Lördag & Söndag

I lördags morse drog vi iväg på bilmässan med Dalle och Mikaela, solen sken på en klarblå himmel och det fanns många fina bilar :)

               

Efter det åkte vi på Frasses och käkade lunch. Dagen avslutade vi hos Sandra med grillning, mkt trevligt. Tack gumman!
Sen åkte vi hem och tog ett skönt bad, kände mig så äcklig efter att ha varit ute i 30 graders värme hela dagen. Och sen började det! Förvärkar.nu. Hade så jävla ont rent ut sagt, hade värkar med 10 minuters mellanrum så jag trodde nästan att det skulle sätta igång igår. Ringde till förlossningen och hon sa att jag skulle ta en alvedon och prova sova, gick det inte över skulle vi komma in. Värkarna höll på i typ 4 timmar sen somnade jag äntligen. Sov till och från till klockan 8 imorse..

Idag har vi varit hos mamma hela dagen, solat, tvättat bilen och grillat igen :) Man måste ju passa på när det är sånt här väder! Sen nu är vi hemma igen och jag har sammandragningar till tusen.. Hoppas inte att jag får värkar ikväll igen, eller jo om jag ska ha det så ska det vara riktiga värkar så att han kan komma ut! :) Inte som det var igår.. Det gör ont men det händer liksom ingenting.
Är sjukt sugen på ost & kex, ska fråga B om vi kan gå på Willys nu å handla lite gott :)

Avslutar med en magbild. Min lilla mage (som alla säger) :) Man kan inte tro att det ligger en klump där inne :)


                  
                                                


Nu så är allting klart, nästan..

Vagnen är hämtad.





Sängen är bäddad och klar.





Och jag har köpt mina efterlängtade skor, det var verkligen pricken över i :)







1 år.

Har nu gått sedan jag och Bische blev kära, igen! :) Som man alltid säger, tiden går så fort..
Funderar på vad jag ska köpa till han i 1 års present?! Kom med förslag! Har funderat på en parfym men det känns så tråkigt och vanligt, dock uppskattat, en prenumeration på någon tidning som han gillar kanske, tex bilsport :) en ansiktsbehandling vet jag att han vill ha också faktiskt, men det brukar ju vara så dyrt. Nä min fantasi är inte på topp. Nu får ni komma med förslag så är det bara! :)

Har haft en fullspäckad dag idag. Åkte ner på stan imorse och träffade Mikaela, vi gick runt och strosade, jag handlade en tunika åt mig själv och lite bebis grejer :) sen mötte vi upp syster och gick och tog en fika. Efter fikat gick vi på Stadium där jag hittade mina drömskor, på REA dessutom! Ska ta med mig bische dit imorrn så får han säga vad han tycker, jag kan inte köpa sånna dyra saker (dom var dyr även fast dom var på rea) utan att få ångest. Så vi får se, men jag hoppas :)
Sen åkte vi och käkade på Max, orkade inte göra middag, å sen storhandla. Ryggen tycker inte om detta! så nu blir det soffan resten av kvällen..

Har en fullspäckad vecka också, usch gruvar mig lite.. Imorgon ska jag träffa Mikaela för en lunch, det gruvar jag mig dock inte till :) sen ska vi iväg och hämta barnvagnen och på Stadium då, gruvar mig väl inte speciellt mkt till det heller om jag ska vara ärlig, haha.
På onsdag drar jag mamma och Madde till sundsvall. Måste på IKEA och köpa en hylla till badrummet, och så ska jag även köpa en skötväska som dom har på barnens hus där, men inte här. Det är alltid roligt att åka på IKEA, men inte när man är höggravid. Jag vågar då inte säga till min barnmorska att jag ska dit :)
På torsdag ska jag träffa barnmorskan, och på fredag har jag faktiskt ingenting planerat än så länge. Måste upp på jobbet någon dag också.
På lördag är det bilmässa så den ska vi väl på. Och sen på söndag ska vi till pappa och ta lite bilder på magen och så.. Alltså sånna här fina svartvita som vi tänkte rama in.
Ja nu vet ni hela min vecka! :) så nu behöver jag inte blogga något mer den här veckan :)

Det kommer jag göra ändå, det är skönt att skriva av sig ibland..
So long!

less.

Har inte så mkt mer att säga än att jag är så fruktansvärt less.. Min graviditet som har varit så bra under hela tiden. Inatt har jag sovit, ja inte många timmar iaf. Har varit upp på toaletten 711 gånger, sendrag i vaderna 711 gånger. Spelade ingen roll hur jag låg eller vad jag gjorde så gjorde det ont. Nä usch vad less jag är nu.
Tycker att du kan komma ut nuuuu! :)

Blev inget jobb för mig idag som ni kanske förstår. Tur att det är en ny tjej som har börjat som kan jobba istället för mig. Annars så hade jag suttit här med världens dåligaste samvete..

En månad kvar.. en månad kvar av sånt här hoppas jag inte. Det går faktiskt bra att vara ute och gå lite grann, det är skönt. Men det är just när jag ska sova som det kommer.

Börjar bli hungrig nu.. Fast först måste jag gå och kissa som jag redan har gjort 711 gånger idag. Haha fan vad jag klagar. Men det är så skönt att skriva av sig! Annars sitter jag bara och klagar till bische hela tiden, och han blir nog också ganska less på mig. Men det är ju hans fel det här så det får han ta! ;)

Exakt en månad!

Kvar nu tills bebis kommer. Eller rättare sagt det är beräknat att han ska komma, men man vet ju aldrig. Om vi säger så här så ser jag hellre att han kommer lite för tidigt än försent.
Jobbade min första dag idag på en vecka, var ju hemma förra veckan. Usch det var inte roligt, tror inte bebis tycker om att mamma jobbar längre :) ryggen håller på att gå av och det trycker på hela tiden. Kunde gå hem en timme tidigare idag för det var så lungt. Är ledig på torsdag sen jobbar jag resten av helgen så jag hoppas det blir lugnt så att det inte blir så mkt spring.
Gud vad jag klagar, haha. Men det är fan inte roligt att ha ont i ryggen alltså.

Köpte en amningsbh på Lindex här om dagen också, jätte fin. Rosa med spets typ :) var 25% så 130kr betalde jag för den, annars så brukar ju sånna var svin dyra. Så jag tyckte att jag gjorde ett bra kap :)

Men skit, innan jag började skriva så hade jag så mkt i tankarna men nu står allt helt stilla..
Älskling gör mat idag, kyckling och ris. Gott!

Föresten så saknar jag tommy!

Grillning & blåbärspaj.

Har haft en skön söndag hos mamma med grillning och blåbärspaj.
Vi åkte dit vid 12 tiden idag för vi skulle städa och tvätta den gamla bilen för det var en som skulle komma och kolla på den, och jag säger bara, vilken nörd alltså! Dom visste ju ingenting, efter dom hade provkört den så sa han att när man kopplade och skulle lägga i en ny växel så lät det precis som att det var någon plåtbit eller något som var löst för det "vibrerade" lixom. Vi fattade ju ingenting för det är ingenting som vi har hört. Sen när vi var på väg hem så kom vi på det, det är ju dumpventilen han menar! När man växlar så pyser det lixom till när man har en sån på, men hade trodde att det var något fel. Fan vad pinsamt för han! haha. Ja ja, dom skulle höra av sig om dom skulle ha den, men nja jag tror inte det.
Vilket härligt väder det har varit idag också, älskling har bränt sig på ryggen för han tvättade bilen utan tröja. Stackarn, men inte mig emot ;)

Annars så har helgen varit bra, fredde och josse kom i fredags kvälll och åkte hem igår efter eurovision, mkt trevligt. Och grattis säger jag till Norge till segern! Tyckte dock inte att låten var bra, och blev chockad när dom fick tolva efter tolva, men vi måste ju unna vårat stackars grannland nånting också ;) iof så har ju dom massa olja och sånt, men det kompenserar för att dom har sånt fult språk, haha. Nä nu var jag dum, norge är ett väldigt vackert land, det tycker jag verkligen.

Nu tänker jag tvinga min älskling att massera min rygg innan den går av!
Btw, vill passa på att tacka cimona för alla grejer som vi har fått lånat! Vi har sparat så mkt pengar tack vare dig, det är guld värt! Tack gumman!

Energi.

Nu känner jag äntligen att jag börjar få energin tillbaka. Ryggen känns bättre och jag fick äntligen sova en hel natt inatt!
Det är nästan så bra att jag börjar längta tillbaka till jobbet, men bara nästan ;)
Nästa vecka jobbar jag, sen går jag på "mammaledighet", vad konstigt det känns. Är i vecka 34+6 nu, så snart slipper jag detta. Och våran son kommer äntligen ut till oss.

Jag kan liksom inte fatta det..

Börjar bli rastlös nu, fast vi får besök ikväll så man har nånting att göra iaf :)
Nu ska vi ta oss en tur i nybilen och dricka en kopp kaffe.

Bye!

äntligen :)

Nu är vi stolta ägare till denna skönhet :)





Blev dock ingen bra bild, hade bara mobilen att ta med, men den får duga så länge.





Vi två.

Lite tidfördriv igen..


Vad heter ni? Linda & Bische (eller Christer som är hans riktiga namn)
Hur träffades ni? Vi har känt varandra i över tio år så jag kommer inte riktig ihåg hur vi träffades.
Hur länge har ni varit tillsammans?
Snart 1 år.
Är ni förlovade? Nej.
Bor ni ihop? Ja.
Har ni barn? Snart! :)
Har båda körkort? Ja.
Isåfall, vem kör bäst? Jag såklart ;)
Kommer du ihåg er första kyss? Klart jag gör!
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jag.
Vem är äldst? Bische är ett halvår äldre än mig.
Vilka stjärntecken är ni? Jag är tvilling och Bische vattuman.
Vem fyller först på året? Bische.
Håller ni i handen på stan? Ja alltid.
Vem är längst? Bische.
Vem sjunger bäst? haha tror nog att vi ligger ganska jämlika där.
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nä.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja.
Vad har ni gemensamt? Snart har vi en son gemensamt, annars så tycker jag att vi har ganska mkt gemensamt. Bilar tycker vi båda om, inredning osv..
Blev du kär i första ögonkastet? Nja, tog lite längre än så. Men nästan ;)
Har ni någon speciell låt? Jason Mraz -I´m yors.
Har ni några "frikort"? ???
Har ni stora framtidsplaner? Om vi har! Vart ska jag börja? :) det får vi nog ta en annan gång..
Har ni gråtit i varandras armar? Ja.
Har ni varit utomlands tillammans? Nä, inte än.
Vilket är ert bästa minne? Oj vad svårt, det finns ju så många bra minnen. Men jag slår vad om att om ca en månad så kommer jag säga att det var när våran son kom ut till oss :)
Vem lagar bäst mat? Vi är nog rätt lika där, men jag måste nog ändå säga mig själv.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Oftast så blir det väl tv:n eller någon film. Men ett skönt och mysigt bad är aldrig fel det heller.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nä.
Blir du lätt svartsjuk? Nu när jag har varit gravid, så ja! Men annars så är jag väl "normalt" svartsjuk eller vad man nu ska säga :)
Brukar ni bråka? Väligt sällan vi bråkar riktigt, men klart att vi kan småtjafsa ibland.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Sms:ar, iaf när vi jobbar.
Vilken är hans finaste kroppsdel? Jag älskar Bisches rumpa, och hans ögon. När jag tittar in i dom så känner jag mig så trygg och lycklig.
Brukar nån av er prata i sömnen?
Ja det händer att vi båda gör det.

En jobbig natt..

Har inte alls sovit bra inatt. Ryggen börja känna av nu att det börjar bli lite framtungt ;) Spelar ingen roll hur jag låg så gjorde det ont, halv tre gav jag upp och gick till soffan och började sappa bland kanalerna. När klockan var nio och jag fortfarande inte hade somnat ringde jag till jobbet och sa att jag inte kunde komma in idag. Sen slocknade jag som en fura, vaknade vid två igen.
Och då! då hade Bische sett en bil på blocket här i stan som vi skulle kolla på.

Så nu är vi snart nya bilägare! Den var super fin. Ska lägga ut bilder till veckan så får ni se :)

Nu känns det som att allting börjar ordna sig. Flytten är klar, bilköpet är snart klart och det är bara några få grejer kvar som vi ska köpa. Vagnen ska vi hämta ut i slutet av denna månad, åhh vad jag längtar :)

Har en pizza i ugnen nu som vi ska svulla i oss till Rose Red, en mkt bra skräckfilm tycker jag.

Föresten, jag är inte ett DUGG avundsjuk på Frr som just nu ligger på playan i turkiet och solar (kanske inte just nu den här tiden men) :) Inte ett dugg avundsjuk! Kom ihåg det :)

Minnen & Tankar

Igår så var Mickes dödsannons i tidningen. Då väcks alla minnen till liv igen.
Jag kommer ihåg första gången vi träffades i Föllinge. Jag och Kajsa skulle åka dit och åka skoter, jag och micke hade en genemsan vän som var där. Redan då "klickade" det för oss, på ett vänskapligt vis alltså :) sen dess har vi alltid haft så roligt när vi har varit ute på våra upptåg.
Nu hade ju inte vi träffat varandra på ca ett halv år, men det känns ändå konstigt att hann inte finns bland oss längre.
Jag hoppas att du har det bättre nu vännen.

Nu ringde dom nyss från jobbet och frågade vart jag var. Tydligen så stod det på deras schema att jag skulle börja 9.45, och på mitt schema kl 12. Ändrar dom något så måste dom ju säga till, eller iaf lägga ut det nya schemat.
Ja ja, det går nog ingen nöd ändå :)

Imorgon ska vi till Cimona och äta tacos :) ska bli mkt trevligt med tanke på att vi inte har träffat varandra på ja, kommer inte ens ihåg när det var sist.

Har haft många konstiga tankar dom senaste dagarna. Det måste bero på graviditeten, igår fick jag ett gråtanfall helt utan anledning igen. Usch vad less jag är på detta. Det har dock blivit mkt bättre på senaste tiden, men jag vill bli normal igen!

En helt vanlig dag..

Med jobb. Börjar inte förän kl 11 idag så lite sovmorgon blev det :)
Jag tycker inte om att B börjar så tidigt på morgon, hatar att vakna upp utan han bredvid mig.

Idag så är det en helt vanlig dag ja, men imorrn! Då fyller lillasyster 18 år. 18 år! Tänk, hon blir myndig och får gå på krogen. Vi som alltid har sagt att när hon fyller 18 ska vi ut å festa, men nja, det får vänta ett tag till :) Grattis i förskott gumman!

å igår så lade både tv:n och internet av vid halv nio, så jag missade desperate! Fan vad arg jag var, försökte ringa comhem också med det gick inte ens att ringa till deras kundtjänst.

Efter jobbet ska vi hem och sätta upp grejer på väggarna, känns som att man börjar få lite ordning här hemma iaf. Men vi väntar på två golvlampor och två fönsterlampor som vi ska ha i vardagsrummet. Dom borde komma den här veckan.

Nu vill bebis ha frukost, börjar kurra i magen :)

våran lilla tripp..

Runt halv 9 tiden igår morse drog vi från stan mot sundsvall.
När vi kom fram så började vi med Barnens Hus, hittade en skötväska som jag ska köpa, men tänkte köpa den i stan för dom har ju samma utbud här. Efter det skulle vi på Hööks och köpa nå ridhandskar till Madde, sen var det lunchtime.
Köpte varm macka med sallad och dressing, 150 spänn gick det på för oss båda. Det kan man ju äta en middag för! Det är sjukt dyrt att fika alltså..
Men sen satte shoppingen igång, mina horn började växa, haha.. Men till min stora besvikelse så kan ju inte jag ha några kläder längre, visst är det konstigt?! :) det blev lite smått och gott på Gina Tricot iaf, köpte ett linne, en lite längre t-shirt och ett par jeans leggins. I Juli får jag väl (förhoppningsvis) börja shoppa normalt igen!
IKEA tog vi sist av allt, allt fanns som vi skulle ha, plus mycket mera :) Tog en par timmar där inne, sen åkte vi in till stan och åt på Bite Line.
Där måste dom ju ha världens sämsta service alltså! Bische skulle ha tacobuffe och jag skulle ha en pizza, efter typ 20 min kom servitören tillbaka och frågade varför vi inte hade gått och tagit mat, ja därför att vi väntar på min pizza kanske! Jaha skulle du ha pizza, jag trodde du också skulle ha tacobuffe fick jag då till svar. Så stod hon där och kollade igenom sitt block med alla beställningar, och mycket riktigt så hade hon ju skrivit upp min pizza men tydligen glömt bort det. Hon bad om ursäkt och vi fick vänta 20 min till på maten. Måttligt irriterad var ju jag kan jag tala om. När vi sen skulle betala gick vi fram till baren och fick stå där och vänta typ en kvart, sen fick vi hjälp och vi betalade. Inte ens ett tack fick man! Usch vad jag kan störa mig på sånt där. Och hon som stod i baren kunde inte ens göra drinkar riktigt, fick göra om samma drink 3 ggr. Dom kanske skulle ha satsat på att utbilda sin personal inom kundvård!
Med bilen proppfull så drog vi oss hem.. Väl hemma var vi så trötta, och min rygg var också väldigt trött så det blev tidig kväll igår.

Nu håller min älskling på att göra omelett till frukost och sen ska vi sätta igång här hemma :)
Kanske blir bilbingo ikväll om vädret håller i sig. Vi har planerat att vinna massa pengar här framöver, hoppas bara att ödet är på våran sida :)

Alldeles..

.. Underbar är våran nya säng! Jag sover som en prinsessa i den. Känns som att man typ har tagit igen ett halvårs sömn på dom här dagarna :)
Vi har mkt kvar att göra i lägenheten, köket är väl i princip klart men det finns ju tusen grejer till som ska upp och fixas med. Känns som att vi kommer trivas där iaf, bor mkt barn i området så det är ju bra också :)

åh vilket väder det är. B kom och höll mig sällskap under lunchen idag, satt ute på kajen och solade. Blev nästan lite för varmt när det var så vindstilla :) Men nu ska vi inte klaga på att det är för varmt! i helgen skulle det ju tydligen regna och greja, bara för att vi är ledig! så typiskt..

Imorgon ska vi på IKEA och shoppa lite. Köksbord bla.. Känns lite gruvsamt med ryggen, men man får gå sakta och ta lite pauser ;)

Ikväll blir det kinamat men tommy, stefan och sara!

bye.

RSS 2.0