Mer energi.

Det är konstigt hur man kan känna från dag till dag. Idag har jag haft mycket mer energi, har varit glad på jobbet, kände ingen stress alls. Åkte och hämtade Milton, och han blev ledsen för att det inte var pappa som kom, haha :) Men sen blev han glad när han fick köra vagnen till bilen. Hem och käkade middag och sen for jag iväg å tränade.
Körde ett Bodybalance pass idag. Det är faktiskt riktigt härligt att köra det ibland, det är jobbigt med samtidigt så får man ett lugn i hela kroppen. Speciellt för att det är 10 minuters avslappning på slutet ;)

Idag har varit en bra dag helt enkelt.
Tack ni som kommenterade det förra inlägget, det är skönt att veta att man inte är ensam!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Bcaa omfattar dom tre essentiella aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror har en tendens att kringgå metabolism i levern och utnyttjas direkt av muskler som både energikälla och till att stimulera muskeltillväxt. Leucin är i synnerhet den mest potenta aminosyran för att starta muskelproteinsyntes (uppbyggnad av muskelceller). Dessutom ger BCAA en mängd andra fördelar såsom ökad fettförbränning, minskad trötthet, ökad hormontillväxt, och minskade kortisolnivåer under träning.

Typ. Haha!

Hallå, vad snygg du är föresten, det syns jätteväl på dig att du tappat massa kilon. :)

2011-03-31 @ 22:35:55
URL: http://tensby.blogg.se/
Postat av: Joanna

Vad härligt med en sån dag! :)

Mer såna dagar till dej..



Kramar

2011-04-01 @ 22:30:18
URL: http://joannaolowa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0