Höst? Vinter?

Jag tycker då att det känns som vinterkyla ute. Helst så skulle jag vilja sätta på mig min Peak jacka och kura ihop mig :) men det kanske är lite för tidigt?

Man vill ju knappt gå utanför dörren. Tänkte egentligen ta en promenad imorse, men blev inte ett dugg sugen när jag såg vädret. Så vi har bara varit hemma idag, eller ja vi var på affären en sväng, men det är de enda.
Vi ska åka och kolla på lägenheten en gång till när bische kommer hem. Jag vill veta vilka rum man ska prioritera när det gäller tapeter. Vi kan inte ta allt på samma gång, så man får ta lite pö om pö.

Milton är lite rastlös idag tror ja. Ingenting som duger :) tjurungen.. Men så fort han ler igen så glömmer man bort det där.

Ikväll blir det tv-kväll! Först Idol, sen den här serien på 4:an med Persbrandt. Tyvärr så är ju den samtidigt som Greys, MEN vi har ju en inspelningsbar box som tur är och då kan man följa alla program :)

Träninsdojerna.

Idag tog jag & Milton en promenad det första vi gjorde imorse. Jag invigde mina nya dojer, det kändes som att man gick på moln :) tok sköna var dom! och jag gjorde ett bra kap när jag köpte dom också, hade egentligen kostat 1000 spänn, men var nedsatta till 600 den veckan. Sånt tycker jag om!

Har precis ringt till BVC. Är lite orolig ang Miltons mage. Han har inte gjort nummer två sen i fredags och han spyr nästan hela tiden. Han har typ aldrig spytt förut så man blir ju orolig. Dom svarade inte så jag pratade in på telesvar så jag hoppas dom ringer upp snart.
Har testat tops i rumpan, alltså att man "retar" lite där, men ingenting händer.. Kanske måste köpa laxeringsmedel.
Det som är lite konstigt är att han har inge ont i magen, för han är inge gnällig och han är alldeles mjuk på magen. Ja vi får se vad dom tycker att jag ska göra..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag ner på stan, möta upp Bische och gå och skriva på fadersskapspappren (nej vi har inte gjort det än). Då blir han pappa till Milton på riktigt! :) Jag hade ju skickat in papper till skatteverket och skrivit att Milton skulle heta Björninen i efternamn, men det fick vi avslag på eftersom att faderskapet inte hade fastställlts än. Så nu måste jag skicka in nya papper.
Vi ska även skriva på kontraktet på våran nya lägenhet, wiiie!

Ikväll ska jag på middag hos Linn, det ska bli super trevligt!
Japp det är min dag det :)

Att vara vuxen.

Är så skönt! ibland..
tänk när man var 13, 14 år och inte hade ett enda bekymmer i världen, eller jo bekymmer hade man väl men det var typ att någon hade snackat skit eller att min kille som jag hade varit ihop med i en vecka gjorde slut. Sånna bekymmer saknar jag ibland :)
Nu har man egna barn som man ska ta hand om, en egen ekonomi som måste gå ihop. Ja ibland så är det inte lätt.

Men en sak som jag kom att tänka på sist när vi var på badhuset är att när man var liten och var där med familjen så gjorde alltid mamma ordning nå äckligt fika (som egentligen var jätte gott), man fick aldrig äta dom där goda hamburgarna med strips!
Så sist när vi var på badhuset så beställde jag hamburgare med strips, men det var ju egentligen inte så gott det heller, då saknade jag mammas fika med smörgåsar, yougurt och saft :)

Att vara vuxen är skönt ibland..

Jag älskar att shoppa!

Ja så ere bara. Igår önskade jag verkligen att man var ekonomiskt oberoende så att man kan köpa precis det man vill.

Vi köpte iaf nytt köksbord + stolar, vitirinskåp, en stor och bra gryta, en sjukt fin vas, ett sånt där fårskinn som man kan ha vagnen och massa massa annat. Ni får se resultatet sen för vi ska ju inte plocka upp nånting förän vi flyttar, så allting står nere i förrådet för tillfälligt.

Var in i Birsta huset också, men till min förvåning så hittade jag nästan ingenting som jag ville ha. På Gina köpte jag bara en kofta och nya trosor, Bische hittade en snygg tröja och en parfym på Cubus och så köpte jag lite kläder på HM, thats it.. Eller jo jag köpte ju nya träningsskor också, så skönt att ha riktiga. Nu kan vi ut och gå hur mycket som helst :)

Har inte riktigt haft lusten till att blogga i helgen som ni kanske har märkt, har varit så mycket annat.
Nu håller älskling på med omelett till frukost, gött de! Sen ska vi åka till mamma och hämta Milton och även gå på villavisning som vi fick en inbjudan till. Dom har byggt nya hus i det där nya området i torvalla så vi ska dit och kika :) Alltid roligt att titta ju även om inte vi ska bygga just nu..

Kanske skriver mer sen. Hola!

Bye bye Rådhusgatan!

Och hej hej Torvalla!
Nu tycker säkert många att vi är helt dum i huve som flyttar till torvalla av alla ställen :) Men jag tycker faktiskt om torvalla, speciellt ängsmon. Barnvänligt område, fin lägenhet på bottenplan med en liten uteplats och det bästa av allt är ju att jag har nära till mamma :) Jag som är så himla mammakär :)
Kanske inte skulle ha valt att flytta till torvalla om vi inte hade haft barn, men det är ju inte direkt så att jag kan släppa ut Milton själv här och leka när han blir större, nä jag tror nog att torvalla blir bra. Iaf tills vi ska köpa/bygga hus :)

1:a november slipper vi den här lägenheten. Gick fort som bara den. Fick lägenheten och fixade en som ville hyra våran på samma dag.

Idag så är jag helt frisk också. Eller jag är ju lite snuvig och seg, men ingen feber. Och igår kunde jag knappt röra mig. Men tur var väl det! För jag vill då inte missa IKEA på lördag :)
Måste köpa nytt köksbord nu också för det vi har nu är lite för litet i den lägenheten.

Jag tappar så himla mycket hår just nu, undra om det beror på årstiden eller vad det är för något?
Nä nu blir det snart Idol.

Jahapp då ligger man här som en klubbad säl..

Imorse när jag vaknade ville jag bara ta livet av mig. Jag tänkte de, snälla snälla Milton kan du inte sova en timme till. Men det ville han icke :) alltså jag hade knappt någon ork i kroppen så jag ringde Madde och frågade om hon kunde komma hit och passa han en stund, tack snälla syster! what would i do without you?

Känner mig lite bättre nu, men det brukar ju oftast vara så att man är som dåligast på morgonen och på kvällen sen är man lite bättre på dagarna. Men ändå så känns det som att någon har kört över mig med en lastbil.
Därför ska vi ta vårat pick och pack och åka till mamma så att hon får pyssla om oss lite :) Blir nog att vi sover över där..

Jag kommer bli väldigt tjurig om jag inte är bättre tills på lördag! haha.

Nu ska jag dö resten av dagen.. hej på er!

Bara jag inte börjar bli sjuk nu då..

Har haft skit ont i halsen plus lite snuvig idag. Jag orkar verkligen inte bli sjuk nu, dels för att jag är ju hemma själv med Milton på dagarna och dels för att vi ska ju till Sundsvall på lördag. å då får jag ju absolut inte vara sjuk! :)

Tvingade Michaela att åka upp på affärn nyss och köpa halstabletter till mig :) Har det inte blivit bättre tills imorgon ska jag åka på apoteket och shoppa lite.
Vägra vara sjuk!

Var på ögonmottagningen med Milton imorse. Läkaren på BVC tyckte att han skelade för 2 månader sen. Idag skelade han ingenting, hon läkaren där sa att det kan ta upp mot 3 månader innan blicken blir stadig på bebisar. Så varför väntade inte dom på BVC tills han blev 3 månader och kolla hur han såg ut då istället? Ja ja, nu har vi iaf varit där och allting såg bra ut.

Mamma följde med oss dit, så vi åkte hem till henne efter det, jag hatar att sitta hemma själv och glo en hel dag.
Bische slutar snart så då kommer han å hämtar oss..

Blir kycklig a´la Bische till middag ikväll och självklart IDOL!

Sovrutiner.

För första gången på väldigt länge känner jag mig utvilad idag!
Milton har ju haft så konstiga sovrutiner sen han föddes. Från början vaknade han varannan timme, sen blev det bättre och han vaknade bara 2-3 ggr per natt, första gången runt 3 tiden. För ett tag sen började han vakna mellan 1-2, å de tyckte inte mamman om kan jag tala om :) Då hade man ju inte hunnit sova många timmar själv.
Men nu så verkar han komma mer till ro när han sover. Nu vaknar han inte förän 6 tiden på morgon, då ger jag han mat å sen somnar han om till 9-10, så himla skönt kan jag tala om! Då har man ju fått sova en hel natt utan att bli störd.
Jag hoppas hoppas verkligen att detta håller i sig. Det värsta är att vi måste lägga Milton så tidigt på kvällarna, ibland blir det till och med runt halv 7, men han är ju så trött då stackarn så det går inte att hålla han uppe. Skulle vara bättre om han kunde vara vaken till typ 8 iaf, då hade han ju säkert sovit till 8 på morgonen.
Ja ja, det blir säkert det också när han blir större :) Han är ju så liten än mammas lilla gos..

Tycker att det är super bra att vi redan har fått in rutiner. Brukar vara inne å kika på familjeliv.se ibland, och där är det väldigt många som tycker att det är på tok för tidigt att ha rutiner redan nu. Vissa har inte ens rutiner på sina ungar som är runt 1 år.
Men då skrev jag det att det blir så mycket skönare för oss som förälder och dels också för barnet att veta att den här tiden ska jag lägga mig och den här tiden kliver vi upp. Tror att man behöver några timmar på kvällen att få ägna sig åt sig själva.

Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva om idag. Det är ett jävla tjat om Milton va. ;)

Ska passa på att laga mat nu när han sover.. Puss!

Seg i huve.

Har egentligen ingen lust alls att blogga idag. Men det är som Madde säger, man måste ju göra det för att ha läsare :)
Hon hade inte skrivit på 2 dagar nu, och idag hade hon haft en läsare, haha. Gå in och kika på hennes vettja: madeleinewesth.blogg.se

Hade en mycket trevlig kväll igår. Spelade Med andra ord och Cluedo. Vi blev nästan osams när vi spelade Med andra ord, haha, men det var kul ändå :) Cluedo var väldigt svårt, men det blir väl lättare när man har spelat det någon gång, och så kanske man ska vara nykter också ;)
Var inte alls meningen att jag skulle dricka som jag gjorde igår, hade tänkt att kanske dricka 2 glas vin, men det blev liiiite mer än så.
Som tur var så vaknade inte Milton förän halv 7 imorse första gången, sen somnade han om och sov till halv 11, hur skönt var inte det då?! :) Han kände nog på sig att mamma och pappa inte var helt hundra :)

Vi bjöd in oss själva på middag hos Mamma idag, så vi ska väl börja röra oss dit snart.

Film & Chips blir det ikväll :)


Mardrömmar.

Jag drömmer fortfarande mardrömmar om dom där jävla äckliga kusarna. Jag kan inte sluta tänka på det! Idag ska jag laga mat hemma för första gången sen "incidenten". Jag har verkligen varit så äcklad att det har inte gått, men bische sa att jag var tvungen att skärpa mig så idag ska jag ta mig i kragen :)
Ringde till våran hyresvärd igår för jag antar att det är dom man ska kontakta först om nånting sånt händer? Ringde 2 ggr, inget svar. Pratade in på telefonsvararen och sa vad det gällde och att dom måste ringa upp så fort som möjligt. Hörde ingenting på hela dagen, så jag måste väl ringa igen på Måndag. Sånt där är så irritersamt tycker jag.

Igår som sagt så hade vi fredagsmys hos Sara. Hon bjöd först på middag, sen gjorde vi kladdkaka och kollade på Idol :) hyrde också en film, kommer inte ihåg vad den hette nu, men den var ganska dryg.. Vi sov över där, är lättare att göra så än att man ska hem med Milton och dra upp han ur vagnen så att han vaknar osv.
Stackars Sara fick sova på soffan medans vi ockuperade hennes säng ;)

Spelkväll står på schemat ikväll. Björn, Kimberly, Mikaela, Dalle & Sara kommer hit. Blir nog ett glas vin eller två för mig också :) känner mig lite sugen på det.

Har haft lite städdag idag eftersom att Bische ändå jobbar. Har bara toaletten kvar nu, men det är ju den som är drygast så jag ska sitta här och gruva mig ett tag till :)

Ha en trevlig lördag!

Fredagsmys hos Sara.

Det sysslar vi med ikväll, bara så att ni vet :)

Äckliga jävla kusar!

Skulle till å laga middag idag, öppnade förpackningen till tagliatellin.. I förpackning kryllade det av små röda kusar, alltså jag blev så äcklad att jag nästan höll på att spy. Kastade ut förpackningen på en gång (dum som jag var), kollade igenom hela skåpet, slängde alla öppnade grejer, men hittade inte en enda kuse till. Så dom måste ju komma av pastan, men det är ju inte ens länge sen vi köpte det där.
Jag blev så äcklad att jag inte kunde laga nån mat, ville inte ens gå in i köket på ett tag. Ska iaf ringa till antisimex imorgon å be dom komma hit och kolla, för tänk om dom kommer från någon annanstans då.
Så det blev donken mat idag, det var så länge sen vi åt det så det var faktiskt gott :)

Från det ena till det andra..

Sitter här i min ensamhet och har tråkigt. Bische är med dalle och gör nånting med bilen och Milton sover. Storstädat har vi redan gjort, så what to do? Är Idol nu så då har jag ju nånting att göra i en timme iaf :)

Usch jag ryser fortfarande när jag tänker på dom där kusarna. FY VAD ÄCKLIGT!

Den här jävla vikten.

Jag är så sjukt less på "idealkroppen" så jag tror att jag dör snart. Ska man behöva vara en size zero för att vara snygg eller?! Satt och kollade på Tyra Show igår, då var det en tjej där som hade varit överviktigt EN gång i sitt liv, och då vägde hon 77kg till sina 175cm, what the fuck?! Det är typ vad jag väger nu och jag är 160. Jag har verkligen ångest över dessa gravidkilon, men varför ska jag ha det egentligen? Det kom ju ut världens bästa lilla bebis av det! Och jag skulle lätt kunnat gått upp 20kg till bara för att få han.

Jag vill börja träna, och jag ska börja träna. Men jag vill att det ska vara för MIN egen skull och inte för någon annans! Och just nu känns det inte som det. Känns som att jag inte vill gå ner i vikt bara för att man ska vara smal. Jag hoppas att jag får motivationen tillbaka snart..

Äh nu skiter vi i det. Nu sitter jag å äter popcorn i soffan och myser :)

Jane & Kendra var och hälsade på hemma hos mamma idag när vi var där. Var super kul att träffa dom! Det måste vi göra om fler gånger :)

jaaa och så vill jag ha en ny lägenhet, nuuuu!

Smygpremiär av ICA Maxi.

Vi fick en biljett av Björn så klockan 18 var vi där när portade öppnades för första gången :) Tyckte absolut att det var bra, finns ju allt från verktyg till mat. Fanns mycket fina barnkläder, så jag kan verkligen rekomendera att shoppa där! Dock fanns det inga fina vuxenkläder.
Så den här månaden blir det storhandling där :) Ska också skaffa mig ett ICA kort som man kan sätta in pengar på varje månad, tycker det kan vara smart att ha ett matkonto.
Det som är det värsta är ju att eftersom det finns så mycket annat roligt där så kan det ju hända att det blir lite dyrt. Men man får väl hålla fingrarna i styr ;)

Madde var här under tiden och passade Milton, kände inte för att ha med han där när det var så mycket folk. Vissa hade ju med sig sina barn och det var skrik och grin hela tiden. Så jag är glad för att han stannade hemma.
Tack än en gång Madde :)

Sitter å kollar på Idol nu. Love it! Det är uttagningarna som är roligast.
bye bye!

Nu är den klar :)

Nu tror jag att bloggen är så gott som klar! Tack älskling!
Jag fattar ingenting av det här med header och stilmallar och allt vad det nu är.. Det är tur att man har han ibland ;)

Börjar nästan tro att Milton typ har fått eftermiddagskolik eller något. Nä det kan det väl inte vara eftersom han somnar så fort man har lagt ner han. Men han börjar typ skrika vid halv 5-5, sen skriker han tills han går och lägger sig. Igår var värst, då var det absolut ingenting som hjälpte. Men grejen är ju den att han är mätt och han har sovit bra under dagen, så varför gör han så? Någon som varit med om det?
Det är väl bara en fas det här också. Man måste tänka hela tiden -det går över!

Ja ja, nog med bloggande för idag. Tänkte bara skryta lite om min älskling. Han är ju så duktig! :)

Hemmadag.

Är trött och seg idag. Trodde att promenaden imorse skulle pigga upp mig, men icke. Blev nästan ännu tröttare. Så idag ska jag och Milton mysa hemma hela dagen! Synd bara att inte pappan kunde vara hemma.

Imorgon ska vi till Sandra och äta lunch. På onsdag ska jag ta mig en promenad till Torvalla och hälsa på mamma. På torsdag ska jag träffa Cimona och fika med henne. På fredag?
Tänk att det är nästan fullt upp hela tiden..

Äh kanske man skulle ha fått i sig nån lunch. Magen börjar kurra lite..

Familjedag.

Söndagar är familjedag får våran del. Eftersom att Bische (oftast) jobbar lördagar också så är detta den enda lediga dag vi har tillsammans. Idag har vi spenderat den nere på stan. Bische skulle köpa nånting på Clas Ohlson, så vi passade på att gå in på Stadium, hittade en jätte fin jacka till B där, det var en North Face så den kostade ju lite grann om man säger så :) Hittade också en Everest jacka, dock inte lika skön tyckte B så det blir nog den andra. Jag tycker ändå att det kan vara värt att köpa en dyrare vinterjacka, för då kan man ha den mycket längre. Jag är inne på min tredje säsong med min Peak, och i vanliga fall så köper jag nya vinterjackor varje år. Men inte nu längre :) Fast nästa år är det nog min tur!
Tror iaf att jag ska lägga pengar på att par riktiga vinterskor i år, Milton blir ju större vilket innebär att man kommer vara ute mycket i snön och leka och då känner jag att jag vill ha ett par som man inte fryser i. Tommy hade köpt ett par Timberland skor, både snygga och varma. Men vi får se.. Vi ska ju till sundsvall i slutet av den här månaden så jag får kika lite där.

Filmen igår var iaf kass, den började bra men sen blev det för överdrivet så då satt man bara å skrattade till slut. Kommer inte ens ihåg vad den heter. Men chips och dip var gott iaf :)

Nu ska vi spela lite kort och dricka en kopp kaffe. Härliga söndag!

Film & Chips!

Japp jag tänker unna mig ikväll. Vi ska till Björn & Kimberly och kolla på en skräckfilm, kommer dock inte ihåg vad den heter men på trailern verkar den vara hur bra om helst. Så idag när jag var på coop köpte jag chips och dip :)

Och jag är så irriterad på Miltons läkare, vi har ju Nutramigen på recept fortfarande eftersom vi inte vet om han är mjölkallergiker eller ej, och i måndags när vi var på BVC skulle han skriva ut en omgång till, i torsdags skulle jag hämta ut det men det fanns inget recept. Ringde BVC och dom hade sagt åt han att han skulle skicka det men han hade tydligen glömt bort det, och igår så var han på kurs. Jaha, tack för det.. BVC tyckte att vi skulle testa vanlig ersättning och se om det har blivit bättre, så jag köpte det idag. Har lite kvar av den andra så jag börjar väl men den vanliga imorrn. Men blir det sämre så ska jag ha Nutramigen igen på en gång.
Han skulle ju även skicka remiss till barn så att vi fick kolla upp detta, men det verkar som att han har glömt bort det också. Fan vad less jag blir på sånt där..

Snälla syster yster ska vara här ikväll medans vi är och kollar på film. Tänkte lägga Milton innan vi åker, och han har aldrig vaknat när han väl har somnat så hon får nog bara sitter här och glo :)

Tack Madde!

Mitt hjärta.

Fick världens finaste rosor av Bische igår när han kom hem från jobbet. Tänk att man kan bli så glad för så lite! Jag uppskattar sånna saker mer än tex presenter man får när man fyller år osv.. Det är som romantiskt på något vis :)
Tog ett kort på dom men jag kom ju på att jag kan ju ändå inte föra över några bilder till datorn. Gaah, jag måste nog lämna in den ändå.. Får se om man kan släpa upp sig på elgiganten nån gång nästa vecka.

Har varit ute å gått varje dag den här veckan, förutom i måndags. Och inte en enda godsak har jag ätit heller, känner mig faktiskt nöjd över mig själv. Nu ska dessa kilon bort! Är less på att känna mig som en flodhäst, haha.

Igår blev jag bjuden på mysmiddag hos Katja. Hade hur trevligt som helst! Det behövdes kan jag lova. Tack tjejer!
Nästa gång blir det middag hos Linn, och gången efter det hos mig :)

Ikväll blir det fredagsmys med idol, en film och kanske fruktsallad, det lät gott!
Vi hörs!

Dopbilder..



Här får han vatten på huvudet :)



Vi + Miltons faddrar.



Sötnosen med finkläder :)



Tårtan.



Denna fina tavla fick vi av pappa m fam.




Dukningen.


Fler bilder finns på facebook..

Besiktning.

Vi hade besiktningstid igår klockan halv 4, men det hade vi totalt glömt bort. Som tur är så fanns det en imorse klockan 8, annars brukar det ju vara jätte lång vänte tid.
Den gick igenom iaf! Slipper man tänka på det något mer det här året.. Men nu kommer väl skatten snart va? Det brukar väl göra det efter man har besiktat bilen.

Kollade på Idol igår. Alltså helt seriöst, tror dom som går dit att dom kan sjunga eller? Det finns ju dom som sjunger jätte bra så lämna plats åt dom istället. Men då skulle vi ju inte få skratta nånting, haha. Den där killen på slutet, Jon tror jag han hette. Han var ju hur grym som helst! Det såg inte ut som att han kunde sjunga så bra :)
Nu börjar det massa bra program, det är det som är bra med hösten.

Ska byta blöja på Milton nu, mata lite å sen tänkte vi ta en promenad till torvalla..

Powerwalk.

Tog mig i kragen idag och gick en promenad det första jag gjorde imorse. Klädde bara på Milton och mig själv sen mötte vi upp sara och gick till växtvaruhuset fram och tillbaka. Så himla skönt! Sen bjöd Sara på frukost, smoothie och hårdbrödmacka med makrill på, gott var det :)
Varför gör man inte detta varje dag?

Nu sover Milton så jag ska ta å vika in all tvätt, guud så tråkigt det lät. Sen ska vi gå bort på Kvantum, ska göra en kyckliggratäng idag som det ska vara grillad kycklig i och det har dom ju inte på Willys. Och det kan ju vara skönt med en promenad till :)

Ska lägga in lite bilder sen om jag får tid..

Världens sötaste Izabella.

Fyller 4 år idag! Hon börjar bli stor nu :) å tiden har gått så himla fort. Jag kommer ihåg när jag träffade henne första gången, då bodde Sandra och Bella på Timmervägen i Torvalla, och så låg hon där i sin babysitter och var precis lika söt då som hon är nu :)
Vi ska dit i eftermiddag och äta lite tårta.

Vi ska på BVC idag också, Milton ska ta sin 3 månaders spruta, huvva.. Jag klarar inte av sånt där så jag har bett bische att gå tidgare från jobbet så att han kan följa med. Jag är bra på att trösta efteråt :)
Jag kommer ihåg när han skulle ta sprutan på BB som dom tar när dom är 2 dygn. Jag ville inte följa med, men jag hörde inte på rummet hur han skrek. Jag hade nästan lust att gå dit och säga åt dom att sluta. Det värsta av allt var att dom stack han 6 gånger innan dom fick något blod! Så jag måste säga till läkaren att han ska vara extra förstiktig för jag vägrar att vara med om det igen.

Så fort Milton har vaknat så ska vi åka ner på stan och köpa en present till Bella, hade egentligen ingen lust med det idag men jag måste ändå lämna in den där doptavlan som jag fick av mamma på gravyr.

Vi hörs!

Miltons dop.

Tack alla ni som kom, och tack för alla fina presenter!

Allting för över förväntan. Milton var så snäll under själva "cermonin", han bara satt där i bisches famn och var tyst och stilla. Han var lika snäll under middagen också. Mamma blir så stolt! :)

Nu är man äntligen hemma igen, är jätte trött och skulle behöva vila en stund, MEN det ville inte Milton :)

Kan tyvärr inte lägga in bilder än från dopet, men det kommer! Måste fan ta mig i kragen och leta reda på sladden, annars måste jag ju lämna in datorn. Och vara utan dator i 2 veckor?! Nej tack :)
Miltons farbror Stefan filmade även hela dopet så jag ska lägga in den också. Tack för det!

Presentlista:
Gammelmorfar & Britt-Marie - En söt termos med en nalle på.
Faddrarna -Bankkonto som dom hade satt in 1500 på + babyvakt.
Cathrin & Stefan -Fotoalbum
Barnen i Ramsjö -En söt blomma.
Renee & Krister m. fam -Bestick.
Madeleine & Johan -Fotoalbum
Pappa & Anna-Lena m. fam -Dom hade förstorat upp bilden som vi hade i tidningen på en linneduk, så himla fin!
Gammel farmor & farfar, Affe, Monica, Emma -Silversked.
Mamma m. fam - En sån tavla som man skriver en födelsedatum, dopdatum m.m
Janne & Emil -Små skålar med sin första tand och första lock.
Mats & Matilda m.fam -Bok, "Mina första år".
Daniel & Mikaela -Sängkläder.
Michaela -Kläder
Tommy, Cimona & Casper -Halsband.
Janne & Anton -Matservise + pengar.
Solveig & Douglas -Kläder.

Bisches mormor och hennes man Harry hade glömt sin present hemma så den får vi ta vid ett senare tillfälle :)

I skrivandets stund så sitter jag å tittar på Milton som precis vände sig från rygg till mage! :) Duktig han är!

Puss på er.


Ett eller två :)

Glas vin ska vi ta oss nu. Har haft så mycket att göra idag. Men nu så är allt dukat och klart i Marieby till dopet imorgon, det är skönt :)

Känner mig fortfarande lite nervös inför imorgon. Äh det går nog bra.

Nä nu måste jag varva ner lite.. Skriver mer imorgon, och förhoppningsvis lite bilder från dopet. Det har som sagt blivit något fel på min minneskortsläsare på datorn, och jag hittar inte sladden till kameran! aja, det kommer när det kommer :)

Wish me good luck :)

Älskade barn.

Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg.

Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara


stressigt.. men snart är allt klart.

Har haft så sjukt mycket att göra här i veckan.
Har varit på stan hela dagen idag och uträttat massa ärenden, bla hämtat ut min klänning, nu passar den perfekt! Och varit med Sara & Tommy på banken eftersom att dom skulle öppna ett sparkonto åt Milton i doppresent, och tydligen så var en målsman tvungen att följa med då.

Imorgon ska vi handla all mat. På lördag ska vi baka och göra mat, ska även åka ut till församlingshemmet där vi ska vara och duka och göra klart allt.
Sen på söndag så är det dagen D! :)

Måste fixa mina naglar ikväll, tre stycken har gått av (så klart innan dopet), så jag måste fila ner resten så att det ser okej ut.

Ska gå och göra middag nu, idag blir det fisk. Varför äter man inte det oftare egentligen? Tex lax älskar jag! Men tyvärr så är ju det så dyrt..

Nä nu ska jag ställa mig framför spisen. bye

sova? ja tack!

Jag har sovit så jävla dåligt inatt så det skulle inte skada med en par timmars sömn. Men det är inte så lätt att sova när Milton sover heller, han sover typ max en halvtimme i stöten och då hinner man ju knappt somna förän man måste kliva upp igen. Sen kommer ju prästen klockan 13 också.

Drömde att jag och Milton blev kidnappade inatt, usch vad hemskt det var. Säkert därför jag sov så dåligt.

Min lillasyster Madde blev jätte dålig i måndags, ont i huvudet, ont i kroppen och feber. Och självklart blev ju vi oroliga att det var svininfluensan, haha.. Men hon mådde mycket bättre idag så det var nog inte det :)

Jag har egentligen ingen lust att blogga idag heller, så vi hörs imorrn!

vart tar alla strumpor vägen?

Varje gång jag tvättar så försvinner minst två strumpor, kan någon tala om för mig vart dom tar vägen?!
Bische var ner å hämtade den sista tvätten igår, och idag när jag skulle vika in all tvätt så märker jag att det fattas en hel maskin. Då har han glömt det så vart i torktumlaren, klantskalle! :) Så jag skyndade mig ner imorse med Milton under armen, och som tur var så hade ingen tid nu på morgonen så det låg kvar i torktumlaren :)

Har fullt upp denna vecka nu innan dopet, och jag som tänkte bara ta det lugnt, det kan ju jag glömma. Idag ska jag ner på stan och köpa en blått band till dopklänningen, ska också köpa några vaser.. Imorgon kommer prästen hit, vi ska diskutera hur allt ska gå till :) På torsdag ska jag följa med Sara och Tommy ner på stan och öppna ett konto åt Milton som han ska få av dom i doppresent, tydligen så måste hans målsman följa med, knepigt det där. Ska även hämta min klänning som jag ska ha på mig hos sömmerskan. Och på fredag så ska vi handla all mat.
Mamma ringde och bokade tårtorna igår, beställde två stycken stora med 2 våningar, det skulle gå på 400, tyckte att det var rätt billigt faktiskt.



Det här med strumporna förblir nog en gåta..

RSS 2.0