Det bästa året i mitt liv.

Det var ju då lilla Milton kom! Och det finns inget, ABSOLUT inget som kan klå det :) Jag hoppas att 2010 blir minst lika bra, det kommer dock inte komma någon bebis då men jag tror att det kan bli bra på många andra sätt.

Ja det har varit ett omtumlande år, men som jag skrev, samtidigt det bästa.
Jag tror inte att man kan bli mer lycklig än vad jag är, jag har världens bästa sambo och världens goaste barn.

Så med det sagt så jag önskar er alla (nästan) ett GOTT NYTT ÅR!


Mysig innedag.

Jag har inte ens varit utanför dörren idag, och det har varit så himla skönt! Det enda som bische har gjort ute idag var när han hämtade Milton imorse. Han sov ju hos sin farmor inatt, det hade gått jätte bra. Så om vi har tur kanske hon vill vara barnvakt någon mer gång ;)

Har storstädat hela dagen också, är inte färdig än. Har badrummet kvar plus torka golven, men det är ju så skönt när det är färdigt!

Sen tycker jag att det är tragiskt att vissa människor hela tiden måste klanka ner på andra för att hävda sig själv..

Godmorgon!

Så ännu en dag med typ -25. Jag hoppas att det blir varmare under dagen. Fan man vill ju inte ens gå ut när det är så här, och speciellt inte med Milton.
Vi försökte trotsa kylan igår och var på stan en sväng, men det gör jag inte om. Jag höll bokstavligt talat på att frysa ihjäl! Kändes det som iaf :) Var lite avundsjuk på Milton då när han låg och myste på i vagnen :)

Idag ska vi iaf åka och handla till nyår, ska även åka och kolla på en ny bilstol till Milton. Vi fick en av pappa och dom som dom har haft sen Elsa var liten, men den passade inte så bra i våran bil. Fan och jag som trodde att vi skulle slippa den utgiften, ja vi får se hur det blir..

I eftermiddag ska vi åka och lämna Milton hos hans farmor också. Hon ville låna han över natten så hon får väl göra det då :) Första gången han sover där så det blir spännande :)
Så ikväll ska vi unna oss och gå på bio! Var ett bra tag sen nu faktiskt. Vi ska se Avatar, har hört att den är riktigt bra!

Nu ska vi gå och äta lite frukost, sen skulle jag helst vilja slumra till en stund till men vi får väl se vad Milton tycker om den saken :)

Så var julen över.

Men nyårsafton närmar sig med stormsteg! Vi ska vara här några stycken och äta 3 rätters middag och dricka vin, spela lite spel och bara mysa på. Jag tror det blir hur bra som helst :)

Nu är vi hemkommen från Ramsjö iaf, men ska dit snart igen och ta bilder på Milton som jag ska förstora och göra sånna där canvastavlor av, tycker sånna är så fina! Och eftersom pappa är fotograf så ska han få göra det, jag är inte direkt någon höjdare på att ta bilder :)

Men jag bjuder iaf på några bilder sen julhelgen.

Dagen började med ett bubbelbad :)


Mina fina pojkar.


Klapparna :)


Milton & Tomten!


Gänget.


Det här är sån skön bild, haha! Snygg var han i finbyxor och väst också :)


Juldagen.


Öppnar julklappar i Ramsjö :)


Provar nya pulkan som han fick av mormor i julklapp.




Ska lägga upp fler bilder på facebook så om ni vill se mer så får ni kika där :)

Ramsjö.

För er som inte vet vart Ramsjö ligger så är det en liten by på 500 invånare som ligger mellan Ånge och Ljusdal.
Där spenderar vi mellandagarna. Fick fler klappar igår också :) Milton fick en åkpåse och massa andra bra saker, Bische fick en skruvdragare men eftersom han redan har fått en sån av mamma så måste vi byta den.  Jag fick en strykjärn som jag aldrig heller har ägt nån gång, haha. Så nu har jag nästan allt jag behöver i hushållet :)

Det är så skönt att inte vara hemma stan just nu. Allt hysteri med denna mellandagsrea. Dom åren som jag har jobbat på mellandagsrean så är ju folk rabiat alltså, sliter i grejerna som nå galningar. Jag skulle då aldrig ge mig ut på rean, tycker inte att det är värt att trängas med allt folk och så kanske man spara en par hundra. Nej jag väntar tills allt har lagt sig lite så går jag ut och shoppar då istället :)

Funderar på om vi ska ut på premiärturen med Miltons nya pulka idag :) Är ju dock ganska kallt så vi får se..

God fortsättning på er!

Jag hade tydligen varit en snäll flicka i år! ;)

Jag hade faktiskt inte en aning om att jag hade varit så snäll! Fick massor av bra klappar, var länge sen jag fick så många faktiskt :) och jag som trodde att det skulle bli mindre i år med tanke på att milton finns nu.
Jag fick presentkort på Make up store, H&M, Gina Tricot och så fick jag ett presentkort på att gå å göra naglar av min älskling :) Elvisp, vattenkokare, sängkläder och massa andra sånna där bra att ha saker som jag hade önskat mig. Jag har aldrig ägt en elvisp faktiskt, haha.
Milton fick så klart också massor av klappar, mest kläder, pengar och någon enstaka leksak. Tack gud för att vi inte fick så många leksaker :)

Om ett par timmar så packar vi in oss i bilen och drar till Ramsjö. Ska dit och fira jul med farmor, pappa och alla andra. Ska bli mysigt. Speciellt för farmor som inte har träffat Milton sen han var en månad gammal.

Ska lägga in bilder från julhelgen när vi kommer hem!
God fortsättning allihopa!

Från oss alla, till er alla.

Önskar vi er en riktigt God Jul!


nu inväntar vi bara morgondagen :)

Nu så är allt klart inför the big day imorgon! :) Alla klappar är inslagna och jag känner mig helt slut. Har varit en väldigt hektisk dag. Och SÅ KLART så glömde jag ändå en grej, jag skulle ju köpa en resesäng av julklapps pengarna som vi fick av farmor eftersom vi ska dit i mellandagarna. Kom på det halv 8 och då var det ju försent. Fick dock låna en av någon som mamma känner så det ordnade sig ändå :) Har varit så stressigt idag så det är inte så konstigt att jag glömde nånting..

Eftersom vi inte har någon gran i år så får klapparna vara på köksbordet så länge :)

2 dagar kvar.

Och jag är inte färdig för fem öre! Har julklappar kvar att köpa, måste slå in ALLA julklapparna imorgon kväll plus att jag måste åka å handla mat och sånt. Ser inte fram emot morgondagen!
Som tur är ska Madde sova här inatt så vi kan hjälpas åt imorgon bitti så att vi kommer iväg i tid. Jag har haft så ont i huve idag och stressad till tusen, har varit nära till gråt många gånger. Är det meningen att det ska vara så här inför jul? Det ska ju vara så mysigt och härligt.. Helst hade jag velat spela bingolotto imorgon och bara myst på, men det har jag inte tid med. Längtar så till julafton. Då ska vi BARA mysa hemma hos mamma hela familjen.

Nästa år då ska jag inte göra så här. Då ska jag ha köpt klart alla julklappar i november för jag orkar verkligen inte hålla på så här. Nästa år ska jag ju jobba massa i jul också så då kommer jag absolut inte ha tid att fixa allt dagen innan julafton. Tack och lov att jag är mammaledig just nu! :)

Nä nu ska jag inte sitta här och deppa längre. Ska ta mig en kopp kaffe och kolla på Ugly Betty!

tröttmössa

Jag vet inte ens om det är möjligt att vara så här trött som jag har varit idag alltså.
Allting började igår kväll. Hörde att Milton började hosta inne från sovrummet, så jag skyndade mig dit för att kolla. Stackarn hade spytt ner hela sig själv plus sängen. Var ju tvungen att bada han då nästan mitt i natten och byta sängkläder. Tror han somnade om runt 1 tiden. Vaknade igen klockan 4 och vägrade somna om, gick upp och gjorde mat, så då somnade han efter en stund. Halv 6 vaknade han och ville inte somna om, så det var väl bara att kliva upp då. Jag sov nästan fortfarande när jag klev upp tror jag.

Det värsta av allt var ju att jag egentligen skulle jobba idag, men jag kände det att jag kommer aldrig klara av det. Plus att jag visste ju inte riktigt om Milton var okej, det måste ju vara för att han var dålig i magen som han inte sov riktigt. Så jag ville inte lämna bort han heller.

Morgondagen då, skulle ju egentligen jobba då också, men verkar som att jag inte har någon barnvakt. Tänker inte ta på mig jobb någon mer gång när inte bische är ledig. Fan vad dåligt samvete jag får när det blir så här!

Jävla skit dag..

vilken härlig dag!

Fick en bra start på dagen, fick sovmorgon till 10! :) Sen en god frukost med äggmackor.
Bische tog med sig Milton på en promenad vid lunchtid medans jag fick städa. Så skönt när det är nystädat!

Innan middag så åkte vi på Maxi och handlade lite smått och gott. Blev köttfärsgratäng idag, köpte julmust på Maxi för 1 kr styck så vi lyxade och drack det till middag. Får sån julkänsla när jag dricker julmust.

Ikväll tänkte vi se någon film som går på 4:an, Next heter den, verkar rätt bra..

Bjuder på några bilder på våran fining :)


Så här ser man ut när pappa har matat mig :)


Leker med gosedjuren.


Sitter i gåstolen och äter en majskrok :) det är gött de!



Bullbak och utlandsresa!

Kan börja med att säga att nu har vi äntligen bokat, den 21:a Maj åker vi till Turkiet! Ska bo på ett all inclusive hotell och bara må gott en vecka, gud vad jag längtar!



Igår så gav jag mig in på att baka bullar. Det enda jag egentligen kan säga om det är att jag tänker aldrig göra det igen när jag är själv hemma iaf, haha! Milton fick värsta gnällatacken precis när jag skulle börja att baka ut degen så den fick jäsa lite för längre. MEN bullarna blev goda ändå!

 

Milton ville inte sova längre än till 06.45 idag, så det var bara att kliva upp då. Bische tog han inatt så att jag skulle få vara utvilad idag. Ska ju jobba min första dag idag på 7 månader! :) Känns faktiskt lite nervöst, men det kommer nog gå bra. Det kanske inte var den bästa dagen att börja på med tanke på att det är ju helgen innan jul, men äh jag tycker om när det är mycket folk och man har nånting att göra hela tiden. Tiden går så mycket snabbare då!

Jag kanske skriver mer senare om hur min första jobbdag var :) Trevlig helg!


Julklapps -panik!

En vecka kvar till julafton och jag har mina systrar och Milton kvar att köpa julklappar till. Börjar känna mig lite smått stressad. Vad ska jag köpa till Milton??? Hittade ett par fräna cheap monday jeans på nelly som jag bara var tvungen att köpa, så dom ska han få :) men sen då? Måste på barnens hus och kika lite. Men nu jobbar ju jag på lördag, måndag och tisdag så om jag inte åker iväg imorgon så måste jag fixa allt dagen innan julafton. Jag hatar att jag gör så här varje år, väntar in i sista sekund.

Dagen idag då. Har inte gjort nånting! Vi skulle egentligen upp till Jane på en bebisträff, men jag har hört att det inte är bra för barn som är så här små att vara ute när det är så här kallt, dom kan få svårt att andas och så. Så idag har vi hållt oss inne. Milton var ju tvungen att sova inne också, och det är en himla skillnad alltså på när han sover inne och ute. Idag sov han bara i 50 minuter, när han sover ute så brukar han oftast sova ca 2 timmar.

Nu -byta bajsblöja


Gamla vänner.

Jag har haft en sån mysig dag tillsammans med Kajsa och hennes (inte så lilla längre) son Liam :) Guuud vad jag har saknat henne! Vi som alltid har varit så bra vänner har knappt umgåtts nånting på 2 år. Varför? Ja från början var det väl mest mitt fel, jag var nog inte riktigt mig själv sommaren -07, sen fick hon barn och hade fullt upp med det. Sen träffade jag bische och vi fick barn och har haft fullt upp med det :) Men nu ska det verkligen bli en ändring på det. Vi trivs så bra i varandras sällskap och kanske ännu bättre nu när båda har barn :)

Nu när jag tänker efter så är det några vänner från förr som jag verkligen saknar. Det är synd att man inte umgås längre, kanske växer man ifrån varandra? Jag vet inte riktigt.
Samtidigt är jag super glad för de nya vänner som har dykt upp i mitt liv.

Lite bilder från idag.


Kajsa, Liam och lilla Milton


Liam & Milton pussas :D


Både ledsen och trött, men han är söt ändå :)

07.14

I typ en veckas tid nu så har Milton vaknat exakt på minuten, 07.14. Haha jag ler för mig själv varje gång jag kollar på klockan när jag hör han på morgonen :) Igår gick vi och lade oss väldigt tidigt, tror klockan var typ halv 9. Milton vaknade inte förän halv 6 imorse och ville äta, sen somnade han om och vaknade då 07.14, men ändå så är jag lika trött! Känns ju som att det spelar ingen roll vilken tid jag lägger mig. Skulle verkligen behöva en 12 timmars sömn känns det som. Kanske att man får det när Milton är typ 18 eller något, haha ;)

Tisdag idag och inte inte fan är det några desperata hemmafruar på tv:n! Det är verkligen SUCK! Vad ska man göra ikväll då?
Madde skulle komma hit efter hon var klar på körskolan, så vi får väl se om vi kollar på någon film eller något. Filmtips?

SNÖ! Massor av SNÖ!

Jo jag såg ju imorse att det hade snöat, men jag fattade nog inte riktigt hur mycket förän jag klev utanför dörren, haha. Var inte så roligt att gå ute med barnvagnen idag kan jag lova, tog typ en halvtimme att gå upp till mamma, vilket annars brukar ta typ 10-15 min. Tycker att det är jätte mysigt att det äntligen har kommit, men tycker att dom kan vara lite bättre med att ploga, på gångvägarna också.

Milton sover just nu ute i vagnen, han tycker att det är så skönt att sova ute. Igår sov han nästan 3 timmar ute, det är rekord! Så hädanefter så ska jag ut med han varje dag. Så klart så tog det ju slut på batteri i babyvakten alldeles nyss, så nu måste jag ha dörren en bit på glänt, drar lite kallt..

Tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig när Milton ska lägga sig ikväll. Jag är så sjukt trött och jag behöver verkligen sova ut. Och för att jag ska göra det så måste jag gå och lägga mig tidigare eftersom Milton har en tendens att vakna några gånger på natten. Vi får se hur jag gör.. men just nu så känns det som att jag skulle vilja gå och lägga mig NU!

Vårat nya vardagsrum.

Har tyvärr inga bilder på hur det såg ut innan, men det är stor skillnad kan jag lova :)









Det som är kvar att göra är att sätta upp tv:n på väggen och byta ut alla lysknappar och sånt, dom ska vara svarta istället. Sen är det riktigt klart! :) Men jag är super nöjd med hur det är nu redan.

Såg föresten att det var en prick på det kortet med tv:n, det är inte på tapeten utan det måste vara någon på kameralinsen :)

Det är så typiskt!

När man för en gångs skull är sugen på att dricka och man har fått erbjudanden från höget till vänster, nej då har man ingen barnvakt. Hur ofta gör mamma nånting då, och ikväll skulle hon på julbord så klart :)
Äh kanske är lika bra det, då slipper man vara bakfull imorgon. Och det är ingen dans på rosor att vara bakis när man har en liten bebis, man har helt enkelt inte tid med det :)
Bische ska iväg å träffa några kompisar ikväll och det hade han bestämt innan så nu kan ju inte jag säga nej till det. Men vad fan ska jag göra då? Kan någon komma å hålla mig sällskap! :) Jag har brieost och kex ;)

Det är avgjort..

Man fattar ju redan nu att Erik kommer att vinna Idol. Även fast jag håller på Calle. Jag tycker att han är en värdig vinnare just för att han har utvecklas så mycket, man kan ju inte alls jämföra med första fredagsfinalen.

Idolfinalen tittas på hemma hos Sara. Vi ska sova här ikväll. Milton sover sen några timmar tillbaka.
MYS!

Fick jätte god thaimat till middag och nu ikväll har vi gottat oss med fruktsallad :)

Imorgon ska vi på stan en sväng, Bische ska jobba så vi tänkte fördriva tiden lite bara.

Ha en härlig fredagkväll med massor av mys!

twinsen.

Ja nog blev man lite bebissjuk alltid! :)


Cimona matar lilla Clara.               




Cimonas äldsta son Casper.


Sara gosar :)


Clara & Cajsa.


Och sist man absolut inte minst! :) men egen bebis!

Grattis farmor!

Miltons farmor alltså :) Det ryktades om att det var 25 hon fyllde, och isf så tror jag att hon är världens yngsta farmor, haha.
Vi ska dit så fort pappan i huset kommer hem. Käka middag och förhoppningsvis lite tårta :)

Idag tog vi oss en prommis upp till Jane, barnen var lite sura idag, inte Kendra så klart som alltid är glad :) Men Milton somnade nu när vi gick hem i vagnen så förhoppningsvis är han lite gladare när vi ska till farmor.

Imorgon så bär det av till oviken. Äntligen ska jag få snusa på tvillingarna! Jag känner på mig att jag kommer bli bebissjuk igen :) När jag ser så små bebisar så fattar jag inte att Milton har varit så liten, och ändå så var det inge länge sen. Men han kommer alltid vara min lilla bebis, oavsett hur gammal han än blir :)

I förra inlägget fick jag 10 kommentarer, ungefär så många som jag vet som läser. Kommentera mera!

Vilka är ni?

Jag vet vilka ungefär 10 av mina läsare är, men vilka är ni andra då?
Skulle vara kul om ni bara kunde slänga in en kommentar om vem ni är :)

Jag tycker att det kommenteras för lite. Man vill ju som ändå ha någon respons på det man skriver om ni förstår vad jag menar :)

Väntar på att Milton ska äta, efter det ska vi åka på ÖB och sen på Willys å handla. Ska också posta julkorten idag :)

Thats all for now.

vad skulle man göra utan bil?

Fan vad bortskämd man blir när man har bil. Jag verkligen längtar tills dom veckorna som jag har bilen. Jag å bische har den varannan vecka eftersom han samåker med en kompis som vi bor granne med. Så när jag har bilen så passar jag verkligen på att göra massa (o)viktiga saker :)

Skulle egentligen åka och snusa på Cimonas tvillingar idag, men hon hade fullt upp så vi får ta det en annan dag. Så jag å Milton drog till Sara istället å jag fick en jätte god lunch, wok med fläskfilé. Tack gumman!
Efter det så åkte vi hem och jag fortsatte städa undan i vardagsrummet sen tapetseringen. Jag har ju lovat bilder och dom kommer så fort vi har fått till allt. Det var ju inge fel på kameran som tur var! Bara slut på batteri :)

På måndagar är det aldrig någon bra på tv:n, och till min stora fasa så är det sista avsnittet av hemmafruarna imorgon för denna säsong! Men tror att det bara skulle vara juluppehåll som tur är :)

Imorgon måste vi åka och köpa en present till bisches mamma som fyller år på onsdag. Jag känner på mig att hon kommer bli riktigt glad för det vi ska köpa :)

6 månader kvar?!

Tänk att idag är det 6 månader kvar innan våran bebis fyller 1 år! Jag fattar inte att det redan har gått 6 månader, jag gör det fan inte :) Grattis på 6 månaders dagen gullunge!
Jag längtar tills jag får ordna för kalas, baka tårtor, baka och köpa massa roliga presenter. Det blir ju lite skillnad att köpa presenter då än vad det är nu. På tal om presenter, är det någon som har något förslag på vad vi kan köpa till Milton i julklapp? Jag har inte köpt någon till han än, och jag har ingen aning om vad jag ska köpa heller.

Jag fick sovmorgon till klockan 10 idag, det var behövligt kan jag lova! Sen blev det omelett till frukost som vanligt på söndagar :)
Sitter just nu å glor på dom som tapetserar, än så länge går det bra. Tror det kommer bli riktigt snyggt när det blir klart! Bilder kommer sen..

Blir middag hos mamma idag, hon skulle bjuda på köttfärsgratäng. Sen får vi väl se vad kvällen har ett erbjuda!


Första mötet med världen då var han så här liten :)


Nu är han så här söt med tomtedräkt å allt :)

Halvklart.

Tapetseringen börjar sakta men säkert bli klart. Grabbarna orkade inge mer ikväll så resten blir imorgon.
Våran dag har sett ut så här:
Jag & Milton klev upp 8 imorse, trött som en gnu var jag alltså. Alla andra vaknade runt 10, då blev det frulle och kaffe. Jag, Sandra, Bella och Milton mös på medans bische slipade klart och spacklade väggarna. Efter det var klart så åkte vi å handlade. Blev hemmagjord pizza till middag, blev skit gott! Nu har jag paltkoma och tänker ligga i soffan resten av kvällen. Nåogn som har något bra filmförslag?

Tänkte dokumentera med bilder, men så klart så var det slut på batteri i kameran, eller så har det gått sönder. Hmm..

Dessutom så är jag sugen på vin också, varför åkte jag inte på bolaget idag? Jag vet ju vart det finns, haha ;) Men har man paltkoma så har man..

Tänk vad man lär sig.

Alla pratar jämt om hur mycket framsteg deras barn gör och hur mycket nytt dom lär sig hela tiden. Men jag låg å tänkte på det igår när jag skulle sova, hur mycket vi som förälder lär oss också! Jag lär mig nånting nytt nästan varje dag av Milton. Att han tycker om det mer än det, att han hellre vill göra så och för att inte tala om alla dessa faser! Nu för tiden så ändras han nästan vecka för vecka. Förra veckan så var han riktigt gnäll unge, ingenting som dög. Denna vecka är han så underbar, glad nästan hela tiden. MEN då har han börjar sova jätte dåligt istället. Förut när vi lade han så somnade han på en gång runt 7 tiden. Nu somnar han på en gång, men vaknar typ 5 gånger innan han somnar på riktigt. Sen är han uppe ganska många gånger under nätterna och stökar på också :) Han vänder sig jämt till mage, och sen blir han irriterad när han väl ligger där så då ropar han på mamma :)

Idag var vi på BVC också, nu väger han 7600 gram och är 65,5 cm. Det går undan kan jag lova! Nu kan han nästan sitta helt själv också, det är bara lite vingligt än :)

Jag & Milton fick äta middag själva idag också, pappan jobbade över. Och man får ju inte så där jätte bra svar av Milton om man pratar med han, haha. Men han är ju så GO våran lilla unge! :)


minusgrader.

Nu känns det verkligen att det är vinter, idag när vi var ute å gick höll jag fan på att frysa ihjäl. Men som jag har sagt förut, det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Och idag så hade jag verkligen klätt mig dåligt!

Tänkte bara skriva några rader, är så trött så det blir sängen snart.

Sara är här ikväll, hon har bjudit på jätte goda vårrullar! Sånna måste jag lära mig att göra :)
Har också hämtat ut tapeterna idag, fan vad snyggt det kommer bli när det är klart! Bilder kommer sen..

Det är ju roligt!

Ja jag tycker ju faktiskt att det är roligt att baka! har liksom inte insett det förän nu :)
Jag & syster gjorde morotskaka idag, den blev inte så super god som vi hade tänkt oss, men den gick ju att äta iaf ;) Nästa bak så blir det knäck, det är gött de! Och nu när det är jul (snart) så får man ju faktiskt gotta sig lite extra :)

Det har ju varit så härligt väder idag också, och jag skäms nästan när jag säger att vi inte ens har varit utanför dörren. Skulle egentligen gå upp till Jane idag och baka bullar å dona på, men då kom ju Madde så det blev lite ändrade planer.

Sitter just nu med färg i håret, ska bli typ röd/brunt. Jag hoppas det blir bra. Hade sån jävla utväxt så jag var tvungen.

Bjuder på en gammal bild sen jag var gravid. Snygg pose! :)


Saknar dig Tommy!



RSS 2.0