Sommaren är välkommen nu!

Men när kommer den då?! Det här suger verkligen. Det är snart mitten av Juni och det har inte varit så pass varmt någon dag att man har kunnat sitta ute å sola ens. Tack å lov för solarium!

Imorgon om det inte regnar (vilket det säkert komma göra) så ska mamma komma hit och hjälpa mig att fixa till lite på våran lilla uteplats. Ska klippa till buskarna, klippa gräset, kratta bort alla löv osv.. Ser verkligen för jävligt ut där nu. Dom som bodde här innan oss kan ju aldrig ha brytt sig om nånting där ute, eller här inne heller för den delen.

Milton fick sin 1års spruta igår. Väntade hela kvällen på feber, men ingen kom. Så skönt! Han har inte fått feber av någon av sprutorna, det är bra. Det var lite skillnad nu att träffa farbror doktor än det var sist, han tyckte inte speciellt mycket om honom, haha. Klämde i pungen å allt, vem fan skulle vilja att någon skulle göra det lixom? haha

Har tappat lusten för att blogga nu igen. Känner att jag inte har något vettigt att skriva. Men några rader blev det iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0