120424

Så kom våran älskade Colin till världen! <3
Han var 50 cm kort och vägde 3630.

Allting gick jätte bra, dock väääldigt fort. Förlossningsberättelse kommer när jag har energi till att skriva den :)

Har tyvärr inte lagt in någon bild på det nya tillskottet i datorn än, men det kommer.

Nu har jag tre pojkar att älska, kunde inte vara lyckligare!

Shopping sugen!

Jag minns inte ens senast jag handlade ett klädesplagg åt mig själv. Ja nu har jag ju varit gravid i 9 månader så det känns ju inte direkt som någon mening att göra det då, men nu jäklar är jag shopping sugen!

Sitter och surfar runt och det blir bara dyrare och dyrare det här, får nog stänga ner datorn för ikväll ;)

Det är vad jag gör ikväll det. Milton sover och Bische är hos sin bror. Funderar nästan på att krypa ner bredvid Milton ikväll, han ville sova i gästrummet och det är ju bara så mysigt att sova brevid han.

KOM UT NU BEBIS! <3

38+0

Då kom Milton, v.38+0. Precis den dagen är det idag. Meeen det verkar inte som att det blir någon bebis idag heller!

Var hos bm i fredags, då var huvudet helt fixerat plus att jag var öppen 3 cm! Så jag hade nästan ställt in mig på att det skulle hända något i helgen, men icke..

Tror jag å Bische måste jobba lite på det här nu ;) Vi hörs!


En nyfödd Milton och en väldigt trött mamma :)

Älskade Milton.

Just nu så mår inte Milton så bra. Han är inte sig själv längre.

Gråter varje dag jag lämnar han på dagis och säger att han vill vara hemma med mig. Varje gång vi träffar mamma så blir han helt hysteriskt ledsen så fort hon ska åka. Det gör så ont i mitt hjärta, och jag vet inte vad jag ska göra!

Här om dagen när vi hade kommit hem från dagis så låg han i soffan, alldeles tyst.. till slut frågade jag varför han var ledsen, inget svar. Då frågade jag han om han var ledsen för att bebisen skulle komma, då nickade han bara och tårarna började rulla nedför kinderna. Jag började också gråta så klart, men försökte samla mig och förklarade för honom att även fast bebisen ska komma så älskar jag och pappa dig precis lika mycket. Då kollade han på mig och satte sig upp och gav mig en kram. Älskade lilla unge, så liten men ändå så stor. Han betyder ju allt för mig! Och när han inte mår bra, mår inte jag heller bra.

Dom här senaste dagarna har jag haft sån ångest över detta att jag ibland kan känna ånger att vi skaffade ett till barn nu. Det är klart jag älskar denna bebis också, och jag tror och hoppas att allting kommer bli bättre när den väl har kommit.

Nu så ska vi bara rå om varandra i påsk. Imorgon har jag infört både dator och mobil förbud till mig och Bische. Imorgon är det BARA Miltons dag. <3


RSS 2.0