Nu är det slut shoppat!

På ett tag iaf :) När vi åker till Turkey så ska jag shoppa massor!

Hittade mig iaf en bikini idag, det är verkligen ångest att prova bikinis kan jag lova. Men som sagt, jag kör på en beach 2011 istället ;)

Köpte också några små presenter till alla barn som snart fyller 1 år. Jag vet redan vad jag ska köpa till Milton när han fyller år, men det får bli nästa månad.

Den här blev det och med likadana trosor till. Har inte riktigt självförtroende att lägga ut en bild när jag har den på mig, haha! :)


Nya pjucks!

Jag har letat länge efter ett par gladiatorsandaler som jag passar i, och nu har jag äntligen hittat dom!

Vad tycks?

Framsteg.

Det är så roligt att se alla framSTEG som Milton gör nu var och varannandag :) Han tar fler och fler steg, nu kan det bli 6-7 steg åt gången. Gud det går så fort att jag nästan blir mörkrädd, det är ju mindre än en månad sen han tog sitt första steg.

Det är också så roligt att se att han känner igen andra personer än mig och Bische. Tex när han träffar mamma eller Madde skiner han upp som en sol :) Han är inte lika mammig längre, eller jo när vi är borta är han blyg från början och vill vara med mig men sen släpper det. När bische kommer hem så är det BARA han som duger.

Han kan dock inte säga något riktigt ord ännu, mamamama och papapapa säger han ju, men tror inte riktigt att han förstår vad han säger :) Men det kommer väl det också snart.

Man inser inte hur fort tiden går förän man skaffar barn. Han blir ju 1 år snart!

Tisdagkväll och jag sitter så klart bänkad framför DH. Nu börjar det igen :)

Mina pojkar.

Jag kan inte ens beskriva med ord hur lycklig jag är över min familj. Jag har världens bästa sambo som alltid ställer upp, oftast iaf ;) Och Milton, finns ingen på denna jord som kan ge mig så mycket kärlek som han. Bara han ler mot mig så fylls mitt hjärta av kärlek.

Men ändå så klagar jag, varför kan man inte bara vara glad åt det man har? Mycket vill ha mer, så är det ju. Men hädanefter när jag å bische bråkar, eller när Milton har sina gnälliga dagar, då ska jag tänka tillbaka på stunder som denna. Det är svårt att tänka positivt när allt bara känns skit, men jag ska försöka.

Har varit dålig att uppdatera i helgen. Men det har vari fullt upp! Igår så var jag, Sara och lillen på badhuset. Milton var mer vild än tam kan jag lova! haha. Sist vi var där för typ en månad sen så var han så lugn och satt mest bara och kollade på alla barn som lekte, men nu.. han skulle vara överallt där han absolut inte fick vara. Blev förbannad när man höll i han, han ville ju vara som alla andra barn som fick leka som dom ville, hihi :)

Idag så åkte vi in på stan och kikade lite. Var på apoteket och köpte massa solskyddsfaktor, har även köpt en UV dräkt till Milton, ser nästan ut som en våtdräkt, men den blir tydligen inte varm eller nånting. Då kan han ju iaf vistas i solen utan att bränna sig, ska självklart smörja in han med solskyddafaktor 50 hela tiden och ha solhatt på. Sen åkte vi och storhandlade på Maxi, köpte även en grill. Så nu är det bara utemöbler som fattas, sen blir det grillning varje dag i sommar :) Finns det nånting godare? :)

Middagsbesök fick vi också, Cimona och barnen kom förbi. Alltid lika kul att träffa dom!

Bjuder på lite bilder sen helgen..

Mitt hjärta!

På badhuset och busar.

Visar upp foten :)

Premiärtur i nya vagnen, som jag för övrigt är super nöjd med!


Fredag och Lördag.

Igår blev det vin och massa surr.

Idag har vi varit på badat och plaskat.
Nu -massa gotta och surr.

Så, nu vet ni vad vi har för oss :)

Kontrollbehov.

Alltså shit vilket jävla kontrollbehov jag har. Speciellt när det gäller Milton. Jag får nästan panik att veta att någon gör annorlunda med han än vad jag brukar göra. Tex ändrar hans mat och sovtider. I söndags så skulle Bische gå upp med Milton så att jag skulle få lite sovmorgon, men som vanligt så har jag jätte svårt att somna om, tror jag sov typ en halvtimme sen vaknade jag och hörde att dom satt och åt frukost, efter en stund så började Milton grina då ropade jag på Bische och frågade vad det var, men han visste inte sa han.. Då frågade jag hur många smörgåsar han hade ätit, ja en svarade han, då fick jag lite smått panik eftersom han alltid brukar äta två. Japp och sen kunde ju inte jag somna om igen så då klev jag upp och gav han en macka till, haha. Man är ju störd ibland alltså.

Tror också att det är därför jag har så svårt med att lämna bort han, delvis det iaf.. Jag får också dåligt samvete gentemot den som passar han när jag vet att Milton kanske vaknar någon gång på natten och att han vill kliva upp tidigt på morgonen. Jag vet, jag måste skärpa mig. Det är ju bra för Milton att lära sig att sova borta, och sen är det också skönt för oss som föräldrar att få lite avlastning ibland.

Jag försöker verkligen att inte vara så här. Jag förstår ju att det är jobbigt för Bische att inte han får göra på sitt eget sett med Milton, men det går bara inte! Om det är någon som har något tips så skulle jag vara tacksam.

Idag så har Sara varit här, skönt att vi äntligen kan prata med varandra igen. Var lite jobbigt där ett tag när vi inte ens kunde säga hej till varandra om vi träffades. Men nu är det slut tjafsat, iaf från min sida :)

Nu -KAFFE


1 månad kvar!

Till Turkiet! Det var bara det jag hade att säga idag :) Sov gott!

Heldag i Lit.

Efter lunch idag så åkte vi och hämtade upp Kickan i stan sen vidare mot Lit. Det var så kul att träffa henne igen, vi som var bästa kompisar när vi var små, vad hände egentligen? Känns konstigt att jag nu har barn och hon väntar barn :) Vi satt och pratade massa gamla minnen, det känns ju som att det var nyss man var ett barn själv.

Sist men inte minst så åt vi den absolut godaste kycklinggrytan som finns! Eller "Fjälgrytan" som vi kallar den :) Det var säkert 10 år sen jag åt den sist, och nu läre det väl dröja 10 år till, haha! Susanne verkligen hatar att båda göra och äta den, haha..

Skulle egentligen åka och sola ikväll, men jag vet inte om jag orkar. Soffan känns mycket mer lockande! :)

Gnällungen nr.1

Man har ju hört att barnen kan bli lite extra gnälliga och sova dåligt å så när dom får tänder, men jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att det skulle vara så här! Alltså i över en månad nu så gör inte Milton annat än å gnäller om dagarna, det är absolut ingenting som duger. Och igår så upptäckte jag att en till tand är på G upp, den 6:e. Kan inte denna tid vara över snart???
Ni som har barn som är lite äldre, hur var det för er och hur länge varade det? Jag håller på att få ett psykbryt snart alltså..

Milton har nyss bajsat och nyss ätit och sitter och leker med nycklarna som i vanliga fall är det roligaste han vet. Men just nu så sitter han å håller i nycklarna och gnäller.

Men oavsett om han gnäller hela dagarna så räcker det med ett leende så smälter man igen :)

De döda.

Har nyss kollar på Det okända (älskar det programmet!) Och jag kan bara inte låta bli att tänka på mina nära och kära som inte längre finns ibland oss, eller gör dom det? Vad händer egentligen när man dör? Vad tror ni?
Det finns många teorier, men tyvärr får man ju aldrig reda på sanningen förän man själv tar sitt sista andetag. Jag tror iaf att nånting händer, vad vet jag inte men nånting.. Jag menar det kan ju inte bara ta slut så där. Usch man blir ju knäpp av att tänka på sånt där!

Undra om min mormor, morfar och farfar finns där och vakar över oss. Gud vad jag önskar att dom hade levt så att dom hade fått träffa Milton. Men dom kanske har träffat han ändå, fast på sitt vis. Min mormor dog när hon var bara 53 år i cancer. Jag kommer ihåg sista gången jag såg henne, det var på sjukhuset i Umeå. Hon låg där i sjukhussängen utan hår och med massa slangar överallt. Jag minns så väl att så fort jag gick in i rummet så gick jag ut därifrån direkt. Jag bara grät, jag klarade inte av att se henne så där. Och ändå så var jag bara 8 år. Min farfar dog 2 år senare. Jag kommer aldrig glömma han. Jag var mycket med min farmor och farfar när jag var liten, dom bodde i ett hus som låg nära järnvägen och varje dag så satt jag på balkongen i min farfars knä och räknade tågen. Har många fina minnen från han. Morfar dog när jag var 18. Han var sig aldrig lik efter mormor dog. Dom sista åren han levde så pratade han inte, han var inte dement eller något men han ville bara inte prata. Jag tror att han bara ville dö. Så jag tog det väldigt bra när han dog, jag visste att han kommer få det mycket bättre nu, tillsammans med mormor.

Jag hoppas iaf att ni finns där ute och vakar över mig och min familj. Dock så är jag väldigt rädd för allt som är övernaturligt, så jag hoppas verkligen att jag aldrig få vara med om något för då kommer nog jag dö! haha.

Oj blev långt det här inlägget, hoppas jag inte tråkar ut er med mitt skrivande. Kände bara att jag ville skriva av mig lite.

Fredag.

Och vad gör vi? Ingenting! Milton har varit på så jävla dåligt humör hela dagen, vägrat att sova. Tog tempen på han och så klart hade han feber stackarn.. Skulle egentligen iväg och hälsa på Anna och barnen men nu blev det ju inte så då. Efter många om och men så somnade han och när han vaknade så var han pigg som en lärka och febern hade försvunnit. Så det var väl lite sömn som fattades då :)

Bische slutade lite tidigare idag så vi ska snart åka iväg och äta mjukglass. Fasen vad gott! Känns som att det är hundra år sen man åt det.

Vad händer ikväll då? Jag vill göra nånting! Är så rastlös.

Ny kompis :)

Verkar som att Milton har skaffat sig en ny kompis idag :) Marielle och hennes lilla Melwin har varit här och lekt idag, och Milton som alltid brukar vara rädd för andra barn i hans ålder blev hur glad som helst. Han grinade inte en enda gång tror jag, och det är inte vanligt när det gäller han. Han blev bara lite ledsen när dom åkte. Så dom måste vi träffa fler gånger! Tog massa kort också, men jag är för lat för att hämta kameran just nu så jag får lägga in dom senare, haha ;)

Ja det är väl typ det vi har hunnit med idag. Undra tro vad resten av dagen har att erbjuda då? Jag skulle behöva vila en stund känner jag. Vette fan vad det var med Milton inatt men han vaknade flera gånger och var helt hysterisk, magont eller mardrömmar kanske? Och sen upp tidigt imorse så klart.

Ska passa på att vila nu medans lillen sover. Godnatt då för en stund :)

Dom här jäkla tänderna.

Numera finns det 5 små tänder i Miltons mun :) Dock så har det inte varit lätt för han dom senaste veckorna. Han har i princip inte gjort annat än å gnällt på dagarna, och så har han inte alls sovit bra. Men det verkar vända nu, han har sovit 2 nätter i rad nu och han är bättre med gnällandet också :) Det är så jobbigt det här med tänderna för man kan ju inte göra nånting åt det heller. Man vet ju själv hur det är att ha tandvärk, fy fan!

Imorse så gick jag och Jennie upp med barnen till öppna förskolan. Milton är som vanligt väldigt försiktig när det är andra barn som är i hans ålder, och väldigt mammig. Det var nästan när vi skulle gå som han började mjukna upp. Och ändå så var vi där i 3 timmer ungefär. Jag hoppas verkligen att det blir bättre. Men han är ju i den åldern nu men separationsångest och allt det där, och andra barn reagerar ju mer än andra.

Bjuder på några bilder från dagen.

Nånting är väldigt intressant :)

Söta Mio.

Ut med tungan som vanligt ;)

Åka bil var roligt. Fast det ser inte så roligt ut, haha.

och den där var ju rolig!


Bra humör!

Det som gör mig på så himla bra humör är när det är fint väder och när man har pengar ;) Det finns väl inget värre när det är dåligt väder plus att man har dåligt med pengar. Så idag har jag varit på strålande humör!
Åt lunch och drack kaffe ute i solen med Mikaela, sen gick jag och lillfisen på en promenad, han i vagnen då förståss ;) Idag har han också haft skor på sig för första gången, han tyckte det var lite knepigt. haha

Har nyss rensat ur Miltons garderob också på massa kläder som han inte kan ha längre, just nu har han storlek 74-80. Har också rensat bort alla vinterkläder. Det är ju vår nu för tusan! :)

Älskar att sitta i lådan och leka med mamas saker :)

Dammsugaren älskar han också, speciellt när det blåser ur den som ni ser på håret :)

Min ögonsten!


Borta inte alls bra..

.. Och hemma är bäst!
Det har jag konstaterat att Milton tycker. Som sagt så sov vi ju hos mamma inatt, och för det första så somnade inte Milton förän strax efter 9. Han var så trött stackarn, men vägrade sova. Sen vaknade han säkert 4 gånger inatt, och sen var det morgon 05.20 imorse. Satan vad trött jag var då alltså! Försökte säkert få han att somna om i en timme, men det var kört så det var bara att kliva upp. Tror jag måste vänja han mer vid att sova borta, för jag vill inte att det ska bli så att han aldrig vill sova borta när han blir större.

Vi funderar ju också på att åka till Ullared i sommar och ha en barnfri helg, så då tänkte vi att Milton ska vara hos mamma. Men det kommer ju aldrig gå om han ska hålla på så här. Iof så är han lite äldre då också så då kanske det går bättre.

Dagen idag har iaf varit super härlig! Suttit ute i solen nästan hela dagen, Milton sov över 2 timmar på dagen idag vilket jag förstår, han var ju säkert helt slut sen natten. Det var så skönt att bara få sitta där och glo :)

Börjar bli hungrig nu, vi tänkte göra tacos när Milton lagt sig. Lite mysmiddag bara vi två :)

Härliga Söndag!

Påskfirande!

Ska snart bege oss ut till Bledäng och fira påsk :) Eftersom hela familjen låg magsjuk förra helgen så kunde vi ju inte göra det då. Fast det gör inget att man är lite efter ibland :)

Hade en väldigt mysig dag igår. Var och uträttade lite ärenden på dagen, sen åkte jag och hämtade upp Kim och så åkte vi och köpte thaimat. Sen kollade vi på reprisen av Solsidan, som jag för övrigt missade igår också! Efter en stund så kom Sandra och Bella, å helt plötsligt så tog Milton sitt alldeles egna första STEG! :) Jag mutade han med lite gotta, men vad gör det ;) Det dröjer nog inte länge förän han knatar runt här hemma.. Känns så klart jätte roligt, men man kommer ju inte få många lugna stunder då inte. Jag hoppas faktiskt inte att han kan gå än när vi ska åka till Turkiet, men det läre han ju säkert göra.

Senare på kvällen så blev det vin och massa surr. Mikaela och Kimberly kom förbi också. Somnade säkert inte förän 1 och det är inte jag van vid kan jag säga :) Så jag var så jävla trött imorse när Milton vaknade, men när man hade fått i sig frukost och kaffe så blev det lite bättre.

Nu ska jag vika tvätt och packa det sista, vi sover över hos mami inatt.
Så glad påsk på er i efterskott ;)

Boooring.

Fan vad jag har blivit tråkig på sistone alltså. Jag skriver ju aldrig om nånting roligt känns det som. Ibland undrar jag varför jag ens har en blogg. Funderar faktiskt på att ta bort det, men samtidigt så är det ju roligt på något sätt också :) Skönt att få skriva av sig lite ibland.. Även fast jag inte skriver om jätte privata saker.

Äh skit i det nu. Idag är det ju fredag!
Jag har bjudit hit några vänner på vinkväll, ska bli mysigt. Jag har faktiskt varit sugen på att festa en längre tid nu, men jag vet att dagen efter så ångrar jag mig så då är det bättre med lite vin och goda vänner. Poängtera liiiite vin ;)

Milton sover just nu men när han har vaknat så tänkte vi bege oss ut. Ska på Jysk en sväng och kolla på utemöbler, och sen på bolaget. Efter det har jag ingen aning, det är ju soligt och fint idag så man vill ju inte sitta inne iaf.

Föresten så har jag börjat bli röksugen väldigt ofta nu för tiden. Ibland så skulle det bara var så gott med en cig alltså! Men NEJ jag ska inte börja röka igen. Jag får inte göra det så enkelt är det!

Sen jag har öppnat bloggen igen så har jag självklart fått fler läsare, är det några nya som har börjat läsa så kommentera gärna och skriv vem du är :)


Tisdagen.

Tänkte berätta lite vad vi gjorde igår för er som är intresserade.

Runt 11 tiden drog vi ner på stan. Köpte en kjol på Gina, och en present till Erikas lilla Lucas på Kappahl, men annars så höll jag fingrarna i styr! Även fast jag var sjukt sugen att köpa att par skor Scorett som var så snygga, och skulle vara perfekt att ha i Turkiet, men nej sa jag till mig själv det får vänta. Sen gick vi och lunchade med syrran.
Efter det hämtade jag upp Sandra och Bella och så åkte vi på Elgiganten för Sandra skulle köpa ny telefon, och jag lovade att vi var säkert där en timme. Efter många om och men så gick vi på Mcdonalds och köpte glass och kaffe.
Skjutsade hem dom, sen hem, gjorde middag och lade Milton.

Var tvungen att åka iväg och fusksola lite igår också, jag måste verkligen göra det en gång i veckan nu tills vi ska åka. Sen åkte jag och träffade Evelina och Kim, vi drack kaffe och surrade massa skit. Det måste göras om. Jag älskar ju att snacka skit, hehe ;)

Det var våran tisdag det :)

Idag ska vi åka iväg och snusa bebis! Ska bli så mysigt :)

Föresten så är Milton omöjlig nu för tiden. Det känns inte som han gör annat än gnäller. Jag hoppas att det beror på tänderna. Såg här om dagen att den andra framtanden uppe också är på väg! Så nu går det undan :)

Vill ha kameran :)

Han är glad ibland iaf.

Surminen som han har börjat göra nu, upp med näsan och läppen och rynka pannan, haha.






Läggdax!

För länge sen ju! Så jag tänkte bara skriva godnatt.
Puss på er!

Öppen.

Jag har nu öppnat min blogg för allmänheten igen :)
Men om jag märker att någon obehörig läser den så blir det lösen igen direkt.

Är ute hos mamma en sväng idag. Milton var så sjukt gnällig imorse så jag kände att jag var tvungen att göra nånting med han. Och eftersom det är röddag idag så är det ju inte så mycket öppet.

Ja det var väl typ det jag hade att säga idag :)

Vååååår!

Du är så välkommen! Man blir så glad i kroppen av att titta ut, och ännu mer att vara ute :) Men så fastnade jag här så klart.

Nu är vi friska iaf. Milton vill fortfarande inte äta som vanligt, men jag får i han gröt och välling iaf. Jag tror att det beror mycket på tanden nu och inte någon magsjuka för han har inte spytt på länge och bajset är normalt nu. Så idag har vi varit och handlat på Maxi, känns ju inte som att man vill åka och hälsa på någon än så vi håller oss hemma idag. Bische är ute och fixar något med bilen, Milton sover och jag har städat. Det behövdes kan jag lova! När Milton vaknar så tänkte jag gå en promenad, så att man får lite friskluft.

Ikväll blir det BINGOLOTTO! ;) Det är ju guldkväll, haha!

Magsjuka hela högen!

Ja den här påsken blev ju inte som man hade tänkt sig om man säger så.
Började med att Milton fick magsjuka/tandsprickning så han var dålig torsdag och fredag. Igår eftermiddag började jag må jätte illa och så klart så började jag spy som en tok. Kvällen gick och efter ett tag så skickade mamma ett mess att hon också hade fått magsjuka, en stund till gick och då skrev hon att Madde också hade spytt.
Bische mådde också lite dåligt när vi gick och la oss, och efter några timmar vaknade han och kutade på toaletten, så han har i princip spenderat sin natt inne på toaletten. Jag spydde sista gången runt 9 igår kväll så jag fick iaf sova inatt. Och imorse så skickade mamma ett mess att Michaela också hade blivit sjuk. Och det är lilla Milton som har smittat oss alla, haha det är lite komiskt :)

Från början var det ju meningen att vi skulle åka till bisches pappas stuga över påsk, men eftersom Milton blev dålig så blev det inget med det. Då bestämde vi att vi skulle äta påskmiddag med mamma och co idag och att vi skulle sova över där och mysa ikväll, men som ni förstår så blir det inget av med det heller. Nej istället så ska vi hålla oss inne och ev försöka äta nånting iaf. Jag har druckit lite nyponsoppa idag, jag vet inte om jag vågar äta nånting annat, magen är ju inte okej riktigt än.

Vad har ni andra gjort i påsk? Antar att ni har haft det bättre än vi iaf ;)

Tänder på G.

Vilket inte alls är en rolig grej för Milton! Redan igår så åt han inte som han skulle, men jag tänkte bara att det var något tillfälligt. Imorse när han fick välling så ville han knappt äta nånting, och det lilla han åt spydde han upp. Provade med gröt någon timma senare, det vägrade han, åt 2 skedar. När klockan var 12 så hade han redan hunnit sova 2 gånger, ingen energi alls. Men när han vaknade andra gången så var han hyfsat pigg ändå, lekte och donade på en stund. Sist han var så här så var fruktpuré det enda han ville ha, så jag tänkte testa med det den här gången också. Mycket riktigt så åt han med god aptit. Det gick väl kanske en halvtimme sen kom allting upp igen, både fram och bak. Sov en sväng efter det och sen blev han pigg igen, gav han lite vätskeersättning när han vaknade och det fick han behålla iaf. När han skulle lägga sig så gav jag han lite välling, vill ju att han ska ha nånting i magen när han ska sova iaf. Gick en halvtimme sen spydde han ner hela sängen och sig själv. Bäddade rent och gav han ett bad så nu sover han äntligen.
Åh det gör så ont i hela mig när jag ser han så här! Alltså är det någon annan som har haft det så här vid tandsprickning? Eftersom att det var så här förra gången han fick 2 tänder så känns det ju inte som att det är magsjuka nu.. Ja vi får se hur det är imorgon, jag håller tummarna för att det är bättre iaf.

Våra planer för påsk blir ju alltså inte som vi hade tänkt oss. Vi skulle ju egentligen åka till bisches pappa stuga, men vi blir hemma istället. Kan bli mysigt det med :) Ska till mamma och äta lite påskmiddag på lördag å så.

Nu tänkte jag inta soffläge och kolla på några avsnitt av The big bang theory.
Glad påsk!

RSS 2.0