Sprutan.

Imorse så pallrade jag & Madde oss iväg å tog sprutan, var inte så jätte lång kö när vi kom, men vi fick säkert vänta i en halvtimme iaf. Men nu är det gjort och det är skönt, funderar på om vi ska vaccinera Milton också eller inte. Jag pratade lite grann med läkaren där idag och han rekomenderade det (så klart), men vi ska på BVC på torsdag så jag tänkte prata lite grann men dom då.. Hur har ni andra gjort som har små barn?

Jag känner att jag egentligen inte har någon energi till att blogga.. kanske ska ta några dagars uppehåll? Äh vi få se hur jag känner imorgon :)

godnatt!

Första advent.

Så börjar julen närma sig. Och tänk att det faktiskt är lite snö också. Jag hoppas verkligen att det kommer lägga sig ett stort vitt täcke inna julafton. En jul utan snö, är ingen jul!

Vi har spenderat dagen på julskyltningen, eller nja hela dagen kan jag ju inte direkt påstå, vi var där i 45 min, haha. Det är ju som inget speciellt, jag visste ju det redan men tyckte ändå att det var skönt att komma ut. Man fick ju lite julkänsla :) Efter stan så åkte vi till Miltons farmor och fick oss lite kaffe. Sen bar det av på Willys för våran veckohandling. Vi har börjat veckohandla nu istället för att storhandla en gång i månaden. Jag glömmer alltid bort vad vi har i frysen och så köper jag nytt hela tiden, så jag tror detta blir bättre.

Skulle egentligen se Flickan som lekte med elden igår, men det var något fel på den så vi ska se den ikväll istället :) Den tredje filmen har ju kommit nu så man kanske helst ska se den här först innan man ser den.
Vill ju se New moon också! Tänkte egentligen gå på bio igår, men jag var så jävla trött att jag orkade inte. Nästa helg ska vi ju tapetsera så vi får se när det blir tid till det.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min sambo. Härliga söndag!

Ingen rubrik.

Har egentligen inte nånting att skriva, men tänkte uppdatera bara för att.

Har haft en tråkig dag. Det enda vettiga jag har gjort är att vi tog en promenad. Sen gick bilen sönder, trodde jag! Men när bische kom hem så var den bra helt plötsligt, knepigt det där..

Sitter å kollar på Idol nu, som vanligt på fredagar :) vilken åker? Jag hoppas på Tove!

Välkommen till världen!

Nu så har äntligen lilla Cajsa och Clara tittat ut! Ett STORT grattis till hela familjen!

Jag har börjat känna mig lite hängig, nyser hela tiden och är snorig som bara den. Hoppas verkligen inte att jag börjar bli förkyld! Har kurerat mig med te, c-vitamin och alvedon nu så vi får hoppas på det bästa :)

Nu ska jag ta mig tid till att kolla på utlandsresor, vi måste ju boka snart!

En dag i Svenstavik.

Jag tror då aldrig att någon skulle åka till Svensta frivilligt om det inte vore för Dollar Store :) Jag tycker det är så roligt att handla där, älskar när saker är såå billiga! Fast Dollar är egentligen lite grann som IKEA, man tycker att allt är skit billigt när man går där och plockar på sig saker, å sen när man kommer fram till kassan så blev det liiite för mycket än vad man hade tänkt sig.
Fast idag så lade jag band på mig själv och köpte bara sånt som är nödvändigt, handlade faktiskt för bara 300 :) Vi ska ju köpa tapeter, vinterjacka till Bische, nya kläder åt Milton eftersom han har växt ur allt han äger, och så ska Bische klippa sig och jag färga håret. Så det kommer ju ändå gå lite pengar den här månaden.
Haha så här hade jag aldrig tänkt för 2 år sen, tänk att jag kanske äntligen har blivit vuxen nu! :)

En tråkig nyhet. Igår bytte Bische tändstift i bilen eftersom han trodde att det var det som var fel, men icke. Den betedde sig på samma sätt. Så idag var han tvungen att åka å köpa en grej på Berners. Han är ute och fixar nu, så under tiden sitter jag här och håller tummarna! Man känner sig ju faktiskt helt handikappad utan bil, haha, iaf när man är van vid det. Kul om bilen kommer kosta massa pengar nu innan jul! Nej idag så har vi turen på våran sida :)

Jag måste verkligen städa.. ja jag måste verkligen gå å göra det nu för nu kom jag inte på något mer att skriva. Suck..

Jul & Nyår

Jaha så var det bara en månad kvar till jul. Jag längtar så att jag tror att jag spricker snart! Första julen med Milton, den kommer bli speciell. Även fast han inte förstår så mycket så ska det ändå bli kul att se han sitta och greja med julklapparna, och även få smaka lite av maten :)
Julen firar vi hos mamma, Bisches mamma och hans lillebror skulle också komma dit. Men annars så blir det bara vi. Vi har ju inte sån stor släkt, ingen som bor här iaf.

Nyår har vi funderat mycket över.
Först så tänkte vi åka till Fredde & Josse i skåne å hälsa på dom. Sen funderade vi på om vi skulle åka till Tommy & Stefan i göteborg. Men vi orkar helt enkelt inte göra nånting. Har ingen lust alls att köra bil en hel dag för att sen bara vara där i några dagar. Nej det får vi vänta med tills sommaren :)
Så vi har bestämt oss för att ha en skön hemma kväll. Bjuda över några vänner, äta tre rätters middag, dricka lite gott vin och spela lite spel. Man har ju alltid så stora förväntningar på nyårsafton, och sen blir man bara besviken för att det inte var så roligt som man trodde. Så därför är det bättre att ha en hemmakväll, med lite EXTRA mys istället :)

Idag har vi tagit bilder till julkorten, åh så söt han var i tomtedräkten. Men jag tänker inte lägga upp några bilder, det ska bli en överraskning!

Det är inte alltid en dans på rosor..

Idag ska jag vara en gnäll mamma!
Känns inte som att Milton har gjort annat än gnällt idag, jag har försökt med allt. Han slutade inte ens när jag sjöng, vilket han alltid brukar göra annars. Den sista månaden har inte varit lätt alltså. Jag förstår inte vad det är med han, även fast han är mätt och just har sovit så är han likadan ändå. Idag så önskade jag verkligen att jag kunde förstå vad han ville.
När det är så här så blir jag så klart trött och gnällig jag med, vilket oftast går ut över Bische. Det är inte meningen att det ska bli så, men det är väldigt svårt att hålla humöret uppe hela tiden.

Bische tror att det beror på ersättningen som vi ger han, att han inte blir tillräckligt mätt på den. Vi ska ju byta nu när han blir 6 månader, och då kan man ju även börja ge han välling och mer riktig mat. Jag hoppas verkligen att det blir bättre då.

Tänk om man hade tillräckligt med pengar så att man kunde anställa någon som hade hand om hushållet, då hade det inte varit några problem. Då hade jag kunnat ägna varje sekund åt Milton.
Vi hjälps åt mycket här hemma, men ibland så räcker ändå inte tiden till..

Måndag idag, och det är en hel vecka kvar tills helg. Jag hoppas den går fort!


Snö?

Det började ju snöa för typ en timme sen, men vad hände med det då? Fan kan den inte ta och komma på riktigt snart!

Hade ingen lust alls att blogga igår. Hade den jävligaste dagen på länge!
Vi skulle ju åka iväg å kolla på tapeter. Det började med att när vi nästan var framme så börjar bilen muppa sig, då visade det sig att tändstiften var paj så det var bara att vända och åka hem igen. Bische har beställt dom, för dom fanns inte inne, men dom kommer inte förän på tisdag så nu är vi billösa några dagar.. Som tur är så fick vi låna Dalles bil, MEN när vi kommer fram till GP så hade dom stängt för inventering, samma Fresks också. Jävla skit! Snacka om less jag blev då. Så vi åkte på Coop och handlade lite. Där var det så packat med folk så då blev jag less över det också..
Kvällen slutade iaf bra :) Vi såg först The Hangover, tyckte den var riktigt rolig :) Sen fastnade vi framför Transformers på 4:an, var ju tvungen att se klart den också :)
Vi kom inte i säng förän runt 1 tiden inatt, men jag fick ju sovmorgon ända till klockan 10 idag så det gjorde inget.

Nu ska vi traska upp till Jane & André och få lite kaffe.
Vi hörs!

Pics.

Fan vad den här dagen har gått fort, eller hela veckan har gått sjukt fort även fast vi har spenderat 3 av 5 dagar inne. Milton mår bättre nu, idag har knappt hostat nånting. Det är så skönt.

Idag tog vi en härlig promenad till affären, sen gick vi förbi Jane på hemvägen. Fick bullar och kaffe (som vanligt), nu måste jag faktiskt börja bjuda igen :)

Till middag blev det tacopaj, blev så gott att jag åt alldeles för mycket. Sitter här i soffan med en kaffekopp och försöker smälta maten lite.

Ikväll blir det så klart fredagsmys med Idol och Ben & Jerry´s!

Bjuder på lite bilder från dagen..




Kendras smile är oslagbart på den här bilden, haha






Kendra försöker krypa iväg :)

Min kärlek.

I mina ögon så har jag världens underbaraste sambo.
Han har allt som jag någosin önskat mig..

Han är omtänksam, rolig, fin, smart, händig och inte för att tala om att han är världens bästa PAPPA!

Jag ska faktiskt erkänna och säga att jag är dålig på att visa min uppskattning, måste bli bättre på det.
Men samtidigt så har vårat förhållande stärkts otroligt mycket sen Milton kom. Vi uppskattar varandra på ett helt annat sätt.

Jag ser fram emot att få dela resten av mitt liv med dig älskling. Jag vet att det alltid kommer vara vi två, i nöd & lust.


Love you!


Frisk luft.

Känns verkligen att man skulle behöva lite frisk luft. Det här är tredje dagen vi är inne. Men det känns som att Milton mår lite bättre idag, han har inte alls hostat lika mycket. Så imorgon, då ska vi ta en lååång promenad!

Idag då? Sara skulle komma förbi en sväng, vi ska nog bara dricka kaffe och prata lite skit. Finns som inte så mycket annat att göra :)

Nu ska jag passa på att duscha medans Milton sover. Skriver mer senare..

bye!

why?????

Åh jag blir så ledsen! varför ska det vara på detta viset?

Varför ska det kännas som att DH har varat i typ en kvart när det redan är slut?! Och för att inte tala om pauserna! Den känns typ som att det har gått 2 minuter och sen är det paus! Tror nästan att jag måste vara lite olaglig och ladda ner.. Iof, när fan ska jag hinna se dom då? Jag har ju utsatt tisdagar som desperate kvällar, annars så har jag ju fullt upp. :) Nä det blir nog att sitta och vara nyfiken vecka efter vecka :) Vem tror ni det är som har strypt Julie?

Från det ena till det andra.
Våran lilla bebis har gått och blivit sjuk för första gången! Snorar och hostar stackarn.. Önskar att det kunde vara jag som var sjuk istället. Tänk när han blir riktigt sjuk då, då kommer jag ju sitta och gråta tills det går över. Nej men helt seriöst, det sista man vill som förälder är väl att ens barn ska vara sjuk. Ska vara inne nu och bara mysa en par dagar och se om det går över.

Jag känner sug efter snus nu.. Tror jag ska lägga av med det. Bara onödigt.
Fan för nikotin!

Biggest Loser.

Sitter just nu och strökollar lite på det. Alltså shit, tänk om man skulle vara med i det programmet. Vissa går ju ner typ 5-10 kg per vecka. Jag skulle bara behöva vara med i det programmet i typ 3 veckor så har jag nått min målvikt. Tror tyvärr att jag är för liten för att söka, haha.. Tänk att man är för smal för nånting! :)

Nu börjar Ullared också. Dit ska vi ta oss en tripp i sommar.

Har funderat mycket på hur vi ska göra med utlandsresan också. Vi måste vänta tills i slutet av Maj, för då får jag mina semesterpengar, men då är ju grejen den att Madde tar studenten den 4:e Juni, och Milton fyller år den 6:e. Så jag vet inte riktigt hur vi ska göra. Vi vill inte åka mitt i högsäsong, det är så varmt då och jag vill inte utsätta Milton för sån värme. Så då tänkte vi att vi åker i början av September istället, men då har ju jag precis börjat jobba igen och det är ju inte så snyggt att börja med att vara ledig, haha. Ska ta mig en tur in till stan någon dag och gå in på någon resebyrå, höra vad dom rekomederar och sånt.

Jaha annars då? Skulle egentligen åka och ta sprutan idag, men då var vaccinet slut. Dom får in mer imorgon, så jag åker nog dit på onsdag istället.

Nu tänkte jag vara lite tv-nörd.

Torvalla är underskattat!

Vi tog oss en tur med barnvagnen runt ängsmon idag. Vilken skön känsla jag fick, nostalgi tillsammans med hmm ja hur ska jag förklara det.. Jag kände mig trygg liksom.

Är väldigt glad för att vi har flyttat hit igen. Och medans vi gick där så sa vi det att när vi ska bygga hus, så varför inte bygga det i torvalla? Det är barnvänligt, mycket skog, mycket promenadvägar, det finns det man behöver affär, frisör, pizziera m.m + att det är nära till stan.
Om vi skulle hitta en bra och billig tomt här någonstans (i ängsmon) så skulle vi slå till direkt. Jag skulle mer än gärna vilja att mina barn växer upp här.

Vi har så mycket drömmar om vårat framtida hus, om våra barn, bische om sina bilar som han vill ha :) och mycket mer.. Husdrömmarna känns inte allt för långt borta nu faktiskt. Vi tänkte att till våren ska vi ställa oss i tomtkö och prata med banken. Jag måste byta bank förs till bisches bank så att vi har gemensamt konto också.

Snart ska vi till Madde & Michaelas farmor och äta middag. Sen ikväll blir det nog bara en lugn hemmakväll.

Puss från mig!

Jahapp, och nu då?

Har ätit tårta och bullar idag så att jag tror att jag spricker snart :)
Vi har inte ätit någon middag än, men jag är inte ens hungrig. Vi ska lyxa till det med fläskfilé, klyftpotatis, vitlökssås och en god fetaostsallad. Men tänkte vänta tills Milton har fått och lagt sig så att vi får lite egentid :)

Nu sitter jag bara och funderar på vad denna kväll erbjuder? Är sugen på lite vin, men tänkte inte på det förut idag och vid den här tiden är det ju inte direkt något bolag öppet.
Som det ser ut nu så blir det nog bara en hemmakväll med någon film. Bische har ju inte sett Twilight än så vi kanske kan se den, han måste ju se den innan vi ska se den andra filmen iaf.
Det är ju som mysigt det med, filmkvällar :)
Jag älskar film, tyvärr har jag en samo som inte delar det intresset med mig. Han ser oftast bara på film för att jag vill det. Visst om det är en super bra actionrulle så älskar han att titta, men det är ju sällan man ser en bra action.

Nu ska Bische lägga Milton, och jag tänkte börja med maten.
Ha en härlig lördag!

Fullt ös, medvetslös!

Har flängt fram och tillbaka idag känns det som :)
Gick först upp till mamma, sen bar det iväg till lillänge och diverse affärer. Hittade mycket som jag ville köpa på barnenshus, som vanligt! blir shopping där när pengarna rullar in :)

Hem igen och väntade på mamma och co. Idol och kinamat stod på schemat. Tycker det är så härligt att umgås med familjen. Längtar tills Milton blir större så att han också kan vara med och mysa på kvällarna :)

Sitter å funderar på vilka som kommer hänga löst ikväll, jag tror Reza och Eddie. Vill absolut inte att Reza ska åka ut så jag hoppas på Eddie.

Imorgon jobbar bische, då ska vi på kalas till familjen Söderberg/Fahlgren. André fyller nämligen år, och jag känner på mig att det kommer bli en riktigt lyckad födelsedag ;)


vart tog energin vägen?

Igår hade jag massor av energi, vart tog den vägen?
Skulle egentligen ha behövt vika tvätt, städa toaletten, dammtorka osv.. Men jag orkar inte!
Jag åt inte ens någon middag idag, jag gick och la mig och vilade lite när bische kom hem. Så han badade med Milton, matade han och la han. Jag myste bara lite med han innan han skulle lägga sig. Det är skönt att inte behöva göra något ibland faktiskt!

Jag & darling har myst på lite grann istället. Legat i soffan och bara pratat, om gamla minnen, nya minnen och massa annat roligt. Det behövs ibland!

Imorgon ska jag och mamma iväg och ta sprutan, hoppas jag inte får feber. Men det är ingen mening på att skjuta på det längre, har gruvat mig länge nog nu :) tycker inte alls om sprutor.


Sitter och äter hårdbrödmackor med o´boy nu, det är gött det!

Har haft en mkt trevlig dag.

Dagen började med att jag & lillen packade in oss i bilen och drog till Aspåsnäset. Efter många om och men så kom vi äntligen fram, var inte direkt världens lättaste att hitta dit kan jag lova :) Fick en mycket god lunch, och väldigt gott fika. Och lilla Tåve var ju så söt :) Min söta unge där emot har vägrat sova idag, han har väl sovit ca en timme sen klockan 10 imorse vilket inte alls är bra för en 5 månaders bebis.. Men ändå så var han lika glad som alltid på eftermiddagen. Bische höll igång han hela tiden så det kanske var mycket därför också :)

När vi kom hem så drog jag fram dammsugaren och torkade golvet, fick en litet ryck. Har haft en sån energi hela kvällen, kan det bero på Hannas mat kanske ;)

Har haft en låångt samtal med Sara ikväll också.. Känns väldigt bra nu, känner mig lugnare i hjärtat eller vad man nu kan säga, haha.

Sitter å glor på Arga snickaren nu, sen då? Greys är det ju, men jag har följt det så dåligt på sistone så jag vet inte om jag vill se det. Ett bad kanske?

Dagen som gått..

När jag väl ska skriva blogg så kommer jag aldrig på vad jag ska skriva. Annar så tänker jag att -det där ska jag skriva i bloggen. Men när jag väl sitter här så är det helt tomt i hjärnan. Hädanefter så ska jag skriva så fort jag kommer på något smart :) vilket kanske inte är allt för ofta, höhö

Jag & min fina älskade lilla bebis klev inte upp ur sängen förän halv 11 idag, vi sov tyvärr inte hela tiden (vilket jag gärna skulle ha gjort kan jag lova). Milton vaknade halv 6 och ville käka, somnade om och sov till 8. När han vaknade då tog jag upp han och la han i våran säng, han låg och surrade lite för sig själv medans jag låg och halv sov, vid 9 tiden somnade han om igen och sov en timme. Jag älskar sånna här dagar när han är så snäll.
Sen var det bara upp och göra oss iordning å fara på BVC. Nu väger han 7500 gram och är 65 cm lång. Det märks verkligen på han hur mycket han utvecklas och växer från vecka till vecka nu. Och sen var det dax för sprut jäveln, jag gick ut från rummet för jag klarar det verkligen inte. Mamma var med så hon fick hålla i han. Men allt gick jätte bra, han skrek inte alls så mycket som han gjorde förra gången så nu håller vi bara tummarna för att det inte blir någon feber.

Efter det har vi inte gjort något speciellt faktiskt.. Bara degat, först hemma hos mamma och nu hemma :)
Imorgon ska vi förhoppningsvis åka och hälsa på Hanna och Tåve. Tänker ju inte åka om Milton får feber, men annars så ska vi åka dit och bli bjudna på lunch och fika! :)

Och ikväll vet ju alla vad som står på schemat, ellerhur? ;)

Jag ger upp.

Jag blir så less på det här. Nu ger jag upp.

Tur att jag har min älskling att luta mig mot när det är svårt.
Och ännu bättre är väl att jag har min älskade Milton som förgyller mina dagar och får mig att bli glad hur ledsen jag än är.

Min familj är det finaste.


Pappas dag!

Har varit en hård dag. Man lär sig aldrig när det gäller alkoholen. Det är tur iaf att man har lite hjärna kvar att man inte gör det så ofta :)
Hade en trevlig kväll igår, och det får man ju sota för idag. Kommer bilder sen :)

Vi gick upp till mamma imorse när vi hade vaknat. Saknade våran lilla älskling så mycket och om det är någonting som kan bota en bakfylla så är det han! :)
Sen kom Jane, André och lilla Kendra på farsdag middag. Vi fick hemmagjord pizza och ananaspaj till efterrätt. Tack mamma!

Här kommer lite bilder från mamma/bebisträffen.


Milton lånar Kendras stol :) Milton lånar Kendras babygym


Alltid lika glad -Kendra! Hela busligan :)


Tror Milton trivdes rätt bra där bland alla tjejer ;) Kendra & Milton.


Kendra Charlie Edith & Milton Milton får en puss av Janes hund Hälge :D

Ska lägga upp fler på facebook sen, nu ska vi se Johan Falk -Operation Näktergal.
Ha en mysig söndag!                                  


vågen går åt rätt håll nu!

Ställde mig på vågen igår, vilket jag inte har gjort på läänge. Och bara så där har jag gått ner 2 kilo! Wiho! Det som är så skumt är att jag har inte gjort nånting, och förut när jag ansträngde mig, var ute och motionerade och åt väldigt nyttigt då stod det still. Det kanske beror på att jag mår mycket bättre nu också, känner mig gladare och piggare.

Var ju på mamma/bebisträff igår, det var mycket trevligt! Hoppas det blir något snart igen. Tycker verkligen att det var en smart idé av Jane att styra upp det :)
Tog en massa bilder, har dock inte tid att lägga ut någon nu.

Mamma kommer snart å hämtar oss, då ska vi åka på Maxi och handla, sen blir det middag hemma hos dom. Senare ikväll ska vi till Mikaela & Dalle. Milton blir kvar hos mamma.
Kul ska det bli!

Nu måste jag fixa håret, byta blöja och mata lillen..

Jag har tråkigt!

Nu sitter vi här vid varsin dator, har så tråkigt! vad kan man göra?
Vet egentligen inte vad jag ska skriva heller :)

Kan ju iaf berätta att Bische fick lite feber av sprutan, inatt vaknade han och kallsvettades, inte alls kul. Plus att Milton inte var så sugen på att sova heller inatt. Så B var hemma från jobbet idag. Han började må lite bättre på förmiddagen, och han som är så rastlös och aldrig kan sitta still! Så då åkte vi på Rusta för våran duschslang pajade imorse, köpte en ny sån. Åkte på bolaget tills på lördag, då ska vi fira Dalle som fyller 25 idag :) Var på Ica Maxi, köpte en tomtedräkt eller vad man nu ska kalla det åt Milton. Ska fota lite till julkort m.m
Ja det var våran dag det.

Funderar även på att lösenordskydda bloggen, känns som att det finns några som jag inte vill dela min vardag med. Men ja vi får se, har inte bestämt något än.

Sen skulle jag bli super glad om jag fick lite mer kommentarer! :)

Svinsprutan.

Det har blivit ett himla prat om den här sprutan, om man ska ta den eller inte osv.. Alla har olika åsikter. Och ja jag kan hålla med om att man inte vet alla biverkning m.m. Men jag tror ändå att det är större chans att man blir smittad än att man får biverkningar, och om man får lite feber av en spruta det gör inte så mycket tycker jag.
Bische var och tog den idag och jag ska ta den till veckan, för Miltons skull. Hade vi inte haft Milton så skulle jag inte ha tagit den. Men fick höra senast idag att ca 20 personer blir smittade varje dag i Östersund, och jag skulle aldrig förlåta mig själv om han fick det bara för att jag inte tog sprutan. Så ja jag ska ta den.

Nog om det.

Efter stan idag så gick jag förbi Jane och fick mig en kopp kaffe. Milton skrattade så mycket åt André, haha! Synd att jag inte hade med mig kameran.

Bjuder på en bild iaf sen kvälls gröten :)


ännu en fas?

Har haft några jobbiga nätter på sistone. Milton har börjat vakna redan vid 11 på kvällen, och sedan håller han igång hela natten. Vaknar ca en gång i timmen och skriker, jag går upp, stoppar i tutten på han och sen somnar han om direkt. Han vill också äta på natten nu igen, vilket han inte har gjort på hundra år. Hoppas detta går över snart.

Jag gillade mer när han hade den fasen att han sov hela natten, vaknade inte förän 5-6 på morgonen, åt då och somnade om till 8-9 tiden, det passade mig perfekt! :)

Snart ska vi åka ner på stan och lunchdejta med Cimona. Undra hur stor magen hennes är nu då :)

Mörkt är det ute också, måste ju ha lysen på även fast det är mitt på dan. Jag vill ha snö nu!

Snart jul!

Alltså jag kom just på att det är ju för fasiken jul snart, haha. Det är mindre än 2 månader kvar och jag har inte haft en tanke på julklapper.
Eller jo jag vet vad jag ska köpa till våra föräldrar, men sen då? Har ju 5 syskon att köpa till å Bische har 2. Och vad ska jag köpa till Bische? Börjar få lite små panik nu :)
Till Milton tänker vi inte köpa något avancerat, blir kanske någon leksak eller nått sånt. Jag har sagt till alla att dom ska köpa saker som han behöver istället för leksaker och sånt, han förstår ju inte så mycket än :) Men tänk på jul då är han nästan 7 månader!

Dom här månaderna sen Milton föddes kan jag helt klart säga har varit de bästa i mitt liv. Den kärleken jag känner för den där lilla pojken, jag visste inte ens att man kunde känna så. All glädje han ger mig. Bara han ler mot mig så smälter jag.
Det finns inga ord för hur mycket jag älskar han!


En dag gammal på BB


Nu är han en stor kille! :)

Paranormal Activity.

Finner inga ord för denna film. Man måste se den själv för att förstå.
Jag ångrar nästan att jag såg den, så läskig var den!

Dagen som gått..
Fick inte mycket sömn natten som varit så jag var ganska seg imorse när lillen ville kliva upp.
Jag & Sandra gjorde äggmackor till frukost, då fick man iaf lite energi.
Madde kom ner å hälsade på. Då passade jag på att packa upp lite (nej vi är inte klar ÄN) haha. Hade också tvättstugan från kl 14-18. Helt störda tvätt tider här, antingen är det mellan 7-10, 10-14, 14-18, 18-22. Det är ju bara 4 timmar emellan. Och när man har så mycket tvätt som vi hade idag så hinner man inte klart allt.
Som tur är så har vi ju ett väldigt stort badrum så nästa investering blir tvättmaskin och torktumlare!
Björn & Kimberly kom och käkade middag hos oss idag, gjorde en väldigt god kyckliggratäng. Det blev lyckat!

Kanske man skulle ha hoppat ner i sängen nu och försöka få sig några timmar sömn. Hur nu det ska gå efter man har sett den där filmen. Men jag får skylla mig själv :)

RSS 2.0