I brist på annat..

Så får ni läsa en lista också :)

Under 2010 har jag :

[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[ ] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[ ] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[X] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[ ] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[  ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet/sjön
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[ ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

Gott nytt år!

Har precis kommit hem från en mycket trevlig nyårsmiddag hos familjen Bodne. Tillförrätt blev det en klassiker, skagentoast. Sen grillade vi fläskfilé med potatisgratäng och ostgratinerade grönsaker. Och till efterrätt blev det annanaspaj med glass. Nu är jag så mätt att jag spricker snart!

Milton somnade för en halvtimme sen, han var så trött stackarn. Jag å Bische sitter här och dricker ett glas vin och väntar på 12 slaget. Jag är så trött att jag skulle kunna gå å lägga mig nu, haha! Men jag måste väl ändå hålla mig uppe till 12 slaget :)

Med det sagt så vill jag önska alla mina vänner ett riktigt gott nytt år!

Mycket att göra, lite tid.

Det finns så mycket som jag vill göra, men det hinns fan inte. Har så dåligt samvete för att jag inte tränade en enda gång förra veckan. Tänkte försöka komma iväg åtminstone 3 dagar denna vecka, om det finns tid! Just nu så känns det inte som att jag gör annat än å jobbar.

Och så ska vi ju flytta om en månad också! Det är jag super stressad för. Vi måste köpa nytt köksbord, eller måste å måste, haha. Jag vill ha ett nytt köksbord! Vill ha ett större med 6 stolar, kommer se konstigt ut i det där köket med vårat lilla bord som vi har nu. 2 st grindar måste vi ha till trappen, alltså sånna som gör att Milton inte ramlar och slår ihjäl sig. Någon som har tips på vart man kan hitta billiga? Eller måste jag åka på ikea kanske.

Ni kanske är nyfikna på vart vi ska flytta också :) Som alla vet så har vi pratat om hus länge, och vi vill verkligen bo i hus. Men nu är det ju så här att Bische har ju fortfarande bara provanställning på sitt jobb så då måste vi vänta med dom drömmarna. Därför så ska vi hyra ett radhus istället. Som ligger i princip i kvarteret bredvid där vi bor nu. En stor 4:a på 100 nånting kvadrat, men stooor tomt och Bische får äntligen ett eget garage. Det är ju så nära hus som man kan komma. Och ja det är ju mycket dyrare än där vi bor idag, och det är ju i princip som att kasta pengarna i sjön när man hyr, men jag får panik om jag ska bo länge till i den här lägenheten så detta känns helt rätt för oss nu.

Den sista Januari flyttar vi så det är lite brått med allt just nu.

Bjuder på lite bilder från julafton.


Mina fina.

Jag & mille pille på julafton.


Testar sin nya fåtölj som han fått av mormor och bonusmorfar :)

och snowracern var ju roligast!

Trött som få..

Efter en intensiv dag på jobbet så är det nu läggdax för min del. Blev en lyckad första dag med årets mellandagsrea! Kom och fynda nu! :)

Nu kallar sängen på mig! Godnatt!

Julafton.

Våran julafton blev inte riktigt som vi hade tänkt oss..
Imorse när Milton vaknade så hade han feber. Gav han en alvedon och efter en stund så blev han mycket piggare. Runt 11 tiden drog vi ut till Bledäng för att fira jul. Han somnade så klart i bilen på vägen dit, så han ville inte sova efter lunchen idag. Han har inte haft någon feber på hela dagen, men det har verkligen märkts att han inte har varit riktigt kry. Jätte gnällig, och då menar jag precis hela tiden. Han ville inte ens leka med Amii, eller katterna. Det gör han jämt när han är där! Och några julklappar ville han varken öpnna eller leka med så det fick jag sköta.

Han skulle ju egentligen sova över där inatt och jag å bische skulle åka hem lite senare eftersom jag börjar jobba kl 7 imorgon bitti. Men när klockan var runt 6 så gav vi upp, då åkte vi hem allihopa. Och nu ligger han och sussar sött i sin säng.

Så det blev våran julafton de. Både jag, bische och Milton fick många fina klappar. Jag skäms nästan för alla grejer som jag fick. Jag har ju sagt att mamma inte ska köpa grejer till oss utan lägga pengarna på Milton istället. Men hon är ju som hon är. Milton fick iaf en snowracer och en egen fåtölj av mamma och bonusmorfar, tror han kommer uppskatta det väldigt mycket när han är piggare. Sen så klart en massa leksaker.

Nästa år kanske vi firar hemma hos oss eftersom vi kommer bo lite större då :) Ska berätta mer om det sen! Just nu är jag så trött att jag ska ta och lägga mig i soffan en stund innan det är dax att inta sängen. Bilder kommer en annan dag!


Väldigt dålig update..

Jag vet! Men har varit så mycket jobb dom här dagarna att jag knappt hunnit med annat. Sen blev ju Milton sjuk natten mot tisdagen, IGEN! Men nu är han pigg igen så imorgon blir det dagis så att jag får ut och handla det sista klapparna. Gruvar mig redan! Kommer vara svin kallt och sjukt mycket folk. Men men, jag får skylla mig själv. Så är det när man väntar till sista dagen..

Tänk att det bara är en hel dag kvar till julafton. Julstämningen är noll. Men på julaftonsmorgon så ska Milton få öppna ett paket innan vi åker till mamma, sen blir det grötfrukost, då kanske det har hunnit infinna sig :) Den här julen kommer ju bli roligare för Milton när han förstår lite mer. Förra julen var han nöjd av att sitta och prassla med allt julpapper :) Men jag känner på mig att han kommer bli ganska rädd för tomten!

Om jag inte hinner skriva något imorgon så önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!


Jobb.

Har ingen ork till att blogga just nu. Mycket jobb nu fram till jul. Och efter jul också för den delen! 08.00 börjar mellandagsrean på juldagen, det är bara att börja ladda!

Nu ska jag unna mig ett glas julmust så här på lördagkvällen och slappa i soffan med Bischelicious ;)

bvc.

Det gick jätte bra på bvc igår. Han följer sin kurva perfekt. Nu väger han 11,1 kg och är 83 cm lång. Jag trodde han skulle väga mer, han är ju en liten knubbis :) När dom skulle ta sprutan på han så rörde han inte en min, han bara kollade vad dom gjorde och sen var det klart. Dom andra gångerna har han skrikit som en stucken gris så jag blev lite förvånad. Fast han kanske är mer härdad nu, haha!

Sen disukterade jag det här med hostan. Jag sa det att jag vill verkligen få hjälp med detta nu, det är ju så jobbigt för han. Så läkaren skulle skicka en remiss till barn, äntligen! Nu kommer ju säkert det dröja hundra år innan man får en tid där, men nu är vi iaf på väg att få riktigt hjälp.

Sista dagen jag är ledig nu innan jul. Har varit ledig i en hel vecka. Så imorgon får du passa dig HLI! ;)

Ikväll tänkte jag testa på Yoga. Har sån träningsvärk i benen sen Body step igår, men det är bara att köra igen.

Sover mycket, äter dåligt.

Så ser det ut för Milton just nu.
Han har blivit en riktigt sjusovare! Somnar runt 19 tiden på kvällen, sover sen hela natten fram till halv 9-9. Oftast måste jag väcka han också! Men då har han ju istället börjat äta jätte dåligt. Frukost får jag knappt i han längre, jag ska vara glad om han vill ha välling. Lunchen är det så där med, han brukar peta i sig lite grann och samma till middagen också. Jag vet inte om det beror på parasiten. Men han är ju inte dålig i magen längre, fast han kan ju ha ont ändå iof.

Idag ska vi på bvc så jag tänkte höra om det då. Ska bli spännande att se hur mycket han väger och hur lång han har blivit, har inte varit där nu sen han var 1 år. Och så ska han vaccineras så klart.
Sen ska jag disutera det här med hostan med dom. Nu jävlar måste dom skicka oss till barn. Det har ju inte blivit något bättre med astma medicinen.

Återkommer med info imorgon!

Julfest.

På våran avdelning på dagis så har dom valt att inte ha något luciatåg, utan dom tycker att vi ska vara ute i -15 (om inte kallare) ikväll där barnen ska få äta pepparkakor och träffa tomten. Visst det hade varit en bra idé om det inte hade varit för att det är så satans kallt. Jag tänker inte gå dit med Milton. För det första så blir han så hostig när vi är ute längre stunder när det är kallt och sen så kommer han säkert frysa också av att bara sitta still. Det är ju en sak med dom barnen som är äldre och rör på sig. Jag hade tyckt att det hade varit mysigare om dom hade haft en traditionellt luciatåg, men men..

Nu ska jag ta och kocka ihop en kycklinggryta!

Och förresten, ett STORT grattis till världens bästa syster som klarade körkortet idag!


Julpyssel.

Nu har vi gjort knäck och chokladgodis. Det blev super smarrigt! Dock så ska jag inte äta så många själv, tänkte mest ha att bjuda på när man får besök. Så kom gärna och hälsa på! :)

Har även slagit in dom julklapparna som vi har köpt hitills. Till Milton är vi klar, och sen har jag köpt några till mina syskon. Så vi har ju några kvar att köpa! Men det får vänta tills nästa lön, så är det när man inte är gjord av pengar.

Är ledig nu fram tills på torsdag. Skönt, men tråkigt. Vad fan ska jag göra då? haha. Tänkte passa på att städa och göra klart det sista inför julen iaf, sen så är det bara några klappar kvar att köpa. Jag blir jämt så stressad inför julen. Men jag tror nog att det beror mycket på det yrke jag har. Jobba sent dagen innan jul å sen upp och jobba på juldagen då mellandagsrean börjar. Men samtidigt så tycker jag att det är riktigt kul att jobba i juletider också, man har händerna fulla hela tiden. Jag gillar´t!

Från det till något helt annat.. Jag har länge gruvat mig för att prova mina jeans. Har inte använt jeans sen innan jag blev gravid. Nu har jag bara 1,5 kg kvar till startviken så igår tänkte jag, what the fuck! Det får bära eller brista liksom. Och till min förvåning, så kunde jag ha precis alla! Även många jeanskjolar som jag inte ha kunnat använda i sommar. Jag ska ju ner minst 10 kg till så nästa sommar kommer jag väl antagligen inte kunna ha dom heller. Men hellre att det är fört stort än för litet ;)

Jag längtar så tills julen är över så att jag kan börja med Cambridge igen. Då går jag in på fas 2 i mitt viktminskningsprogram! :)

Idolfinalen!

Som de flesta andra så sitter jag och Bische å tittar på idolfinalen. Ett eller två glas vin slinker ner också :)

Idag var jag äntligen och hälsade på Kim och Theja. Guuuud så söt hon var! Jag vill också ha en liten bebis :) Det är ju bara så mysigt! Oftast iaf ;) Varför tog jag inte med kameran? Ja ja, vi ses väl fler gånger!

Ang idol då.. Jay är ju grymt bra som alla vet! Men Minnah var riktigt bra ikväll hon också! För mig spelar det faktiskt ingen roll vem som vinner.

Jay kommer ju oavsett om han vinner eller ej få ett skivkontrakt.

Nej nu stänger jag ner datorn för ikväll!

Milton och pappa spelar tv-spel!


Favoriten är så klart bilspel :)

Bättre, men inte bra.

Febern har sjunkit tack och lov. Och idag har han ätit! Så skönt att han är på bättringsvägen. Vi ska ju egentligen på BVC imorgon och ta spruta, men om han har feber inatt eller imorgon bitti så går ju inte det. Vi få se hur det blir!

Det värsta är att dom kan ju få feber av sprutan också och med våran tur så läre han ju få det. Dock så har han inte fått det av dom andra sprutorna.

Var på ett Core Cirkel pass idag innan Bische började jobba. Och fy fan säger jag bara! Jag kommer verkligen inte kunna röra mig imorgon. Jag hade sån mjölksyra i armarna när jag skulle åka hem att jag knappt kunde köra, haha!

Annars så har bara jag och lilleplutten varit inne och myst. Mormor (Miltons) var här en sväng med lussebullar åt sjuklingen, det var uppskattat :)

Förresten, Milton har lärt sig ett nytt ord idag också! Gaka = Anka :)

Parasit?

Verkar inte som att det är tänderna på Milton ändå. Idag har han haft feber mer eller mindre hela dagen, sen har han bajsat tre gånger idag och det var typ som vatten. Undra tro om det är parasiten han har på besök?

Jag är så less på dessa sjukdomar så jag blir galen! Milton var nästan aldrig sjuk när han var spädis, så nu kommer allt verkar det som!

Som tur är jobbar Bische kväll den här veckan och jag jobbade till 17.30 idag så då vabbade han några timmar tills jag kom hem. Men som det ser ut nu kan han ju inte gå på dagis imorgon så då är det min tur att vabba.

Det har ju blivit några vabbdagar för oss sen vi började jobba så jag skäms nästan! Alltså för min chef och kollegor på jobbet, det är ju dom jag sätter i dålig sits. Speciellt nu i juletider!
Och Bische då som nyligen har börjat på ett nytt jobb.. men ja vad fan ska man göra då? Milton går ju alltid i första hand, vad det än gäller.

Stackars lilla hjärtat.

Idag blir min fina bebis 1½ år! Tänk om ett halvår då fyller han 2. Alltså shit vad tiden går alltså.
Han är så duktig med allt och förstår precis allt som man säger till han.
Några ord som han kan nu är:
Pippi (pippi långstrump alltså) hans favvofilm!
Bil ropar han jämt så fort han ser en bil på tv:n eller ute.
Mamma och pappa så klart, fast mest pappa.
Momma
Vovvov

Sen kan han hur kossan låter, hur hästen låter osv.. Gullunge!

Idag jobbade jag till 17.30 så det blev långdag för Milton på dagis idag. Jag får verkligen super dåligt samvete när han måste vara så länge på dagis, men det finns ju ingen annan lösning så han måste ju vara där.
När jag hämtade han idag så var han jätte ledsen, han ville verkligen inte gå från dagis. Jag trodde bara att han var fjantig som han alltid är när jag hämtar han ;) Men när vi kom hem så vägrade han släppa taget om mig, vägrade äta och skulle bara sitta i min famn hela tiden. Tyckte att han kändes varm så jag tog febern på han, 38,9. Jahapp, det var ju väldigt kul.. Tror dock att det beror på tänderna den här gången. Han har dregglat jätte mycket i helgen och varit så himla gnällig så det måste vara det.

Gav han en alvedon och lite bedövning till tänderna och sen somnade han som en stock.
Får se hur natten blir..


Nyfödd liten Milton på bb.

Från i somras :)

Pyntat och klart.

Nu är jag äntligen klar med pyntandet. Nu fattas bara en julgran! Men jag tycker det är lite för tidigt att sätta upp den än så det får vänta.

Ikväll jobbar Bische och jag gör ingenting.

Äh jag har absolut ingenting att skriva så nu lägger jag ner detta.
Godnatt!

Freeeeedag!

Så äntligen var det fredag igen. Jag jobbar hela helgen så så roligt tycker inte jag att det är.

Kollar på idol nu som vanligt på fredagar. Jag säger bara en sak:
JAY KOMMER VINNA IDOL! Ja så är det bara.

Nu ska jag fortsätta mysa med världens bästa Bische.

Sovmorgon!

Milton har helt plötsligt börjat sova toklänge på morgonen. Förra veckan sov han till typ 8 varje dag, och igår väckte jag han kl 9! Ja det är länge för mig :) Kände att jag var tvungen att väcka han för annars så skulle han aldrig ha somnat på dagen. Jag måste tillochmed väcka han för att vi ska hinna till dagis nu för tiden.

När Milton var liten, upp till han var 8 månader så sov han verkligen jätte dåligt. Var vaken mycket på nätterna och upp 5-6 varje morgon. Så vi förtjänar verkligen detta nu!

Och jag vet att bara för att jag skriver det här nu så kommer han säkert vakna kl 6 imorgon, haha!

Nu ska jag ta mig en dusch tillsammans med parasiterna.

Nyklippt och fin :)

Idag var vi på Idun för att Milton skulle få sig en ny frissa och jag klippa luggen. Han blev så stilig så! :) och blå färg fick han i håret också. Tack än en gång Erika!

Annars så är allt som vanligt, kutar på toa titt som tätt.. Jag ska ju jobba imorgon, och jag är ju inte sjuk i övrigt, bara dålig i magen så jag antar att jag kan gå till jobbet då? Man hör ju olika hela tiden så jag har ingen aning.. sen fick jag höra idag också att man inte kan dricka mjölken, gaahhh! jag blir galen på detta!

Tänkte egentligen åka iväg å träna ikväll men jag har verkligen noll energi. Får åka iväg efter jobbet imorgon istället. Nu har jag satt mig i soffan med en kopp kaffe och en clementin. Hoppas att jag slipper kissa ur rumpan något mer idag! haha!



Numera har han samma frisyr som sin pappa! :) snyggingar är dom båda två!

RSS 2.0