Pepparkaksbak!

Idag har jag, Milton och Madde haft en mysdag hemma. Eller jag åkte iväg en sväng och tränade på förmiddagen men annars har vi inte varit utanför dörren.

Milton fick baka pepparkakor för första gången. Det var mycket uppskattat :) och för en gångs skull så brände jag dom inte heller, wiihoo!

Är redan så otroligt less på att koka vattnet, tror inte jag är ensam om det heller. Jag började ju få ont i magen redan för en vecka sen, som jag då trodde var magkatarr. Det har varit rätt bra nu i en par dagar, men idag började jag få skit ont igen och har varit på toan ett antal gånger! Parasitjävel, rent ut sagt!



Träninsvärk, bakfylla och bajsvatten.

Igår när jag vaknde så ville jag bara dö. Kunde knappt gå ur sängen! Och det berodde inte på bakfyllan, utan det var träningsvärk. Vi körde ju ett 60 minuters boxningspass i lördags, jobbigt som bara den var det! Men tydligen väldigt effektivt :) Idag är det nästan ännu värre..

Som alla vet så blir man väldigt törstig när man är bakis. Tror ni det var gott att dricka bajsvattnet då eller? Ja det e klart att jag kokat det, men det smakar ju typ plast av det när man kokat det. Jag fattar inte dom som dricker vattnet som det är. Det är ju smittsamt detta! Så om ni inte tänker på er själva så tänk på andra! Dessutom så skulle jag aldrig vilja dricka vatten som jag vet att det är avföringsbakterier i. Blä! Det enda jag kunde tänka på när jag stod i duschen idag var att jag duschade i bajsvatten, haha!

Ang Miltons hosta.
Den har blivit värre igen. Verkar inte hjälpa med astmamedicinen ändå! Jag fattar inte varför vi inte bara kan få en remiss till barnmottagningen så att vi kan kolla detta en gång för alla! Läkaren sa sist när jag pratade med han att vi skulle medicinera honom som vi gör nu i 2 veckor, sen sluta en vecka och se om det blir sämre igen. Men nu har det ju blivit sämre även fast vi ger han medicin. Ska ringa till HC imorgon igen.

Hejpåre!

Ont i magen!

Har haft sjukt ont i magen i 2 dagar nu. Det kommer i vågor liksom. När jag får ont så svider det i övre delen av magen, håller i sig i en par minuter och sen går det över. Jag undrar om det kan vara magkattar. Någon som har någon aning?

Jag hoppas VERKLIGEN att det har gått över tills på lördag!
Imorgon ska jag ner på stan och handla några julklappar, jag har inte ens börjat än! Börjar få lite panik. Sen måste jag verkligen hitta något att ha på mig tills på lördag. Vilket inte är det lättaste! Fast det är ju lite roligare att shoppa nu när man har gått ner.

Bische jobbar.. jag hatar verkligen att vara själv. Jag har aldrig varit någon ensamvarg. Trivs alltid bäst med folk omkring mig.

Nu börjar det göra ont igen. Alltså vad fan är detta?

Sorry.

För dålig update. Men jag känner att jag inte har riktigt tid med bloggen.
Har så mycket att göra och så mycket att tänka på att den här glöms bort.

Tränat och jobbat idag. Nu sitter jag å väntar på att Greys ska börja.

Längtar tills på lördag. Då blir det julfest, känner mig så jävla taggad! Jag har fasen inte druckit sen stråket, och det är lääänge sen nu!

Ha det super! Puss från mig!

Ge mig värme!

Nu är jag redan less på vintern och kylan. Tänk om man hade pengar så man kunde åka till Thailand! Fy fasen vad skönt det skulle vara. Min morbror är där nu och ska vara där tills i Maj. Så isf hade vi bara behövt betala flygstolen ner. Men en flygstol är ju inte direkt så billig dit heller.

Nej vi får nog vara kvar i denna kyla i år igen. När Micke (min plastpappa) fyller 50 så har vi bestämt att hela familjen ska åka dit. Så det är bara att sätta igång å spara nu! :)

I helgen har jag inte gjort mycket mer än att jobba. Och i veckan blir det väl inte mycket annat än det heller. Ska iaf försöka ta mig iväg å träna!

På lördag har vi julfest. Och jag har panik! Har absolut ingenting att ha på mig! Har hittat en snygg klänning på HM som jag funderar på. Måste ta mig ner på stan någon dag i veckan.

Drömmer mig bort..


Sängen kallar på mig!

Länge sen jag var så här trött alltså. Så fort Idol är klart så blir det natti för mig.

Måste börja ladda mina batterier nu inför julruschen på jobbet :)

Puss på er!

Update.

Milton har haft hosta nu i över 2 månader och igår så ringde dom från dagis och sa att jag var tvungen att hämta pga hostan. Jag har ringt till läkaren flera gånger, men dom har sagt hela tiden att det är bara vanlig förkylningshosta och att den försvinner med tiden.
Nu fick jag nog! Jag var i princip tvungen att tvinga dom att ge oss en tid. Och när vi väl kom dit så sa läkaren att det låter som att han har astma! Ja men tack för den. Om vi hade fått kommit tidigare så hade han sluppit hosta på det här viset så länge. Iaf så fick vi astma medicin som vi nu ska ge han morgon och kväll. Tidigare så har jag alltid vaknat på nätterna pga att han hostar så mycket, men natten som var vaknade jag inte en enda gång. Så det verkar ju som att det hjälper.

Vi vet inte riktigt vilken slags astma det är än. Läkaren ska ringa mig på måndag så ska vi få göra en utredning. Så skönt att äntligen veta vad det är. Men det var ju inte direkt det roligaste. Stackars lilla älskling.. Men nu får han ju hjälp iaf.

Nu till något helt annat.
I måndags var jag på mitt första Core pass. Och jag säger bara en sak, igår när jag vaknade så hade jag så ont i hela kroppen att jag knappt kunde röra mig, haha! Hade tänkt lägga upp min träning så här hädanefter: Ett pass i veckan, en dag med vanligt gym och en dag simning. Det är skönt med lite variation.

Har haft magknip hela dagen också. Först trodde jag att det var träningsvärk men det har bara blivit värre och värre. Stackars mig! ;) Hoppas att det blir bättre tills imorgon för då väntar en hel dag med jobb och sen möte efter stängning.

Ikväll ska jag absolut inte göra nånting. Tack för mig!

Farsdag!

För er som missat det så är det ju faktiskt pappornas dag idag.
Imorse åkte jag och Milton iväg och köpte en tårta till Bische (ja jag orkade inte göra själv). Så när han vaknade blev det tårta och kaffe till frukost. På farsdag får man faktiskt äta tårta till frukost! :) Jag hade även beställt en mugg med en bild på Milton på det där stod, världens bästa pappa. Han är faktiskt det! Oftast iaf ;)

Sen blev det farsdags middag hos svärmor. Nu sover liten och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Träna lite med pilatesbollen kanske. Blev ju bara 2 träningspass den här veckan så jag har ju lite att ta igen.

Imorgon är det vägning igen, spännande! :)


Lördag.

Så var det helg igen och jag är ledig! skönt! Dock så har jag absolut ingenting att göra, så det hade ju varit lika bra att jobba egentligen. Då hade man ju tjänat lite cash iaf :)

Mille pille sover och Bische ligger här bredvid mig i soffan och kollar på Discovery som vanligt. Det är den enda kanalen han kollar på när han kollar på tv. Själv kollar jag mest på 5:an.

Men gud vilket intressant inlägg det här blev, haha!

Igår var vi ute och åkte pulka för första gången i år, Milton tyckte det var super roligt. Dock så kom han på att man kan ju faktiskt äta snön. Så det var väl det han var mest intresserad av, typ..

Ikväll är jag sugen på att se en riktigt bra film! Var hundra år sen jag såg en film nu. Ge mig tips!

Strul.

Jobbade några timmar på förmiddagen sen åkte jag och Milton till Cimona å barnen och hälsade på :) Super mysigt! När vi var på väg hem så slutade helt plötsligt helljuset att funka. Inte kul att köra utan helljus på vägen från Oviken till stan, mycket djur. Men vi kom hem helskinnade iaf.

Men sen när vi kom hem så var jag utelåst! Hade glömt mina nycklar. Milton var super trött och ledsen och jag var irriterad till tusen. Ringde Bische så han fick åka hit från jobbet. Milton somnade nästan innan jag ens hade hunnit lagt han i sängen.

Nu sussar han gott och jag ska slappa lite i soffan innan det är läggdax för mig med!

Så var snön här.

Jahapp nu har man ett halvår med massa snö och kallt framför sig. Snö tycker jag är super mysigt, men att det ska vara så förbannat kallt! Tänk om det kunde vara typ 5-10 minus och sol varje dag, det skulle vara gött de :)

Idag har jag tränat och jobbat. That´s it.
Nu blir det greys!

Sammanfattning.

För 10 veckor sen var jag 10 kg tyngre! Kan ni fatta?! 10 kg är mycket! Vägde mig idag och på en vecka har jag gått ner 1,4 kg, utan cambridge!

10 veckor har jag alltså minskat:
10 kg
17 cm runt midjan
14 cm runt rumpan
5 cm på låren
5 cm på armarna

Känner mig bara mer och mer pepp på att träna å gå ner i vikt! Om 10 veckor till har jag förhoppningsvis minskat 10 kg till och då är jag nästan vid min målvikt.

Beach 2011, here i come! :)

Jag har inte tid med detta!

Nu så har hela familjen magsjuka. Inatt var det min och Bisches tur. Milton mår ju bra, men han får vara hemma från dagis tills vi alla är bra igen.

Jag har verkligen inte tid med att vara sjuk, å speciellt inte råd! Tur att man kan vabba, då slipper man karensdagen iaf.

Jag som skulle träna idag, och imorgon med. Nu får jag ångest över att jag inte kan göra det. Och sen jobbet som blir lidanade, jag har redan vabbat tre gånger och har bara jobbat strax över 2 månader.. Tyvärr finns det inte så mycket man kan göra åt det. På dagis går det både det ena och det andra. I fredags när Milton var på dagis så var det bara han och en till där, haha! Resten var sjuka, eller lediga.

Hoppas på jobb och dagis på onsdag iaf. Nu ska jag kurera mig!

Karriär?

Jag har länge funderat på vad egentligen karriär betyder? För dom allra flesta så innebär det ett jobb där man tjänar mycket pengar. Det viktigaste för mig är att man verkligen trivs på sin arbetsplats. Om jag hade jobbat någonstans där jag hade tjänat multum men inte alls trvides så skulle det fan inte vara värt det. Klart att alla vill tjäna pengar. Och tänk vad bra det hade varit om man fick bra lön och verkligen tyckte att det var roligt att gå till jobbet.

Jag trivs bra att jobba i butik. Jag hade tänkt gå en butiksledarutbildning, vilket jag hoppas leder till en cheftjänst någon dag. Helst så skulle jag vilja jobba med inredning eller något annat som intresserar mig.
Så det är bara att jobba på så att man kommer dit någon dag!

Att ha ett mål tycker jag är viktigt. Jag skulle bli galen om jag inte visste vad jag ville göra med mitt liv.

Ang våran husköp så måste det tyvärr vänta ett tag. Bische vet ju fortfarande inte om han ska få fast där han jobbar. Och vi kan ju inte direkt gå på banken och ansöka om lån så länge han inte har fast jobb.

Men jag tänker då inte bo kvar i denna lägenhet! Därför har vi bestämt oss för att flytta. När vet vi inte, men vart vet vi. Det är ganska dyr hyra, men det kommer vara så värt det! Då får Bische ett eget garage, och jag får ett större kök :)

Det var lite om det. Nu ska jag söndagsmysa lite!

Som om det inte vore nog..

Med Miltons hosta så har han nu fått magsjuka också. Jag hörde att han började låta konstigt så jag sprang in i hans rum och jag kan svära på att jag aldrig har sett en unge som spytt så mycket. Upp med han in i duschen. Slängde alla sängkläder i tvätten, och sen var det dax igen. Fast denna gång på vardagsrumsgolvet. Stackars stackars lilla älskling! Det är inte lätt att vara lite alla gånger.

Nu sover han sött igen. Hoppas han klarar sig från att spy under natten.
Ska stänga av datorn och slumra till jag med. Godnatt!

Önskar jag vore..

Miljonär. Jag är så sjukt less på pengar att det finns inte.

DH tisdag.

Efter en hektisk dag så sitter jag äntligen framför tv:n! Är helt slut idag alltså.
Nu ikväll när jag var och tränade så fick jag ont i hjärtat och blev alldeles yr i huvudet, någon som vet vad det kan bero på?

Efter att jag hade gruvat mig en stund igår så vägde jag mig. Även fast jag hade syndat i helgen så hade jag ändå gått ner 0,5 kg! Snacka om att jag blev lättad. Nu är det 3,9 kg kvar till min startvikt och sen ska minst 10 till bort. Jag funderar faktiskt på att köra 2 veckor ren kur med Cambridge igen nästa månad. Det går ju så fort då och då kanske jag kan unna mig lite julmat ändå i år :)

Imorgon börjar en 9 dagars jobbvecka igen. Pepp? Nja inte så värst faktiskt..

RSS 2.0