en pojke!




Den19:e Juni kommer det en liten pojke :)
Vi kunde inte hålla oss. Var på ultraljud igår, allt såg bra ut.
Känns mer verkligt nu liksom.. åhh vad jag längtar!


lön!

Äntligen lön imorgon. Den är efterlängtad :)
å nästa helg blir det sundsvall. Lite shopping, måste köpa mig ett par mamma jeans för mina sitter så jävla tajt nu för tiden, dom går å knäppa, men det är knappt :) och sen så klart IKEA. Ska bli skönt att komma bort lite, även om det bara är för en dag. Är så rastlös jämt, men vad ska man göra då? Man jobbar och sen hem. Men det är klart, hem och mysa med B är ju aldrig fel.

Har fått svårt att sova nu dom 2 senaste veckorna, vilket gör att jag ligger å tänker väldigt mkt på saker och ting. Tänker mkt på hur det ska bli när barnet kommer, jag är lite orolig att det ska bli för oss som det har blivit för andra. Att man lixom tappar gnistan, pratade med B om det igår och han sa att det skulle aldrig skulle bli så. Vi får helt enkelt ta oss tid för varandra, även om vi inte har tid eller inte :) det känns skönt att höra..

Igår kväll låg jag även och tänkte på vad jag skulle skriva i bloggen idag, men nu är allt som bortblåst. Är vänner på tv också så jag känner mig lite ur fokus just nu.

Tommy kommer väl snart också, vi ska nog se någon film.

bye.

något fel?

För flera dagar sen så skrev jag ett inlägg i bloggen, men det har inte kommit upp än. Hmm, undra vad det kan vara?

Tommy tycker att jag alltid skriver samma sak i min blogg, haha.. Så nu ska jag göra samma sak igen ;) Jag har ju inte så mkt att skriva om så därför blir det väl mest samma sak hela tiden.
Jag kan ju iaf skriva och berätta om vad jag har gjort i helgen :)
I fredags så var vi bara hemma och mös, kollade på lets dance och lite sånt. Igår så var vi hos Sandra på spelkväll, tack för en trevlig kväll! Men som vanligt så var det tommy som fick göra seger dansen till slut ;) Han är både världens sämsta vinnare och världens sämsta förlorare. Så det spelar ingen roll om man låter han vinna så blir man irriterad ändå, haha nej då skämta bara :)

Vad ska jag skriva om?! fan vilket tråkigt liv man lever. Men snart så blir det mkt roligare :) nu så kommer jag in på graviditeten igen som han säkert också hatar att jag skriver om ;) Det jag skrev i mitt förra inlägg som kom bort var att jag har fått tid för ultraljud nu, den 26:e Januari, om bara en vecka nu. Längtar, ska bli himla spännande.

Nästa helg fyller Bische år, någon som har förslag på vad jag kan köpa till han? Tycker det är så svårt med presenter, speciellt till sin partner.

Ikväll blir det film, The Strangers hette den. Verkar bra. Lite skräck i vinter mörkret :)

26:e Januari.

Ska vi på ultraljud! Längtar..

Jobb, någon?

Jag vill ha ett nytt jobb. Eller rättare sagt jag måste ha ett nytt jobb. Fick reda på i fredags att jag måste gå ner till 50%, det var ju jävla roligt att veta. Anledningen är att en som har varit sjukskriven i ett och ett halvt år ska komma tillbaka, så jag å två till blir drabbade.. Fan alltså! Och det börjar gälla nu, den här veckan. Kul att man får reda på något innan, får man ens göra så? Ja en sak är säker iaf att så fort jag bara kan drar jag där ifrån. Känner mig nästan lite lurad. Om jag nu inte får något nytt snart så ska jag ju ändå bli mamma ledig om typ 5 månader. Ser fram emot det kan jag lova :)

I helgen så har jag jobbat. I fredags så var vi och bowlade, sen åkte vi å fikade. Hade riktigt trevligt. Igår så var jag bische och tommy på middag hos mamma och co. Åt fondue (stavas det så), riktigt gott! Och ikväll blir det bara lugnt med någon film.

Jag tackar ju gud iaf att Bische fick jobb nu iaf. Tänk om inte han hade haft jobb, hur fan skulle vi då klara oss på mina 50%? Ja man kan ju inte få allt så är det ju.

Med magen så är allt bra iaf :) den börjar växa nu. Längtar tills vi ska på ultraljud :)

Nä ska stöka undan efter maten nu.. Puss från mig!

Sängliggande.

Nu jäklar så är jag sjuk kan jag tala om. Både jag och B har varit sängliggande i tre dagar nu. Orkar inte göra nånting, eller jo han sitter å spelar tv-spel och jag kollar mailen ibland. Men annars så ligger vi bara och snorar och nyser i soffan. Och jag som sa för någon vecka sen att jag ville bli sjuk så att man får vara hemma och vila upp sig lite, jag ångrar mig! Ska aldrig mer säga så :) och jag som var ledig i 4 dagar, 3 av 4 var sjuk. Så roligt var det med det. Måste ju sjukskriva mig från jobbet några dagar nu också. Får alltid dåligt samvete när jag sjukskriver mig, då tycker jag alltid synd om den personen som måste jobba istället för mig. Men vad kan jag göra då? är man sjuk så är man..

Har köpt massa vitaminer och någon slags tillskott för gravida så att min lilla bäbis får i sig allt h*n behöver. Jag kan ju knappt äta någonting nu, lever typ på vatten. Och flingor ibland.

Äh är bara man är hemma och kurerar sig så blir det nog bättre om några dagar. Förhoppningvis..
Shit, märkte nu att nässprayen var slut, hur ska vi kunna sova inatt nu då?! Inget apotek i närheten som har nattöppet? Sthlm nästa isf..

Tyck synd om mig! :)

lyckorus!

Nu äntligen ser allting ljusare ut för oss. Bische har äntligen fått jobb nu, så nu kommer ekonomin bli bra igen.
Har också varit och kollat på barnvagn, fick höra att det är typ 2-3 månaders väntetid på barnvagnar, så det är väl bäst att börja i tid då. Har iaf hittat världens finaste som jag SKA ha :) en emmaljunga, nu var den iof rosa, så om det blir en flicka blir det den vagnen. Men annars så fanns det andra färger, så det blir nog den vilket fall som helst. Och det kostar, det kan jag lova. Men bische sa att om det är den vagnen jag vill ha så ska jag få den :) vi får väl se vad det är för hake på det, haha.

Nu är det bara lägenhet som fattas så är allt fullbordat sen. Men vi står väldigt långt fram i kön nu så det dröjer nog inte länge..

Jaha, och så var det 2009 nu också. Vi kan ju säga så här, att vårat nyårsfirande var väl lite av ett misslyckande. Men som frida sa: Det finns inga andra som jag hellre skulle ha viljat vara med och haft så här tråkigt. Och det är sant :)
Jag fick ju fira in det nya året med goda vänner och den personen som jag älskar mest. Och nästa år då kommer jag få fira in det nya året med våran lilla bäbis :) Jag längtar sååå tills du kommer! Kan du skynda dig lite :) tänk, snart har det gått halva tiden. Och snart är det dax för ultraljud också, om det går att se så vill vi nog veta om det är en pojke eller flicka, jag är alldeles för nyfiken för att inte veta. haha :)

Nu sitter jag här i soffan, nyduschad och mysig. Min pussunge sitter och spelar PS3, men det ska det bli ändring på nu ;)

God fortsättning till er alla!

RSS 2.0