga ett stort GRATTIS på födelsedagen till min bästa vän och Miltons gudfar idag. Vi saknar dig!




Vad ska vi göra i veckan då?

Jag hatar dom veckorna som jag inte har bilen hemma. Man kan göra så mycket annat när den finns här :)
Idag skulle Kimberly komma och hälsa på. Någon dag i veckan tror jag att vi skulle träffa Alicia. På onsdag ska vi ev följa med Jennie och Mio på öppna förskolan. Men sen då? Jag blir så rastlös när jag inte har något att göra! Kanske ska passa på att städa ur klädkammaren, den ser rent ut sagt för jävlig ut, grejer överallt.

Imorse testade jag Carmen Electras stripaerobic :) Jag blev faktiskt lite besviken, var inte så jobbigt som jag trodde, blev inte ens svettig. Iof kunde jag inte köra så länge för Milton var inte på sitt bästa humör. Ska testa imorgon igen.

Nu -Våra bästa år :)

RSS 2.0