Q-park

Aldrig i hela mitt liv att jag tänker betala en parkeringsböter utan att kolla upp det riktigt!
För att göra en lång historia kort så fick jag en p-bot i domusgaraget i tisdags. Jag höll på att få en chock. Få en p-bot i ett parkeringsgarage där man måste ta en biljett för att ens komma in? Och sen betalar man ju när man åker ut! Jag tyckte det kändes lite skumt.. så jag ringde till dom på Q-park å frågade vad dom höll på med. Men dom kunde ju inte se nånting, så jag var tvungen att ringa tillbaka till veckan.

Igår så var det på nyheterna att Q-park lappar bilar även fast dom inte står felparkerade! Ja jag tänker då inte betala ett enda öre förrän jag har fått se bilder på vad jag har gjort fel.

Mamma ringde också till mittpunkten idag och frågade om dom hade sina personalpakeringar där uppe. Och dom sa att det är fria parkeringar i hela garaget, men att man kan få hyra en p-plats där. Men då har man inte samma varje gång, utan då ställer man sig där det är tomt.

Det ska bli intressant att se hur detta slutar.

Så blir det..

Jag har bestämt mig för att börja köra med kobinerad kur med cambridge. 2 shakar om dagen och ett vanligt mål mat. Sen när vattnet är normalt igen så blir det ren kur. Nu banne mig ska detta bort!

Har inte tränat en enda gång den här veckan. Har sån ångest. Och jag som lovade mig själv att jag skulle sluta ha ångest för saker som jag inte hinner! Men jag har verkligen haft noll energi. Plus att det är så mycket att göra här hemma. Vi försöker packa så mycket som möjligt på kvällarna när Milton sover. Men det är fortfarande mycket kvar. Tur att Milton ska sova hos mamma lördag-söndag annars hade detta aldrig gått.

Jag uppskattar verkligen alla som har erbjudit sig att hjälpa till! Mest så uppskattar jag att Micke (mammas karl) alltid är så snäll och ställer upp när jag ska flytta. Han kör ju lastbil och det är så smidig.. behöver ju bara köra en gång.

Nehe om man ska fortsätta packa då..

Cambridge.

Jag funderar på om jag ska ta mig i kragen och börja köra Cambridge från och med nästa vecka. Det värsta är ju det här jävla vattnet. Jag klarar inte av att dricka det kokta vattnet och kul att köpa 3 liter vatten varje dag då! (man ska dricka minst 3 l när man kör ren kur). Nån som vet nått gällande parasiterna?

Jag har minst 10kg till som ska bort. Helst 15, men vi får se hur jag känner när jag har gått ner 10. Hitills nu har jag gått ner 11,5. Har stått stilla ett tag nu, det är väl mest för att jag fuskat med maten. Från början så var jag jätte noga med att äta enligt tallriksmodellen, sallad varje dag och lite kolhydrater. Det har jag blivit sämre med, så efter jag har kört ren kur så ska jag bli stenhård med kosten igen.

Ja vi får se om det blir nästa vecka eller om jag väntar tills man kan dricka vattnet igen..

Milton hade en jätte jobbig natt igår. Han vaknade 2 ggr av kruppanfall och låg mest och hostade hela natten. Samma visa inatt också, fast utan kruppanfallen. Idag när vi vaknade så kände jag bara att nu får det vara nog. Så jag ringde till barnmot och sa att nu får ni ge oss en tid. 9:e Februari ska vi dit. Äntligen! Ska bli så skönt för han att äntligen få hjälp. Det gör ont i mig varje gång han hostar. Stackars liten..

Idag ska vi hälsa på Jane & Kendra. Sen ska jag iväg å träna. och sen fortsätta packa.. japp så blir det!

Noll energi.

Har så mycket jag behöver göra, men jag har verkligen ingen eneri alls. Började med att städa bakom spisen, men jag struntade i det och gick och satte mig i soffan istället.

Återkommer när energin har kommit tillbaka!

Fått mycket gjort idag!

Dagen började med tandläkaren. Inte världens roligaste start på dagen, men min tandläkare är så trevlig att det nästan blir lite roligt att gå dit ändå :) Tandsköterskan sa att hon såg igen mig jätte väl, men kunde inte komma på vart ifrån.. Efter många om och men så hade jag tydligen hjälpt hennes man med en Iphone, och han hade blivit sååå nöjd. Det gjorde min dag :)
Sen åkte vi och skrev på kontrakt på den nya lägenheten, så nu är den officiellt våran. Ja man kanske ska börja packa då, skulle ju vara en bra idé.
Efter det tog vi en sväng på Ica Maxi. Finns det något skönare än att handla utan barn? Milton hatar verkligen att sitta stilla i vagnen och en gång gjorde jag det misstaget att han fick gå bredvid mig. Han gick ju inte direkt bredvid mig om man säger så och nu vägrar han sitta i den där förbaskade vagnen. Så helst handlar jag utan han.

Hem och slängde i mig lunch, hämtade lillen på dagis sen gick vi och hälsade på Jennie och Mio en sväng. Vi drack kaffe och barnen "lekte". Vet inte direkt om jag kan kalla det för lek, antingen skrek Milton för att han inte fick som han ville eller så jävlades dom med varandra, haha.. men trevligt var det iaf :)

Blev potatis, korv och morotsstuvning till middag idag. Milton älskar det, å jag med för den delen. Sen drog jag iväg på ett Bodyattack pass och nu sitter jag här och är på G in i duschen.

Ja så har min dag sett ut, intressant läsning va! ;)

Har inget att säga.

Därför jag inte bloggar helt enkelt.
Har inte ens börjat packa än och vi flyttar om mindre än 2 veckor. Stress stress!
Men idag har jag iaf gjort ett tråkigt måste -städat toaletten. Mamma undrade varför jag städar när vi ändå ska flytta.. Ja vi ska flytta, men inte nu! Jag blir galen när det är skitigt. Och det värsta jag vet är när badrummet är skitigt!

Ja ni ser ju vad mycket vettigt jag har att skriva om, haha! Borde gå å lägga mig också, men är inge trött.. äh får väl hitta på nånting som man kan städa istället :)

Väntar på..

SOLSIDAN!

Sorry för dålig uppdatering.. Återkommer imorgon!

Jag ville bara säga..

Att från och med nu så ska jag vara nöjd med det jag har. Jag har ett jobb, jag har mina fina vänner, mamma, pappa, alla syskon. Och för att inte tala om min fina lilla familj. Gud vad jag älskar mina killar. Mycket vill alltid ha mer så är det ju. Men nu ska jag sluta tänka så. Jag har allt det jag behöver.

Jag ska också sluta ha sån press på mig själv hela tiden också. Jag får ångest om jag inte hinner träna, jag får ångest om jag inte hinner träffa mina vänner, jag får ångest när jag inte hinner städa här hemma. Men nu är det slut med det. Från och med nu så ska jag ta det som det kommer. Milton är och kommer alltid vara det viktigaste i mitt liv, allt annat får vänta helt enkelt.

Ikväll har jag iaf hunnit med att båda träna och tvätta! :) Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det sängen för mig. Ska ladda inför 7 dagars jobb.


Mamma & son mys.

Vilken underbar dag.

Imorse när vi vaknade stod termometern på -2 och solen lyste! Vi skynade oss att äta frulle sen bar det av ut. Milton fick åka traktor med hans morfar, det var populärt! Det som var mindre populärt var att åka skoter. Han ville verkligen inte. Men att stå å kolla på när dom andra körde var roligt däremot :)

Det som var tråkigt var att vi var tvungen att åka hem idag eftersom bische jobbar imorgon. Igår var det -25. Man var inte direkt sugen på att gå ut då.

Många fina klappar fick vi med oss hem också. Milton fick ett sånt där bilgarage och en stor lastbil som man kan åka på. Plus en fond av pappa och Anna-Lena som dom sätter in pengar på varje månad. Milton kommer bli rik när han blir stor! Både vi, Miltons gudföräldrar och nu pappa har fonder till han nu. Men det är som Anna-Lena sa, det är perfekt att ha när dom blir större, även innan dom fyller 18 när det ska vara mopeder, skotrar etc..

Och jag å bische fick pengar vi med som vi ska använda och köpa en tv till sovrummet för. Jag har länge längtat efter ha det. Jag hatar när bische sitter å spelar tv-spel och jag får sitta å glo på det.

Jag längtar så mycket tills vi ska flytta nu så ni anar inte! Milton har fått så mycket leksaker nu i jul att det inte får plats mer här hemma. Sen så ser det förjävligt ut i klädkammaren där vi bara har slängt in massa saker som vi inte orkat gå ut med i förrådet som för övrigt också är fullt.

Jul en gång till.

Imorgon åker vi till Ramsjö för att fira jul. Bättre sent än aldrig! Ska bli roligt att träffa min familj där. Det är så synd att vi inte bor närmare varandra. Milton känner ju inte ens igen sin morfar :( Men men, det är inget att göra åt. Det blir ju skillnad när han blir äldre. Farmor fyllde 80 år i tisdags så henne ska vi också fira! Min älskade farmor. Hon ligger mig varmt om hjärtat. Farmor är den enda jag har kvar av mina mor och far föräldrar.

Mormor dog när jag var 8 år i cancer, minns det som igår.. så hemskt det var. Hon var bara strax över 50 år då. Farfar dog när jag var 10. Har så fina minnen av farfar. Alltid när jag var och hälsade på farmor å farfar så satt alltid jag och farfar ute på balkongen och räknade alla tågvagnarna (dom bodde nära järnvägen). Och morfar dog när jag var 18. Han var aldrig sig lik sen mormor dog. Det förstår man. Tänk att leva med någon i hela sitt liv och sen helt plötsligt så försvinner den personen. Jag vill inte bli gammal..

Tänk om alla ni hade fått leva och träffat Milton. Men jag vet att ni finns där uppe och vakar över oss alla.


Min farmor när hon var ung. Så vacker.


Sömnproblem.

Inte nog med den här trotsperioden så har Milton börjat sova jätte dåligt. I flera nätter har han vaknat och stökat på och inte somnat om igen förrän han fått välling. Helst så vill han komma upp och vara uppe en stund också. Men det vill inte mamman! Inatt var nog värst. Gav han 3 flaskor välling från klockan 12 till 6.30 imorse. Han har inte ätit på natten sen han var typ 7 månader! Och inte äter han dåligt på dagen heller, han äter som han alltid har gjort. Vad är det som händer med han? Kan han vara i någon period då han växer mycket kanske? Ja jag har då ingen aning, men jag hoppas det blir som vanligt snart igen.

Uppskattar verkligen ni som kommenterar och ger mig råd :)

Trotsperiod?

Jag håller på att bli galen här hemma. Brukar barn i Miltons ålder (han är 19 månader nu) bli trotsiga? Han gallskriker så fort han inte får som han vill och mig slår han också. Ingen annan, bara mig. Det är värst när vi är ute bland folk, då blir han värre än värst. Folk tror ju att jag är dum i huve eller nått, vänder sig om och tittar. Ni som har lite äldre barn, ge mig råd!

Nytt köksbord!

Här om dagen så beställde jag ett nytt köksbord till våran nya lägenhet. Så här ser det ut.

Det kommer passa så bra i vårat nya kök! Först kollade jag på ett som var lite mer "lantligt", men sen såg jag det här och fastnade direkt. Och sen att det var lite billigare gjorde ju inte saken sämre :)

Jag vill åka på Ikea och köpa nytt vardagsrumsbord och tvbänk också. Men det får vänta. Om bische fick välja så skulle vi aldrig köpta nånting nytt med tanke på priset på bordet, haha!

Jag tycker det är så kul med inredning. Synd bara att man inte badar i pengar..

RSS 2.0