Tankar.

Kom och tänka på en vän till mig som jag gick bort för lite mer än 2 år sen.
Gick in och kollade på han på fb, där bla hans ex har lagt upp bilder på deras gemensamma son och skrivit massa fint. Och här sitter jag nu och stor bölar!

Jag lärde känna Micke genom en gemensam vän till oss påsken -07. Från dess och hela sommaren -07 gjorde vi massa galna och roliga saker. Jag minns det som igår! Vilken underbar person han var! Jag hoppas att du har det bättre nu. Du har många kvar här som saknar dig.




Opepp!

Men vad är det med mig?!

Jag tycker verkligen det är skit tråkigt att blogga nu för tiden.. har inget att skriva om. Betyder det att det är jag som är tråkig då? haha

HELG!

Och jag ska sova, sova och åter igen sova..

Imorgon ska vi iväg och kolla på polisbilar, ambulanser och brandbilar. Känner på mig att någon som börjar på M kommer tycka det är kul :) Sen så måste vi verkligen ta tag och städa bort sommaren här ute. Ta bort utemöblerna och alla andra grejer. Åhhh vad länge det är kvar tills sommaren, jag längtar redan!

Zumba!

Skulle boka in mig på Zumba igår, som är på onsdag. Men redan då var det fullt och jag blev reserv 5. Jag hoppas att jag kommer med! Är riktigt roligt med zumba :)

Sitter i detta nu och kollar på Idol och skäms som vanligt. Ibland måste jag stänga av ljudet på tvn, haha.

Imorgon är jag ledig. Vi har inget planerat förutom att vi ska till barnmottagningen kl 15 och följa upp Miltons astma. Så om någon vill dricka kaffe och leka med Milton, hör av er ;)


Mörker..

Börjar bli mörkare för var dag som går nu. På ett sätt rätt mysigt så att man får mysa ner sig i soffan framför en bra film och tända massa ljus, men samtidigt så känns det så drygt med tanke på att vintern håller ju i sig sååå länge här i Norr. Vi har ju knappt någon vår här uppe känns det som.

Håller på att shoppa inför vintern också. I år så antar jag att man måste ha två uppsättningar av det mesta på dagis. Förra året så var han inte lika rörlig om man säger så ;) Funderar på att köpa två billigare overaller, ett par riktiga skor och ett par extra skor. Ska spana lite på tradera!

Ikväll kollar jag på Idol. Och Bische är ute i garaget. Tror nästan att han kan köpa en säng dit ut snart.
Godissugen är jag också! Fan!

Trotsen kom som med ett brev på posten!

Jag kan säga så här att ha ett spädbarn är en lek jämfört med denna trots.
Dom senaste veckorna har Milton varit omöjlig!

Han testar sina gränser hela tiden. Och låter man han göra nånting, som han inte får göra nästa gång då blir det ett himla liv. Som idag tex, då fick han sova middag i soffan framför tvn. Och nu ikväll när det var dax för läggning, gissa vart han skulle sova då? Jo i soffan så klart!

Ibland är han jätte duktig och lyssnar, men märk ordet ibland.
Att göra sig iordning på morgonen, och på kvällen med för den delen är en mardröm. Han skriker och grinar och vägrar klä på sig, jag har försökt med flera knep. Att han får sitta i soffan framför en film, och gör han inte som jag säger stänger jag av filmen, men det funkar icke. Att han ska få klä på sig själv, funkar ibland (med så klart lite hjälp från mig). Det enda som han verkligen tycker om att göra när det gäller den delen så är det att duscha, då är han jätte duktig.

Inte nog med det så har han börjar strula med sovningen. Han somnar själv på kvällen, men vaknar alltid på natten och kommer in till oss. Och så klart vill han ju då sova i våran säng. Men eftersom Bische börjar jobba så tidigt på morgonen så vill jag inte att han ska göra det för då vaknar han när Bisches klocka ringer, och då vill inte jag kliva upp! ;) Så jag har börjat lägga mig med han i gästsängen. En dum grej kanske, men jag orkar verkligen inte tjafsa med han när klockan är 2 på natten.

Hur länge brukar trots hålla i sig? Och ni som har lite äldre barn, ge mig tips!

Electropop!

Så jävla bra! Haha! Finns tyvärr ingen youtube video ute än, men gå in på den här länken:
http://www.tv4.se/1.2264780/2011/09/03/lyssna_pa_olegs_electropop
Så får ni se något roligt!

Egentligen så är det inge bra att Idol har börjat igen för jag blir fast då. Jag måste verkligen kolla på varje program, får panik om jag missar något typ.

Har varit en otroligt seg måndag. Var så opepp på att jobba imorse, och dagen har varit lååång. Men jag börjar veckan med att vara ledig imorgon! :) Men sen så jobbar jag ons-mån så jag förtjänar nog den där dagen ledigt.

Tjolahopp!

Lördagkväll.

Och jag sitter här med mig själv och önskar att man bara kunde ta en sista minuten till ett varmare ställe och bara vara!

Saken gör ju inte bättre att jag har fått urinvägsinfektion. Har haft det till och från sen i söndags, men jag har kurerat mig i veckan med tranbärsdricka, citronvatten och massa vitaminer, men det har bara blivit värre. Så idag fick jag en tid på akuten så att jag kunde få pencilin, så förhoppningsvis har det blivit lite bättre tills imorgon!

Blev akut godis sugen så jag hann springa bort på baracken för att köpa mina favoriter, center och ferraribilar med smaken cola. Så nu tänkte jag sätta på en film och synda i min ensamhet.

Noll fantasi!

Jag vill hitta på något skit roligt att skriva om här i bloggen, men jag är helt tom i huve.
Dels så händer det väl inte så mycket just nu förutom att man jobbar och sover typ.

Men i helgen så är jag ledig så då ska vi hitta på något!

Japp så var det med det.

RSS 2.0