Lunchdejt på stan.

Idag så åkte jag och milton in och lunchade med Katja, det var super trevligt! Tråkigt bara att vi inte gör det oftare. Men det är väl så när man har upptagna liv :)
Så är det väl egentligen med dom flesta vänner man har, jag känner iaf att jag umgås för lite med vissa. Men man hinner ju inte, jag har ju det jag gör med Milton och alla andra har ju jobb eller skolor som dom sysslar med. Tänk om vi alla kunde bo på samma gata, då hade man kunnat ses mycket oftare :) Fast iof, jag och Mikaela bor ju grannar men vi ses ju inte så ofta ändå, men det är ändå skönt att ha någon att dricka kaffe med om man har tråkigt :)

Milton har sovit grymt lite idag, sov typ bara en halvtimme på förmiddagen, sen typ en halvtimme på eftermiddagen så han sover redan. Han var så trött och då känner jag att det inte är någon mening att hålla han uppe längre. Sen spelar det ingen roll om vi lägger han klockan 6 eller klockan 9 så är han ändå uppe samma tid ändå.

Och jag som tog med kameran idag på stan för att jag skulle ta en bild på Milton och Katja å lägga in här, men nej då glömde jag väl ta något kort. Bjuder på en gammal bild på mig och Milton sen i somras iaf :) så liten han var då mammas gullegris!


Kommentarer
Postat av: Lena & Melwin

Hejsan

kul att du kika in på min sida =)

Vilken söt bebis du har =)

Tack så mycket, gör det,den verka vara jätte mysig!!

2010-01-20 @ 22:06:41
URL: http://doohdooh.blogg.se/
Postat av: Madde

Åhh, mosters gos!

2010-01-21 @ 18:02:37
URL: http://madeleinewesth.blogg,se
Postat av: kickan

Fint kort på er :)

2010-01-22 @ 13:28:49
URL: http://kick86.blogg.se/
Postat av: Carro, Casper´s mamma

Härlig bild på er.

2010-01-26 @ 14:11:02
URL: http://morsanochtregrabbar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0