Storsjöbadet.

Har haft en heldag på badet idag med Bische, Sara, Tommy, Sandra, Bella och Milton så klart :) Milton tyckte att det var super härligt att bada. Och det tyckte vi med! :) Funderar på att börja gå på babysim, någon som har gjort det? Kommentera gärna å säg vad ni tyckte.

Har haft fullt upp i helgen. Först så var vi i Marieby och grillade igår eftermiddag, vid 8 tiden så åkte vi ut till Dalles stuga på födelsedagskalas, drack lite vin med trevligt sällskap. Milton var hos mormor under tiden.
Sen idag då så var vi på badet. Inatt så ska vi sova hos Sara, vi orkade inte gå hem efter middagen så nu lägger Bische Milton. Sen blir det mys med chips och film.

Tack för en härlig helg!


Kommentarer
Postat av: Kicki eller Pether

Vi har varit på babysim och jag tycker att det har varit helt superbra! Man lär sig så mycket om hur man ska lära barnen att gilla vatten och hur dom ska lära sig att simma osv. Helt klart värt pengarna. Agnes tyckte det var helmysigt. En sak som vi fick lära oss var att barnen bara skulle vara i vattnet ungefär en halvtimme första gångerna..så dom inte blir helt utmattade. Bara så du vet :)

2009-08-10 @ 12:20:22
URL: http://allahososs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0