Skit sommar.

Var på skopunkten och köpte ett par höstskor till bilden. Snygga sneakers med foder i.

Milton ligger och softar framför tv:n :)

No more.

Aldrig mer stråket för min del. Alltså fan vad överskattat det är alltså! Som jag skrev i mitt förra inlägg så får man ju inte göra något annat än att stå i kö, och det är så packat med folk inne i tälten att det knappt går att gå. Plus att det är så jävla dyrt! Är jag bitter eller? haha

Ja vi var ju ut igår. Hade super trevligt hemma hos Agneta där vi käkade middag och fördrack lite. Sen gick vi ner på stråket och tappade bort typ alla. Jag, Tommy, Sandra och Monia var där nere i typ en halvtimme innan vi gick upp på Plaza. Jag vet inte vad det var med mig igår men jag var inte ett dugg festsugen. Så på plaza var vi också typ en halvtimme sen kom Maddes kille och skjutsade hem oss. Nej, nästa år blir det inget stråkande för mig. Säger man nu ja, haha! ;)

Trodde att jag skulle vakna upp med världens huvudvärk idag, men jag mår prima. Tack å lov! Madde ringde i förmiddags och frågade om hon fick ta med Milton ner och kolla på karusellerna, visst fick hon göra det så jag och Bische fick lite egentid idag :) Vi åkte och köpte mat och satte oss nere vid sjön. Dock så blåste det som fan, men det var mysigt ändå :)

Ikväll ska vi mysa ner oss i soffan och bara vara!

Stråk hit och stråk dit.

Stråket är överskattat, så är det bara! Ändå så ska vi dit och slå klackarna i taket, IGEN! ;) Ja ja, det händer bara en gång om år.

Ikväll blir det lite vin och mys hemma med världens bästa Tommy :)

Regn, regn å åter regn.

Är detta jämtländsksommar eller vad?! När kommer den riktiga värmen egentligen?
Vi fick ju iaf en veckas strålande sol när vi var i Turkiet, tack å lov! Annars hade jag fan blivit deprimerad.

Klockan 8 imorse blev vi väckt av att Tommy & Sara knackade på dörren :) Tommy åkte nattåget hit från gbg så han var framme 7 imorse. Så kul att träffa han igen även fast det bara var en vecka sen vi sågs. Och nu blir han här i 2 veckor! :D På onsdag ska vi ut å stråka tänkte vi. Men sen är jag nöjd! Blir inge yran för mig i år, kostar alldeles för mycket för att gå in å sätta sig i ett öltält för det är inga artister i år som jag verkligen vill se heller.

Nu ska vi snart åka iväg för att bli fina i håret på Idun. Milton ska klippa sig för första gången, hihi :) Bische ska trimma till sin frissa lite, och jag ska göra slingor.

Ska försöka slänga in lite bilder senare ikväll. Puss på er!

Helt okej!

Även fast det blev lite för mycket av det goda igår så känner jag mig helt okej idag. Det värsta är när man har varit ut är att man inte kan köra bil direkt, jag vill ju hämta Milton på en gång men då måste man vänta i hundra år känns det som. Ja ja, nu är han hemma och sussar gott :)

Hade riktigt kul igår, förutom att jag blev utslängd från Plaza, haha. Varför orkar jag inte berätta, det är så löjligt så det finns inte. Men sen fick jag be om ursäkt och komma in igen :) Sen blev min jacka stulen där jag hade mitt körkort, suck. Men tack å lov att jag bara hade körkortet där och inte bankomatkortet.
Jag har även kommit på att det är inte så roligt att gå på stråket egentligen. Först måste man stå i kö i hundra år när man ska in i något tält, sen måste man köa i hundra år för att köpa något att dricka och sen köa igen för att gå på toa. Nä, tur det bara är en gång om år. Ska väl gå ut en dag till, men det är bara för att Tommy kommer upp och då tänkte vi ha en utekväll tillsammans. Annars hade jag fasiken stannat hemma.

Nä nu ska jag och Bische äta chips (som vi även åt till frukost idag haha) och glo på Snabba Cash.

Bilder kommer, orkar inte lägga in dom nu..

less..

Nu har jag blivit så här tokless på att blogga igen. Känns inte som att man har något att skriva om. Och ännu tråkigare är att man aldrig får några kommentarer. Man vill ju ha någon respons på det man skriver..

Idag är det onsdag och bara skit på tv:n som vanligt. What to do?!

Längtar tills på fredag :)

Besök.

På förmiddagen idag så kom Kim & Agneta å hälsade på oss, drack kaffe å surrade massa skit. Sen kom Anna och hennes Albin på eftermiddagen, drack ännu mer kaffe å surrade ännu mera skit ;) Det har ju inte varit så roligt väder idag så det var trevligt med lite besök, tror nog Milton tyckte det också.

Bische tog med sig Milton och gick till lekplatsen medans jag gör käk. Idag blir det stuvada makaroner och korv, det älskar Milton.
Ikväll vet jag inte alls vad som händer. Någon som vill ha besök av mig? ;) Sådan mor sådan son, jag blir lika rastlös jag när jag inte har något att göra. Igår kväll hade jag absolut inte nånting att göra så då tog jag mig en powernap på 2 timmar, tror ni att jag var trött när jag skulle sova sen eller? NEJ! Så ikväll vill jag inte bara sitta inne å glo.

Några bilder sen vi var i Önsjön igår. Milton badade så det stod härliga till, men jag var inte lika sugen, haha.


Madde & Milton.

Milton visar hur stark han är, haha.

Mio myser i gräset.

"Bara" 40 mil kvar.

Sen är vi äntligen hemma hos Milton igen! Jag trodde aldrig att jag skulle sakna han så här mycket. Han sover så klart när vi kommer hem så vi får ändå inte träffa han förän imorgon. Madde ska sova hos oss inatt med han så att han är hemma när vi kommer hem.

Har haft några underbara dagar i Göteborg iaf. Önskar bara att vi bodde lite närmare varandra. Som tur är så kommer Tommy upp om en vecka :)

Är något less på att åka bil nu. Ska försöka slumra till en stund.

On the road!

Nu har vi ca 10 mil kvar till Karlstad. Sen är det bara 20 mil kvar tills jag får träffa Tommy! wiiihooo! Det går lite snabbare när man reser utan barn om jag säger så ;)

Men jag saknar redan mitt lilla hjärta. Pratade med mamma för en stund sen, då satte hon på högtalaren så att jag fick prata med Milton. Då pussade han på telefonen, det är ju så att man smälter! Känner på mig att jag kommer handla mycket smått och gott till han på Ullared :)

Peace!

Om ett dygn.

Sitter vi i bilen på väg mot gbg och Tommy å Stefan! Det ska bli så himla roligt att träffa dom. Sist vi sågs är ju över ett halv år sen nu. Och sen kommer ju dom upp också i 2 veckor så vi hinner ses mycket den här sommaren :D

Nu ska jag återgå till packningen..

Dagen igår.

Vi tog med oss fika/lunch och drog på lövstabadet igår. Väl där mötte vi upp Sandra, Bella och Jennie m fam. Dom små barnen ville inte bada så mycket, och det förstår för fy satan vad kallt det var i vattnet. Men sandra och bella dom låg i mest hela dagen :) Själv så försökte jag bättra på brännan lite, vilket inte alltid är så lätt när man har en 1 åring ;)

Senare på kvällen så följde jag med Jennie och några till och fiskade. Jag & Jennie tog med oss en varsin vinflaska så om vi säger så här så blev det inte så mycket fiske för oss ;) Men trevligt var det!


Sandra & Milton på lövsta.

Fiskar med ena handen och dricker vin med den andra, precis som det ska va :)



Man ska inte leka på järnvägen Jennie! :P

Pernilla fick den största abborren jag någonsin sett alltså!

Filmförslag?

Vill se en riktigt bra film! Ge mig förslag! Allt förutom western och krigsfilmer funkar för mig :D

Milton fick gå å lägga sig tidigt idag. Han har bara sovit en halvtimme på hela dagen så han var trött kan jag lova.

Det utlovades visst finväder imorgon, hoppas hoppas!
Nu orkar jag inte sitta här längre.

Klantröv!

Thats me! Jag fattar inte varför jag jämt ska vara så jävla klantig.
Igår så drack vi lite vin här hemma. Och smarta jag skulle ta vinglaset och mobilen i samma hand när jag skulle förflytta mig, vilket slutade med att mobilen hamnade i vinglaset! Japp så var det med den mobilen, den är ganska död nu om man säger så.
Jag tog lös alla delar på en gång och lät den ligga till imorse. När jag startade den såg allting helt normalt ut, men efter en stund så ringde mamma och hon hörde knappt vad jag sa. Så det är väl något fel på microfonen då. Fan jävla skit! Så typiskt mig. Tur att mitt abbonemang går ut i Augusti så jag kan köpa Iphone! Dock ska jag vänta tills den nya kommer.

Dagen idag har vi spenderat på frösö zoo. Jag fattar bara inte varför dom inte kan snygga till lite där. Ser ju fan ut som det har gjort ända sen jag var liten och det ser bara allmänt slafsigt ut. Okej om det hade kostat 50 spänn att gå in, men nu kostar det ju faktiskt 180! Tycker det är lite för dyrt för det där faktiskt.

Är sugen på vin ja, ovanligt va? haha. Men ikväll tänkte vi se Walk the line på 3:an och bara mysa. Älskar den filmen!


Mamma & Milton kollar på lejonen.

Milton ser lite skeptisk ut :)

Åka helikopter var ju iaf super roligt! :D

Nu känner jag mig fin igen :)

Tänk vad så lite kan göra! Fick mina naglar fixade idag, och vips känner jag mig som en ny människa :)

Ikväll blir det lite vin och spelkväll. Trevligt. Hoppas bara huvudvärken går över.

Det var det jag hade att säga idag. bye!

Solat och badat.

Har vi gjort idag! Gick bort till Jennie på förmiddagen, och sen hamnade vi hos hennes granne Carola på lite poolparty ;) Barnen badade och lekte, föräldrana slappade och åt melon. En mycket härlig dag!


Mio skvätter så dom andra flyr, haha!

Sötungarna!

Nytt jobb?

Ja det verkar som att jag måste söka nytt jobb också. Just för tillfälligt så fanns det inte mer tid än 50% för mig, och som sagt det går ju aldrig nu när bische blir arbetslös. Visst kommer jag ju kunna hoppa in vid sjukdom och sånt, men det känns ju inte så tryggt. Man vill ju gärna veta hur mycket man får i lön varje månad, speciellt eftersom vi inte bara har oss själva att tänka på länge. Har sökt en par jobb idag så vi får se hur det blir.

Dagen idag har bara flugit förbi även fast vi inte har gjort något speciellt. Jag & Milton har varit hemma själva hela dagen och myst på. Jag har även hunnit rensa både hans garerob och bland hans leksaker. Så nu har det åkt ut mycket grejer i förrådet.

Vad händer ikväll då? Är det något bra på tv:n tro? Det är ju fan aldrig det nu för tiden..

Måndag igen..

Jag hatar måndagar! men vem gör inte det? Men nu är det bara en vecka kvar tills Bische ska vara hemma med oss en hel månad, åh vad skönt det ska bli att få ha han hemma. Säger jag nu ja, haha ;)

Har haft en solig och skön helg!
I fredags så satt jag å sara ute hela kvällen å drack vin. På lördagen så åkte vi på expo norr en sväng, inget speciellt att se men skönt att komma ut lite. Sen kom mamma och co å grillade med oss. Senare på kvällen så blev det vin igen :) Jag tycker om vin ja! ;)
Igår så var vi på djungelhuset en sväng, men det var så jävla mycket folk så vi orkade inte vara där så länge. Ja det var typ vad vi har gjort i helgen :)

Vad har ni haft för er?

Milton tycker att det är roligaste att hoppa omkring i hoppborgen :)

Vilar lite :)


Sommar!

Har inte så mycket att skriva så jag bjuder på några bilder istället.


Äter yogurt med hela ansiktet :)

Grillning på G.

Äter glass på stan.

Madde & Sanna

Busar i österängparken :)

Äntligen kan man sitta i en park å sola.

Åkte och köpte en pool till Milton idag, det var mycket uppskattat :)

Nu ska jag och honey ta ett glas vitt ute i solen!

Vuxen.

Nu har min lillasyster blivit vuxen :) Gått ut skolan, fått ett jobb och även egen lägenhet! Jag kommer ihåg det som igår när jag alltid blev så arg på henne när hon kom in på mitt rum när jag hade kompisar hemma, haha.. Ja det var tider det :)

Så idag har jag & milton var hos henne och hjälpt henne möblera å så. Annars har vi inte gjort nånting speciellt..

Ikväll ska vi se Twilight Eclipse. Har höga förväntningar. Det hade jag på New Moon också och då blev jag faktiskt besviken. Men Lelle sa att det här var den bästa hitills så jag får väl tro på henne ;)

Äh nu har jag inget mer att säga. Vi hörs!

RSS 2.0