Miele!

Fan vad jag är nöjd över våran sprillans nya Miele tvätt!



Nu ska jag tvätta jämt! :D

För övrigt så är jag skuk fortfarande..

Nu är det min tur.

Att vara förkyld! vaknade upp och hade tok ont i halsen och det har bara blivit värre med dagen.

MEN inte fan tänker jag sitta inne när det är sånt här fint väder så jag & milton gick upp till Jane och Kendra förut idag. Sen drog vi iväg på coop och handlade för en dag som denna måste man ju bara grilla! Blev fläskfile, pommes, fetaostsallad och bea. Fy fasen så gött det var!

Men nu orkar jag verkligen inte sitta här något mer. Jag har tagit med mig nässprayen och halstabletter och lagt mig i sängen. Ska försöka sova bort denna förkylning tänkte jag! :) Godnatt!

Så var midsommarhelgen över..

Det har varit en lugn och skön midsommar med massa god mat och trevligt sällskap.

Igår åkte jag och mamma på bingon i Häggenås. Jag ville ju som alla andra gå hem med hundra papp. Men nu blev det tyvärr inte så, jag blev bara 150 spänn fattigare. Jag har aldrig vunnit på bilbingo så jag fattar inte varför jag envisas med att åka dit. Jag blir less efter halva tiden ändå..

Milton har varit ett riktigt gnällmonster den här helgen. Men jag tror att det är fler tänder på G, han dreglar som bara den och plus att han har varit dålig i magen som han alltid blir när han får tänder. Igår så fick han även feber så det kanske ploppar upp nånting snart.

Jag är helt slut idag. Trött i huve och i kroppen, så idag blir det inte många knop gjorda. Vi har iaf varit och veckohandlat på Maxi så nu är kylen full igen.

Har varit riktigt dålig på att ta bilder i helgen men jag ska lägga in dom få som jag tog när jag orkar ;)

Midsommarafton!

Jag älskar midsommarafton, det är min favorit afton :) God mat, gott sällskap och förhoppningsvis bra väder. Men nu bor ju i Sverige så det är väl ingenting man kan hoppas på.

I år firar vi hos mamma och co (igen). Vi är ett helt gäng här ute som ska grilla och dricka gott :)

Nu ska jag ta mig ett glas vin.

Glad midsommar på er allihopa!

Glasögonorm.

Var hos optikern idag och om 2 veckor kommer mina brillor. 3600 skulle notan landa på. Men det är ju en väldigt bra investering, jag vill ju helst kunna läsa liksom :)

Har varit på stan hela dagen. Lunchat med Kim och Agneta och sen gick vi bara runt och strosade. Träffade även Kickan m fam och Milton fick en sen 1års present. En jätte fin tröja från Polarn och Pyret. Han blev super snygg i den. Tack gumman!

Ja det var typ det jag hade att säga idag. Nu blir det nog sängen. Godnatt!

Glömsk.

Jag har blivit så jäkla glömsk sen jag blev mamma. Spelar ingen roll vart jag ska så glömmer jag alltid nånting. Vet inte vad det är med mig, för mycket att tänka på kanske?

Idag vid lunchtid så åkte vi och hämtade upp Lelle hemma hos henne sen så drog vi till Lit eller rättare sagt Ringsta :) Fick mysa med mini sebbe idag! åh vad go han är. och så snäll är han också! Det var ju inte milton när han var bebis iaf ;) Fjälgryta (kycklinggryta) stod på menyn idag, lika god som alltid! Susanne sa att hon skulle göra kycklinggryta till oss och komma hit med så kanske vi blir less på den nån gång, haha.

Jag hade köpt en present till sebbe, men så klart glömde jag den hemma. Skulle även ta med kameran, men den glömde jag också! Glömde även Miltons haklapp i ringsta. Ja ni ser ju hur senil jag är.

Snor en bild av susanne istället :)


Milton ville vara med Lelle hela tiden :) fin bild ju!

Jag ska inte klaga.

Sommaren suger, än så länge! Men snart är det Juli, och då kommer solen, det vet jag! :)
och jag ska fan inte klaga..

Vi har ändå haft en super härlig vecka i Turkiet. Om 3 veckor så ska vi ha en barnfri weekend ner till Göteborg och även en tripp till Ullared. Åhh vad jag längtar, ska bli så kul att träffa Tommy och Stefan igen! När vi kommer hem igen så börjar ju stråket, och det här året så ska jag ut på stråket eftersom mamma Linda inte gick en enda dag förra året. Den 7:e Augusti så är vi några tjejer som ska ner till Sundsvall och se Roxette! Känner på mig att det kommer bli grymt roligt också :) Så det går fan ingen nöd på mig.

PLUS att jag har ju min fina familj som jag älskar mest av allt. Det finns dom som har det mycket värre.


skit väder..

idag igen. ja jag blir fan deprimerad.

GE MIG SOOOOOOOOOOL!

godnatt.

Jahapp..

VART FAN ÄR SOMMAREN?!

Nu är jag så less på detta väder att jag spyr snart. Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Bullshit! Vem vill gå ut när det spöregnar och blåser svin kallt?

Vi åkte ut till mamma idag. Där fick vi jordgubbar och grädde, en liten smak av sommaren iaf :) Men tänk vad härligt det hade varit att få sitta ute i solen och äta jordgubbar istället!

Bische är och tränar och jag tänker faktiskt ta fram ben & jerrys ur frysen och sätta på en rulle.
Ja idag är jag bitter!

Mini!

Idag åkte vi ner på stan för att träffa mamma Kickan, momma Susanne och mini Sebastian. Guuud så liten han var! :) Jag minns inte ens att min numera stora kille har varit så där liten. Jag hann inte mysa så mycket med han för han sov mest hela tiden. Men nästa vecka ska vi ta oss en tripp till Lit :)

Har varit på sjukt dålig humör hela eftermiddagen och kvällen. Varför vet jag inte. Känns som att jag bara vill gå och lägga mig å dra täcket över huve. Men jag kanske ska gå och göra bische sällskap i badet istället så jag blir på lite bättre humör ;)

Mini! :)

Han var ju hungrig också :) Milton undrar nog vad mamma håller på med, haha

Milton och pappa mekar bil :)


Snart arbetslös..

Inte jag, men bische! fan fan fan! Vi fruktade att den här dagen skulle komma..
Jag tycker det är så jävla sjukt. Han har jobbat i princip varje helg det senaste halvåret för att dom skulle hinna ikapp, men nu helt plötsligt så har dom bestämt sig för att klappa igen. Jag hatar det där stället! och det vet jag att han gör också, han tycker nog att det är skönt på ett sätt att komma där ifrån.

Det värsta är ju att nu kan vi inte alls göra som planerat. Jag skulle ju egentligen plugga 50% till hösten å jobba resten. Men nu måste jag prata med min chef och höra om det finns möjlighet till mer tid. Finns ju inte en chans att bische kan gå hemma och vara arbetslös medans jag jobbar 50%, då kan jag ju lika gärna vara mammaledig. Men jag håller tummarna för att han har hittat ett nytt jobb till hösten. Som inte direkt är lätt att hitta i den här stan. Om det är någon som vet om något så hojta till! Han är utbildad billackerare men tar vad som helst :)

Skit väder idag med och bara dåliga nyheter = skitdag.

Vad är egentligen en perfekt kropp?

Jag funderar ofta över min vikt och dagens kroppsideal. Vem är det som bestämmer att man måste vara smal för att vara snygg?

Jag har i princip hela mitt liv varit överviktig, dock inte så tjock som jag är nu, men det skyller jag på Milton haha ;) Jag väger hela 10 kg mer nu än vad jag gjorde när jag å bische träffades. Jag har verkligen ångest över att ens behöva visa mig naken för honom, även fast jag vet att han älskar mig precis som jag är. Jag tror att jag mest nojar över vikten för att jag är rädd att bische ska tycka att jag är ful. Jag har alltid trivts med mig själv och min kropp, tills nu.. Nu tänker ni alla, gör nått åt det då för fan! Jaa jag vet. Men det är lättare sagt än gjort.

Efter förlossningen så gick jag ner så jag hade bara 3 kg kvar till min startvikt, men sen gick det bara uppöver. Jag började träna och ändrade min kost, gick ner en par kilo men sen stod det till. Då lessnade jag, jag behöver en kickstart! Jag ska fuska och köra med cambridge ett tag, men ska vänta tills i slutet av sommaren. Vill ju inte sitta och äta pulverdrycker medans alla andra grillar och dricker vin, haha ;)

Jag har alltid sagt att jag aldrig ska banta, men nu har det gått för långt så nu måste jag. Jag ÄLSKAR god mat, och nu helt plötsligt så ska man inte få äta det längre. Jag avundas verkligen er som kan äta vad ni vill utan att gå upp. Bara jag kollar på en pizza så går jag upp 5 kg.

Nu blev jag hungrig bara för det. Går å lägger mig istället. Godnatt!

Godissugen.

Ge mig godis! nej inte på en måndag.. och så är det flera dagar kvar till helg, suck!

Har inte varit helt hundra idag heller. Börjar man bli gammal när man är bakis i två dagar eller? haha
å ändå så sov Milton till 8.30 idag! skönt med lite sovmorgon :)

Ikväll tänkte jag installera min skrivare som jag fick av bische när jag fyllde år. Ska bli kul att man kan skriva ut lite egna bilder så att man slipper skicka efter hela tiden.

Nu fick jag slut på fantasi. Puss på er :)

Tack alla ni som kom igår.

Hade skit kul! Blev dock inte för mycket alkohol som vanligt när det gäller mig och det får man lida för idag. Men det var fan värt det! :)

Shoppade för 800, längtar redan tills grejerna kommer ;)

Nä jag orkar verkligen inte sitta här. Ska svulla pizza nu sen blir det sängen!

Helt slut!

Efter denna dag. Full rulle sen klockan 6 imorse. Nu sover äntligen barnet och jag ska bara glo i soffan resten av kvällen, med jordgubbar och glass! :)

Imorgon blir det födelsedagsfest för mig och Sara som fyller år imorgon. Grattis i förskott gumman :) Det blir massa vin och dildoparty! känner på mig att det kommer bli riktigt roligt.

Nä jag orkar verkligen inte sitta här. Trevlig helg på er!

Drömma kan man alltid göra.

Har varit på bio ikväll och sett SATC 2. Alltid när jag ser sånna filmer så drömmer jag mig alltid bort.. tänk om man hade levt så? varit 4 tjejer som verkligen är bästa vänner och som gör allt tillsammans. Ha mycket pengar och verkligen leva livet! Men sen när jag tänker tillbaka på verkligheten så inser jag hur bra jag egentligen har det. Jag är så nöjd med hur mitt liv ser ut. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunna tro att jag och bische skulle bli tillsammans efter alla dessa år. Och jag kunde aldrig tro att vi skulle få barn tillsammans, eller att jag överhuvudtaget skulle ha barn nu. Tänk om vi hade vetat när vi var ihop när vi var 13 att om 10 år så kommer vi ha barn :) Livet blir verkligen inte som man tror. Nu väntar jag bara på ett hus, skulle kunna flytta imorgon! Men det som väntar på något gott! väntar aldrig för länge.. jag vet.

För övrigt så tycker jag filmen var väldigt bra :) Jag har alltid varit ett stort fan av SATC så det är väl klart att jag tycker den är bra.

Solen har ju faktiskt varit framme idag och det har varit riktigt varmt och skönt. Mamma och co kom idag och hjälpte mig fixa till på uteplatsen. Så nu är det bara fram med vinflarran och njuta! ;)
Fattas bara några blommor, men det ska vi också iväg å fixa imorgon.

Köpte ett par jeansshorts till Milton igår och så bytte jag storlek på ett par skor som Milton fick av sina mostrar i födelsedagspresent.


Sommaren är välkommen nu!

Men när kommer den då?! Det här suger verkligen. Det är snart mitten av Juni och det har inte varit så pass varmt någon dag att man har kunnat sitta ute å sola ens. Tack å lov för solarium!

Imorgon om det inte regnar (vilket det säkert komma göra) så ska mamma komma hit och hjälpa mig att fixa till lite på våran lilla uteplats. Ska klippa till buskarna, klippa gräset, kratta bort alla löv osv.. Ser verkligen för jävligt ut där nu. Dom som bodde här innan oss kan ju aldrig ha brytt sig om nånting där ute, eller här inne heller för den delen.

Milton fick sin 1års spruta igår. Väntade hela kvällen på feber, men ingen kom. Så skönt! Han har inte fått feber av någon av sprutorna, det är bra. Det var lite skillnad nu att träffa farbror doktor än det var sist, han tyckte inte speciellt mycket om honom, haha. Klämde i pungen å allt, vem fan skulle vilja att någon skulle göra det lixom? haha

Har tappat lusten för att blogga nu igen. Känner att jag inte har något vettigt att skriva. Men några rader blev det iaf :)

Min & våran dag.

Idag fyller jag hela 24 år. Och idag så har även jag och min älskling varit tillsammans i 2 år.

Dagen till ära så har vi varit och ätit på Loftet. Super god mat och jätte mysigt var det.
Det är ganska komiskt, jag å bische har varit tillsammans i 2 år. Och vi har ett barn på 1 år, och dessutom så har jag varit gravid i 9 månader :) Vi hade lite bråttom ;) Men jag ångrar det inte en sekund! Han är mitt livs stora kärlek, och Milton.. Ja jag kan inte ens beskriva min kärlek till han. Han är mitt allt.

Nu ska jag göra B sällskap i sängen ;) Godnatt!

Hipp hipp hurra!

För våran Milton idag!

Så där glad blir man när man får en potta i present :D

Så var studenten över.

Jag tror Madde fick en perfekt studentdag. Jätte bra betyg, mycket presenter och vääääldigt god mat :) det enda som kunde ha varit bättre var vädret. Jag är så stolt över henne!

För våran del så slutade det med utgång igår. Det var rätt roligt faktiskt. Men mindre roligt idag som alltid.

Nu ska vi snart bege oss mot stan. Måste åka och handla det sista inför imorgon. Idag är det Miltons sista dag som 0 åring! :)

23:e Augusti.

Börjar Milton på dagis! Vi fick plats här borta på kärven, nära och bra. Nu känns det verkligen att han börjar bli stor, men för mig så kommer han alltid vara min lilla bebis :)

Idag har vi varit på Barnens Hus och köpt allting till kalaset så nu är det klart. Bara tårtan som fattas, men den fixas på söndag morgon. Annars har vi inte gjort så mycket. Sara har varit här och surplat kaffe :)

Imorgon är det dagen D för min syster! För hon tar studenten! :) Äntligen gumman är skolan slut. Vi är så stolta över dig! Längtar tills jag får se dig imorgon stå där på trappan.

Puss till er!

Går och går :)

Nu börjar det hända grejer! Den senaste veckan har Milton bara helt plötsligt börjat gå :) Han går mycket hellre än å kryper nu, både inne och ute. Man ser verkligen hur mycket som sker i hans utveckling nu, det roligaste han vet för tillfälligt är att sitta och försöka få korken på flaskan, få ihop två legobitar, han vill hela tiden ta isär saker för att sen sätta ihop dom. Han är så duktig :)

Idag så har vi haft besök av Sandra, Sara och Bella. Bella är så duktig med Milton. Passar han och leker med han hela tiden. Vi käkade pannkakslunch och sen gick vi ner på baracken och köpte en glass. Och sen började det regna, tråk! Det som skulle bli fin väder idag.

Var och fixade håret igår på Idun. Gjorde det lite ljusare, klippte av det slitna och fixade till luggen. Blev mycket nöjd :)

Nä nu måste jag verkligen ta tag i städningen, har inte orkar gjort nånting sen vi kom hem från Turkiet så det ser ut som hej kom och hjälp mig här hemma.

Sen vill jag önska min vän Kickan lycka till som just nu är på BB och väntar på att lillen ska komma ut :) Skynda på nu! ;)


Han ramlade och slog sig här ute igår så han fick bula + blåmärke i pannan, skrapsår på näsan och kinden.

Bella och Milton :)

Klart han vill gå nu när han har fått Nike skor ;)

RSS 2.0