Jobb & flytt..

Så var semestern slut, och tillbaks på elgiganten.. Känns rätt skönt faktiskt, komma in i vardagen igen.
Pratade med min chef igår, ska nog få börja jobba 100% snart, känns ju hur skönt som helst. Slipper jag söka nytt jobb nu innan jag ska börja plugga.

Snart så flyttar vi också. Ska börja packa lite i helgen. Beställde soffan idag också.. Kommer vara mkt att göra nu ett tag fram över.

Är hos S nu, ska äta middag här. Ikväll får vi se vad som händer, ska iaf sova hos mamma och vara hundvakt.
Film kanske?

Love you B.


Sista dagen på semestern..

Är lite blandade känslor för att börja jobba imorgon. ska bli skönt att komma in i vardagen igen, men samtidigt gruvar jag mig lite. Skönt att jag kommer få jobba 100% i september iaf. Och om inte dom kan anställa mig sen på mer tider så måste jag söka nytt jobb. Ska diskutera lite med chefen..
Känns ju som onödigt om jag ska börja på ett nytt jobb om jag ändå ska börja plugga till våren. Frågan är bara vad jag ska plugga?

Fan vad pengar det kommer gå den här månaden. Ny soffa, massa grejer från ikea, diskmaskin och lite annat smått å gott. Får ångest när jag tänker på det. Men man får väl leva fattigt ett tag nu helt enkelt.

Vill också be om ursäkt till mina vänner. Speciellt till T och S. Jag som alltid har varit så noga med att alltid sätta mina vänner i första hand, men nu har jag blivit så som jag absolut inte vill bli. Men jag lovar att det ska bli ändring på det nu när vi har flyttat in i lägenheten å fått lite ordning. Sen jävlar ska vi ut och göra stan osäker igen :) saknar det.. kanske inte just att göra stan osäker, haha.. men allt roligt som vi har gjort. Och kommer att göra! :)

På fredag, vin kväll hos F kanske? Lördag, sista grillningen för i år.

See you!

Yes!

Jag är inte så bra på det här med bloggande ja :) Jag som sa att jag skulle uppdatera den varje dag nu när jag har köpt dator. Men det är ju så mkt annat som händer hela tiden.

Yran veckan var helt okej. Utgång lördag, måndag, onsdag, och så var vi in på lördan på yran å såg uggla och även el presidento. Hade riktigt kul! Var inte riktigt lika mkt röj som det var förra året för min del, men det var nog lika bra det. hihi.

1:a september flyttar jag till Brogränd, ska hyra den i andra hand ett år. Men gud så skönt det kommer bli att bo i stan!

Ikväll ska jag och B till några vänner å dricka lite vin, men det blir ingen utgång för min del iaf.



För övrigt så mår jag hur bra som helst, ångrar mig inte en sekund.
Förlåt iaf. Men ibland så måste man tänka på sig själv.

RSS 2.0