Träningssugen!

Om ni bara visste vad jag längtar tills jag blir normal igen så att jag kan ta upp träningen. Jag mår ju så mycket bättre när jag tränar, både fysiskt och psykiskt. Just nu så är jag bara tjock. Haha! Jag har väl inte direkt lagt på mig någonting så förutom att magen har blivit större. Har gått upp 7,5 hitills, men det är ju ändå 8 veckor kvar så jag tror att det kommer bli åtminstone 5 till. Det är ju nu bebisen växer som mest! Solen har lyst hela helgen, men den har jag spenderat på Elgiganten. Och jag lovar att nästa helg då jag är ledig så kommer det antingen vara svin kallt eller snö storm. Då ska vi till pappa förresten, fota magen och mysa. Milton älskar att vara där. Sitter just nu och väntar in BB med en godisskål bredvid mig ;)

Mörbultad.

I söndags hände det som liksom inte får hända när man är gravid.. (Tyvärr så sitter texten ihop även fast jag gör mellanslag, testade att göra som du sa Jane men det blev inge bättre)
Jag ramlade ner för trappen hemma hos mamma. Och då menar jag upp ifrån och ner! På något vis så halkade jag och fick inte tag i något att ta i så jag for som en vante.. När jag väl fick stopp så var jag i chock. Jag fattade inte vad som hade hänt, och jag kände att jag hade ont men fattade inte vart det gjorde ont så jag blev livrädd att det hade hänt något med bebis.
Som tur var så gick allting bra. Jag är blå över hela benen och har bulor lite här och var men huvudsaken att allt är bra med bebis.
Jag tyckte mer synd om Milton än mig själv, han blev så rädd stackarn och bara grät och ville vara med mig. Och jag låg i sängen och grät i typ två timmar efteråt tror jag, mest för att jag blev så rädd.
Inte nog med att man är gravid och otymplig så ska man bli ännu mer otymplig! Kan inte sova på högersida för där är jag alldeles uppsvullen på låret, och sover jag på rygg kan jag knappt andas. Så jag ligger på vänstersida och vaknar 40 gånger per natt för att jag ligger så obekvämt. Jag hoppas det "läker" fort!
Bjuder på en par bilder på min lilla goding :)

Nere i badhusparken å grillar korv :)

Lånar mosters kamera, bilderna blev så där ;)


Något fel?

Varför blir det inte mellanrum i mina inlägg även fast jag gör det?! Så jobbigt att läsa en text som sitter ihop..

The Voice!

Jag fastnar då alltid för olika program, jag kan inte börja titta för då kan jag inte sluta.

Just nu så är The Voice en av favoriterna, dom är så duktiga alla som är med där. Enligt mig så är det mycket bättre än Idol.
Sen har jag även fastnat för Once upon a time som går på 5:an, och Revenge som går på 3:an. Sjukt spännande!
Nu till något helt annat..
Imorgon har jobbet ordnat maskeradfest och jag har funderat ihjäl mig hela veckan vad vi ska klä ut oss till. Inte världens lättaste när man har en mage som är i vägen. Men igår åkte jag ner på stan och kollade vad dom hade på Hobby boden, så jag köpte en tiara och lite andra saker. Så imorgon är vi prinsessan Victoria och prins Daniel, haha :) Perfekt eftersom hon är gravid också!
Nu ska jag unna mig lite choklad, finns det något godare?!

Men sämst!

Jag är ju sämst i världen på att blogga! Men jag har verkligen noll energi till det, har massor att skriva om egentligen, men har ingen ork till det.

Går in i vecka 29 på söndag. Tiden går fort, men ändå inte.. Vi längtar så mycket efter lillebror! Milton är så go, han vill ofta krama och pussa magen, säga godnatt till lillebror är han mycket noga med :) Även fast han kanske inte fullt ut förstår så är han så duktig och klok våran lilla goskit!
Och förresten, har äntligen införskaffat mig en Macbook Pro. Är så nöjd, ALDRIG mer pc!
Ja det var typ det jag hade på lager just nu. Bye!

RSS 2.0