Sista deltävlingen.

Alltså vad har hänt med den svenska schlagern?!
Var den ens en bra låt nu i den sista deltävlingen? Okej, den var väl någon låt som var bra. Men det har fortfarande inte varit någon i år som jag har fastnat för riktigt. Men när man har hört låtarna någon gång till så kanske dom blir lite bättre.
Tacka vet jag carola. haha! Nä no more carola, ska inte hon gå i pension snart? Men jag vill att det ska komma någon låt som är lika bra som Fångad av en stormvind eller något sånt. Får hålla tummarna tills nästa år!

Idag så har jag jobbat, och bische har fixat bilen. Så nu ska den bara ombesiktas till veckan så är allt grett sen :) Melodifestivalen blev hos mamma denna gång. Åt en jätte god middag men skagentoast till förrätt, sen fläskfile och hasselbackspotatis till varmrätt och pricken över i blev marängsvisch (stavas?) åhh det var så gott! Så nu känner jag mig så uppsvälld att jag knappt kan gå :) Men det var det värt!

Ikväll så har jag också upptäckt att när han sparkar så rör sig hela magen, man ser tydligt var det är han sparkar någonstans :) det var häftigt att se :)

Imorgon kommer Mikaela och Dalle hit på middag, dalle är snäll som har hjälp oss med bilen så nu tänkte vi ge något tillbaka också :) det blir trevligt!
Sen Beck kanske?

Tankar.

Åh vad jobbigt det är med dessa hjärnspöken. Jag blir nästan rädd för mig själv ibland pga mina tankar och funderingar ibland..
Det jag är mest orolig över är att bische ska tycka att jag är ful och tjock, så jag kan knappt visa mig osminkad för han sen jag blev gravid. Sen oroar jag mig ofta över att han inte älskar mig så mycket som han säger. Och sen att jag ifrågasätter detta gör det ju ännu jobbigare. Okej om jag bara tänkte det för mig själv, men håller jag det inom mig ja då brister jag ut i gråt för minsta lilla.
Jag trodde inte att det skulle vara så här att vara gravid, det är underbart samtidigt som det är skit. Det är liksom från dag till dag.. Någon fler som har varit eller är gravid som känner igen sig? Eller är det bara jag som är helt sjuk i huve, haha.
Ska bli så skönt när allt detta är över. När man blir normal igen. Eller normal och normal, normalare iaf :)

Idag har iaf varit en bra dag :) Gick väldigt bra på jobbet idag, tycker om att jobba med Malin :) sen var vi hos bisches mamma och åt smörgåstårta för hans bror fyllde år idag, gott! Sen hem med lite mys i soffan.. Och nu,läggdax snart!

Ledig.

Och jag har så tråkigt som vanligt. what to do?
Har lite smått ångest över ekonomin denna månad, jag fick skit kass lön. Tur att B fick bra iaf.. Ja vi klarar oss, det gör vi alltid.
Men det värsta är alla grejerna som vi måste köpa till bilen, bara det är ju 2500. Vi funderar iaf på att unna oss att gå ut å käka på loftet på lördag. Så länge sen jag var där, och jag är så sjukt sugen på plankstek! :)

Inatt så drömde jag att jag, bische, dalle, mikaela, tommy och massa fler var ute och festade. Jag var hög gravid men det gjorde inget, det var helt normalt att dricka alkohol ändå. haha, kanske ett tecken på att man börjar bli lite sugen nu :)

Snart kommer B hem, undra vad vi ska göra till middag? förslag?

En otroligt häftig känsla.

Det går inte ens att beskriva hur det känns när lillen sparkar. Så fort jag känner han så ler jag för mig själv, det är nog den häftigaste känslan jag någonsin har upplevt. (iaf en av dom häftigaste) :) Jag önskar att B också fick känna det jag känner, han känner ju bara en liten buff hit och dit. Men det jag känner är så mycket mer.. Kommer ju kännas mer väl på utsidan också ju längre tiden går så då blir det kanske lite roligare för han också :)

Från ett ämne till ett annat..
Fan vad jag är besviken på schlagern i år!
Och mest besviken blev jag på BWO, vadå ballad? Dom brukar ju alltid göra värsta party låtarna, nä ingenting för mig. Tycker velvet var bra, men hon gick ju inte ens vidare till andra chansen. Fast man ska väl inte klaga så mkt, jag ringde ju inte ens å röstade.
Håller verkligen tummarna att det kommer någon riktigt bra i sista deltävlingen.

Hade hoppats på lite bättre väder idag så att man kunde ta en liten promenad. Ja man kan väl göra det nu också, men det är skönare om det är soligt å fint ute :)

Håller på att ladda ner Top Gun, så det blir väl kanske sitta inne å mysa med en kopp choklad och titta på den istället :)

Äntligen!

Nu så har min mobil äntligen kommit. Är mkt nöjd med den, väldigt fin :) En rosa Samsung Touchwiz. Jag är inne på det här med rosa, jag vill ha allt som är rosa. Här om dan när jag och B var på stan så var vi och kollade på gitarrer, då såg jag en jätte fin rosa elgitarr. En sån vill jag ha utbrast jag! :) Kanske får köpa en sån till B då, för jag har då ingen använding av den. Vet inte ens vad som är fram eller bak knappt, haha.

Idag har jag jobbat hela dan. Så segt dom här sista timmarna, kan det bli lön nån gång så att folk har pengar?! :)
Jobb imorgon också, B ska också jobba imorgon för dom har så mkt att göra så det gör ändå inget.
Sen blir det schlager och tacos hos sandra, mys :)

Nu är det lets dance, vet inte om jag orkar kolla klart. Vi tänkte se den här filmen Patrik 1,5 istället. Någon som vet om den är bra?

Puss å hej!

En tripp till Ramsjö.

Finns det något tråkigare än att köra bil alldeles själv? Speciellt när man åker långt. Ja det har iaf jag gjort idag, 40 mil tur och retur. 4 timmar i bilen! fan vad tråkigt det var. Var tvungen att prata i telefon typ halva vägen så att jag inte somnade.
Jag klev upp med B kl 6 imorse, var jätte pigg just då. Men sen runt 8 när jag satte mig i bilen, då ville jag typ bara dö av trötthet. Jag är inte gjord för att gå upp så tidigt! Som tur är så är det ju inte så ofta jag behöver göra det. Fattar inte hur B klarara av det, men han är väldigt duktig iaf :) han förtjänar att komma hem till middag varje dag, iaf när inte jag jobbar sent :)

Ni kanske undrar varför jag åkte till Ramsjö bara så där också? :)
Det är så här att pappa är fotograf till tidningen Vi Föräldrar. Och just nu håller han på att fota en kvinna i ljusdal som har fått trillingar. Han har dokumenterat hela hennes graviditet, och nu har dom äntligen kommit. Så hade han ingen som kunde följa med han och hjälpa han (grejer som ska hållas i m.m) och då frågade han mig igår om jag var ledig. Eftersom jag aldrig har något att göra när jag är ledig tänkte att det kan jag väl lika gärna göra.
Dom tre var det sööööööötaste jag har sett i hela mitt liv kan jag lova! Dom vägde bara 1,8 kg när dom föddes, ja dom var så små att det kändes som att det inte var sant. Jag vågade inte ens ta i dom, haha. Och jag ska ju bara ha barn själv :) Men förhoppningsvis så är inte min kille så liten. Liten kommer han vara, men helst över 3 kg iaf :)

Ikväll är syster här, vi ska se premiären av Greys, just nu står en kladdkaka i ugnen :)

wiiiieee!

Vi har fått lägenhet! Äntligen! Den 1:a Maj får vi flytta in på rådhusgatan. Var en stor och fin trea, det enda som var en nackdel var att det inte var någon balkong, men det kan vi leva med. Det är ändå bara en halv trappa upp så det där blir nog bra.
Vi vill ju egentligen bo i typ en radhuslägenhet med egen ingång å så.. Men nu kan vi ju vara lite mer kräsen med det vi söker, innan så sökte vi ju allt som fanns att söka. Så detta är ju en bra början iaf.

Fick två 2:or på beskiktningen igår. Båda spindelledena (stavas det så) fram var glapp så vi måste byta dom. Men det är inte så jätte dyrt, och rätt enkelt gjort också så det var ingen fara. Annars så var allt ok!
Kanske blir en tur ner till sundsvall i slutet av månaden då? :) tror det var billigare att åka ner på biltema att köpa dom än att köpa dom någon annan stans.

Idag är det tvätt och städ dag! Tommy som jämt säger att det är det enda jag skriver om i min blogg, där kom det! ;)
byebye


orörlig.

Igår så var vi verkligen orörliga båda två.
B var lite bakis, och det smittade av sig på mig, haha. Så igår blev det både godis och chips :) men jag tänker inte ha dåligt samvete, inte ofta vi äter sånt. Har inte gått upp ett enda gram än heller, fast magen växer som den ska :) och det är ju huvudsaken.

Ångrar att jag inte har tagit bilder på magen vecka för vecka, för jag kan tänka mig att man ser skillnad. Ska börja med det nu så att ni också får se vad som händer :)
åhhhh han är så livlig också. Jag känner han flera gånger om dagen.

Igår så kände jag mig väldigt nere.. Sånna dagar hatar jag att vara gravid, men idag så älskar jag det :) Jag är väldigt upp och ner.. Det som är det jobbigaste är att jag gråter för ingenting, i dom stunderna så känns det som att jag inte har någon. Men så är det ju inte egentligen, måste försöka tänka positivt. B är min egen psykolog just nu :)

Nu är det dax för frukost, sen är det besikting.
Puss!

Mys.

Fredag den 13:e. Tycker att det är lite för mkt med det här att det ska vara en otursdag, vem är det som har kommit på det? Den som har kommit på alla hjärtans dag kanske? haha.

Ikväll är det mys med lets dance och lite så.. Fast B somnade i soffan när han kom hem från gymmet, tänker väcka han snart :P
Imorgon så är det ju som alla vet alla hjärtans dag. Vi tänkte gå på bio, se den här nya filmen med Will Smith, Seven pounds. Den verkar rätt bra.
Ska byta någon rem på bilen i helgen också, besiktning på måndag. Usch vad jag hatar att besikta, är alltid lika nervös.

jaa det var väl allt för nu. Hoppas carl jan åker ut på lets dance.
Trevlig helg!

Otrohet.

Jag har funderat mkt på otrohet på sista tiden. (säg vad jag inte funderar på, det är lättare)
Men iaf.. Jag vet, eller helt hundra % kan man ju aldrig vara, men jag tror aldrig att B skulle kunna göra något sånt mot mig. Jag litar verkligen på honom. Men ändå så är jag svartsjuk. Undra varför det är så egentligen? Är det för att man vill "skydda" det som är ens eget, eller varför? Vad tror ni? Hmm, ja jag spekulerar mkt på kvällarna när jag inte kan sova.

Nu har den lille börjat röra sig kan jag lova. Har känt han hela dagen, nu börjar det bli roligt :) Äntligen! :)

Det känns som att det kommer vara jag och B. Tänk när vi var ihop när vi var 13, då kunde man aldrig tro det här. Gammal kärlek rostar aldrig ;)

Vi är för evigt.

En kväll framför tv:n.

Ikväll har inte vi gjort många knop. Började med Joey och Vänner, sen tittade vi på Arga snickaren och nu Efterlyst. Skönt att bara ligga i soffan och glo ibland också.
Han sparkar vilt ikväll, men varje gång bische ska känna så slutar han, haha.

Jobbade bara 13-17 idag, faktiskt skönt att bara jobba så få timmar. Imorgon jobbar jag 12.30-17.30.
Sen är det helg för min del! :)

På lördag är det alla hjärtans dag, vi vet inte riktigt vad vi ska göra än. Eller det blir väl inget speciellt, kanske bio och middag? Vi sa att vi inte skulle köpa nånting till varandra iaf, känns som att det finns vettigare saker att länga pengar på. Dessutom så är alla hjärtans dag en dag som handels har kommit på bara för att man ska handla mer. Nej då är det bättre att göra nånting tillsammans tycker jag :)

Nu är det slut på pausen..

En dag i oviken.

Ja imorse så åkte jag ut till Cimona och Casper och hälsade på lite. Så nu behöver vi typ inte köpa några bäbis grejer, haha :) Fick låna massor av kläder, skötbord, babysitter och massa annat roligt. Nu väntar vi bara på lägenhet så att vi kan fixa med allt.
Casper har blivit så stor! Tiden går verkligen fort.

Imorgon ska jag till tandläkaren, gruvar mig. Har fått så dåligt tandkött sen jag blev gravid, och så har jag säkert något hål också. Men känner att jag måste nu. Sen ska jag till barnmorskan, kanske får lyssna på hjärtat imorgon :)
På tal om det, jag tror att han sparkade ikväll! :) är inte säker, för man vet ju inte riktigt hur det ska kännas.. Men jag tror det. När bische skulle känna så kändes det ingenting så klart. Det kommer komma fler gånger så det är nog ingen fara :)

Ska kika på Prison Break snart, ska inte det programmet lägga ner snart? Har blivit lite för mkt nu tycker jag, men ändå kan jag inte låta bli att kolla för man vill ju veta hur det slutar.
Igår så var det nya avsnitt av Gossip också, love it! Jenny hade klippt sig snyggt tycker jag, undra om jag skulle passa i det? Är less på mitt hår nu, vill göra något nytt! Saknar mina naglar också..

Godnatt!

Tack älskling.

Bische hjälpte mig att ändra utseende på bloggen, blev mkt bättre nu. Ellerhur? :)

söndag = städdag

Vaknade halv 9 idag när B skulle åka på jobbet, han har varit tvungen att jobba extra i helgen. Jag försökte somna om för jag ville inte kliva upp än, men det gick inte. Och det är ju fan ingenting på tv:n heller så nu sitter man här och glor. Ska snart ta itu med städningen, men tänkte äta lite frulle först.
Haha och alldeles nyss så sätt jag här i min egen lilla värld, och så knackar det på dörren! Jag får panik och sänker volymen på tv:n och sitter här alldeles tyst. Det knackar igen och igen, jag vågade inte ens gå upp och titta vem det var. Och så hör jag i trapphuset: Älskling, det är jag. Då kunde jag andas ut :) Dom hade in varit och plogat på parkeringen till bisches jobb så han tog sig inte in. Det har ju inte direkt snöat lite inatt!
Vi var ju hos Fredde och hans tjej i Vigge igår, ligger typ 6 mil från stan. Och det var inte kul när vi åkte hem, såg typ ingenting.

Schlagern igår då, dom enda jag som tycker var hyfsade var Alcazar och melodi nummer ett, kommer inte ihåg vad hon heter. Någon måste ju ha blivit mutad alltså! Hur FAN kunde caroline gå vidare?! Och då måste man lyssna på den där låten igen, det räckte inte med igår. Får hoppas att det är lite bättre bidrag nästa vecka.

Igår gick jag in i vecka 21, över halva tiden har gått nu! Hoppas att resten går fort nu då. Jag vill ju att han ska komma nu! :) I fredags så var cimona här och lämnade massa mammakläder som jag fick låna, dom är välbehövda. Sen ska vi få låna deras skötbord, ett sånt som man sätter upp på väggen. Jätte snällt :) så i princip så är det bara vagnen som kostar, och den kostar det kan jag lova :) Men man vill ju som ha en ny vagn till första barnet.

Det var ju iof bra att B kom hem, då kan ju han också hjälpa till med städningen ;)
Ikväll blir det Beck. Puss!

kallt ute! brr..

Idag så är det över 20 minus grader. Vi som skulle ut å gå, får se hur det blir med det.

Först så ska vi packa upp grejerna som vi köpte igår. Handlade inte så mkt på IKEA, mest små grejer.. Nya kaffekoppar, påslakan, nya kastruller m.m.
Shoppade däremot lite kläder istället :) Köpte någon tunika på gina tricot, några baslinnen. En härlig lång hood tröja på stadium som jag kan ha hela graviditeten, hoppas jag iaf :) Det jag skulle ha, ett par mammajeans, det hittade jag inte! Men ska se om jag hittar några på nätet som jag kan beställa.
Ska ju också få låna lite mammakläder av både sandra och cimona :)

Min tur att diska idag, SUCK! när vi flyttar så är det prio ett att köpa diskmaskin kan jag lova.

Ikväll blir det beck, jag å frida bestämde att vi skulle ha beck söndagar nu framöver :)

Nu dax att gå till köket och slava. bye

RSS 2.0