Syndat!

I helgen har jag ätit god mat och även godis. Jag tänkte att när man är borta så får man unna sig. Men idag har jag sån ångest! Gruvar mig för att väga mig imorgon.

Helgen har i stor sett varit bra. Skönt att komma bort. Dock så hade det varit bättre om det fanns en tv där, haha! :) När man inte har nånting att göra så är det faktiskt bra med tv.

Jag är supertrött nu. Har inte sovit vidare bra i helgen. Men det gör jag aldrig när jag är borta.
Ska ta med mig min karl och krypa ner i sängen, NU!

Redo för vintern!

Nu är Milton reda för vintern. Eller ja overallen köpte jag för länge sen (bäst att vara ute i tid tänkte jag). Nu är det bara ett par vinterskor som fattas! Någon som har bra tips på ett par vinterstövlar i typ storlek 22 som inte kostar multum?



En nyvaken sötprupp :) (därav håret, haha!)

LEDIG!

Nu är jag ledig i hela 6 dagar! Känns ju nästan som en minisemester :)
I helgen ska vi åka till Sveg. Bisches pappa har stuga där så han ville att vi skulle komma dit. Skönt att göra nånting annat för en gångs skull.

Idag har vi köpt en till bil. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men.. vi är nu ford ägare! Blev en Ford Mondeo. Inte världens vackraste bil. Men billig att äga och att köra. Kan inte bli bättre.

Imorgon ska vi kolla på en ny lägenhet. Säger inte mer än så än :)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite sen blir det godnatt för min del. Milton vaknade inatt och var vaken i nästan 2 timmar, vet inte alls vad det var med han. Antar att det beror på hans jäkla hosta. Måste boka tid hos läkaren nästa vecka om det inte har gått över, det är så jobbigt för han.

Sovgott!

Ge mig sovmorgon!

Jag är så trött nu efter 9 dagars jobb så ni anar inte. Ska lägga mig direkt efter DH. Dock så har jag så svårt att somna när Bische jobbar kväll.

Förresten. Vi har 17000 på vårat konto som vi inte vet vart dom kommer ifrån. Någon som saknar lite pengar? Haha! :)

Jäkla skitunge! ;)

Jag till Milton -säg mamma. Han- pappa. och så asgarvar han efteråt!
Vilken jäkla unge, haha!

Det var det jag hade att säga idag.
Godnatt!

Tagga ner!

Jag har en förmåga av att stressa, jämt! Även fast jag inte behöver det. Jag stessar upp mig bara över en sån sak att jag inte har hunnit dammsugit tex. Har jobbat varje dag sen i måndags och plus att jag var ju på kurs onsdag-torsdag så det ser verkligen ut som ett bomdnedslag här hemma! Och alla som känner mig vet att jag HATAR när det är stökigt hemma. Nu är det bara 3 jobbdagar kvar sen är jag ledig. Då blir det storstädning kan jag lova!

Det är svårt att få allt att gå ihop alltså. Man ska jobba, hinna träffa Milton, städa, laga mat och träna. Milton går så klart alltid i första hand.
Jag jobbar ju bara 50% nu, och hur ska det då gå när man får ett heltidsjobb? Då kommer man ju aldrig hinna träffa sina vänner. Tänk om man kunde ha ett 8-17 jobb, vad allting skulle vara lättare då! Dels att man slipper jobba helger, det skulle vara underbart.

Jag måste verkligen lära mig att sluta stressa upp mig för saker. Men det är inte alltid så lätt..

Oj!

Nu var det länge sen jag skrev! Men har haft fullt upp som ni säkert förstår.

Åkte ju på kurs till Sthlm onsdag-torsdag. Det var mycket givande, och på kvällen så var Tomas Järvheden där och uppträdde, så jävla rolig, haha! För er som inte vet så är han en mycket känd komiker.
När vi satt på Arlanda och käkade så kommer helt plötsligt Bert Karlsson och sätter sig vid oss och börjar surra om allt mellan himmel och jord. Drog några snuskiga skämt gjorde han också, skön gubbe alltså! :) Så den här veckan har jag träffat två kändisar, det ni! ;)

Sen har jag jobbat både fredag och idag. Har 4 dagar kvar med jobb men sen är jag ledig! Ska bli så undebart skönt!

Jahapp lördagkväll å allt. och vad gör man? nada! Börjar känna mig rastlös, jag vill att nånting ska hända! Dra ut på stan och dricka något glas vin. Måste styra upp något snart.

Och förresten. Stort grattis syster till jobbet! Du är så duktig, och jag är så stolt över dig!



Sköna snubbar!

Stockholmo.

Vabbade idag. Sen blev det träning på kvällen.

Har inte tid att skriva något mer. Sängen kallar på mig! Imorgon åker jag till Stockholm på kurs och kommer inte hem förrän torsdag kväll. Skriver någon rad när jag får tid!
Hej!

Min lilla kille.

Imorse var Milton relativt pigg, lekte på som vanligt. Sen på eftermiddagen började han bli mer och mer seg. Men han hade ingen feber så jag klädde på han många lager och stoppade ner han i åkpåsen i vagnen och gick en promenad. Han var så rastlös här hemma så det behövdes. Sen när vi kom hem så var han mycket gladare. Men efter bara en timme så satt han fastklistrad på mig, jag fick absolut inte resa mig från soffan, han skulle bara ligga i mitt knä hela tiden. Pappan dög inte idag! Han fick i sig lite middag, och sen så fick han gå å lägga sig direkt. Han höll nästan på att somna vid matbordet. Stackars lilla älskling! Om det bara kunde vara jag som fick vara sjuk istället.

Imorgon är det ju dagisfoto också. Om han inte har feber så tänkte jag att vi iaf skulle försöka gå dit så han får vara med på det. Det skulle vara så tråkigt om han missade sitt första foto från dagis. Men sen så ska han få vara hemma med Bische imorgon så jag kan gå å jobba. Vi har sagt att vi ska vabba varannan gång, så att jag inte blir borta från jobbet hela tiden. Känner på mig att det kommer bli några vabbdagar i vinter.

Jag hoppas att han har blivit frisk tills på onsdag iaf. Annars kommer det inte bli roligt för mig att åka till sthlm. Kommer oroa mig hela tiden då, vet precis hur jag är.


Sjukling, igen!

Idag när jag kom till mamma och skulle hämta liten skiten så möttes jag av en trött och väldigt varm kille. Han hade varit dåsig hela dagen, men hade inte haft någon feber. Han somnade så fort vi satte oss i bilen, sen när vi kom hem så vägrade han släppa mig. Gav han alvedon, gjorde välling och gick och lade oss i soffan och sov en par timmar. Sen när han vaknade så hade alvedonen värkat så då fick jag i han lite mat. Nu sover han för natten, men känner på mig att det kommer bli en jobbig natt för han. 39,7 hade han i feber när vi kom hem, stackarn.

Jävla dagis! ;)

Jag är helt slut jag med även fast jag fick sovmorgon till klockan 10 idag. Så ikväll blir det lugna puckar. En film kanske.

Puss!

MYS!

Världens bästa mamma ville låna våran lilla plutt tills imorgon så helt plöstligt blev vi barnlediga. Vi tänkte inte göra nånting speciellt ikväll. Har precis ätit tacos, UNDERBART gott var det! Är flera månader sen jag åt det sist. Senare blir det idol och ett glas vitt. Man måste få unna sig ibland!

Imorse när jag hade lämnat mille pille på dagis så drog jag och Bische iväg å tränade. Tyvärr tränar han på Gym24 och jag på Step in. Hade varit roligare om vi hade kunnat träna tillsammans. Men han ska nog skriva in sig där så fort hans bindingstid går ut.. Det är ju lite skillnad från gym till gym kan jag säga.

Alltid när inte Milton är hemma så saknar jag han så fruktansvärt mycket. Även fast jag vet att vi ses imorgon. Jag gruvar mig mycket tills nästa vecka då jag ska på kurs till sthlm i 2 dagar.
Mamma lilla hjärta! Som förresten har lärt sig att peka fuck you, haha! :)

Ingen lust..

Har ingen lust alls att blogga längre..

That´s it.

Träningsvärk!

Kan knappt ta mig ur soffan idag alltså, haha! Men det är skönt. Då känns det att man har gjort något :)

Kim har äntligen fått sin lilla dotter! Så söt att man smälter. Grattis än en gång gumman!

Har inte mycket mer att säga idag. Nu blir det hemmafruarna, som vanligt på tisdagar!

Irriterad!

Idag blev jag riktigt irriterad på mig själv! Skulle åka å köpa Cambridge och han som jag köper det av har bara öppet måndagar och torsdagar 17-18. Så jag skyndade mig att hämta Milton direkt när jag slutat jobba kl 17 och drog dit. När jag kom dit så var klockan typ tjugo i 6 och när jag klev ur bilen så upptäckte jag att jag hade glömt plånboken hemma! Jag blev så irriterad så ni anar inte. Detta ligger även på Frösön så jag skulle aldrig hinna hem och hämta plånboken å sen åka dit igen plus att Milton var hungrig så det var bara att fara hem igen! FAN!

Och jag har ju inga påsar kvar heller. Men som tur är skulle jag få låna några av min snälla granne Marlene som också äter cambridge. Tror nästan jag har blivit lite beroende, haha! ;) Det ger ju så bra resultat så jag kan liksom inte sluta.

Jag & Jane var och tränade imorse innan jag började jobba också. Tror verkligen att jag kommer vakna upp med träningsvärk imorgon.

Bische jobbar kväll den här veckan så jag är ensam hemma. Jag är absolut ingen ensamvarg alltså! Jag trivs mycket bättre när jag har folk omkring mig. Så ni får gärna komma och hälsa på precis när ni vill! :)


Fan vad min blogg är tråkig.

Jag är så dålig på att lägga ut bilder så det finns inte. Jag måste skärpa mig alltså! Det är ju så tråkigt med en blogg utan bilder..

Helgen har bara flugit förbi. Jag har jobbat hela helgen. Igår gick vi och la oss 9.30, på en lördag! haha.. men är man trött så är man.

Imorgon blir det träning sen jobb. Nu ska jag fortsätta titta på Gossip girl.
Puss på er!


Bjuder på en bild från i somras. Världens finaste Milton. <3

work, work..

Har nyss kommit hem från jobbet. Jobbar hela helgen, eller rättare sagt jobbar varje dag fram tills på fredag nu. Har knappt hunnit träffa mitt lilla hjärta nånting varken igår eller idag! Imorgon blir det massa mys när jag slutat jobba.

Ikväll blir det Idol med mitt stora hjärta annars blir det inget speciellt.

Är hungrig också.. ska gå och göra mig en shake. Äter nu 2 shake om dagen plus en vanlig måltid. Funkar bra! Det värsta är att jag bara bara påsar kvar så att det räcker imorgon. Hoppas jag får pengar på måndag så att jag kan köpa mer. Annars vette fan..

Så var det med det! hej!

igår och idag.

Gårdagen: Lämnade Milton på Dagis. Morgonpromenad. Storstädning. Hämtade Milton på dagis. Gjorde middag. Åkte på Telia utbildning på jobbet. Hem och sova. Missade Greys! gaaah!

Idag: Just nu, dricker kaffe. Om en stund, lämna Milton på dagis och åka å jobba 11-18. Efter det, åka och träna. Sen hem och duscha å sova!

En fullspäckad dag. Nu vet ni vad jag gör iaf :)

Första träningspasset.

Var underbart! varför, varför har jag tagit så lång tid på mig innan jag började träna?!
Ni som sitter hemma och funderar på att börja träna, gört, bara gört!

Ska försöka komma iväg 3 gånger i veckan. Det är inte alltid så lätt att få ihop jobb, barn och träning.. Men då får man helt enkelt struna i andra (o)viktiga saker och åka till gymmet istället. Jag har ju några kilo kvar att gå ner så det är bara att köra på!

Kom på idag att jag inte tog någon bild på mig innan jag började med Cambridge. Det skulle ha varit kul å sett vilken skillnad det blir sen. Men men, jag får titta på gamla bilder istället.

Ikväll sitter jag bänkad framför tv:n kl 21. Imorgon kommer jag också sitta bänkad framför tv:n kl 21. Älskar hösten med alla bra program som börjar igen!

Step in.

Nu gott folk ska fettet brännas! ;) Nu jävlar ska jag bli av med alla dess onödiga graviditetskilon plus några till. Jag är så taggad nu!

Efter jag lämnat Milton på dagis imorse så tog jag en lååång morgonpromenad, så härligt. Sen tog jag mig en tripp ner på stan, var verkligen tvungen att köpa en ny mascara. Där träffade jag Jane, vi gick och strosade lite och sen gick vi på Starlanders. Hon käkade lunch och drack en kopp kaffe :)

Har förresten gått ner 1 kg till. Det tar sig! Och ännu mer kommer jag gå ner nu när jag tränar. Tycker själv att det börjar kännas nu faktiskt, speciellt på kläder. Bische tycker att det syns jätte väl när jag är naken ;) Det är väl inget man ser jätte väl själv. Hitills är det -7,5. Mäkta stolt är jag över mig själv faktiskt! Trodde aldrig att jag skulle klara det så bra som jag gjort.
Det fattas väl bara att man blir på smällen så att man går upp allt igen, haha! Nej det får faktiskt vänta ett tag till. Men det skulle ju faktiskt vara mysigt med en bebis till :)

Har städat undan på våran lilla uteplats idag också, nu är sommaren över på riktigt.. Nu är det länge kvar innan man får sitta ute med ett glas vin och en cigg! Är inte det härligt så säg!


Jag har konstaterat..

Att Milton inte tycker om att sova borta längre. Vi åkte till mamma igår eftermiddag och han har ju aldrig haft något problem med att sova där. Själva läggningen gick jätte bra, han somnade direkt. Sen vaknade han runt 10 av sin hemska hosta och sen somnade han inte om. Tror klockan var runt halv 1 innan han somnade om. Mamma har ju flyttat in hans säng i gästrummet så hon sov där inne med han och jag och bische fick ta deras säng. Varje gång han hostade under natten vaknade jag, och sen klockan 06.06 slog han upp sina blå och ville kliva upp. Världens bästa mamma gick upp med han så att vi fick lite sovmorgon. Men jag kunde ändå inte somna om eftersom jag visste att mamma inte hade fått mycket sömn. Runt halv 9 gav jag upp och gick upp jag med.

Han brukar i vanliga fall sova ca 2 timmar på dagen, men idag kom han inte riktigt till ro så det blev bara 45 minuter. Snacka om att vi har haft en grinig unge idag. Klockan 18 frågade jag Milton om han ville gå och lägga sig, då sprang han raka vägen in till sin säng, då är man trött! haha!

Jag antar att det beror på att det var väldigt länge sen han sov där nu, eller sov borta överhuvudtaget. Så hädanefter ska mamma få låna han lite oftare. Det är ju som skönt om man kan få lite avlastning ibland.

Ikväll blir det bingolotto! Jag hade faktiskt tänkt att vinna på färgfemman.

Jag skulle mycket hellre föda barn..

Än å ha en sån här tandvärk! Det har hållt i sig i 2 dagar nu och nu hjälper inte ens alvedon. Har det inte blivit bättre tills på måndag så måste jag väl åka till tandläkaren. Känner på mig att jag kommer bli några tusenlappar fattigare då.

Idag har jag och Milton bara varit inne och myst. Jag orkade inte ens gå med han till dagis imorse så han fick vara hemma med mig.. Han märker så väl när inte jag mår bra för han är så go mot mig då. Han har varit så snäll hela dagen. Go ungen!

Nä jag orkar verkligen inte skriva mer.

RSS 2.0