Tappat lusten.

Jag har tappat lusten helt på att blogga.
Tror jag tar ett sommaruppehåll nu faktiskt!
Vi hörs!

Växtvärk?

Stackars Milton.. igår kväll så vaknade han flera gånger och skrek hysteriskt och kunde inte somna om på jätte länge. Bara låg och vände å vred på sig. Till slut så tog jag med han in och vi la oss i gästrummet, tog lång tid innan han somnade men till slut så somnade han. Varför vi la oss i gästrummet är för att annars skulle han säkert vakna av Bisches väckarklocka, om nu någon undrade det, haha.

Imorse vaknade jag av att någon strök mig på kinden, åhh så mysigt det var. Ibland önskar jag att Milton sov med oss jämt. Men det är ju ganska dumt att vänja han med det nu när han är så duktig att sova själv.

Nu ska jag titta på En unge i minuten och lipa lite, haha!

Seg dag.

Jag har varit så seg idag alltså. Somnade inte förrän runt halv 2 inatt och Milton ville inte sova längre än till 06.15 imorse. Och så klart så var kaffet slut! Som tur var så kom Marlene och Jessica med deras barn hit på förmiddagen så Marlene fick ta med sig snabbkaffe. Milton var helt galen när dom var här, dom fick inte låna hans leksaker och så fort det inte gick som han ville så var det bara gallskrik. Hädanefter så får vi åka och hälsa på istället! :)

Blev ju inge Ramsjö i helgen heller. Min lillasyster Elsa fick magsjuka, så typiskt! Men vi får åka dit nästa gång när jag är ledig.

Bische har bott ute i garaget i helgen, men nu är han snart färdig. Så ikväll blir det soffhäng tillsammans framför BB!

Fredagsmys.

Ikväll så kör jag på fredagsmys med mig själv. Kan vara rätt skönt det också ibland ;) Bische är ute i garaget, ovanligt? NEJ!

Milton ligger uppe och hostar å hostar.. Inatt hade han feber också, men han har inte haft feber på hela dagen så det är skönt iaf. Jag sa till dom på dagis i onsdags att Milton har varit frisk så länge nu, man ska inte säga sånna saker!

I helgen är jag ledig, underbart! Jag och Milton tar vårat pick och pack och drar till Ramsjö och hälsar på. Bische ska vara hemma och skruva med bilen. Byta till sommardäck bör man ju göra också med tanke på att det är olagligt att köra med vinterdäck på från och med imorgon om det inte råder vinterväglag. Men det är ju fortfarande minus på nätterna så jag vet inte. Får väl byta dom på söndag när vi har kommit hem.

Nästa vecka så kommer ääääääääntligen bästa Tommy och Stefan hit. Som jag har längtat!

Sen vi var på Ullared i somras. Heta killar!


Dålig dag.

Idag var det jävligt nära att jag fick ett psykbryt på en kund på jobbet. Jag orkar inte skriva hela historien här, men iaf så skulle han köpa en Iphone och ville att jag skulle koppla upp den till datorn och fixa så att han kunde använda den direkt för han hade ingen DATOR! Då förklarade jag för han att då måste jag göra ett itunes konto till dig där jag måste skriva in dina användaruppgifter osv.. men nej så var det ju inte, så behövde man inte alls göra. Så jag ringde till Apple bara för att han skulle få höra att det var så, och mycket riktigt så sa dom precis samma sak som jag sa. Då säger idioten -Apple vet inte vad dom pratar om. WHAT?! Skämtar han med mig eller?
Och det spelade ingen roll vad jag sa så frågade han heeeela tiden varför det var så. Ja för det är ju jag som gör alla Iphones. Till slut så gick han iaf. Men kom tillbaka efter 10 minuter och börjar fråga massa igen. Då ropade jag på en kollega och sa att nu får du ta över här och sen gick jag. Om jag hade stannat kvar en sekund till så vet jag inte vad jag hade sagt. Det är fan det värsta jag har varit med om! Och då har jag träffat på mycket konstigt folk på jobbet kan jag lova.

Han tog alltså nästan 2 timmar av min tid idag till ingen nytta! Snacka om att han förstörde min dag.

I´ll be back.

Jag har kommit i en bloggsvacka igen. Har ingen lust att skriva alls..
Eller jag har egentligen mycket jag vill skriva om men känner att det är för privat för att skriva här. Jag funderar på att låsa bloggen så att jag vet vilka som läser. Då känns det som att man kan skriva lite mer privat också.

Ska göra mig iordning nu och sen fara å jobba. Ha en härlig söndag!

Aldrig mer..

Jahapp, blev visst utgång ändå. Och för min del så blev det lite för mycket av det goda, att man aldrig lär sig!
Ni som träffade mig igår förstår nog varför jag dricker så sällan. Jag blir utvecklingsstörd när jag dricker alltså.
Nu ska jag dö i soffan..

Pensionär.

Igår så var det afterwork med jobbet, jag tänkte först gå, men jag var så jävla trött att jag inte orkade.
Ikväll så tänkte jag gå ut, men nej jag orkar inte.. Jag börjar känna mig som en pensionär!
Det skulle vara jätte kul att gå ut, MEN det är dagen efter som är värst. Jag vill inte bli liggande en hel dag i soffan och må dåligt.

Ikväll ska Milton sova hos mamma så vi blir barnlediga. Vi har inga speciella planer. Tänkte käka nånting gott och sen får vi se.. Ska bli underbart med sovmorgon imorrn! :) Fast det är ju så himla mysigt när Milton vaknar på morgon, då vill han alltid komma och lägga sig i våran säng och kolla på barnprogram. Det mina vänner är mys på hög nivå för mig!

RSS 2.0