Våran guldklimp.

Sittter här och väntar på att jag kan köra bil, måste iaf vänta en timme till, jag skulle ju dö om jag skulle mista körkortet. Förut så brydde jag mig inte alls i det där dagen efter, då kunde jag ut och köra bil det första jag gjorde efter att jag hade druckit. Men nu är jag fan skit noga med det. Egentligen så vill jag inte köra bil överhuvudtaget idag, men vi måste ju hämta Milton.

Åh vad jag saknar han nu. Tycker inte alls om att vakna upp när han inte är hemma. Det är dock skönt på natten ;)
Jag älskar den där ungen så mycket att det inte går att beskriva.


Våran guldklimp.

uppe med tuppen!

Jag hade gärna sovit typ 5 timmar till, men det ville inte Milton. Klockan 06.06 vaknade han, jippie! Han har vaknat jätte tidigt den här veckan, annars brukar han ju kunna sova till 7-8 iaf. Jag hoppas detta bara är något tillfälligt! Men jag ska inte klaga, efter att jag såg dokumänteren Den sköra tråden så är jag så glad att vi har fått en friskt barn, och att han stannade inne i magen så länge som det behövdes. Jag satt och bölade mig genom hela dokumänteren typ, se den!

Idag har vi fullt upp, måste på bolaget och lite andra affärer. Sen åka och lämna Milton hos hans farmor, hem och göra oss iordning och sen fara ner på stan! Jag är säker på att det kommer bli skit roligt ikväll. Jag ska dricka med måtta och inte börja grina som jag har en tendens av att göra när jag blir lite onykter, haha.
Dock så började jag få ont i halsen igår kväll och det har fortfarande inte gått över, hoppas det blir bättre under dagen.

Trevlig helg på er!

Busy woman.

Känns som att jag aldrig har tid att sitta ner och andas ut. Fullt ös medvetslös hela dagarna.
Idag ska vi på Barnens Hus, Lindex och sen ner på stan en sväng. Måste hitta nånting att ha på mig imorgon :) Då ska vi ju ut och fira Bische sen han fyllde år. Först ska vi käka på O´learys sen till Mikaela och Dalle å förfesta och sen ska vi faktiskt ut! Hoppas det blir roligare den här gången än sist. Jag lovar att jag kommer säga på söndag -Jag ska aldrig mer gå ut på krogen. Haha

Tacos middag blir det hos Mikaela och Dalle idag, man kan nog aldrig få nog av tacos tror jag! :)
Sen ikväll ska vi se en film, Case 39, verkar skit bra.

Veckorna går så fort att man knappt hinner med. Men det är bra, det är ju alltid skönt med helg :)

DollarStore.

Imorse när vi vaknade så hade Milton fortfarande lite feber, men det gick över efter ett tag. Då var han som vanlig, pigg och gnällig ;) Så Jane undrade om vi skulle åka på Dollar eftersom det inte blev något igår, så vi gjorde oss iordning och for. Dock så fanns det typ ingenting, handlade för exakt 133kr, brukar ju som kunna bli lite dyrare när man är där :) Men men, mer att shoppa kläder för då! Hoppas inte bische läser detta ;)

Klockan är 18.10 och Milton sover redan, han har nästan inte sovit nånting idag så han var så trött.
Ringde föresten BVC idag också ang Miltons "sömnproblem". Hon tyckte att vi skulle testa att flytta in sängen i hans rum. Alla barn vaknar till på nätterna men dom flesta somnar om av sig själv, men eftersom Milton inte gör det så kan det bero på att tex någon av oss snarkar, vänder på oss eller pratar i sömn eller liknande. Att han är lättväckt helt enkelt. Så nu ska vi göra det och hoppas på det bästa. Vi måste också försöka avvänja han vid att äta på nätterna vilket inte är det lättaste, man måste ha ett jävla tålamod! Vilket man inte har när man är trött, men vi får hjälpas åt helt enkelt. Tänk vilken lättnad det kommer bli den dagen han börjar sova riktigt, då kanske man äntligen får känna sig som en människa igen.

Imorgon ska jag klippa mig också! Om någon har något tips på någon snygg frisyr så hojta till! Jag vill göra nånting nytt.
Funderar på att gå upp till grannen och ta en kopp kaffe om ett tag, beror på hur seg jag blir :)

Sjukling.

Nu så har våran lilla bebis fått feber för första gången. Jag förstod att det var något fel redan imorse. Han vaknade 06.30 som han brukar göra, men somnade om efter en halvtimme och sov till 08.30. Då klev vi upp, åt gröt, klädde på Milton osv.. Sen blev han jätte gnällig och började gnussa sig i ögonen och hålla på som han gör när han är trött. Kände på han, då var han ju jätte varm! Tog tempen, 38,2. Gav han en alvedon sen slocknade han igen. Sov i ca en timme och efter det blev han lite piggare. Han har väl mer eller mindre haft feber hela dagen, men har varit hyfsat pigg ändå så det var skönt.

Vi som egentligen tänkte åka på Dollar idag, det får bli en annan gång. Så dagen har vi bara spenderat hemma. Mikaela och Jane kom förbi en sväng och drack lite kaffe, skönt med lite sällskap iaf :)

Ikväll vet jag inte alls vad som händer. Förslag?

Grattis till världens bästa!

Pappa och sambo!



Vi älskar dig!

Hatar tekniska grejer!

Jag hatar verkligen när datorn, tv:n mobilen eller liknande strular. Och nu är det datorn som håller på, eller egentligen är det inte datorns fel, det är något fel på routern, men jag blir så förbannad att jag vill slänga ut datorn genom fönstret alltså! Internet funkar i typ 10 minuter och sen lägger det av, så har det hållt på i flera dagar nu. Måste väl köpa en ny router, igen! Haha vilket i-landsproblem :)

Hade en mysig kväll hos mamma igår. Men jag däckade i soffan när vi kollade på en film, var så jäkla trött. Och tur var väl att jag la mig när jag la mig för Milton vaknade 05.38 imorse och vägrade somna om, jahapp det var väl bara att kliva upp då :) Men trött var jag kan jag lova! Får hoppas att han sover lite längre imorgon.

Fan vad dålig jag har varit på sistone att ta kort, ska bli ändring på det! Milton kan nästan krypa helt nu, och det måste ni ju få se så klart :)

Godnatt!

Middagsmys.

När Bische har slutat jobba så drar vi ut till mamma och co. Där väntas det en gomiddag med inbakad fläskfile och ananaspaj till efterrätt! Vi stannar kvar där över natten för annars måste vi ju åka hem så tidigt med Milton. Skulle vilja se någon bra film ikväll också, någon som har något bra förslag?

Vi såg ju 2012 igår, den var helt okej. Dock lite dryg emellanåt. Den är säkert bättre på bio.

Vad ska jag och Milton göra hela dagen fram tills att vi ska åka då? Milton har hostat hela natten och hela morgonen så jag vill inte bege mig ut med han. Blev inte ens någon morgonpromenad imorse.
Vi tar gärna emot besök! :)

choklad är väl det godaste som finns!

Ibland kan jag bli så sjukt sugen på choklad, och då hjälper det fan inte om man tar en frukt, haha. Igår var en sådan kväll, men jag lyckades hålla mig ändå. Ikväll däremot så har Mikaela bakat en kladdkaka som vi ska mumsa på! Och så ska vi se 2012, någon som sett?

Annars så har jag inte så mycket att skriva faktiskt.
Ska dricka lite kaffe nu och vänta på besöket.

Fredagsmys!!!

Kaffe och surr.

Idag gick jag och Milton upp till våra grannar Jennie, Mio och hennes man Håkan. Det var väldigt kul att få träffa dom, speciellt eftersom Mio är i Miltons ålder. I sommar kan dom springa runt här på gården och leka :) Vi drack kaffe och surrade om allt möjligt. Skönt att ha en till som man bara kan gå över till och dricka en kopp kaffe ;)

Annars då? Ja annars så har vi inte gjort något speciellt. Bäddade rent i alla sängar idag så nu längtar jag till att gå och lägga mig, undra om man skulle tagit ett bad innan, blir som extra skönt då :)
Milton fick smaka korvstroganoff idag också som pappa gjorde, jag tror han tyckte det var riktigt gott! Så imorgon ska han få det till lunch också. Verkar som att han kan äta mjölkprodukter, har inte märkt något på han iaf. Förutom att han är hård i magen just nu, men det var han några dagar förra veckan också så det kan inte vara mjölken det beror på.

Har fasnat för en serie också, The big bang theory. Haha dom är så kul dom där nödarna :) Har laddat ner alla avsnitt så nu har man ju det man gör ett tag.

Puss från mig!

Lunchdejt på stan.

Idag så åkte jag och milton in och lunchade med Katja, det var super trevligt! Tråkigt bara att vi inte gör det oftare. Men det är väl så när man har upptagna liv :)
Så är det väl egentligen med dom flesta vänner man har, jag känner iaf att jag umgås för lite med vissa. Men man hinner ju inte, jag har ju det jag gör med Milton och alla andra har ju jobb eller skolor som dom sysslar med. Tänk om vi alla kunde bo på samma gata, då hade man kunnat ses mycket oftare :) Fast iof, jag och Mikaela bor ju grannar men vi ses ju inte så ofta ändå, men det är ändå skönt att ha någon att dricka kaffe med om man har tråkigt :)

Milton har sovit grymt lite idag, sov typ bara en halvtimme på förmiddagen, sen typ en halvtimme på eftermiddagen så han sover redan. Han var så trött och då känner jag att det inte är någon mening att hålla han uppe längre. Sen spelar det ingen roll om vi lägger han klockan 6 eller klockan 9 så är han ändå uppe samma tid ändå.

Och jag som tog med kameran idag på stan för att jag skulle ta en bild på Milton och Katja å lägga in här, men nej då glömde jag väl ta något kort. Bjuder på en gammal bild på mig och Milton sen i somras iaf :) så liten han var då mammas gullegris!


Bloggdesign.

Jag är skit sugen på att ändra min design igen. Men säger jag det till bische så skjuter han mig, haha. När han gjorde den här designen som jag har nu sa han att nu tänker han inte ändra den på minst ett år. Men jag tänker iaf tvinga han att byta ut bilderna, vill ju ha bilder på när Milton är stor nu :)

Har varit en lugn och skön dag. Jag sov i gästrummet inatt så att jag skulle få sova ostört en natt, det var hur underbart som helst kan jag lova. Jag klev upp halv 7 när bische åkte på jobbet. Vi ska testa den här veckan att göra så här, och om det funkar och han inte är allt för trött på jobbet så ska vi göra så tills Milton har börjat sova normalt. För även om det är jag som tar han på nätterna så vaknar ju bische varje gång ändå. Jag hoppas att det funkar så här för jag känner mig nästan som en annan människa nu idag när jag har fått sovit bra.

Madde kom vid 11 tiden, då käkade vi lite lunch som bestod av jordgubbs smoothie och hårdbrödmackor med skinka och keso.
Jag kan iaf säga att vikten börjar sakta men säkert minska nu, har dock inte kollat midjemåttet, ska göra det sen. Även fast det tar sin tid att göra på detta sätt, att äta bra och motionera så känns det ändå som att det är det bästa för mig. Jag tror helt ärligt att jag inte skulle klara av att göra cambridge eller något liknande, jag tycker om mat alldeles för mycket för det! :) Men däremot så skulle jag kunna testa GI, vi kör väl mer eller mindre på GI redan nu, vi har minskat på pasta, ris och potatis. Men ska väl försöka sluta med det helt för en tid. Som i fredags tex så åt vi fläskfilé med fetaostsallad till, var hur gott som helst! Man behöver fan inge strips eller liknande.

Milton sover nu så jag och madde tänkte kika på en film. Göta kanal 2 :)

Dålig start på dagen.

Natten har varit en av dom värsta. Milton har vaknat en gång i timmen, 23.40, 00.40, 01.52 och så fortsätter det. Klockan halv 5 vaknade han och vägrade somna om, då bröt jag ihop, jag bara grät och grät, kände mig helt maktlös och visste inte vad jag skulle göra. Sömnen är viktigare än vad man tror alltså. Efter många om och men så somnade han om, vaknade klockan halv 8 och då klev vi upp. Från halv 8 till halv 11 så gjorde han inget annat än å gnälla och gnälla, och tro mig jag provade allt. Han ville inte ha välling, inte gröt, inte vatten ingenting. Ville inte sova ute i vagnen, inte i sin säng inte i våran säng och så fortsatte det. Till slut orkade jag inte längre och ringde till bische och bad han komma hem. Snäll som han är så kommer han hem tar ut Milton i vagnen och går med han tills han somnar. Då fick jag iaf sova en timme. Sen när jag vaknade så kändes allting mycket bättre, Milton var snällare och så fort han ler mot mig så glömmer jag allt det dumma :) Då tog vi oss ett bad jag å Milton. Det var mysigt.

Efter badet gick hela familjen ut på en promenad, var skönt med lite friskluft. Milton somnade igen i vagnen, han var nog väldigt trött han med sen natten, han sov ute i ungefär 2½ timme.

Verkar som att det blir ett bra slut på dagen iaf.
Är en film på 9:an ikväll som verkar bra. Om jag håller mig vaken tänkte vi kika på den.

Så blev det med det.

Igår var ju vi barnlediga och hade egentligen tänk att ha en myskväll med chips och film. Klockan 21 däckade jag i soffan å där låg jag och snarkade tills bische väckte mig och sa att vi skulle gå och lägga oss i sängen. Klockan 9 imorse vaknade jag, och jag kan säga att så utvilad som jag var då var det länge sen jag var!
Lite tråkigt bara med tanke på att man för en gångs skull är barnledig och då sover man bort kvällen, haha.

Nu så var denna jobb helg över. Vecka 5 ska jag börja jobba varannan helg, blir bra med lite extra pengar.
Påtal om pengar så är jag så jäkla sugen på att se Snabba Cash, vi ska gå på bio på alla hjärtans dag så då blir det nog den. Har bara hört massa gott om den.
Det går så mycket bra på bio nu, men tyvärr så hinner vi ju inte se allting. Har ju inte ens sett New Moon än! och nu kan man ju lika gärna vänta tills den kommer ut. Avatar däremot är en av dom bästa filmerna jag sett! Fan vilken grym film alltså. Så ni som inte har sett den än, SE DEN!

Sitter just nu och kollar på en program där det är en familj med 6 ungar, 6 UNGAR!!! Hur fan klarar man av det? Tänk om vi skulle ha 6 st Milton, då skulle jag dö, haha.

Nu ska jag gå och göra mig lite kaffe.

Barnlediga.

Nu ligger vi här i soffan och myser, men som vanligt så känns det jätte konstigt när inte Milton är hemma. Ska dock bli sååå skönt att få sova en hel natt! Är helt slut nu så det blir en tidig kväll för mig ikväll.

Jag har fått en blender av min älskling i present, någon som har något förslag på någon god smoothie?

Nej hörrni, nu ska jag inte sitta här och dega något mer. Mysa är så mycker härligare! :)

pa-pa

Så har Milton låtit hela dagen, pa-pa pa-pa, låter nästan som att han säger pappa :) Han har börjat "prata" mycket mer nu, så roligt att lyssna på. Allting går så fort nu att man knappt hinner med. Jag gruvar mig nästan till att jobba i helgen bara för att jag är rädd att jag ska missa när han kryper första gången, hihi. Men samtidigt så längtar jag efter jobbet faktiskt, ska bli skönt att göra något annat en par dagar. Från och med v5 ska jag börja jobba 13%, alltså varannan helg. Bra att få in lite extra pengar!

Idag så drog jag mamma och systrarna till IKEA. Handlade massa nya grejer till Miltons rum, längtar tills man får börja indreda där. Nästa helg ska Bische få ta med sig hans säng på jobbet och måla om den, för tillfälligt är den svart så att den matchar våran säng :) Men hans rum ska gå i färgerna vitt och grönt så då måste ju så klart sängen vara vit också! :)

Ikväll blir det nog inget speciellt, en film kanske. Eftersom jag jobbar imorgon så blir det tidig kväll så att jag är utvilad. Imorgon kväll ville mamma låna Milton, men vad fan ska vi göra dårå? Vi har inte särskilt mycket pengar så det läre väl bli en hemmakväll med någon film, som vanligt. Eller någon som har något annat förslag? :)

Kaffe!

Förut hatade jag kaffe, jag kunde inte ens äta någon glass med kaffesmak. Men nu så älskar jag kaffe! Det började (konstigt nog) när jag var gravid, då började jag dricka mer och mer kaffe å nu dricker jag varje dag. Dock så är det en nackdel, jag ser att mina tänder börjar blir gul(are). Det beror säkert mycket på snusningen också, men det har jag faktiskt slutat med nu. Okej, jag har smakat någon snus av vänner, men jag har inte köpt någon dosa på 1½ vecka nu, jag hoppas att jag klarar det. Tycker att det är så förbaskat onödigt med nikotin, både cigg och snus. Men hellre snusa än att röka iaf, nu när jag inte röker längre så känner man hur jävla äckligt det luktar alltså. By the way så har jag varit rökfri i 1½ år nu, wiihoo! Okej jag har rökt någon gång när jag har druckit, men inget mer. Tycker inte ens att det smakar gott längre.
Nog om det..

Vid lunchtid åkte jag och Sara ut till Cimona och barnen. Gud vad mycket dom har vuxit dom små! :) Men när man ser Milton bredvid dom så ser han ut som en jätte ;) Vi åt lunch och drack KAFFE! mys mys.

Nu sover lillen och jag och pappan tänker faktiskt lyxa med ett bad, men först så ska jag dricka upp mitt kaffe ;)

Imorgon så blir det ev en tripp till IKEA också, hoppas hoppas.

Sömnbrist.

I hela mitt liv har jag alltid behövt sova 8 timmar för att vara utvilad, tror inte att jag har gjort det en gång dom senaste 7 månaderna. Så nu är jag TRÖTT! När ska våran älskade lilla son börja sova riktigt om nätterna? Inatt vaknade han 4 och somnade inte om förän halv 6, jag fattar inte vad det beror på. Eller ja det är väl antagligen tänderna, men tänk om det inte är det då, tänk om han kommer hålla på så här länge till. Då vet jag inte vad jag gör! Jag känner mig mer död än levande om dagarna. Och vila när Milton sover om dagarna det går inte för mig för då är jag alldeles för stressad för allt annat som måste göras.
Jag hoppas att det blir bättre snart, tänk om han håller på så här när jag ska börja jobba och han ska på dagis, då vet jag inte vad jag gör.

Dagen idag då. Åkte ut till mamma imorse, och har varit där i princip hela dagen. Sen hem, gjorde middag, och nu soffan. Jag och madde skulle egentligen väg och simma men hon kunde inte idag så det blir på torsdag istället. Men då får jag ångest så nu måste jag göra nånting annat, dra för fönstren och köra lite aerobics kanske? ;)

Imorgon då ska jag åka iväg och göra naglar! :) fan vad skönt det ska bli. Har inte haft det nu sen ett tag innan Milton föddes. Jag känner mig så mycket fräschare på något vis då :) Ansiktsbehandling skulle jag vilja göra också, är behövligt!

Puss på er!

Heldag med Sara.

Dagen började klockan 06.15 imorse, då ville icke Milton sova längre, men det ville mamman kan jag lova! :) Men det var bara att gå upp, lade Milton bland sina leksaker som vanligt på morgonen, jag kröp ner i soffan under täcket en stund. Men där fick jag inte ligga lång stund, min son är väldigt rastlös och vill göra nya saker hela tiden! Så då fick han kolla på när mamma gjorde situps :) Sen blev det grötfrukost, och efter det ville Milton sova en stund till.

Runt 11 tiden åkte vi till Sara där vi fick super god lunch. Sen drog vi på barnens hus en sväng, var tvungen att köpa nya nappar till Milton för alla vi har är spårlöst borta. Lite senare åkte vi på Coop och handlade lite smått och gott. Hem till Sara och lämnade av henne, åkte upp och hämtade bische på hans jobb sen på sjukhuset. Bisches farmor har fått en stroke så vi var där och hälsade på henne. Även fast det inte är min farmor så blev jag alldeles tårögd, det enda hon kunde säga var ja, hon förstod allt vi sa men hon kunde inte svara på något. Så hemskt att se dom ligga där alldeles hjälplösa. Hon kommer piggna på sig så småningom sa läkaren, tur det!

Efter det skyndade vi oss att hämta upp Sara och sen hem och gjorde kassler&brocoligratäng, blev riktigt gött! Sen dess har vi bara legat i soffan och trynat, såå skönt! :)

Det var min dag det :) vad har ni gjort idag?

Mitt 2009

Måste väl också göra denna lista då :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Födde barn :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Var endast i kalla Sverige.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nja.. tror inte det.
7. Vilket datum från 2009 kommer du alltid minnas? Den 6:e Juni så klart.
8. Vad var din största framgång 2009? Hmm, kan inte komma på något just nu.
9. Största misstaget? Kan faktiskt inte komma på något där heller.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte skadat mig, men sjuk har jag väl varit någon gång under året.
11. Bästa köpet? Våran bil.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Milton tror jag :)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ingen speciell.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare helt klart!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit onyttigt.
18. Blev du kär i år? Jag var kär innan 2009.
19. Favoritprogram på TV? Desperate Housewives, utan tvekan :)
20. Bästa boken du läste i år? I år har jag faktiskt inte hunnit läsa ut en enda bok, började på första boken av Twilight, tror jag har kommit halvvägs nu.
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En perkulator.
22. Något du önskade dig men inte fick? Nej.
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Låg på BB :)
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej jag tror faktiskt inte det, jag fick allt det jag önskade mig och lite till.
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Tunikor, toppar och leggings.
26. Vad fick dig att må bra? Hela våran härliga familj.
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Ehh?
28. Vem saknade du? Nu efter Milton har fötts så saknar jag mina mormor, morfar och farfar som inte finns längre. Jag vet hur mycket dom hade älskat honom.
29. De bästa nya människorna du träffade? Ja du, bra fråga.
30. Planer för 2010? Ställa oss i tomtkö, leta efter ett hus, börja jobba igen, skola in Milton på dagis, åka utomlands och massor av andra saker!

Lugn och skön helg.

I fredags kom Björn och Kimberly hit, vi drack kaffe, surrade och slö kollade lite på Lets dance.
Igår kom dom hit igen vid 12 tiden, vi gjorde lunch, drack kaffe, spelade kort, åt middag, spelade buzz, åt chips och kollade på en film. En lugn och härlig lördag.
Idag ska vi åka ut till mamma och dom å hjälpa till lite. Man samlar ju på sig en del när man har bott på samma ställe så länge så det är säkert mycket som ska kastas. Jag är också spänd på att se det nya huset :)

Bische fick sovmorgon idag så han ligger fortfarande. Jag & Milton klev upp vid 7, åt lite frukost, lekte lite sen blev han så gnällig och sömning så nu sover han igen :) Jag ska ta mig en dusch sen väcka min karl!

Är rastlös!

Nu är det 4:e dagen vi har varit inne, det enda jag har gjort ute är att hämtat posten. Börjar bli något rastlös nu! Men vad är det för mening att gå ut när det är så här kallt? å speciellt med Milton.. När det är -30 ute, då är det FÖR kallt!

Idag är jag helt slut också. Har sovit ca 3 timmar inatt, blev ganska sent igår med tanke på att Tommy & Stefan var här, vi kollade på film till halv 12, sen somnade jag nog inte förän runt halv 1. Sen vaknade Milton och gallskrek klockan 2, och så höll han på tills klockan var runt 4. Och ändå så sov han inte längre än till halv 7 imorse, kändes som att jag var döende när jag klev upp. Undra om det är tänderna som är på G? Någon som har varit med om detta?

Bjuder på några bilder också :)




Milton var lite tjurig när jag tog den här bilden, men den får duga :)


Den här snygga Adidas dressen fick han av sin gudfar :)


Och så här snygg är den på!

Nä nu ska jag göra ett ryck här hemma. Måste börja med maten snart också, ska göra hemmagjorda piroger idag och det tar ju sin lilla tid.

Trevlig helg!

Ska jag? Eller ska jag inte?

Så här står Milton överallt nu, men när han försöker ta ett steg framåt så åker bakbenen ner :)


Nakenfis :)



Så jag tror nog inte att det dröjer länge innan han kryper omkring här hemma :)
Och föresten så blir han 7 månader idag också! guuud vad tiden går fort!

Man ska inte kasta sten i glashus.

Jag tänker inte nämna några namn i detta inlägg, DU vet vem du är och jag vet att du läser min blogg.

Jag förstår bara inte hur du orkar? Vad är det som gör att du är så intresserad av mig och mitt liv? Det finns ju bara en sak och det är ren avundsjuka. Jag tänker inte smutskasta dig på något sätt för det har jag ingen anledning till att göra. Det enda jag vill är att du lämnar oss ifred! Vi har aldrig gjort dig nånting så jag ställer dig frågan igen, VARFÖR håller du på så här? Vad får du av det här?

Skadeglädje i all ära, men det du håller på med är inte skadeglädje, det är något helt annat!
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..

Och tills nästa gång du kommer på något sånt här, KASTA INTE STEN I GLASHUS!

Jag är taggad!

NU JÄVLAR på ren svenska ska dessa gravidkilon bort! Jag hatar att känna mig så här tjock. Så dagen idag började med 50 situps, sen 40 minuters aerobics sen 40 minuters promenad, så jäkla härligt alltså! Sen ska jag & Madde börja simma också, ska börja med det imorgon :)

Jag har gått upp ett kilo till under jul å nyår också, det är ångest! Men jag får skylla mig själv, vi unnade oss för mycket helt enkelt :) Så jag har 9 kg kvar tills jag är på min startvikt (innan jag blev gravid), sen ska jag gå ner minst 10 kg till! Jag har satt upp vissa mål, men det är inget jag tänker avslöja förän jag har nått dom :)

Har varit hos mamma en sväng idag, sen kom Tommy & Stefan dit och hälsade på. Så härligt att träffa dom igen! Varför kan ni inte bo här istället???

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe.

Söndag idag igen?

I fredags var jag helt säker på att det var söndag, igår så trodde jag också att det var söndag men det är ju idag som det är söndag :) och det innebär att det är sista dagen som bische är ledig. Har varit så skönt att haft han hemma i nästan 2 veckor, nu har jag blivit så bortskämd att jag nästan gruvar mig till att jag och Milton ska vara själv om dagarna igen.
Men som tur är så kommer ju Miltons gudfar och en av mina bästa vänner imorgon! åhhh vad jag har saknat honom! Jag ska mysa med han så mycket jag bara kan den här veckan, för tyvärr så åker dom hem redan på lördag igen. Stefan, Tommys sambo är också med och det ska verkligen bli super roligt att träffa han igen också, han är så go! :)

Så denna veckan har vi fullt upp ändå. Ska också hjälpa familjen att flytta, dom har fått tag på ett super mysigt hus i Ångsta men stor tomt och stall och allt det dom behöver :) Jag tror det kommer bli super!

Städade bort julen igår också, tycker att det är skönt att allt är över faktiskt. Tack å lov att det bara är en gång om år.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan (som vanligt) :), och sen blir det en tidig kväll ikväll!

Nyårspics.

Tänkte bjuda på några bilder sen nyårsafton :)


Go och glad :)


Äter middag.


Haha, spelar Brainstorm :)


Kimberly & Björn fular sig :)


Me & Honey


Snygg posebild, HAHA


Haha, dricker jäger ur äggkoppar. Man tar vad man har! ;)


Någr av vi som var där.


Jag tyckte inte jäger var så gott, haha!


Boysen :)


12 slaget!


Förlovning blev det också :)


Som ni ser här så börjar kvällen lida mot sitt slut :)

Så där, då fick ni en liten inblick i våran nyårsafton. Jag hade super trevlig och tackar de som kom och firade in det nya året med oss!

Idag mår man som man förtjänar.

Men det var det värt! Hade en grymt rolig kväll igår. Blev 3 rätters middag med skagentoast till förrätt, inbakad fläskfilé med hasselbackspotatis till varmrätt och sen skulle vi egentligen äta cheesecake till efterrätt men vi blev så mätt att vi orkade inte :) Får se om vi mumsar på det ikväll istället.

Somnade nog inte förän runt 4 inatt/morse så jag var lite mör när Milton kom hem. Men det gick över fort, så mysigt att ha han hemma :)

Nu har vi precis käkat bakismat -pizza! :) och nu måste jag städa, är inte vackert här hemma kan jag lova.

Gott nytt år!

RSS 2.0