PW.

Nej nu måste jag verkligen ta tag i träningen igen! Tänkte ut å springa idag, men kom bara en bit innan jag höll på att dö. Så det blev en pw istället, det är ju allt något :)
Och nu ska dom ju börja med mycket mer pass på badet när dom byter till Golds gym, bla zumba och afro power dance, fasiken vad roligt! På onsdag är det första passet med zumba, då ska jag gå!

Sitter just nu och kollar på en dokumentär på 5:an om Englands fetaste kvinna. Fy vad hemskt det är att se. Hon har barn i 10 års åldern och kan inte ens röra sig. Den kommer sluta med att hon dör, har sett den förut. Stackars barn.. Jag kan bara inte förstå hur man kan tillåta sig att bli så där?!

Jag är glad och jag är stolt över mig själv att jag lyckades gå ner 16 kg, dessvärre har jag gått upp 3 kg under sommaren så det är dom som ska tränas bort nu ;) Men det är faktiskt inte så jobbigt bara man sätter igång. Och ju längre man skjuter på det, desto värre blir det.

Alla kan klara det. Kan jag så kan du!

Wrong.

Något är fel med min blogg, headern syns ju inte som ni ser. Men Marielle skulle fixa det så fort hon kunde, tack för det :)

Helgen har bara rusat förbi som vanligt. Bisches pappa var här och hälsade på och jag jobbade hela helgen.
Idag har vi varit lediga, jag och Milton. Idag på förmiddagen har vi mest suttit och myst i soffan och tittat på nyta favvofilmen, Hitta Nemo. Äntligen en film som man faktiskt kan kolla på! :) Senare så kom mamma förbi, och även Jennie med fam. I söndags så bakade vi bullar, så självklart bjöds det på det :)

För övrigt så önskar jag mig en ny dator! Så om någon vänlig själ vill ge mig det så tacker jag inte nej! ;)


Tröttmössa.

Fasiken vad jag har varit trött dom här senaste dagarna, därav dålig uppdataring.
Ikväll kollar vi på Pirates of the caribbean, dom filmerna kan man se många gånger :) Älskar Johnny Depp!

Tänkte bara informera om det, återkommer snart!


2 dagar ledigt.

Men imorgon är det back to work.

Idag så har vi varit på Idun där Milton fick bli fin i håret. Jag vill också klippa mig, och för att inte tala om färga håret! Gud hur mitt hår ser ut just nu. Bokade tid nästa månad, känner att jag inte har råd just nu.
Sedan åkte vi upp på Lillänge där Milton fick sig en ny höstgarderob, jag vill också ha nya kläder! Men jag får väl vänta.. Hittade även att paket pris på overall och vinterskor på Team Sportia för 995:- Var en North Blend overall och Viking skor, bara skorna kostar egentligen 699. Funderar på att inhandla det redan nu så att det är klart, men jag känner ingen som har North Blend så jag vet inte om den är bra eller inte. Måste googla lite..

Så klart så glömde jag bort att ta kort på en nyklippt Milton, men vi körde på en mohican liknande frisyr. Nu kommer tjejerna på dagis bråka om honom! ;)



Våran dag.

Den 20:e Augusti 2011 är numera våran dag.
Det var den dagen som min älskade gick ner på knä (bokstavligen) och frågade om jag ville bli hans fästmö. Så klart svarade jag JA!

Allting började för några veckor sen då Bische frågade mig om vi skulle åka ner på stan och kolla på ringar, mest för skojs skull typ :) Sagt och gjort så hittade vi ringar som vi ville ha, men på just dom ringarna var det lite längre leveranstid än på andra och då sprack Bisches planer.
Han hade egentligen tänkt överraska mig när vi var på semester, men ringarna skulle ju aldrig hinna komma tills dess. Så då berättar han det för mig, istället för att överraska mig någon annan dag, haha! Men ska jag vara helt ärlig så gör det inget, jag är så glad ändå.

Vi bestämde tillsammans att vi skulle göra det då i lördags.
Dagen började på badet och relaxen där vi spenderade hela förmiddagen och större delen av eftermiddagen. Vi simmade, bastade och bubblade för fullt.
Sedan åkte vi hem, gjorde en kladdkaka (som vi för övrigt misslyckades med), så vi roade oss med annat istället ;)
På kvällen åkte vi på Sir Winston och åt en jätte god middag och hade väldigt mysigt och trevligt. Dock så var det inte där vi gjorde Det.
När vi sedan kom hem fixade Bische lite bubbel med jordgubbar i, satte på romantisk musik, och sedan gick han ner på knä och frågade den stora frågan. Även fast jag visste om det så blev jag så rörd, det är definitivt ett ögonblick som jag aldrig kommer glömma.

Nu så här efteråt så känns det nästan som att jag är som nykär. Jag är så lyckligt lottad.
Han var min första stora kärlek, och kommer att bli min sista.



Bra dag!

Idag stod middagen på bordet och väntade när jag kom hem och Milton satt i badet. Så skönt att få äta middag i lugn och ro ibland, och så klart att slippa laga den! Sen gjorde Bische iordning Milton för natten och jag satt bara och slappade i soffan. Snacka om skönt!

Nu sussar lillen så gott och Bische är iväg och veckohandlar, jag sitter i soffan och slappar! :) Ibland har man det bra :)

Jag tänkte ha lite egentid ikväll. Fixa naglar, lägga ansiktsmask och ta ett härligt bad.
Imorgon ska jag & B ha egentid, heeela dagen! Mostern ska låna Milton.

Är väldigt sugen på en sån här godsak också.

Sjukhus.

Var och hälsade på mamma på sjukhuset nu ikväll. Det var riktigt kymigt att gå där inne när det var helt mörkt och tyst. På dagtid är det ju alltid massa folk i rörelse överallt. Jag & Madde gick och skrämde upp varandra och pratade om skräckfilmer där dom har varit på sjukhus och mördare har och psykfall har sprungit runt och mördat folk, haha.

Mamma verkade må bättre idag. Imorgon är det dax för operation, och det är inte förrän då dom vet exakt vad det är för något. Men antagligen så kommer hon få äta medicin resten av sitt liv, och så måste hon ändra på sin kost! Mamma äter varken frukost eller lunch, bara middag. Dricker massa cola och äter massa godis. Inte direkt den bästa kosten man kan ha. Kroppen får ju ingen energi.

Känner att jag egentligen inte har något vettigt att skriva. Så därför avslutar jag nu! Godnatt!

I´m back!

Nu bara måste jag ju börja blogga igen sen snällaste Marielle gjorde min blogg så snygg! Tusen tack för det!

Jaha vad ska jag skriva då?
Hösten börjar närma sig med storsteg och jag är inte riktigt redo för det än. Brukar inte Augusti vara en sommar månad? Tydligen inte i Norrland.

Nu ska jag titta på Livet på BB, sen blir det godnatt!

RSS 2.0