Stackars pappa.

Helgen blev inte alls som vi hade planerat.
Lördagen började bra, vi var ute och lekte lite i snön på förmiddagen, var och hälsade på farmor och myste på.
Runt 14 tiden somnade Milton ute i vagnen, och sov i 3 TIMMAR! Jag ville inte väcka han heller eftersom han inte somnade förän kl 23 dagen innan så han fick sova. Efter det skulle vi ju egentligen ta bilderna på Milton.
Men strax innan vi skulle åka så fick pappa hemskt ont bak på ryggen, han fattade direkt att det var njurstensanfall eftersom han har haft så en gång innan. Han stod ut med smärtan ända tills klockan var 22, då ringde vi ambulansen.
Som tur var så kom han hem inatt igen, då hade fått morfin och så men dom hade inte gjort något annat åt det. Tydligen så gör dom inte det när man har njursten utan dom ska få vandra ut av sig själva, men hallå! Gör det inte ont att kissa ut dom, eller?! Ja huvudsaken är att han är bra nu.

Så imorse innan vi åkte så hann vi ta några bilder på han iaf. Dock så var han inte så tålmodig idag, han var både trött och hungrig, men bilderna blev bra. Ge mig en systemkamera och en fotokurs, tack! ;)

Nu ska vi se Luftslottet som sprängdes.

Det bara vräker ner!

Snö snö i stora lass! Typ hela bilen var övertäckt imorse när jag tittade ut genom fönstret.

Vi kom fram till Ramsjö vid 8 tiden igår. Milton hade ju sovit hela vägen hit så han var ju piggare än piggast han :) Tror inte han somnade förän vid 11 tiden. Då tänkte jag att det kanske ändå är skönt för då läre han ju sova tills imorgon bitti kanske.. Men icke. Tappade räkningen inatt hur många gånger jag var upp, men det var ju säkert bara för att vi inte var hemma också.

Nu ligger han ute och sover, när han vaknar så ska vi åka till studion och fota. Hoppas han är på bra humör. Tyvärr så kommer jag inte hinna hem tills ikväll, pappa var tvungen att ploga (han gör ju det här i byn) så vi kan inte göra det förän i eftermiddag. Men jag hoppas att ni andra får kul iaf!
Så vi blir kvar tills imorgon. Kanske kan bli rätt mysigt ändå. Anna-Lena håller på och gör lax till middag, jag älskar det! Sen blir det melodifestivalen offcourse!

See you tomorow ösd.

Väntar..

Just nu väntar jag på att lillen ska vakna. Då ska han få lunch och byta blöja sen ska vi fara.
Jag har packar och gjort klart, tur att Milton har varit snäll idag och kunnat lekt mycket själv så att jag fick dona på med det.

Bische mådde inge bra, så jag ska hämta upp han på jobbet och skjutsa hem han. Hoppas verkligen inte att det är magsjuka, då får han stanna hemma..

Tänkte bara skriva några rader. Vi hörs!

Snabb update.

Har inte haft någon lust alls att blogga faktiskt, men tänkte bara skriva några rader så att ni vet att jag lever :)

Milton mår iaf bra nu, nu äter han som vanligt igen. Det är otroligt skönt, var ritkigt orolig där ett tag.

Lön idag! wiiihoo! Fick mycket bättre än vad jag trodde faktiskt. Det lönar sig att jobba helg :) Dock inte lika roligt efter att alla räkningar var betalda. Men vi klarar oss, det gör vi alltid.

Imorgon åker vi till pappa, ska ner och fota Milton som jag sen ska göra canvastavlor av. Hoppas han bara är på bra humör så att det går fort. Ska på en grej på lördag kl 19, om jag hinner! Kan inte riktigt säga vad än ;) Annars så blir vi kvar där tills på Söndag.

Så imorrn är det full rulle. Ska först packa, packa in allt i bilen, måste på Barnens Hus en sväng, Elgiganten, handla, hämtas Bische på jobbet kl 16, åka och fira hans lillebror som fyller 18, och sen ska vi fara. Stress stress..

Så nu kallar sängen på mig! Godnatt!

MEEEEN!

Ska denna kyla aldrig sluta? Jag blir galen. Detta förstör mina promenader, och Miltons sömn. Han tycker ju mest om att sova ute. Igår så var vi inne precis hela dagen, det enda jag gjorde ute var att hämta posten. Och idag blir det väl detsamma antar jag. Milton är mycket piggare idag, han vill fortfarande inte äta något men idag är han uppe och leker som vanligt.

Men ikväll så är jag bjuden på middag hem till Katja! :) Äta gott och dricka lite vin, det behöver jag! Ska bli så mysigt.

Om någon vill komma och hälsa på så är ni mer än välkommen :)

Stackars mammas lilla bebis..

Så har Milton blivit sjuk för första gången. Det är inte förkylning eller något sånt, utan det är magsjuka! Han har ju matvägrat i 4 dagar nu och jag har ju trott att det berott på tänderna, igår var han så lös i magen, och imorse efter att han hade fått i sig en flaska välling så spydde han upp allting. Ringde BVC och hörde vad dom trodde att det kunde vara, hon sa helt klart magsjuka. Milton har levt på vätskeersättning och fruktpuré idag. Tur att han iaf vill ha det. Men mat, gröt eller välling kan man ju glömma. Det kan man ju förstå, inte fan vill jag ha mat om jag är magsjuk! Fast skillnaden är ju att det gör inte så mycket om jag inte äter ;)
Hela dagen idag har har legat i min famn, inte orkat göra nånting. Det gör ont i hjärtat att se han så. Hoppas det går över snart bara.

Egentligen skulle ju gudmor Sandra och Bella komma hit idag, men det får bli en annan dag helt enkelt.

Nu ska jag passa på att plocka unden här hemma medans han sover. Har ju inte kunnat göra nånting idag förutom att sitta i soffan. Samtidigt så är det ju lite mysigt också ;)

Nu har den..

.. första tanden pluppat upp :) Eller den har inte riktigt kommit upp än, men den är på G. Det förklarar ju varför Milton har matvägrat i 3 dagar och att han har varit så dålig i magen. Men annars är han som vanligt, sover som han brukar och är inte alls mer gnällig än vanligt.

Jag måste ringa till BVC imorgon igen, hans hosta har inte alls blivit bättre sen vi fick hostmedicinen och nu tycker jag riktigt synd om honom. Han hostar ju så att han spyr ibland :(

Det har varit en lugn helg, har inte gjort något speciellt alls. I fredags var vi bara hemma och spelade Super Mario :) Igår skulle vi egentligen ha spelkväll med några vänner och dricka lite vin, men jag orkade verkligen inte. Kände inte för att göra nånting igår. Så jag låg bara och glodde på tv:n hela kvällen. Vi har alltså inte umgåtts med någon på hela helgen, men det har faktiskt varit skönt, inte ofta man gör det.

Jag har också jobbat igår och idag. Idag var det faktiskt roligt att jobba, fick prata med mycket roligt folk :) Bla en äldre man som skulle komma in och köpa en billaddare till sin gamla Samsung, det slutade med att han köpte en ny mobil, haha! Han blev så glad och tog i hand och tackade för den goda servicen, sånt gillar vi! ;)
Tycker det är otroligt skönt att jobba lite, få komma hemifrån för en stund och göra nånting annat, plus att det är bra för Bische att ha lite egentid med Milton också. Från och med vecka 8 ska jag börja jobba varannan onsdag också, då ska Milton få vara hos sin farmor under tiden :)

Tvätta är det som står på schemat ikväll, vi har mängder av tvätt! Och så klart så är det bara en tvättmaskin som funkar i tvättstugan, SUCK! Kommer ta dubbelt så lång tid.

Ha en mysig söndag kväll.

En seeeg dag!

Klockan 07.00 klev vi upp.
Klockan 08.00 åt vi gröt.
Klockan 09.00 sov vi en timme till.
Klockan 11.00 åt vi lunch.

Sen lekte Milton, jag satt vid datan, Mikaela kom förbi och drack en kopp kaffe.

Klockan 13.30 åt Milton mellis.
Klockan 14.00 sov han en timme.

Sen kom Madde.

Klockan 15.30 åt Milton "middag".
Klockan 17.30 åt vi middag och Milton lite gröt.
Klockan 18.00 badade Milton och pappan.
Klockan 18.30 fick Milton välling sen var det godnatt.

Så har våran dag sett ut :)

Just nu håller Madde på och gör sig iordning för hon ska ut ikväll.
Bische sitter här brevid mig och ja jag sitter här så klart :)

Ikväll ska vi ha en kväll alldeles för oss själva! Ska bli skönt.
Puss på er!

Torsdag.

Egentligen har jag inte så mycket att skriva, men jag uppdaterar bara för att :)

Natten har varit helt okej, han har vaknat typ 4 gånger men inte varit vaken några längre stunder. Dock så vaknade han klockan 6 imorse, det ville inte jag kan jag lova! Så runt 8 tiden fick jag han att sova en timme till, så klart passade jag också på att sova då. Det var behövligt.

Nu på förmiddagen kom Jane & Kendra förbi en sväng, vi drack en kopp kaffe och barnen lekte lite. Satt även och kollade på Stepins hemsida, tänkte köra en prova på vecka där till veckan, så vårat första pass blir på måndag. Tänkte testa yoga :) Fanns typ inga andra som kändes rolig då, eller jo på storsjöbadet fanns det men där får man inte vara när man har gratisveckan för då får man tillgång till badet. Det tyckte jag var dåligt. För om jag ska börja träna på Stepin så tänkte jag bara vara på badet och då vill man ju gärna vara där på gratisveckan också. Det är inte ens säkert att jag ska börja träna där än, måste först och främst kolla hur ekonomin ser ut. Iof så har ju jag friskvård att ta ut på jobbet också, ni som jobbar på giganten, hur funkar det? :)

Det väntas mer besök idag också. Kim och Agneta skulle komma förbi, dom ville snusa lite bebis :) var lääänge sen jag träffade dom!

Ja det var väl typ det jag hade att säga, blev några rader ändå ;)


Tittut ;)

Magsjuka?

När Milton hade fått välling igår innan han skulle lägga sig så spydde han upp nästan allting, jag tänkte att det kanske var för att han fick för mycket helt enkelt för han hade ätit gröt för inte så länge sen. Klockan gick och runt 3 tiden så vaknade jag och kände på mig att det var nånting fel (mamma instinkt?) :), så jag gick in till Milton för att kolla till han. Han hade gjort nummer 2, och det var inte lite kan jag lova, alldeles lös i magen stackarn. Efter ca en timme så vaknade han och vägrade somna om, runt 5 tiden så gav jag han välling igen. Tänkte att han kanske är hungrig eftersom han spydde upp nästan allting sist han åt plus att han hade bajsat, så jag gick och gjorde en flaska. Efter han hade ätit upp så spydde han upp allting igen! Men vad är det frågan om egentligen tänkte jag för mig själv, har han fått magsjuka eller? Han somnade om direkt och vaknade pigg och utvilad runt 8 tiden. Gav han gröt då och sen dess har det inte varit nånting, han är precis som vanligt.
Vet inte om det kan ha varit nånting han åt igår, men vad skulle det vara? Han åt samma mat igår som han har gjort förut. Ja ja, huvudsaken är att han är pigg nu :)

Sitter framför det här himla Våra bästa år nu igen, haha! Allting är så utdraget i den serien, tror dom har visat samma grej i typ 10 avsnitt nu, haha.

Idag får vi besök av Björn och Kimberly, Mikaela skulle komma förbi en sväng också :) Får se vad vi ska hitta på med, dricka massa kaffe iaf!

Semlans dag.

Vilka konstiga dagar det finns egentligen, alla hjärtans dag, fettisdag m.m. Vad är dessa dagar till för egentligen? Fettisdag är kanske till för att man ska äta mer semlor och bli ännu mer fetare, haha!

Sitter och kollar på Våra bästa år just nu, det är ju det sämsta programmet som finns men ändå så blir man fast i det! Det är nästan så att jag måste kolla varje dag ;)

Idag ska vi gå upp till Lena en sväng och hälsa på. Jag har ju inte varit hos henne sen hon flyttade vilket är lääänge sen! Så det är på tiden :)

Bjuder på en bild på min vackra farmor när hon var ung.

Nu har Milton fått eget rum :)

Första natten gick faktiskt över förväntan. Han vaknade några gånger (som vanligt) men somnade om direkt. Så vi får väl se hur det går nu då. Men jag tror att det kommer gå jätte bra. Kändes faktiskt skönt att sova själva inatt, jag kunde änligen vända på mig utan att vara rädd för att han skulle vakna! :)

Imorse stod jag och diskade. Hade precis diskat blendern, och så skulle jag sätta ihop den, men då fattades det en gummi ring som gör att det inte läcker. Och det finns absolut ingenstans! Jag hade diskat den för en sekund sen och sen var den spårlöst borta! Sånt där blir jag galen på! Letade igenom hela köket typ, men har fortfarande inte hittat den. Och jag som alltid äter en smoothie med hårdbrödmackor till lunch. Idag fick det blir hårdbrödmackor med juice istället. Jag hoppas den kommer fram snart!

Ska lägga in bilder på Miltons rum så fort det är klart. Är fortfarande några smådetaljer som saknas :)

Nu måsta jag vika tvätt, har gått och gruvat mig för det hela morgonen, haha. Finns det något tråkigare?!

Kärlekens dag?

En liten fundering.. Vem är det som har kommit på alla hjärtans dag egentligen? Många säger att alla hjärtans dag är en dag som handels har kommit på bara för att dom ska få sälja mer. Hmm, jag har ingen aning..
Jag kan väl inte direkt säga att vi ska fira med pompa och ståt, men däremot ska vi äta en mysig middag tillsammans ikväll när Milton lagt sig, sen kolla på någon bra film. Och på dagen idag ska vi åka iväg och storhandla sen städa ut förrådet, låter väl som ett bra sätt att fira alla hjärtans dag va? haha ;)

Nu ska vi gå och väcka pappan med kaffe, det har varit en jobbig natt och han har varit uppe mest så han fick lite sovmorgon idag.

Vill ändå skänka en extra STOR puss till alla mina nära och kära på denna dag! Puss på er!

Vilket härligt väder!

Vi har idag! Började dagen med en morgonpromenad, gud så härligt det var! Det enda tråkiga är att bische jobbar idag. Hade varit så mysigt och åkt någonstans och grillat korv, men nej då får vi sitta här och glo då.

Eller glo ska vi väl inte göra heller :) Tänkte gå upp till Jennie och Mio om en liten stund och dricka en kopp kaffe samtidigt som barnen leker. Sen kanske vi kan ta en tur ute med pulkan, det gillar Milton mycket! Skönt med friskluft också.

Dom här två nätterna som har gått nu sen vi gav han välling har varit super bra. Han har vaknat några gånger, men inte varit vaken några längre stunder så inte har vi gett han någon välling. Hoppas detta håller i sig bara! Bische har med sig Miltons säng på jobbet som han ska måla om till vit, och imorgon ska vi rensa förrådet så att vi får plats med gästsängen som står i Miltons rum förtillfälligt. Sen ska han få flytta in! Åh det ska bli så kul att få fixa och dona på där inne :)

Ikväll kommer Mikaela och Dalle hit och kollar på melodifestivalen. Ska göra fruktsallad och dricka lite vin tänkte vi.

Ha en mysig lördag!

Fika på stan.

Idag drog vi ner på stan. Tänkte gå och kika på lindex som säljer ut allting 50% billigare, men vi vände i princip i dörren. Det är inte värt det att stå i den kön om det inte är nånting som man VERKLIGEN vill ha. Nä så det blev billigt idag då :) Sen gick vi på tehuset och fikade med Erika. Hon är så mysig, och snart kommer det en liten bebis också! Då ska jag snusa kan jag lova! ;)
Ja det är väl i princip våran dag än så länge.

Milton somnade på bussen så han står ute och sover nu. Jag måste plocka ihop lite här hemma för det ser verkligen ut som ett bombnedslag. Sen när bische kommer hem så åker jag iväg och jobbar några timmar.

Ikväll då? Förslag?

Vi gav upp.

Inatt så gav vi upp efter 2 timmars skrik. Jag orkade verkligen inget mer då, jag låg och grät för att jag var så trött. Så då gick bische och gjorde välling och gav han, sen somnade han nästan direkt. Vilken lättnad det var. Jag kände verkligen inatt att detta är inte värt det, jag som i vanliga fall är så trött jämt, den sista veckan har jag varit döende! Det är svårt för dom som inte har varit med om detta att förstå, men det är verkligen skit jobbigt. Okej om han hade varit vaken i en halvtimme eller liknande, men här är vi vaken i 2-3 timmar!
Jag kände verkligen jätte ångest imorse när jag vaknade för att vi hade gett han välling, men sen sa någon -Se det inte som ett misslyckande att ni gav välling inatt. Efter jag hörde dom orden så kände jag att inatt ska vi ta nya tag! Och från och med nu ska vi ta varannan natt, vi gjorde ju det förut men sen har ju syster sovit här så det har inte blivit av på ett tag. Vi ska klara det! Någon gång iaf :) Nä men jag tänker inte känna någon press på mig, det blir när det blir helt enkelt.

Allt annat blir ju också lidande när jag är så här trött. Jag har inget tålamod gentemot varken Milton eller Bische, blir förbannad för minsta lilla sak, det är inte ett dugg roligt. Sen har träningen blivit lidande också, jag har verkligen ingen energi till det så nu står vågen stilla. Det har jag också ångest över.. Fan vad jobbigt det ska behöva vara ibland!

Milton har verkligen blivit ett helt annat barn sen han började krypa, han är så lättsam och glad nu och det är så roligt att se. Sen att han har börjat blivit väldigt mammig är ju en annan sak ;) Men det är ju samtidigt lite mysigt också :) Tänk bara om han kunde börja sova på nätterna också, då skulle verkligen allting vara perfekt!

Nu ska jag stänga av datorn och mysa ner mig i soffan.

Nöjd.

Jag låg och tänkte på en sak igår när jag inte kunde sova.. Varför är vi människor aldrig nöjda? Det är alltid någonting man har att klaga på. Och jag vet att jag är expert på just det, att klaga.
Vad har jag att klaga på egentligen? Jag har ett fast jobb, jag har ett friskt och underbart barn, jag har en sambo som alltid finns där och ställer upp, jag har föräldrar som också finns där och ställer upp, plus att jag har en hyfsat fin lägenhet! (skulle helst vilja ha ett hus, hehe) Så vad har jag att klaga på då? Jo en sak och det är väl att jag inte får så mycket sömn, men det finns ju dom som har det värre! Nä från och med nu ska jag bli en positiv människa. Punkt slut :)

Idag så har vi varit hos Sophie och druckit te och surrat om allt möjligt, dock mest om barn! :) Hon är gravid och ska snart föda och jag har ju min lille då blir det ju ganska lätt att det blir mycket surr om barn. Jag kan sitta och prata i timmar alltså! :)
Men ibland kan det också vara skönt att umgås med vänner som inte har barn, så att man får prata om nånting annat ibland ;)

Har haft en bra dag hitills. Nu ligger Milton och sover och jag sitter här och glor, ibland är det skönt att bara göra ingenting.

Skulle egentligen..

.. åka ner på stan och träffa Alicia idag. Men jag måste åka på hälsocentralen med Milton, måste få någonting åt hans hosta. Han har ju hostat i snart 3 veckor nu. Det var så länge sen jag träffade Alicia, men det går väl fler tåg.

Det var varit en bra natt. Har bara varit upp 2 gånger. Sen vaknade han klockan 6 och ville kliva upp då, en timme senare gjorde jag välling och gick och la han igen. Då somnade han om till halv 9, det tyckte jag om kan jag lova! Kände mig nästan som en ny människa när jag vaknade igen :) Annars har vi inte gjort så mycket nu på morgonen, jag har tränat en sväng och duschat. Det är väl typ det.

Ska ev gå en långpromenad med Lena när vi är klar på HC, har inte fått något svar av henne än så vi får se.

Madde kommer hit när hon har slutat skolan. Ska bjuda henne på köttfärsgratäng sen ska vi iväg å simma!

Nu -lunch.

PS3

Sitter just nu och spelar tv-spel med baby. Det är väl en av dom få intressen vi delar :) Har lånat Need for speed av Blom, jag älskar dom spelen! Dock tycker jag Carbon är bäst. Har bara spelat det på PS2, så vi kanske ska köpa det till vårat också, finns säkert något billigt att få tag på.. På tal om tv-spel, -Mikaela jag får köpa nya Buzz på jobbet för 350 spänn, ska vi slå till? :)

Natten som var, var rent ut sagt förjävlig. Milton vaknade klockan 3 och somnade inte om förän 05.30. Då var mitt tålamod slut kan jag lova. Jag hoppas verkligen inte att det blir samma sak inatt. Det som jag tycker är lite konstigt är att vi har hållt på med att avvänja honom vid att äta på natten i en vecka nu, men det är fortfarande samma sak. Brukar inte det ta bara några dagar? Ni mammor som har gjort det, hur har det gått för er?

Så imorse vaknade jag upp trött och utan tålamod. Det bör ju också tillägas att han vaknade 06.30 och ville kliva upp då. Trött som jag var så hade jag iaf bestämt att vi skulle träffa Cimona och barnen idag. Vi har ätit varma mackor till lunch, jag fick snusa på tvillingarna, druckit kaffe och surrat om allt. En härlig dag! Plus att vi har fått två stora lådor fulla med kläder efter Casper. Tack så mycket vännen! Så nu behöver vi inte köpa kläder på ett tag, iaf ett litet tag ;)

Imorgon ska jag till läkaren med Milton. Han har ju haft sån hemsk hosta i typ 3 veckor nu, och det har inte gått över än så nu vill jag ha någon hostmedicin. Han hostar så mycket på nätterna att han till och med vaknar av det.

Nä, nu ska jag fortsätta med spelandet.
Puss på er!

Tusan vad tiden går fort.

Tror att jag säger det till någon minst en gång om dagen, haha! Men den gör ju verkligen det, och ännu fortare sen man fått barn. Jag kan inte inse att det är 8 månader sen jag låg på förlossningen och hade ont som satan, känns som att det bara var några veckor sen :) Och för att inte tala om hur Milton utvecklas hela tiden. När han kom så var han så liten och späd, var knappt så att man vågade ta i han. Låg bara och sov och sov, vaknade när han var hungrig men somnade sen om igen. Nu kryper han för fulla muggar, ställer sig upp mot tv-bänken, bordet och allting som det går att ställa sig mot. Tror jag får 10 hjärtattackar om dagen, haha.. Han "pratar" på sitt eget lilla vis, kommer nya läten varje dag. Man favoriten är nog ändå, pa-pa-pa och ma-ma-ma, så kan han sitta länge!
Han har blivit så mycket enklare att handskas med också, så skönt att han kan leka själv ett tag. Förut kunde han bara vara på golvet i 5 minuter innan han började gnälla.
Nätterna är väl fortfarande så där. Han sover oftast hela tiden fram till klockan 5, men sen kan han vakna och vara vaken ett bra tag. Men antar att så fort han har vant sig att inte äta så blir väl det bättre.

Jaha och idag så har jag som sagt jobbat.. Fan vad segt det var idag alltså. Nästan inge folk så jag och Danne stod i princip bara och glodde på varandra. Det är så svårt för mig också att veta vad som ska göras eller inte eftersom att jag jobbar så lite. Klart jag vet "grunderna", men jag vågar inte direkt beställa något eller nått sånt. Var in en tjej idag och höll på att vela om hon skulle köpa en iphone eller en nokia telefon, jag lovar att hon var där nästan en timme och frågade om allt mellan himmel och jord. Men i slutändan så köpte hon ändå ingen! Sånt där kan jag bli galen på. Klart jag förstår att man vill vara säker om man ska köpa en telefon, och speciellt en sån dyr telefon men ändå. Hon sa att hon skulle komma tillbaka till veckan så jag hoppas verkligen att hon gör det :)

Nu tänkte jag faktiskt ta mig en powernap, Milton sover redan, han hade bara sovit 1½ timme idag så han var trött.
Godnatt för en stund.

Schlager!

Klart man måste se melodifestivalen! haha ;) Vi har köpt lite gotta och ska titta tillsammans med Mikaela och Dalle, en mysig hemmakväll helt enkelt.

Har jobbat idag, det gick bra. Skönt att göra nånting annat för en stund. Från och med nu ska jag börja jobba varannan helg. Härligt!

Jag kan egentligen inte fatta det, men idag blir våran gofis 8 månader! 8 underbara månader. Mitt älskade barn vad jag älskar dig!


Vilka är alla andra?

Det är ganska roligt. När jag skrev att jag skulle skaffa lösen på bloggen så var det inte ens hälften som skrev och ville ha lösenordet. Så typ hälften av dom som läser vågar alltså inte säga att dom läser? Haha, det är så fjantigt.. Jag skriver denna blogg för min egen skull, så jag bryr mig inte i hur många läsare jag har. Tycker att det känns mycket bättre nu när jag vet vilka som läser.

Natten har varit bra! Milton vaknade klockan 5 imorse och höll på att stöka på i typ en halvtimme, men sen somnade han om och sov till halv 8. Det konstiga är att jag är lika trött för det, haha. Antar att man kanske måste få sova så här ett tag för att man ska få känns sig utvilad. Dom här 2 dagarna har jag iaf sovit 6-7 timmar per natt, och annars kanske jag sover 5 max, så det är ju stor skillnad!

Snart kommer mamma och hämtar oss. Vi ska åka dit idag och mysa, äta middag och så. Bische kommer också när han har slutat jobba.
Ikväll ska vi har tvättstugan, kul att tvätta på en fredag, not! Men vi måste, har så jäkla mycket tvätt. Sen tror jag Frida skulle komma hit och dricka något glas vin också, MYS! :)

Trevlig helg på er!

Funkar det verkligen?

Imorse när jag vaknade så var jag nästan i chocktillstånd :) Jag har inte varit upp en enda gång inatt! Inte ens för att stoppa i tutten. Klockan 05.30 vaknade han till, då gick jag bara upp och stoppade i tutten på han sen somnade han om till halv 8. Jag hoppas verkligen att detta funkar! Men man ska inte hoppas på för mycket. Han har ju sovit hela nätter någon gång förut också, men då har det bara varit en eller två nätter. Men jag känner på mig att det kommer bli bra den här gången.

Idag har vi haft besök av Anna och hennes Albin och Jennie och hennes Mio. Jag tycker det är så roligt när folk kommer på besök, eller när vi går och hälsar på någon också för den delen :) Jag blir så rastlös annars. Och Milton med. Hur kul är det för han när vi bara sitter inne en hel dag och inte gör nånting?

Några bilder från idag.

Min gounge!

 

Mio och Milton ser lite brydd ut ;)

Mio tyckte att det var kul att sitta i gåstolen :)


Träning.

Känns som att jag börjar komma in i träningen nu. Det känns inte jobbigt att göra det längre som det gjorde innan. Dock så har det inte blivit någon promenad på över en vecka, men det har väl mest berott på vädret. Någon som vill göra oss sällskap så är det bara att hojta till!

Natten har gått bra, bättre än föregående natt iaf. Han var vaken i 45 minuter innan han somnade om igen, gav han lite vatten, vaggade han lite, men sen så låg han mest bara i sängen och stökade på tills han somnade om av sig själv. Ska bli spännande att se hur den här natten kommer bli :)

Igår så var vi och hälsade på Anna och hennes lilla Albin. Var verkligen jätte kul att träffa henne igen efter alla dessa år. Tänk så mycket så mycke dumheter som vi har gjort, och nu har vi en egen familj :) Ja tiden går verkligen fort..

Bjuder på en bild på våran ögonsten. Nu kryper han omkring här hemma och försöker ställa sig upp överallt :)


Efter mycket om och men.

Håller på med att försöka få Milton att sluta äta på natten, och det är inte det lättaste kan jag tala om!
Inatt vaknade han klockan 1 och ville ha mat, det gick en kvart, en halvtimme, 45 minuter, men jag tänkte fan inte ge mig den här gången alltså. Han låg och skrek och jag gick dit med jämna mellanrum och gav han nappen och försökte få han att sova. Till slut gav jag han lite vatten och tog upp han och vaggade han lite, då blev han lugn. Lade tillbaka hans i hans säng och då somnade han äntligen om! Det tog ju bara 1½ timme ;)
Vi måste fixa det här nu alltså. Tänk så skönt det kommer bli när man slipper gå upp mitt i natten och göra vällingen, och tänk så skönt det kommer bli när han ska flytta in i sitt eget rum. Han ska få göra det så fort hans hosta har blivit bättre.

Har tränat en sväng nu på morgonkvisten, det var hur skönt som helst! Ikväll ska jag och Madde iväg å simma också, härligt..

Nu ska vi käka lite lunch sen gå och hälsa på Anna och hennes lilla Albin :)

Ikväll blir det lösen här, så om det är några fler som vill ha det så får ni säga till nu!

Lösenordsskydda.

Jag har bestämt mig för att lösenordsskydda bloggen, finns tydligen några som läser den som jag inte vill ska läsa. Så ni som vill fortsätta läsa, skriv en kommentar eller ett mail till mig på facebook. Från och med imorgon kommer det vara lösenord.

Idag har vi bara varit inne, och så ska det vara så här kallt i 2 veckor! 2 veckor?! Fan jag kommer ju klättra på väggarna till slut. Och ingen bil har jag heller den här veckan så vad ska man göra då.
Tror våran granne Jennie och hennes son Mio kommer ner snart och dricker en kopp kaffe, tur att vi bor så nära :)

Nu måste jag städa undan lite, ser ut som att det har varit jordbävning här hemma.

RSS 2.0