Svull.

Sitter här i min ensamhet och har lite ångest. Nu blir det bara nyttigheter resten av veckan kan jag lova.
I söndagskväll så åt vi både godis och chips, igår så åt jag kasslergratäng till frukost (blev så mkt över sen middagen), sen var jag på stan och fikade, där åt jag en halv panini och en bit kladdkaka (den godaste kladdkaka jag har ätit kan jag lova!) :), sen orkade vi inte göra någon mat så det blev sibylla till middag, och sist men inte minst så åt jag och syster en snickersglass igår kväll. Nu får det väl vara nog!
Idag åt jag bara Kellogs K till frukost, nu kommer sara snart så då ska jag ta en kopp kaffe med henne och äta ett päron. Börjar bli hungrig nu.

Var ju tvungen att rycka in på jobbet tre timmar idag också, börjar kl 16 och jobbar till stängning. Så det blir ganska sen middag. B skulle göra ugnstekt falukorv, det är gott :) men inte världens nyttigaste, haha.
MEN det blir inget mer "unnande" den här veckan iaf.
Tror jag måste slänga godiset som är kvar, haha.

Även fast jag bara ska jobba tre timmar så känns det ändå suck.. Det är det här med att när man har ställt in sig på att vara ledig och sen så måste man jobba ändå. Aja, det går säkert fort :)

Nu kom sara. bye!

Shopaholic.

Fick som jag ville :) Eller egentligen så var det meningen att jag och Mikaela skulle gå å se den själva, men då ville pojkarna följa med ändå. Det gjorde inte mig något :) Men jag vet att han kommer att tvinga med mig på den här nya bil filmen, kommer inte ihåg vad den hette.
Filmen var helt okej, inte bio bra, men bra.

Så det roade vi oss med igår.. Idag har jag jobbat, sen efter jobbet var det bara hem och sätta igång å tvätta. Gjorde en kasslergratäng med sparris och ostsås till middag också, smarrigt värre :)

Just nu sitter jag bänkad framför Gossip :) Ikväll blir det någon film och godis. Blev hur mkt godis som helst över sen bion igår och det kan ju inte direkt stå där i skåpet alldeles för sig själv, haha.

Imorgon så tänkte jag bege mig ut på stan en sväng.Titta om jag hittar något fint till mig själv, en väska eller något, och något fint till bebisen. Nu ska det handlas :)
Ska fika också, för nu jäklar ska jag ha min chokladmuffins! :)



Ny frisyr.

Nu jäklar ska jag av med det här, nu är det ny frisyr som gäller!
Har bestämt mig för att min frisyr ska lika jennys i gossipgirl. Tycker hon är sjukt snygg i håret.
Så då är det bara frågan om hur jag ska göra med färgen, ska jag fortsätta vara brunett eller ska jag sadla om till blondin? :) vad tycker ni?



Den till höger blir det :)


I veckan har jag i stort sett bara jobbat, var bara ledig i tisdags. Och jobb blir det resten av helgen också, suck.
Men sen är jag ledig mån, tis och ons! :)

Jag skulle vilja gå och se Shopaholic i helgen, tror dock inte att B är så sugen på att se den, haha. Nån som är sugen på att följa?

Nu blir det lite mys.. Tänkte se Australia.
Jag är sugen på chokladmuffins! Kom och ge mig!


Borta bra?

Men hemma bäst! Är ett ordspråk som stämmer in väldigt bra.
Såg verkligen fram emot den här helgen, träffa farmor, pappa och alla de andra.
Började bra, kom fram i fredags vid 10 tiden, hann inte göra så mkt annat så det var direkt sängen då. Klev upp i tid på lördagen och började stöka på hemma hos farmor, satte upp lite tavlor och så. B var med pappa och tog bort alla grejer från garaget. Jag började redan då bli mer och mer irriterad på farmor, jag vet att det kanske låter dumt att bli irriterad på en gammal människa men jag kunde verkligen inte hålla mig till slut. Hon körde med mig som om jag var hennes slav eller något, och jag med min rygg och mina hormoner kunde helt enkelt inte hålla sig längre. Så vi började tjafsa då redan på lördagen, men det var lugnt, gick över lika fort som det startade :) Anna-Lena (pappas sambo) fyllde år i lördags också, så när vi var klar med det mesta blev det middag och tårta där. Sen hade jag och B en mysig kväll hos farmor med Robinson.
På söndagen ville jag bara skynda mig att bli klar med allt så att vi kunde åka hem innan det blev mörkt. Men då var det ju så krångligt med allting och pappa skulle åka och sanda och allt var det var. Ja det slutade iaf med att jag och pappa blev osams. Så jag gjorde klart allt hos farmor sen åkte vi.. Har inte pratat med pappa nånting sen igår, och jag tänker då inte ringa och be om ursäkt. Alltså jag hatar att bråka med mamma eller pappa. Det går ju över, men jag med mina hormoner blev så klart jätte ledsen igår.. Äh nog pratat om det.

Nu är jag i vecka 27+2, ibland så tror jag att lillen ska komma ut genom magen med sina sparkar :) han sparkar verkligen skit hårt ibland. Det finns verkligen ingen känsla som beskriver hur det känns alltså.
Och det går verkligen inte att beskriva med ord hur jag känner för min bische. Vi har det så bra, och jag är så lycklig för att han är min. Han ställer verkligen upp, även fast jag är som en stor bebis ibland som gråter för ingenting.
Här om dan hade hade glömt bort att diska när jag kom hem, nästa dag när jag kom hem så hade han köpt en colaburk och slagit in den och skrivit "förlåt för att jag glömde diska igår", sånna små grejer kan verkligen få mig att smälta :)

Böter.

Hade jag typ världens sämsta dag igår?
Hade ingenting att göra på förmiddagen så jag Sara och Mikaela bestämde oss för att åka till krokom en sväng. Kika lite på kläder och så i krokomsporten.. B hade ju bilen på jobbet så jag tog bussen dit och hämtade den.
Vi åkte till krokom, fikade lite och hade trevligt. Åkte hem en sväng sen för att hämta alvedon, sen for vi upp mot lillänge. Jaaa, det skulle vi ju aldrig ha gjort! På samuelpermansgatan, vid den där skolan där det är 30 mellan 7-17, där stod dom. 38 körde jag, 2000 spänn i böter! Fan vad arg jag blev eller rättare sagt är på mig själv, det är ju som att kasta pengarna i sjön. Och i samma veva så fick vi skatten på bilen igår, 1300 spänn plus att jag redan hade fått en parkeringsböter i lördags. Fan vad jag hatar våran bil just nu! Fast det är nog inte den det är fel på, det är nog brukaren, haha :)

Men idag så känns allting mkt bättre. Fick sova hela natten inatt, inget kissande med andra ord. Så nu känner jag mig utvilad.
Tommy & Sara kommer snart, kanske vi ska ta en fika på stan? Vi får se vad vi hittar på med.

Ikväll så kommer fredde och josse på middag, det blir trevligt.
Imorgon så jobbar jag hela dagen, sen är det möte på kvällen så det blir sen kväll imorgon.
På fredag åker vi till ramsjö, kommer hem på söndag. Så nu är det full rulle resten av veckan!

Ha det bra.

Lyckad kväll.

Måste faktiskt erkänna att jag inte trodde att jag kunde ha så roligt när jag är nykter :) Men ack så fel jag hade. Hade en mkt trevlig kväll igår, förpartaj hos oss med schlager, sen drog vi på Huset och tittade på Linda Bengtzing, vi gick in gratis och tur var väl det kan jag säga. Skulle aldrig i hela mitt liv ha betalat in mig för att se det där, visst hon var väl helt ok, men ändå inte värt 150 spänn. Och tänk att jag tillochmed hade rätt roligt ute på krogen nykter :) det är väl en sak att vara nykter nu när jag är gravid än om jag bara skulle ha varit det bara för att, tror inte att jag skulle haft det lika roligt då.

Igår tog jag äntligen en bild på min mage, dock med kläder på så vissa kanske blir besviken, haha ;) men lägger upp den iaf. Den är ganska stor nu :) är i vecka 26+1 nu. Jag längtar mer och mer för var dag som går!

Det här med konstiga drömmar, alltså ibland så blir jag nästan rädd för mig själv. haha
Den här veckan har jag väl inte direkt drömt sjuka drömmar (som jag brukar göra) men jag har drömt mycket om min förlossning. Tre nätter idag så drömde jag att det kom ut en liten tjej, ja då kommer jag bli chockad om det gör det kan jag lova :)

åh vilket fint väder vi har haft idag! B var lite bakis imorse, men det gick över efter ett tag så då drog vi till torvalla och hälsade på Dalle och Mikaela, drack en kopp kaffe sen åkte vi på ÖB och lite sånt.
Söndagar älskar jag nu för tiden! Speciellt när jag är ledig så att jag och älskling kan mysa heela dagen :)






Isak eller Milton?

Funderar så att det knakar när det gäller namn på lillen.
Men vi har iaf bestämt oss för antingen Isak eller Milton, vad tycker ni?
Jag tror nästan att det känner man så fort han tittar ut :)

Har jobbat till stängning idag, sen hem och så hade B gjort pizza. Mkt gott :)
Så nu ligger vi bara i soffan och slöar, blir tidig kväll ändå för jag ska upp å jobba imorrn. Men jobbar bara till kl 15, skönt!
Tommy skulle komma och äta tacos imorgon, sen blir det schlager. Tror nästan att jag håller på alcazar, eller nä jag vet faktiskt inte..
Vi blir iaf att gäng här imorgon, men det är ändå inte världens roligaste att vara med folk som är full när man själv är nykter. Men jag tror nog att det kan bli trevligt ändå. Bara goda vänner :)

Trevlig helg!

Konstiga öppettider.

Var till Brunflo igår och skulle simma. Men tydligen så har dom bara öppet mellan kl 16-20, och stängt på onsdagar! Vad är det för konstig tid? Så det blev ingen simning för mig igår. Förra veckan när vi var där så hade dom extra öppet bara för att det var sportlov. Får bli söndagar istället, för då hade dom öppet mellan 11-17.
Jag vägrar storsjöbadet! Tänker inte betala in mig hundra spänn eller vad det nu kostar? Bara för att motionssimma, aldrig! I sommar ska jag köpa gymkort på Step In så att man får gratis bad och det där.
Så istället för bad så åkte jag till mamma och drack kaffe, fick även i mig några bullar :)

Idag har jag tvättstugan, tråkigt. Men funderar på att ringa och fråga mamma om hon vill komma och äta lunch med mig så har jag något att göra iaf.
Sen blir det jobb resten av veckan..

På lördag är det ju final av Melodifestivalen, vet inte alls vilken jag vill ska vinna. Har som sagt inte fastnat för någon speciell i år.
Vi har bjudit hit lite folk då, så vi tänkte sitta här och dricka lite (ja inte jag då förståss) :), sen vet jag inte om dom andra vill ut. Men jag är inte så sugen på det iaf. Varken jag eller bische har varit ut sen jag blev gravid, alltså i slutet av september. Och han kanske har druckit sammanlagt, ja det går ju att räkna på en hand iaf.
Massa vuxenpoäng till min älskling! :)

Nu blir det lite frulle.

Caroline af ugglas?!

Vad tänker svenska folket med när dom röstar egentligen?! Och hur kunde Star Pilots förlora mot henne? Nu måste man stå ut med den där låten ännu en gång, eller kanske fler. Skulle inte förvåna mig ett dugg om hon vinner allting! Tänk att skicka henne till Moskva (?), snacka om att man skulle få skämmas då.
Är väldigt besviken på schlagern i år.. Blir bara värre och värre.

Annars har det varit en bra helg, lugnt och skönt. Vi klev upp rätt tidigt imorse, åkte och åt frukost på McDonalds, haha :) sen till brunflo för att hämta min mössa som jag glömde när jag var och simmade. På hemvägen åkte vi förbi mamma så att hon fick sy upp mina nya jobb byxor, blev också lite yatzy och kaffe.
Nu håller vi på att böka bröd, grekiskt lantbröd hette det tror jag. Hoppas det blir gott :)
Middagen blir på Blåvedsvägen.

Beck ikväll kanske? Men man har ju sett alla, börjar bli lite less på dom. Någon som har något förslag på en bra film?

En liten simtur.

Igår så åkte jag tommy och johanna till brunflo och motionssimmade lite. Det var så skönt, 40 längder = 1 km. Får ta lite mer och mer för varje gång som man är där. Tänkte försöka börja simma en gång i veckan nu. Tror det är bra för min rygg också, känns som så iaf.
Idag har jag haft så sjukt ont i ryggen på jobbet, fick inte gå och fika förän vid halv 4, och då har jag ändå stått upp sen kl 12, jag klarar inte det längre. Så jag måste bli noggrannare på det nu så att jag inte pajar ryggen. Får ta dit en stol eller något.

Har inte fått mina papper för havandeskapspenning än heller, min chef måste ju fylla i dom så jag skulle helst velat haft dom igår! Jag vill ju jobba så länge det går, men måste ändå ansöka om det innan.

I helgen så är det jobba som gäller. Men imorgon så ska mamma & micke bjuda oss på kina mat :) Och på lördag fyller Mikaela år så då ska vi dit och äta fondue, blir massa god mat i helgen med andra ord! :)
Har bara gått upp ca 3 kg än så länge, så jag känner att jag kan unna mig ibland :)

Nu ska jag till Frida och dricka en kopp kaffe.
Puss!

Mina första bebiskläder :)

Igår så var jag och syster på stan. Jag var tvungen att ha ett par nya jobb byxor, mina börjar bli ganska små nu. Hittade ett par rätt bra på H&M faktiskt, sen kunde jag inte låta bli :) Köpta två mössor, och två par strumpor till lillen också. Så himla söta! Jag har fått låna så mkt kläder och grejer så jag tänker inte köpa på mig för mycket. Men det är ju lika bra att börja köpa lite större storlekar åt han också med tanke på att dom växer ju så att det knakar. Annars så sitter man där och måste köpa nya kläder typ varje vecka.

Var hos barnmorskan imorse. Mätte magen och lyssnade på hjärtat. Tog lång tid innan vi hörde något, och jag blir ju nervklen som vanligt :) men till slut så hörde vi han. Ca 145 slag i minuten, det dunkar bra nog mycket snabbare än vad våra gör. Och tydligen så brukar flickor ha fler hjärtslag än killar och 150 är "max" eller vad man ska säga, så barnmorskan tror på en flicka, haha.. Nä hon sa det, såg ni en snopp så är det en pojke :)

Sitter och väntar på att B ska sluta jobba nu. Vi ska på stan och lägga handpenning på vagnen. Shit vad allting börjar bli mer och mer verkligt nu! :)

Ikväll ska vi till Tommy och fira, han fyllde år igår.
Grattis i efterskott vännen!

RSS 2.0