vänta, vänta å vänta lite till..

Det är väl typ det enda vi har gjort sen vi kom till göteborg. Eller nu överdrev jag väl lite grann, men det är sjukt störigt att det ska vara sån jävla kö vad man än ska göra. Ska man köpa nånting så är det 3 mil lång kö, till alla karuseller på Liseberg var det nästan över en timmes kötid. Och sen när man har köat i en timme så åker man i 30 sekunder, sen är allt över.. Jag tycker då inte att det är värt det. Michaela fick inte ens åka Balder pga kön, vi orkade inte stå där..

Nu är det sista dagen vi är här, ska in till stan en sväng idag med. Vi hann inte med så mkt igår. Jag måste köpa ett par jeans och en kofta. Men det är ju inte direkt världens lättaste att hitta ett par jeans som sitter snyggt..
Ikväll tänkte vi äta en godare middag och dricka lite vin :)

Kan tänka mig att alla hemma i östersund ligger bakfulla idag, haha. Det hade jag nog med gjort om inte lilla Milton fanns :)

Nu blir det kaffe och efter det en dusch.



Götet.

Göteborg, it is!
Vi kom fram i söndags kväll vid 22 tiden. Tog ju bara typ 13 timmar, haha. Men det är ändå bra gjort med tanke på att vi åkte med en liten bebis också..
Vi blev varmt välkomna med rostat bröd, kaffe och vattenmelon. Dom är ju så goa dom där pojkarna! :) Deras lägenhet är super fiiin! Jag skulle också vilja ha :)

Milton var jätte snäll hela resan, han sov nästan hela tiden. Tror att han var vaken sammanlagt en timme :)
å föresten, jag har ju glömt bort att skryta lite om min bebis! Natten mot söndagen, alltså dagen vi åkte så sov Milton från klockan 11 på kvällen till klockan 5 på morgon! Jag höll på att få en chock när jag kollade på klockan. MEN sen vi kom har det typ vaknat med 2-3 timmars mellanrum igen. Men det börjar ta sig iaf :)

Igår så var vi på universium, för er som inte vet så är det typ som ett museum med massa akvarier med hajar och sånt. Var så sjukt mkt folk så det var inge roligt att vara där, och gå med barnvagn där, ja det var inte kul kan jag lova. Och vi har ju glömt bärselen hemma också, fan!
Idag är det Liseberg som gäller :) Det är också det enda Michaela tjatar om. Så vi ska väl ta och göra oss iordning snart och åka iväg..

Spöregn igår, är dock lite bättre idag.. Men ingen sol :(

Lägger upp bilder när jag kommer hem, orkar inte göra det när jag är här.

Packat och klart.

Nu så är allt packat och klart. Allting fick plats i bilen, det trodde jag inte :) Nästa barn blir det till att skaffa större bil.
Milton & Bische ska bada snart så att lillen är fin imorgon när han ska träffa gudfar :)
Vi ska försöka komma iväg senast 9 imorgon bitti iaf, så det blir tidigt upp imorgon.

Har haft en mycket trevlig kväll hos Sara också, Sandra och Bella kom också dit och åt med oss. Milton fick två jätte fina body och två söta gosedjur, tack så mycket!
Nu dröjer det en hel vecka innan vi ses igen. Jag är så glad att vi har fått så bra kontakt med varandra igen allihopa.
Nu är det bara du som fattas Tommy! :)

Kommer nog bli lite bloggande här i veckan. Vi kommer ju ha så mycket annat för oss!

Jaha, nu somnade Milton. Suck.. hatar att väcka han.
Nä nu ska jag göra ett ryck sen blir det sängen.

Sov gott allihopa!

Tacos!

Middagen blir hos Sara idag. Det är tacos som serveras :) Det funkar alltid! Tror inte att jag vet om nån som inte tycker om det.

Har hållt på att packa hela dagen, jag vet faktiskt inte hur vi ska få plats med barnvagn plus alla grejer. Sen så har vi bestämt att lillasyster Michaela också ska med eftersom mamma och Micke inte har semester samtidigt i år så ska inte dom göra nånting speciellt. Och då ska ju hennes packning in också! Ja vi måste ju packa in i bilen ikväll så får vi se..

Bische ligger å vilar, Milton ligger och gnäller. Ska ge han lite mat nu sen bege oss upp till Sara.

Puss!

Godmorgon!

Gud vilken härlig sovmorgon jag fick idag. Ibland så önskar jag nästan att bische var arbetslös så att vi båda kunde vara hemma, det blir sån skillnad på natten. Jag känner mig nästan som en ny människa idag.
Arbetslös kanske var att ta i, men iaf att han kunde börja lite senare, fast då skulle han ju vara tvungen att jobba senare. Äh, det är nog bra som det är :)
Imorse då när jag stod och gjorde mat till Milton vid 6 tiden så ser jag en tjej ute på gatan som går där med partykläder och rufsigt hår, haha. Undra vart hon hade varit och vad hon har gjort ;)

Blev ingen film för oss igår, vettefan var det var med Milton men han bara skrek och skrek. Till slut somnade han när jag hade stått och kört vagnen över tröskeln i typ 20 minuter. Tänk vad mycket enklare allt hade varit om han hade kunnat prata :)

Nu är Bische iväg och fixar bilen, blev ju något fel med den igår när jag hade den, så klart! Nä men det hade gått sönder förr eller senare ändå, som tur var! :) annars hade jag fått skäll :)

Jag sitter här i nattlinne och har inte ens ätit frukost än. Så fort Milton har somnat så tänkte jag sätta igång, måste ju packa också. Så det finns lite att göra idag!
Ska se om han vill sova i sin vibrerande babysitter :) Ibland när inget annat duger och han bara skriker så blir han alldeles tyst när man sätter han i den. Den var verkligen värd dom 200 som jag spenderade på den.

Skit väder idag också..

Fullspäckad dag..

Har mycket att göra idag. Först måse jag på ÖB för att köpa en termos så att vi kan ha varmt vatten till Miltons mat när vi åker till Göteborg. Sen till GP, tänkte kolla om dom har sånna här hörselkåpor för barn, brukar ju vara ganska livat på Liseberg så jag vill att han ska ha sånna då. Efter det ska vi på Barnens Hus och shoppa lite, IXO House efter det och köpa en present till mamma som jag vet att hon vill ha där (hoppas inte att hon läser detta nu) :). Sen blir det Elgiganten, ska köpa bla billaddare till min dator och mobil. Bische slutar jobba kl 16, så vi ska iväg å handla lite mat sen också.. å sen blir det tvätta resten av kvällen, tråkigt men ett måste.

Nu ska jag betala räkningar och äta frukost.
Vilket skit väder det var idag!



Japp då var man hemma igen då.
Blev lite shopping idag, dock inget roligt till mig själv men vi åker ju till Göteborg om 2 dagar! Så jag tänkte vänta tills dess :)
Köpte även en lite present till mamma. En jätte fin ljuslykta på Buketten som var sååå henne, och en bukett rosor, hon blev väldigt glad :) Alltid roligt när presenter är uppskattade. Fast sen så är det ju så att även om man ger bort en present som personen ifråga egentligen inte vill ha så blir dom ju glad ändå, det vet man ju med sig själv också.

Stråket ikväll för dom flesta antar jag. Jag sa just det till bische att det känns lite konstigt att inte gå på stråket, annars så har man ju nästan räknat ner tills det ska börja :) Så vi roar oss med att tvätta istället, haha. Och mysa med Milton så klart!
Han har iaf blivit lite bättre sen vi började med den mjölkfria ersättningen, han äter på mer regelbundna tider och han sover mycket bättre. Jag hoppas bara att han börjar sova bättre på nätterna snart också.

Sara kommer väl hit snart, vi tänkte titta på Twilight ikväll. Någon som sett?
Nu blir det kaffe..

Tack älskling!

Är hur nöjd som helst med mina nya design!
Bische är så duktig på sånt där, jag fattade ingenting igår när han satt och höll på, haha.

Dock är den inte riktigt klar än, är några små grejer som ska fixas, men sen är den perfekt!

Kommentera gärna å säg vad ni tycker :)

Bloggdesign.

Nu är jag less på min design, vill ha en ny!
Älskling har lovat att han ska hjälpa mig, men när dåååå? :P Nä det är nog inte bara hans fel, det tar ju sin lilla tid, och vart tar tiden vägen egentligen? Den mesta tiden går ju åt till lillen.. och speciellt nu när han är så gnällig.

Men imorgon så ska vi äntligen få träffa läkaren. Jag hoppas att vi får recept på den mjölkfria ersättningen för det här funkar inte längre. Nu är vi inne på den 6:e sorten, och den enda som har funkat är den mjölkfria, alltså så måste han ju vara känslig mot mjölk. Och om vi inte får den på recept från han så måste vi köpa den ändå, och då kostar den 200 spänn! Jag tänker spä på och överdriva lite för att få det alltså.
Då skulle vi samtidigt göra 2 månaders kontrollen imorgon, hade egentligen fått tid för det den 4:e augusti men eftersom vi fick en akuttid för det här så kunde vi lika gärna göra den på en gång tyckte dom.

Middagen blev hos mamma idag för ovanlighetensskull ;) Jag måste verkligen köpa en present till henne så mkt som hon har ställt upp för oss. Snälla mamma :)

Nej nu tror jag att pappa behöver lite hjälp med gnäll monstret ;)

Snart så..

Åker vi på SEMESTER! Fan vad skönt det ska bli alltså. Ända ner till Göteborg ska vi och hälsa på Tommy å Stefan.
Jag vet vad många tänker nu.. Ska ni verkligen åka så långt med en liten bebis? Jag har pratat med BVC och dom sa att det inte var någon fara, huvudsaken man stannar lite då och då så att han får sträcka på sig. Och sen älskar ju dom flesta bebisar att åka bil, iaf Milton gör det :) Så han kommer säkert bara tycka att det är skönt.
Längtar nu..

Vilket skit väder det var idag! Jag hade planerat att ta en långtur med barnvagnen idag, och jag tänkte att det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Men där hade jag fel, haha. Klädde på mig, Milton och barnvagnen med regnkläder, men det hjälptes inte ändå. Ångrade lite att jag skulle bege mig ut, men har jag bestämt mig så har jag :)

Har precis kommit in nu och jag hör hur Milton börjar gnälla lite i vagnen. Det är samma visa varje gång, så fort man har kommit innanför dörren så vaknar han, samma sak när vi åker bil, så fort vi stänger av bilen så vaknar han.
Ska gå och göra mat till han nu, å snart kommer ju min älskling hem också! :)

Puss på er.

Datorfridag

Idag ska vi ha en datorfridag och bara mysa!
Men var tvungen att gå in och uppdatera lite eftersom det var några dagar sen :)

Vi ska ta en liten promenix upp till lillänge fram och tillbaka, ska på apoteket å lite sånt.
Idag fick jag sovmorgon ända till klockan 10! Bische tog milton imorse, och inatt också för den delen. Jag har bara varit upp en gång :) Fatta vad man uppskattar sömn mkt nu!

Skriver mer imorgon.. Ha en riktigt härlig söndag!

Jobbig natt/dag

Men den här gången så är det inte Miltons fel! :)
Det började igår när vi skulle gå å lägga oss, huvudvärk till tusen! Tror aldrig att jag har haft sån huvudvärk. Upp och tog två alvedon och gick å la mig igen. Blev bara värre å värre, ingenting hjälpte. Till slut klockan halv 5 imorse somnade jag i soffan. Sov till klockan 6 då jag hörde att Milton vaknade.
Bische var ju tvungen att ta hand om han hela natten för jag klarade inte av det, och jag hade ju bara sovit lite över en timme då när bische egentligen stiger upp och ska åka på jobbet. Så jag sa det att du måste vara hemma idag, jag kommer aldrig klara det här själv med tanke på att jag var så trött.
Milton somnade om och sov till 8, då var både jag å bische så slut att jag ringde till mamma å frågade om hon kunde komma och ta Milton en stund. Och världens bästa mormor som hon är kom hon och hämtade han. Så han har varit med mormor och moster Madeleine hela dagen, men tror du att vi har sovit eller?! Nä så klart inte. Då blir jag istället nervklen för att han inte är hemma, och plus att bisches morfar skulle komma å hälsa på idag och det såg för jävligt ut här hemma så då låg man och var stressad över det också.
Efter vi hade legat och vänt å vridit på oss gick vi upp och badade, alldeles själva! :) Så härligt.
Sen städade vi och grejade på i lugn å ro.. Vid 3 åkte vi på Mc Donalds, orkade inte med någon mat idag, sen hem till mamma å hämtade Milton.

Sen nu i eftermiddag har vi träffat bisches morfar och hans fru, mkt trevliga. Alla i hans släkt som jag har träffat hitills har varit så lättsamma, det är skönt med tanke på att man kommer ju träffas väldigt mkt nu i framtiden, speciellt sen Milton föddes då det är dop å födelsdagar m.m.

Så nu har jag fortfarande inte sovit. Det är konstigt att jag inte är tröttare än vad jag är egentligen, har ju bara sovit 3 timmar inatt ungefär!
Sara skulle komma förbi en sväng snart, men sen blir det en vääääldigt tidig kväll för oss!

Godnatt :)

Villkorslös kärlek.

Den kärlek som jag känner till Milton, ja det finns ingen kärlek som den.
Nu tänker alla att ja det är klart man älskar sitt barn. Men ni som har barn vet hur det känns.

Visst kan jag bli så jävla less ibland att jag bara vill gå ut och slippa se han ett tag, men så får man känna. Men så fort man har fått ventilera lite så blir det bra igen.

Idag så kom Mikaela och Sara hit och tog med milton på en promenad, ett jätte stort tack till er! Då passade jag på att dammsuga å torka golvet, kändes konstigt att vara själv hemma :)
Nu är Miltons andra gudmor Sandra här och myser lite. Hon ska sova inatt, så imorgon ska vi ta en promenad upp till lillänge och hämta ut en speciell ersättning som jag har beställt på Apoteket.
Köpte ju en mjölkfri ersättning på apoteket, som kostade 200 spänn! Då gav dom på BVC mig rådet om en annan som var lite billigare, så jag håller tummarna för att den funkar lite bra. Han har ju blivit mkt bättre i magen sen vi började med den mjölkfria. Så det får kosta vad det kosta vill! Huvudsaken han mår bra.

Imorgon så ska jag och mamma gå på bio, alldeles själva! Premiär på nya Harry Potter filmen imorrn, och båda vi är helt fanatiska på alla dom filmerna :) Synd bara att inte tommy är här och kan följa med, han sett varenda film med han.
Då ska Milton vara själv med pappa för första gången, det kommer gå jätte bra :)

Allsång på skansen är det som gäller nu :)

Vilken skit dag.

Det var igår!

Eller dagen började väl bra, fick lite sovmorgon eftersom vi sov hos mamma. Efter det åkte vi på barnenshus och shoppade lite, köpte bla mirakel flaskan Dr Brown som ska göra så att han inte sväljer luft, funkar skit bra! Köpte också en bärsele, BVC rekomenderade det eftersom han har så ont i magen, och då brukar det vara skönt för dom att få lite tryck mot magen. Hoppas den funkar, för billig var den då inte, 850 spänn! Jag fattar inte varför alla barn grejer ska vara så svinigt dyra.

Sen skulle vi till Sara och äta middag. Precis innan vi skulle äta så ringer min pappa och säger att dom inte tänker komma på dopet. Han å mamma hade börjat bråka om nånting så nu kan dom tydligen inte vistas i samma rum, enligt han! Det kändes ju jävligt roligt att han inte ska komma på sitt barnbarns dop! Jag blev väldigt besviken och ledsen.
Kommer dom inte, eller om dom inte ordnar upp detta så behöver han fan inte ha någon kontakt med oss heller om det ska vara på det viset. Men jag hoppas att det ordnar sig, mest för Miltons skull..

Dagen slutade iof bra :) Åt en god middag med kycklig i pitabröd och sallad, ananas paj till efterrätt. å sen gick vi hem till oss, Bische gick och la Milton och jag tog mig ett glas vin. Gud vad gott det var!

Nu är både mamman, pappan och barnet nybadat. Sitter bara å väntar på lite främmande nu :)

Graviditeten har satt sina spår..

Jag vill ha tillbaka min mage! Inte för att den var speciellt vacker innan heller, haha. Men nu är den bara degig och äcklig. Bristningar.nu
Snart är det dax för träning!
Jag har ju slutat amma nu, och tuttarna har inte förändrats nånting iaf, det är jävligt skönt. Det var väl säkert för att jag inte hade så mkt mjölk.

Natten som var har varit jobbig.. Milton sover typ 2 timmar sen vaknar han, och är vaken i typ en timme! Man är ju så trött att man nästan ser i kors. Har varit hos mamma och ätit middag ikväll, sen tog hon Milton så att både jag å bische fick vila ett tag. Det var det skönaste jag har gjort på länge!
Så nu är jag pigg :)

När vi vaknade så åkte vi på statoil å köpte chips och dip :) Nu sitter vi å tittar på en film, sen blir det nog sängen. Vi sover över hos mamma inatt.

Imorgon är vi bjuden på middag hos Sara. En "hejdå middag" till Tommy.
Gud vad jag kommer sakna han!

Sov gott.

Mamma.

Nu vet jag att inte min mamma läser min blogg, hon förstår sig inte riktigt på sånt här :)
Men jag vill ändå tacka henne för att hon är världens bästa mamma, och mormor! Hon hjälper mig så mkt med Milton, och det finns inte ens ord som kan beskriva min tacksamhet. Vad skulle jag göra utan dig?
Miltons moster Michaela är också så himla duktig. Hon byter blöja, matar och tar hand om honom som att hon inte har gjort något annat :) stor eloge till henne!
Sara, sandra och alla ni andra som hjälper till också, stort tack!

Livet kan inte vara bättre än vad det är just nu. Jag kunde aldrig tro att jag skulle bli så här lycklig.
Bische är mannen i mitt liv, Milton är min ögonsten som jag inte ens kan vara en dag utan! Familjen är underbar, och inte för att tala om alla vänner.
Kommer dock sakna Tommy väldigt mkt när han flyttar, men tror att han kommer få det väldigt bra i Göteborg.

Är väldigt glad för att Sara ska flytta hem nu igen iaf, vi bor ju bara ett stenkast ifrån varandra.

Nä nu ska jag börja med middagen, blir pasta carbonara idag.
Hej från mig!



Världens bästa mormor


1 månad.

Idag blir Milton 1 månad. 1 månad! Jag kan knappt fatta det, tiden går ju så sjukt fort.
Det dröjer väl inte länge förän han börjat knata omkring här hemma :)

Är egentligen alldeles för trött för att blogga nu, men tänkte bara gå in å skriva några rader.
Har haft en väldigt bra helg i Hennan, så skönt att komma bort och bara vara.

Skriver mer imorrn. Godnatt på er!

Man ska inte klaga..

Alla klagar när det är regn och skit väder. Sen när det blir varmt och soligt väder då klagar alla igen.
Jag ÄLSKAR värmen och solen, tycker dock att det är lite jobbigt just nu, men det är bara för Miltons skull. Jag klagar iaf inte! :)

Imorgon åker vi till min morbror i Hennan, en liten by som ligger 2 mil från Ramsjö där min pappa bor. Ska väl självklart träffa pappa å dom också men vi ska bo hos Janne. Jag, mamma och Michaela åker dit imorrn, sen kommer Bische på fredag när han har slutat jobba. Hur ska det gå då?! :) jag å bische har inte sovit ifrån varandra på ja, jag vet inte hur länge. Han kommer säkert tycka att det är undebart att få sova en hel natt utan att bli störd ;)

Nu börjar mammas lilla kille bli stor! Eller stor å stor, men större iaf :) Idag vägde han 3580, så han har gått upp nästan 500 gram på bara en vecka! Jag är så glad för det, var lite orolig där ett tag när han gick ner så mkt. Ett tag var han ju nere på 2400.

Kommer nog inte kunna blogga så mkt nu i helgen, vet inte ens om det finns internet där för den delen.
Men annars så hörs vi på söndag!

å klaga nu inte på värmen för snart kommer det säkert vara skit väder igen.
bye

RSS 2.0