Ny lur!

Äntligen så har jag fått eller rättare sagt köpt en x10 mini pro. Än så länge så är jag väldigt nöjd med den! Måste sätta mig ner och läsa instruktionsboken tror jag :) Hatar instruktionsböcker!
Fattar inte ens hur man ska lägga in en bild som man tagit i telefonen till facebook, haha.

Idag har lillen varit på dagis hela dagen själv. Han åt inte så mycket, men dom trodde att det var för han var så trött för direkt efter maten så somnade han innan dom ens hade fått ut vagnen. Då är man trött! Och sen sov han över 2 timmar. Det trodde jag aldrig att han skulle göra första gången han skulle sova på dagis, men jo. Han kanske trivs där :)

Fick reda på idag att jag inte började jobba förän på torsdag. Min chef hade tagit fel på vecka så han trodde att det var den här veckan som jag skulle börja, då hade jag börjat på en måndag. Tur att jag var där och pratade med Malin idag annars hade jag åkt dit på måndag jag, haha.

Känner mig sjukt pepp inför cambridge nu! Jag vill kunna använda mina jeans igen!
Ska äta gott i helgen så att jag bunkrar upp för ett tag, haha! ;)

Det svider i mammahjärtat.

Idag när jag lämnade Milton på dagis så sprang han efter mig och grinade. Åh då ville jag bara gå tillbaka och ta med han hem igen. Men allting hade gått bra, 30 sekunder efter jag hade gått så hade han kommit på något roligt att leka med så det är väl bara jag som är fjantig :) och om det absolut inte skulle funka så ringer dom ju.
Han åt lunch där för första gången idag också, jag ville vara med, och allting gick super. Imorgon ska han sova där för första gången, ska bli roligt att se hur det går :)

Nu har jag strykit på namnlappar på massor av Miltons kläder, så nu kan ingen sno dom! ;)

Har varit riktigt dålig med att lägga ut bilder på sistone. Men det beror endast på att jag är så lat! Det är slut på batteri i kameran och jag är så trög så jag laddar alltid upp den. Ska gå å fixa det genast :)

Slapp dag.

Ja idag har det verkligen varit en slapp dag. Blev utgång för min del också igår. Jag, Jennie och Mikaela satt här och drack lite vin först sen blev det Plaza. Lillasyster Michaela kom hit och passade Milton, tusen tack!

Hade riktigt roligt igår. Spenderade ganska mycket tid vid blackjack bordet, haha. Men jag gick där ifrån med 150 kronor plus iaf :)

Milton vaknade halv 7 imorse, det var inte kul kan jag lova. Men det var bara att kliva upp och se glad ut de :) Jag fick vila när han sov lunch istället. Tycker synd om Milton idag, stackarn har fått varit inne hela dagen. Vi får kompensera det imorgon och göra något extra kul då istället :) Men ändå har han varit så snäll idag, lekt nästan hela tiden själv och han sov över 2 timmar idag. Skönt!

Nu ska vi se en film och äta ost och kex. Det är mys det!

Party!

Sitter här i min ensamhet och började tänka på hur livet såg ut innan våran älskade Milton kom..

Då var vi ute varje helg. Ska jag vara ärlig så saknar jag partylivet ibland, och just ikväll gör jag det. Bische ska ut ikväll, och nu blev jag också sugen på att följa med. Jag brukar inte vara det, jag uppskattar hellre att sitta hemma och bara kolla på en film eller något. Men inte ikväll.. Jag vet inte om det beror på att Bische ska ut kanske :)

Men jag bjöd hit Jennie & Mikaela, så ikväll blir det några glas vitt och tjejsnack! Jag känner på mig att det kommer bli mycket trevligare än om vi skulle ha varit ut.

Meeeen det skulle ändå ha varit ganska roligt att slå klackarna i taket. Men jag får ju se det från den ljusa sidan, nästa gång är det min tur! :)

Alla dessa grejer!

Jag blir ruinerad av att Milton har börjat på dagis, haha. Inte nog med att det kostar för han att vara där så kostar ju allting annan omkring, kläder efter väder. Och det är ju jätte roligt att allt är så dyrt när dom bara kan ha det i en par månader.

Idag var jag ner på stan för att jag skulle leta efter regnkläder åt han, hittade massa fint men dock inte i storlek 80. Och jag kan inte köpa storlek 86 åt han, det är alldeles för stort, och helst ska han ju kunna röra sig också ;) Så nu är det väl tradera som gäller då! Men det är ganska bråttom. Skulle haft dom helst igår.

Dock så blev det lite annat i shoppingkassen idag ändå :) Köpte ett par överdragsbyxor, 3 par slit och släng byxor, 1 tröja och en fleecedress till Milton. Jag hittade mig faktiskt ett par nya jobb byxor, mina gamla är lite för små, haha ;) Det värsta är ju att jag ska ju börja med cambridge nästa måndag så då kanske dom blir för stor efter ett tag istället, men då kan jag ju använda mina gamla istället.

Vad händer i helgen då? Jag vill göra nånting! Kanske tar med mig min lilla familj och åker på Jamtli om vädret tillåter. Någon som är sugen på lite vin på lördagkväll kanske? :)

Panik!

Det är en till liten kille som skolas in nu samtidigt som Milton som heter Kevin. Dom leker lite grann tillsammans, och har inte varit arga på varandra, förän idag.. Helt plötsligt så bet Milton Kevin! Jag fick verkligen panik, visste inte alls vad jag skulle göra eller hur jag skulle bete mig. Han bet ju inte så hårt, men det blev ju märken iaf. Carina, hon som sköter Miltons inskolning förklarade för mig att många barn bits när dom blir arg. Ja, men ändå! Milton har aldrig varit den som har varit hårdhänt eller hållt på med sånna dumheter. Jag hoppas att det där bara var en engångsgrej.

Jag gick runt och hade ångest hela dagen idag på dagis, och funderade om jag skulle be om ursäkt till Kevins föräldrar eller hur jag skulle göra. Jag tror jag måste göra det imorgon..

Nog om det.
Var upp på jobbet idag och skulle äntligen köpa ny mobil, men nej så klart så fanns den ju inte inne. Jag blir som ett barn på julafton när jag vet att jag ska få köpa nånting nytt, haha. Men den kommer nästa vecka så jag får väl gott vänta då.

Thaimat blev det till middag idag. Sen tog Bische tag i städningen och jag i tvätten. Så nu känns det rent och fräscht här hemma igen! Toaletten måste jag dock ta tag i imorgon, orkar verkligen inte det idag. Har varit igång sen 6 imorse så resten av kvällen är det soffan som gäller för mig! :)

90-tal!

Jag kan ju inte direkt påstå att Fångarna på fortet är lika bra nu som det var när man var liten. Fast det är ju lite nostalgi måste jag erkänna :) Blev sugen att ladda ner massa 90 tals musik, det är ju bara bäst!

Milton är så duktig på dagis, så roligt att se. Dock så vaknade han klockan 6 imorse, så han blev lite trött där på slutet idag, men då fick han lite banan så då blev det bättre. Den här veckan ska vi vara där från 9-11, sen nästa vecka så ska han äta lunch där varje dag. Dom sista dagarna ska han vara där från 9-15, alldeles själv! Jag gruvar mig redan. Jag hoppas hoppas verkligen att det kommer gå bra. Dom sa ju det att om han är jätte ledsen så får jag komma tillbaka, man vill ju inte att han ska se dagis som något hemskt. Vissa gånger kan det ju hända att det tar längre tid än 2 veckor att skolas in, men jag hoppas inte att det gör det för Milton eftersom jag ska börja jobba den 6:e. Ja ja, det får man ta då.

Nu ska jag hänga tvätt, sen blir det nog godnatt för mig. Det är krävande att vara på dagis ;) Jag tror aldrig att jag skulle kunna jobba på dagis, så bra tålamod har jag inte, haha!

Första dagen avklarad :)

Nu mera så har vi ett dagisbarn här hemma! :) Allting gick jätte bra. Milton tyckte att det var super kul, och blev sur när vi skulle gå hem. "Fröknarna" eller vad man säger var trevliga dom med. Jag tror Milton kommer trivas där. Tänk att han har blivit så stor, ibland så vill jag bara skruva tillbaka tiden för ett tag. Men istället får man väl se frammåt och vänta tills man får en till bebis :) Men det dröjer nog ett tag till. Det blir när det blir :)

Jag måste verkligen bege mig ut på stan någon dag i veckan och leta efter regnkläder till Milton. Jag har budat på flera stycken på Tradera, men jag blir så snål så när det går upp så skiter jag i det. Många köper ju kläder där för samma pris som det kostar att köpa nytt, snacka om puckade.
Måste även hitta ett par nya jobb byxor till mig själv, vilket inte är det lättaste.

Vi hörs!

En solig söndag!

Man trodde ju inte att det skulle bli sånt här väder idag med tanke på gårdagen. Strax efter vi hade kommit hem från Ramsjö så vräkte det ner regn och det blixtrade så att det lös upp hela lägenheten. Det lät nästan som att det regnade in alltså!

Jag fick sovmorgon idag, men vaknade strax före 9 av att Milton slängde eller tappade en kopp fylld med kaffe i golvet. Hans kära far hade glömt bort att ta bort den. Som tur var så var inte kaffet varmt. Vilken bra start på dagen måste jag säga.

Nu sover lilleman. När han har vaknat så måste vi åka och handla. Det är eko igen!

Och imorrn.. Ja då är det första dagen på dagis. Jag vet att Milton kommer klara det galant, det är jag som är så jävla fjantig. Och så har jag så klart suttit och läst på massa forum där barn har kommit hem blåslagna och med tänder utslagna osv.. Måste sluta läsa sånt!
Jag tror att allting kommer kännas bättre när vi väl är där imorgon, när man har fått träffat alla och så. Det som jag tycker är värst är att några främmande människor ska ta hand om min lilla bebis, jag som tillochmed är nojig när Bische är hemma själv med han, haha! Nej nu måste jag skärpa mig, punkt. Det kommer gå hur bra som helst!

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och må gott!

Lite små fix..

Ska ändra färgen på texten och göra lite andra grejer med bloggen, sen är den klar. Håller med om att den är lite för mörk. Men igår när vi fixade den så satt vi vid bisches dator och på hans skärm såg det annorlunda ut än vad det gör på min dator.

Ikväll blir det hemmamys för oss. Sagan om ringen triologin går på 3:an i helgen så vi tänkte se dom. Var jätte länge sen jag såg dom filmerna, och Bische har aldrig sett dom. Så det är nog på tiden :)

Imorgon åker vi till Ramsjö över dagen och ska fira min lillebror som fyller 18 år! Men annars har vi inget planerat i helgen. Bara ta det lugnt.

Trevlig helg på er!

Ny design.

Som ni märker så har min blogg fått ett nytt ansikte. Dock så blev varken jag eller Bische helt nöjd med den, men jag orkar inte fixa längre så nu får den se ut så här. Ett tag iaf ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med min stora kärlek. <3

Sova är skönt det :)

Kom inte i säng förän runt 12 tiden igår. Satt ute och drack vin med Jennie och Mikaela :) Sen upp klockan 6 imorse för att åka på sjukhuset, och jag som är van vid att få mina 8 timmars sömn ville inte kliva upp då kan jag lova. Allting gick bra på sjukhuset iaf. Vi var där på ett återbesök för Milton hade något litet hål i hjärtat när han var nyfödd, orkar inte förklara allt men nu hade det stängts igen iaf så allting såg bra ut. Och Milton var så duktig! Satt helt stilla när dom skulle göra egk, och även när dom skulle göra ultraljud. Han blev lite gnällig på slutet, men han låg ju där typ en kvart så det är ju inte så konstigt.

Efter vi hade ätit lunch så lade jag Milton och sen gick jag till soffan och kollade på tv i typ 5 minuter. Sen slockade jag som en stock, och både jag och Milton sov nästan 3 timmar. Så jäkla skönt alltså! Han brukar sova ungefär en timme på dagarna annars, men han kanske kände på sig att mamma behövde lite sömn :)

Ikväll blir jag nog bara hemma. Tänkte kolla på Livet på BB. Är så godissugen också! Men än är det inte lördag :) Snart är det slut med gotta på en vääääldigt lång tid, bara 3 veckor kvar nu tills jag börjar jobba och ska börja med Cambridge. Längtar faktiskt!

Tisdag, sol och vin!

Har varit riktigt härligt väder idag, lite kyligt imorse men sen kom värmen.
Jag och Jennie tog med oss barnen och tog en promenad till affären, dom små fick en varsin Piggelin och mammorna köpte en varsin Magnum :) Men så klart så ville både Milton och Mio ha våra glassar istället. Sen gick vi ner till en lekpark så att dom fick leka av sig lite..

Mikaela ville bjuda på något glas vin ikväll, och det kan man ju inte tacka nej till i detta väder ;) Jag måste passa på nu medans jag har "semester". På måndag börjar allvaret för Milton och om 3 veckor för mig så nu ska jag bara njuta den sista tiden.

På återseende!

Bingojävel.

4 måndagar i rad har jag varit på vitgården. Men ingen jävla vinst!
Nu blir det inge mer bingo för mig, förän nästa måndag, haha! ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och vara bitter. bye!

Söndag.

Jahapp, idag är det söndag.. och vad gör jag? ingenting! Milton sover och Bische lagar bilen. Jag vill göra nånting, är rastlös!

Gårdagen däremot var mycket bra :) Vi fick en välbehövlig sovmorgon, sen åkte vi ner på stan en sväng innan vi hämtade Milton. När vi hade hämtat han så åkte vi och träffade Sandra och co och käkade pizza med dom, hann även med ett glas vin :) När klockan började närma sig halv 8 så var det dax att fara hemmåt, Milton somnade på en sekund när vi kom hem.. Jag och min älskling kröp ner i soffan och stannade där resten av kvällen :)

Måste åka och handla idag, det ekar i kylskåpet. Tänkte passa på att kolla på det där regnsettet på Ica Maxi samtidigt.

Ja det var min söndag det :) vad gör ni andra idag?

Barnledig!

Hux flux så blev vi barnledig tills imorgon. Mamma ville låna Milton :) Så ikväll ska jag och min kärlek bara vara hemma och mysa, göra kladdkaka och kolla på en film. Och imorgon ska vi få sovmorgon! underbart!

Vi åkte och köpte mat på frasses idag, och åt framför tv:n :) och nu ligger vi i soffan och slappar framför tv:n efter maten.. Det har inte vi gjort på länge!

Tänk att man uppskattar en sån liten sak som att kunna äta framför tv:n :)

Nä, nu tänker inte jag sitta här längre. tjingtjing!

Gummistövlar = check.

Nu har jag en sak mindre att tänka på. Jennie ringde mig idag och sa att dom hade billiga gummistövlar på Coop från storlek 20, vilket annars är jätte svårt att få tag på. Jag skyndade mig dit och köpte dom, 69 kronor, bra och billigt med tanke på att han inte kommer kunna ha dom så länge. Sen såg jag i reklambladet man fick från Maxi igår att dom hade regnset där för 199 kronor. Ska dit någon dag i veckan och titta på dom.

Idag så har jag & Milton varit och hälsat på Cimona och barnen. Nu är tjejerna 9 månader! hallå, vart tog den tiden vägen då?! Om 3 månader är dom 1 år :)

Jag har varit så trött idag även fast jag fick sova till kvart i 8 imorse. En powernap skulle sitta fint :)

En regning dag..

Jag måste ta mig ner på stan någon dag och köpa regnkläder och stövlar åt Milton. Dels för att han måste ju ha det när han ska börja på dagis och dels för att annars måste vi ju sitta inne när det är sånna här dagar. Kanske skulle ha köpt regnkläder till mig själv också, han kan ju inte direkt gå ut själv ;)

Idag sov Milton till 8.30 sååå skönt med sovmorgon! Annars har vi inte gjort något speciellt. Sara kom förbi på en kaffe. Nu sover lillen och när han har vaknat så går vi bort till Jennie och Mio en sväng, så tråkigt att sitta inne och glo bara. 

Jag & Jennie tänkte egentligen åka på bilbingo ikväll, men det var ju inte direkt väder för det idag. Så jag tror vi väntar tills på fredag istället..

Igår så upptäckte jag en ny tand på Milton, inte konstigt att han varit så gnällig och sovit dålig på sistone. Nu har han 7 tänder.

Man kanske skulle ha gjort något nytta, frågan är bara vad..

Det kommer bli underbart..

Att få sova i sin egen säng inatt! Milton sover alltid jätte dåligt när vi är borta (förutom hos mamma för där är han ju van att vara). Han har vaknat runt 6 alla dagar vi har varit hos pappa och han brukar ju åtminstone sova till 7-8 tiden. Natten mot fredagen var värst, då vaknade han klockan 3 och somnade inte om förän 5! Sov ca en timme till och sen var det bara att stiga upp. Och mitt i allt så blir Bische magsjuk också. Usch vad less jag var då..

Men annars så har vi haft det super. Tyvärr hann vi inte träffa farmor så mycket för hon var tvungen att åka in till sjukhuset på onsdagnatt. För några veckor sen så bröt hon lårbenet och så hade hon böjt sig ner för hon skulle ta upp nånting och då knäckte det till i benet och hon kunde inte röra det så det var bara att fara in igen. Men vi hann träffa henne en stund igår iaf. Hon blir så glad av att se Milton, man verkligen ser att hela hon skiner upp. Han var så klart blyg för henne, men det gick bättre efter en stund.

Ikväll ska vi bara njuta av Bisches sista lördag på semestern. På måndag är det tillbaka till verkligheten igen, åtminstone för 3 veckor. Och om 2 veckor så börjar min lilla bebis på dagis! SHIT! Jag kan inte riktigt fatta det än :)


Familjen Jonssons tama hare :)

Så jävla söt! haha

Äter pizza på Ramsjös enda restaurang :D

Gött med pizza!

Koppla av.

Nu drar vi till Ramsjö och kopplar av i några dagar! Tror det är nästan ett halvår sen jag träffade min farmor nu, så det är på tiden att vi åker dit :) Ska bli så himla skönt!

Vi hörs!

Ensamstående mammor!

En stor eloge vill jag ge till alla ensamstående mammor (och pappor) där ute. Ni gör ett sånt jäkla bra jobb och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte om jag skulle vara stark nog att klara av det. När Milton var i sin värsta period så höll jag nästan på att bryta ihop, jag ringde till Bische när han var på jobbet många gånger och bara grät, och vissa gånger så var han tillochmed tvungen att komma hem. Vad skulle jag ha gjort om inte jag hade haft Bische? Jag kan ju inte bara ringa och lipa till någon och säga att dom måste komma hit direkt..

Ett väldigt bra exempel är en av mina bästa vänner Sandra. Hon har varit själv med sin dotter Izabella ända sen hon var nyfödd. Och idag är Izabella en av de mest väluppfostrade och snällaste barnen jag vet. Hon har verkligen gjort ett bra jobb och jag är väldigt glad att jag valde henne som gudmor till Milton.

Sen finns det ju vissa som lever tillsammans men det känns ändå som att man är ensamstående. Vissa män lever helt enkelt kvar på 1800 talet. Det är kvinnorna som ska sköta barnen och hemmet och karlarna ska jobba. Bullshit!

Jag är glad över att vi hjälps åt med allting här hemma. Lagar mat, städar, tvättar, nattar Milton osv.. Om Bische inte hade varit villig att hjälpa till med saker och ting, ja då tror jag inte att det hade funkat helt enkelt.

Varför jag kom in på detta ämne var att igår när jag inte kunde sova så låg jag och tänkte på Milton och hans första år i livet som har varit underbart med samtidigt jävligt jobbigt ibland. Då vände jag mig om och tittade på Bische och kände verkligen hur mycket jag uppskattar honom.

På Jamtli.

Har vi spenderat dagen på. Milton tyckte det var super roligt. Vi tittade på getterna, åkte "tåg" och lekte massor. Jätte bra att dom har så mycket för alla åldrar där. Även jag tyckte att det var roligt att gå in alla hus och titta hur det var förr i tiden. Jag tror inte att jag har varit på Jamtli på typ 10-12 år så det kanske var på tiden. Blir nog ett besök tidigare än så den här gången ;)

Igår så åkte vi + Tommy och Stefan ut till mamma och åt fondue, super gott! Sen drack vi lite vin och spelade kort. Ett stort grattis till T & S som förlovade sig igår också, är så glad för eran skull!

Blir tidig kväll ikväll för min del, men först tänkte jag kolla på en film med mitt hjärta.



Milton ville ge bort sitt gosedjur, haha :)

Tommy fick agera "lokförare", haha!

RSS 2.0