Favoriter.

Jag absolut älskar Idol. Jag har alltid följt varje säsong.
Mina absoluta favoriter den här gången är Linda och Jay. Från och med dag 1 har dom varit så sjukt bra! Och det Jay gjorde ikväll, alltså shit för att kunna sjunga så. Ni som följer Idol, vad tycker ni?

Jobbat till kl 19 idag. Miltons farmor hämtade han på dagis, det hade gått jätte bra. Dock så har han sovit och ätit dåligt på dagis varje dag den här veckan. Undra om det beror på förkylningen..

Idol 2010 fortsätter.... nu!


-6,5

På 3 veckor så har jag gått ner -6,5 kg. Ska jag vara ärlig så är jag faktiskt lite besviken, trodde jag skulle gå ner mer.. Jag har inte fuskat en enda gång! Trodde aldrig jag skulle klara det så bra som jag har gjort. Men det känns på kläderna att jag har gått ner iaf.

På Biggest loser, där kan man snacka om att gå ner i vikt! Dom flesta går ju ner typ 5 kg i veckan. Då skulle jag bara behöva vara med där i 5 veckor så har jag nått min målvikt sen, haha :)
Men nu är jag 7 kg ifrån min startvikt när jag blev gravid. Det är mitt delmål, sen ska jag ner 15 till. Jag ska klara det, jag kommer klara det!

Nu är det bara att ta nya tag och börja motionera mera. Eventuellt så ska jag få ta över ett kort på Step in, då slipper jag inskrivningsavgiften. Om jag kan göra det så ska jag skriva in mig så fort som möjligt, annars måste jag vänta tills nästa månad eftersom jag inte fick någon lön denna månad.

Nu har både jag och Bische fått ont i halsen, måtte jag inte bli sjuk nu!
Nä nu ska jag ta min onda hals och mysa ner mig i soffan med syster och kolla på Idol!


Brrr...

Nu börjar det bli kallt igen. Inte länge förän snön kommer heller antar jag. Tycker det är lite för tidigt med tanke på att vintern är ju såååå lång! Visst att det är mysigt med snö, men inte när det är -30 som det var förra vintern.
Jag längtar faktiskt till julen. Det blir ju som Miltons första riktiga jul, förra julen förstod han ju inte så mycket. Ska bli roligt att se hans min när han ser tomten, haha!

I helgen har jag jobbat och Bische å Milton har bara varit inne. Han är på bättringsvägen iaf, ingen feber längre. Dock så är han fortfarande tokförkyld och hostig. Ska ringa till dagis imorgon bitti och höra vad dom tycker, om han kan gå dit eller inte. Jag hoppas att han kan gå dit för jag har egentligen inte råd att vara hemma.

Ikväll kommer Kim & Agneta hit och dricker en kopp kaffe. Kim ska även få låna våran babygym. Inte länge kvar nu innan hennes lilla bebistjej kommer! :)

Nehe, nu hade jag visst inget mer att säga. Vi hörs!

Akuten!

Igår jobbade jag hela dagen så jag kom inte hem förrän Milton somnat. När jag kom hem så berättade Bische att han hade ralmat och slagit sig i en lerpöl på dagis så när han hade hämtat honom så hade han skrapsår i ansiktet och lera i näsan, öronen och ögonen! Dom hade inte fått bort all lera så Bische var tvungen att bada han direkt när dom kom hem. Ge mig obegränsat med pengar så att jag kan vara hemma och hålla koll på Milton, HELA TIDEN! Haha nej det hade nog varit tråkigt i längden att bara vara hemma, men ni förstår vad jag menar :)

Han berättade också att Milton hade varit lite mer hostig än vanligt och även lite hes.. Direkt när vi hade kollat klart på Idol så började han hosta, och det var ingen vanlig hosta utan det lät som att han inte kunde andas. Vi kutade in båda två, Milton såg helt skräckslagen ut och bara grinade. Bische tog upp han ur sängen och jag ringde till mamma och frågade vad jag skulle göra, jag hade verkligen panik! Mamma sa att det brukar hjälpa om dom får friskluft så Bische gick ut med han på baksidan medans jag ringde till sjukvårdsrådgivningen. Han blev lugnare när han fick gå ut, men hans andning var fortfarande väldigt ansträngd och när han hostade så lät det som att lungorna skulle komma med ut, så hon på rådgivningen tyckte att vi skulle åka in.

När vi kom in på akuten så blev han mycket lugnare. Dom tog temp och kände och klämde på han och han var så duktig hela tiden. Han hade ju fortfarande hosta, men andningen var bättre. Läkaren berättade att det är sk "falsk krupp" som han hade fått. Många barn kan få så när dom är förkyld eller är på väg att bli det. Det bästa botmedlet om det skulle bli så igen är att ta upp han ur sängen och bara försöka lugna ner han, för det är inga mediciner som hjälper mot det. Om det skulle bli riktigt illa så kan man få inhallera på sjukhuset, men det är bara om det är riktigt illa som sagt.. Efter en par timmar på sjukhuset så fick vi åka hem. Milton somnade direkt. Imorse vaknade jag av att jag hörde den hemska hostan igen, gjorde som läkaren sa och efter en liten stund så lugnade han ner sig. Det funkade! Men det blev så klart inget dagis för Milton idag, och inget jobb för mig heller. Kul att vabba redan när jag bara jobbat i strax över 2 veckor, men vad ska man göra då?

Jag blev så rädd igår, mitt hjärta nästan stannade. Bara tanken på att nånting skulle hända med Milton får mig att gråta. Mitt älskade barn, jag önskar att det kunde vara jag som fick vara sjuk istället.

Nordea.

Kl 16 idag hade vi bestämt möte med världens trevligaste karl på Nordea. Det gick väldigt bra. Vi ändrade lite i vårat pensionssparande, jag bytte bankt till Nordea från Swedbank (äntligen!) och vi kollade lite på bolån..
Förhoppningsvis så är vi husägare så snart som möjligt. Så fort Bisches provanställning har gått ut så ska vi ansöka om lån. Vi kollade lite på hur pass mycket pengar vi skulle få över per månad vid olika summor. Men han tyckte allting såg bra ut och såg inga problem varför vi inte skulle få lån. Dock så är det den här jävla kontantinsatsen, han sa att det var ganska svårt att få låna den idag. Men är det så att vi inte har fått ihop den på något annat vis så får vi kolla på det då. Känns skönt att vi äntligen är en bit på vägen! :)

Det är väl typ det enda roliga som har hänt idag. Eller jo imorse gick jag en morgonpromenad med Sophie, det var mycket trevligt! och vilket härligt väder det var då. Det kan man ju inte direkt säga att det är nu! usch!

Storstädat har jag gjort också. Så härligt med en nystädad lägenhet!
Ikväll blir det Idol, som vanligt :)

Mätt & Belåten.

Nu när jag fick upp den meningen i mitt huvud, vet ni vad jag tänker på då? MB! haha.. Gud vilka minnen man har därifrån :) Skolkade från skolan och sen åkte man och satte sig på MB som alla andra, köpte en dricka och satt å kedjerökte i timmar. Det var tider det! ;)

Men det var ju egentligen inte det jag skulle skriva om, men jag kom bara å tänka på det :) Idag blev det lax till middag. Bische & Milton åt lax, päran och hollandiesås, mumma! Men mitt var gott det med, 100gr lax och lite sallad. Och jag blev verkligen mätt & belåten! :)

Idag har jag varit barnvakt åt världens sötaste Cajsa och Clara. Dom var så snälla hela tiden. Goungarna!
Annars så har det inte blivit så många knop gjorda faktiskt. Tränade lite imorse, det är allt..

Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja!

100gr kyckling.

Åhhhhhhhh så gott det var! och så mätt jag blev! Det är underbart att få äta igen, även om det inte är så mycket så är det underbart att få tugga igen. Har hitills gått ner 5,5 kg så nu är det "bara" 19,5 kvar. Men jag ska klara det, japp det ska jag! Nästa månad ska jag skriva in mig på Step In. Kan tyvärr inte göra det nu för jag får ingen lön denna månad. Så då får jag ta långa promenader och köra lite aerobics hemma så länge :)

Idag var jag ner på stan och köpte overall till Milton. Blev en Didriksson plus vantar till. Så nu fattas bara mössa och skor sen är hans vintergarderob klar. Tänkte ta bild på den, men får göra det imorgon istället.

Ikväll ska jag se Biggest Loser och slappa i soffan.

Ha en härlig måndagkväll!

Nu har jag gjort min plikt.

Nu är det röstat och klart. Känns skönt att man har gjort det, tycker alla borde rösta! Om du inte vet vad du vill rösta på så rösta åtminstone blankt. Om man inte röstar ska man heller inte klaga sen..

Milton sover lunch nu och jag har nada att göra. Ska träffa Tommy och Stefan lite senare innan dom åker hem. Tänkte egentligen åka på djungelhuset, men dom var på bröllop igår så det lät inte som att dom var så sugen på att vara där bland massa skrikande barn, haha ;) Så vi får se vad vi hittar på med..

Nu är det bara EN dag kvar tills jag ska få äta! Imorgon ska jag avnjuta 100gr kyckling som om det vore min sista måltid.

Förresten.. GÅ OCH RÖSTA!

Nothing.

Har inte gjort nånting i helgen, och ingenting lär det bli heller.

Imorgon ska vi gå och rösta, blir nog sossarna i år. Är inte så insatt om jag ska vara ärlig. Men av det jag har hört så låter det vettigt. Förutom att dom vill höja bensinskatten! Men ja, det får bli som det blir..

Miltons farfar kom igår också så han blir här till imorgon.
That´s it! Och förresten, ge mig mat..

Längtar mer och mer..

Jag vill bara att det ska bli måndag. Då ska jag äntligen få börja äta igen! Men så klart sakta men säkert. Tänkte börja med 100gr kyckling på måndag. Sen på Tisdag 100gr fisk + sallad och sedan utöka det. Jag ska fortfarande äta 3 cambridgemål om dagen. Tänkte göra så i ca en vecka, sen får vi se.. Det ska iaf bli otroligt gott med lite mat igen, att få tugga!

Det går ju mycket bättre nu iaf. Jag är inte ett dugg hungrig längre, känns inte ens som att jag behöver äta shakerna, men det måste jag. Och när jag har ätit ett mål så blir jag jätte mätt. Det är jätte skönt. Men då har hungern gått över till sug istället, jag är så sugen på att möjligt. Hårdbröd med keso och skinka, fatta vad gott!

Äh nu ska jag gå och göra mig en kopp the och mysa ner i soffan med mig själv. Känns så konstigt nu när jag är själv på kvällarna. Saknar min älskling..

Bjuder på några bilder på min andra älskling :)

Haha! vilken min :) Han tyckte det var lite läskigt att ha hörselkåporna på sig :) (ja han har rosa pyjamas på sig)

Milton verkligen älskar att bada! speciellt med massa skum :)


Skallebank.

Har sjukt ont i huve ikväll, ingen alvedon och jag kan ju inte åka och köpa heller eftersom Bische jobbar natt.
Röksugen e jag också, men inga cigg..

Nu blir det Idol. Sen tycka synd om mig själv en stund innan det är dax för sängen. Godnatt! :)

-3,5

Vägde mig idag efter en vecka utan mat och endast cambridge å vatten. -3,5 stod vågen på. Jag är nöjd! Men det hade ju inte skadat om det hade varit typ ett kilo till :) Det känns inte som att jag går ner heller, känner mig mer uppblåst. Men det kanske är pga allt vatten jag dricker. Det går ju frammåt iaf! Ska bli spännande att se hur mycket jag har gått ner tills nästa vecka.

Jag är fortfarande hungrig, dock inte som jag var dom första dagarna men jag skulle mer än gärna ta en macka. Men icke. Jag ska stå ut minst en vecka till.

Jag tor jag tycker om mat alldeles för mycket för att vara helt utan det, haha.. Dom flesta som jag känner som har gjort cambridge är inte ett dugg hungriga. Är det något fel på mig eller? :)
Jag gör aldrig om detta igen iaf!

Lämnade Milton på dagis till halv 11 idag. Jag börjar jobba kl 13, men dom vill hellre att man ska lämna innan lunch då när man börjar jobba så knäppa tider. Annars blir det ju att jag ska lämna han mitt i sovtiden.

Ha en härlig måndag!

Lördagkväll.

Jag brukar vara van med att köpa karra på lördagar och mysa ner i soffan framför en film. Men nu är det slut med sånt! Och jag är faktiskt inte ens sugen på godis (!). Men vad ska man göra annars då? Jag blir så rastlös av att sitta still och ändå är jag helt slut efter en sjukt stressig dag på jobbet.

Det var ingen höjdare att jobba själv idag kan jag lova! Vissa kunder tillochmed gick för att det tog för lång tid innan dom fick hjälp, men vad ska jag göra liksom? Jag jobbade så snabbt jag kan, men det är ju inte jag som tar lång tid på mig, oftast så är det kunderna :) Tror vi måste ta oss ett snack på måndag..

Ja jag har fortfarande inte tagit några nya bilder som jag kan lägga ut. Vet att bloggar utan bilder är så tråkiga, så jag ska skärpa mig :)

I brist på annat så tror jag banne mig att jag ska gå och städa toaletten, roligt lördagsnöje va? :)

Första arbetsdagen avklarad.

Fan vad bra det känns att börja jobba igen! Speciellt när det har gått så bra som det har gjort idag. Alla kunder har varit glada och snälla och köpt precis det jag ville, haha :) På jobbet har jag faktiskt inte varit så hungrig, det har gått mycket bättre än hemma. Men så fort jag kommer hem igen så blir jag tok hungrig på en gång. Tur att jag jobbar 8 dagar i rad nu.

Jag är så sugen att väga mig, men ska vänta tills på måndag. Om jag inte har gått ner någonting så kommer jag bara bli besviken. Så det är bara att köra på nu! Köpte för en vecka till idag. Sen får vi se hur jag känner, om jag kör 3 veckor eller om jag stannar vid 2. Jag ska ju självklart göra kombinerad kur, men tänker bara köra ren kur 2-3 veckor.

Ikväll är det Idol som gäller!

Värsta dagen ever.

Helt ärligt så är fan den här dagen det värsta i mitt liv. Att föda barn är ingenting jämfört med det här!
Nu har jag varit konstant hungrig i tre dagar, och idag så är det inte bara hungern som gör det jobbigt.. Jag har ont i kroppen, känns som att någon har slagit mig typ, svettas och fryser om vartannat och mår illa. Jag ber till gud att detta går över tills imorgon!

Det var nära idag.. jävligt nära att jag tog nånting att äta. Ringde då till Sara, och efter det så tog jag inget att äta. Men jag ville! å det vill jag fortfarande.

Har varit en jobbig dag för både mig och Milton idag. Han åt ingenting till lunch på dagis idag, sov bara 45 minuter (i vanliga fall sover han ca 2), så han var verkligen skit trött. Han hade varit hemskt gnällig, ingenting som dög tydligen. Och sen hade dom upptäck att han hade fått massa utslag över kroppen, dom tror att det är nässelutslag. Jag ska avvakta tills imorgon och se hur det ser ut då.

Milton somnade för redan en halvtimme sen och jag har både tvättat och städat för att försöka få mina tankar på nånting annat. Men det enda som finns i min hjärna är mat mat mat.

Imorgon är det jobb som gäller!

IDOL!

Om ni har missat det så börjar äntligen Idol ikväll! Det roligaste är ju så klart att se alla som gör bort sig, vad vore idol utan det liksom? :)

Och idag är det ju andra dagen med cambridge. Har varit sjukt hungrig idag med. Men nu börjar det kännas bättre. Åt svampsoppa till middag, vet inte om det var det som gjorde det :) Den var rätt god faktiskt..
FAN vad jag längtar tills på torsdag! Då känner jag väl för hoppningsvis ingen hunger längre. Det var inte för att jag ska börja jobba då, haha.

Det har gått jätte bra för Milton på dagis nu dom här två dagarna. Han har ätit och sovit bra och varken bitit eller slagit någon. Det känns skönt! Han får hellre bita mig än något barn.
Det är skönt att veta att allting går bra eftersom jag ska börja jobba på torsdag. Då kan jag känna mig lugn.

Nu till något tråkigare -Hänga tvätt!

Dag 1 snart avklarad.

Överlag så har det gått bra idag. Förutom att jag är så JÄVLA hungrig. Jag hinkar vatten och dricker kaffe imellan jag dricker shakes. Det kommer att gå bra detta, det vet jag! Det måste göra det.

Efter 3:e dagen så går hungern över säger dom, jag hoppas verkligen det alltså. Om jag skulle gå och vara så här hungrig i 3 veckor då skulle jag dö, bokstavligt talat.

Ikväll är det premiär av Biggest Looser Sverige, det ska jag se. Då kanske man blir ännu mera pepp! :) Tycker det är så roligt att se i slutet hur mycket dom går ner, man känner ju inte ens igen dom. Om några månader så kanske det är jag ;)

Milton somnade för en kvart sen, han var en trött kille idag. Och det är mamman med! Därför ska jag ta en powernap nu så att jag slipper tänka på mat ett tag, fast då kanske jag drömmer om det istället, haha :)

Nytt liv.

Imorgon tar vi nya tag! Bische ska börja på sitt nya jobb, jag ska börja med kampen att gå ner i vikt och Milton ska börja på dagis på "riktigt". Det kommer gå bra det här! Jag känner mig äntligen glad vilket jag inte har gjort på länge.

Jag har varit på så otroligt dåligt humör på sistone. Blir förbannad på minsta lilla och skälla ut Bische bara av att han säger fel ord till mig. Och för några dagar sen så höll jag och Milton på och busa i sängen och han råkade smälla till mig på ögonbrynet och jag började aslipa! Ehh okej? Jag var nästan nervös att jag var gravid, för då var mitt humör exakt så. Men det kan ju inte gå, jag käkar ju pillar för tusan.

Tacos blev det till middag idag. Har längtat efter det så länge. Fan vad gött det är alltså! Har även laddat upp med karra tills ikväll. Vi ska mysa ner oss i soffan och titta på en skräckfilm som heter Shelter, verkar riktigt läskig.
Sen blir det inget mer karra på läääääääänge. Känns bra!

Kommentera gärna på det förra inlägget som jag skrev tack!

Varför gör han så?

Han har bara gått 2 veckor på dagis, men ändå så ser jag redan många förändringar. Tyvärr till det negativa. För det första så sover han så jäkla dåligt, vaknar varje dag mellan 5-6 och ibland kan han vakna mitt i natten och gallskrika, detta kan ju bero på tänderna också. Men sen har han börjat både att bitats och slåss. Jag skrev ju ett inlägg om det att han hade bitit ett barn på dagis. Men nu har han även börjat bita både mig och Bische. Och idag så var vi hos Jennie och firade henne för hon fyllde år, Mio och Milton lekte på som vanligt och sen helt plötsligt så började Mio grina. Japp då hade han ett bitmärke på kinden, huvva stackarn! Jag blir så förtvivlad, varför håller han på så här?! och vad kan man göra för att han inte ska göra så? Ge mig råd!
Han har ju aldrig varit den som har varit hårdhänt eller dum förut, snarare tvärtom. Han ville alltid gosa och pussas, men nu är det sällan man får något av den varan.

Gud vad jag har varit trött idag, och är fortfarande. Milton har precis somnat och jag ska inta soffan.
Ni som har erfarenhet av detta kommentera gärna!


Klätterapa!

Jag kan inte lämna Milton en sekund själv längre. Han klättrar på allt! När han är i sitt rum försöker han klättra i sängen vilket alltid resulterar i att han ramlar, i köket klättrar han först upp på stolen sen på bordet och sen står han i fönstret och tittar ut. I vardagsrummet ska han hela tiden stå på tv-bänken, i sovrummet håller han på och klättrar upp på datastolen och sen upp på databordet. Och på toaletten står han hela tiden på själva toastolen. Jag får stänga dörrarna överallt. Han har ju ramlat några gånger och man tycker ju att han borde lära sig, men icke.

Klockan 05.23 slog han upp sina blå imorse. Jag vill inte kliva upp då. Runt 8 tiden började han bli trött igen. Ringde till dagis och hörde om jag skulle låta han sova en gång hemma och komma med han runt 10 för han skulle aldrig orka vara vaken till efter lunch och så blev det. Så när han kom på dagis så var han utvilad istället :)

Jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Bische är på jobbet och fixar nånting med bilen så ingen bil har man heller. Ge mig pengar så att vi kan köpa en till bil! För jag är så lat, haha! ;)

Ikväll ska jag göra skagenröra, älskar det! och som sagt så måste man ju passa på nu :)

Dagen idag.

Idag är det Torsdag. Veckorna flyger fram som vanligt.

Bische har slutat jobba nu. Men ev så har han ett jobb på G, men tänker inte säga något om det förän det är klart.
Vi lämnade Milton på dagis klockan 9 imorse, och idag så ska han vara där fram till klockan 15. Allt går fortfarande bra, dock så har han varit dålig på att äta där, men jag tror att det är för att han inte har tyckt om maten. Igår var det någon soppa med curry och idag var det banangratäng, vad fan är det? Men imorgon så är det spagetti och köttfärssås och det tycker han ju om :) Imorgon är det sista dagen med inskolningen, på måndag börjar allvaret :)

I eftermiddag ska jag åka iväg och köpa Cambridge också. På måndag börjar ju allvaret för mig med! Känner mig fortfarande riktigt pepp.
Efter det så ska jag åka till Sandra och fira henne på hennes födelsedag. Grattis gumman!

Opepp.

Jag är inge pepp på nånting. Vill bara krypa ner unde täcket och sova några dagar!
Give me som lööööööööööv!

RSS 2.0