Sommar, sol och semester..

Ge mig värme och sol! Nu är jag så less på vintern och snön!

Vi har redan börjat planera våran semester. Vi ska först åka till Skara sommarland och vara där en par dagar, sen drar vi vidare ner till Skåne och hälsar på några vänner som bor där.

Blir ingen utlandssemester på några år nu. Efter den här sommaren har gått så ska vi börja spara till en Thailandsresa. Till Thailand och till USA ska jag bara åka till. Men vi tänkte ta Thailand först och sen USA när Milton har blivit äldre. Vi vill bila i USA och jag tror inte det är så poppis att göra det med en liten unge, -är vi framme snart? är väl det enda man får höra då, haha!

Idag har det inte varit någon bra dag för mig. Allt bara strulade på jobbet och jag blev så less.. får hoppas på en bättre dag imorgon!
Nu sitter jag å väntar på Solsidan. Love it!

Om en vecka!

Vid just den här tidpunkten om en vecka är vi i Sundsvall och tittar på dom som var dåliga i melodifestivalen, haha :) Kommer bli skit kul! Är så sjukt sugen på vin, har inte druckit en droppe sen nyår så då ska jag köpa mig en bib!




Ladda!

Imorgon kommer inte jag kunna gå. Ikväll blev det bodyattack. Jag kunde knappt stretcha för att jag redan han en helvetes träningsvärk. Men nu är det skönt att det är gjort!

Nu ska jag hänga tvätt och sen ta mig en dusch. Blir tidig kväll ikväll för nu har jag 8 dagars jobb framför mig igen!

Vi hörs och störs!

Uppdaterar..

.. bara för att! har egentligen inget att skriva om..

Jahapp, vad har jag gjort idag då? Jobbade fram till kl 17, sen hem och busade med Milton tills det var läggdax för han och sen iväg på ett core pass. Fy satan vad jag kommer ha träningsvärk imorgon! Det är gött de ;)

Btw, är det någon som kollar på Big brother? Jag kan bara inte låta bli, haha!

Min kamp mot vågen.

När jag var 18-19 så vägde jag 63 kg, då var jag nöjd med mig själv. Jag hade bra självförtroende, och kände mig inte alls tjock. Men sen så började jag få gå ut på krogen.. torsdag, fredag och lördag typ varje vecka. Alkohol blandat med skräpmat var och varannan dag är ingen bra kombo. Så vips hade jag gått upp 10 kg.

Sen blev jag gravid. Under graviditeten gick jag upp 13 kg. Vägde alltså 86 kg sista gången jag vägde mig innan Milton kom. Jag gick ner det mesta på bara en par veckor, hade 4 kg kvar till startvikten. MEN då var jag helt plötsligt mammaledig. Fika på stan var och varannan dag. Och med en skrikig unge så var det inte heller varje dag som vi orkade laga mat, och då blev det skräpmat. Jahapp, upp igen på 82 kg. 82 jävla kilo! Det är 20 kg mer än vad jag vägde när jag var 18.

Då kände jag att nu måste jag ta tag i detta. Så jag körde Cambridge ren kur i 2 veckor, sen började jag träna och körde cambridge kombinerad kur. Funkade skit bra! Hitills har jag gått ner 13 kg sen jag började i Oktober.

Nu väger jag 69. Vill komma under 60 helst. Men sen vet man ju inte om jag är nöjd när jag har gått ner 5 kg. Men jag ska iaf fortsätta tills jag är nöjd med mig själv.

Om 2 veckor ska vi på Melodifestivalen i Sundsvall, och efter det så tänkte jag börja köra ren kur igen. Ska köra minst 2 veckor ren kur, och sen så fortsätter jag med kombinerad tills jag har nått min målvikt.
Känner mig så jävla peppad!

En dag på badet.

Äntligen så är Milton frisk! Efter att ha spenderat 3 dagar inomhus så kände jag att det var dax att göra nånting. Så vi drog på badet. Milton var mer vild än tam kan jag lova! Vi har inte varit på badet på jätte lääänge, det var nog någon gång i vår sist.. Så nu uppskattar han det mycket mer.

Bische var tvungen att åka å jobba så jag blev själv ikväll. Jag hatar verkligen att vara själv!
Sitter nu och inväntar Solsidan, och sen måste jag bara se Big Brother. Ska bli spännande att se om det är som det var förr :)

Så klart glömde jag kameran hemma så inga bilder blev det heller från vårat badande.

Schlagermys.

Jag hade egentligen tänkt att gå ut ikväll. Men så blev Milton sjuk. Och när han är sjuk så vill jag absolut inte lämna bort han. Även om han skulle vara hemma med Bische så kan jag ändå inte slappna av, för tänk om han skulle få kruppanfall eller något sånt. Nej då är det bättre jag stannar hemma.

Så ikväll blir det melodifestivalen för min del. Bische absolut hatar det så jag får nog sitta framför tv:n själv ikväll också. Om 2 veckor så ska jag och Malin på jobbet till Sundsvall och se det live! :) Vi har fått gratisbiljetter bara för att vi är så jävla bäst! Det ska bli skit kul!

Ha en mysig lördagkväll!

En ledig dag.

Gud så underbart det har varit att vara ledig idag! Har jobbat 8 dagar i rad nu. Men imorgon är jag tillbaka på jobbet igen. Sen är jag äntligen ledig några dagar!

Dagen idag har jag och min sjukling spenderat inne. Jag tycker nästan det är lite mysigt när han är sjuk. Det är enda gången han vill sitta still och mysa! :) fast det e klart att jag hellre vill att han ska vara frisk :)

Imorgon ska han få vara hemma med hans pappa. Sen på kvällen ska jag och pappan på bio. Var så länge sen vi gjorde något bara vi två så det ska bli så mysigt. Vi funderar på att se den här nya filmen Sanctum, verkar riktigt bra.

Nej nu måste jag ta tummen ur röven och gå å hänga tvätt! Milton hostade så mycket att han spydde strax innan han skulle lägga sig, och så klart hamnade det mest på hans käraste ägodel, snuttisen. Så jag skyndade mig att tvätta den utifall han vaknar inatt och är ledsen.

Jag bara väntade på att det skulle komma..

Idag när jag hämtade lillen på dagis så möttes jag av en tussig kille som satt i frökens knä. Han som alltid brukar springa fram och ge min en kram när jag kommer. När jag tog upp han så var han kokhet! Carina (hon som jobbar på dagis) sa att han hade blivit jätte tussig nu på eftermiddagen. Ja men svårt att ringa då! När vi kom hem så stod tempen på 39,3. Gav han alvedon och välling, för mat ville han då inte ha. Sen somnade han gott.

Egentligen skulle jag på föräldramöte ikväll, och Milton skulle vara hemma med mamma. Men han ville inte ens vara med henne, bara mamma hela tiden.. Han grät så fort han inte satt i mitt knä, och då kände jag att jag inte ville lämna han. När Milton inte vill vara med sin momma så är det något som är fel. Annars så är det bara hon som duger!

Nu ska jag inta sängen och förbereda mig på att det kanske blir en jobbig natt. Eller så sover han hela natten och är pigg imorgon, man kan ju alltid hoppas.

Godnatt!

Hosta. igen..

Milton hade hostat jätte mycket på dagis idag. Dom hade gett han astmamedicin men det blev inget bättre av det.. Nu sitter jag å lyssnar på hur han hostar från övervåningen. Det låter som att hans lungor kommer upp snart! Stackars barn. Jag önskar jag kunde göra något.
Dom var väldigt hjälpsamma på sjukhuset. Vi fick en annan medicin, för den som läkaren på HC hade skrivit ut var tydligen inte bra för barn. Nehe men det var ju bra! Hon sa att den var inte farlig för barn, men att det fanns en annan som var mycket bättre. Så nu har vi börjat med den. Dock så kan det ta upp till en månad innan den ger effekt. Så vi får vänta och se hur det blir.

Jag var på Ikea för en vecka sen och skulle köpa en hylla som vi ska ha i vardagsrummet. Men så klart så var den slut! Så då fick det bli en massa annat smått och gott ;) Tänkte åka ner i slutet av månaden igen och köpa hyllan.
Det mesta är väl klart här hemma. Gästrummet är dock långt ifrån färdigt. Men våran säng har mamma lånat till deras gästrum så när vi har fått hit den så ska vi fixa till där inne. Och sen hallen då.. Målaren som ska komma hit och tapetsera har fortfarande inte ringt. Så jag måste ringa till våran hyresvärd imorgon igen. Jag blir galen på sånt där.

Nu sitter jag och väntar på att Jennie ska komma och hålla mig sällskap :)

Alla hjärtans dag.

Är inte egentligen alla hjärtans dag en dag som är påhittad av någon bara för att vi ska köpa saker? Jag och bische har aldrig gjort någon stor grej av det.

Han jobbar ikväll och jag sitter och kollar på vänner. Ska måla en hylla som jag köpte på Ikea. Det är min alla hjärtans dag det :)


I´m back!

Efter några veckors ofrivilligt blogguppehåll så är jag nu tillbaka.
Så skönt att äntligen ha internet igen! Nu inser man hur beroende man är.. Men vi har fått mycket gjort iaf :)

Det mesta här hemma är klart nu. Dom ska komma och tapetsera hallen så där har vi inte gjort något än. Jag hoppas verkligen att det blir nu i veckan.

Skriver mer imorgon, nu ska jag krypa ner i sängen med mitt hjärta!

RSS 2.0